Kategorie: / Firmy kurierskie

4logis.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.39
opinie o 4logis.pl
2019-03-24

Zadzwonił wczesnie i uprzedził o godzinie dostaeczenia.

2019-03-22

Nie pamiętam nazwy firmy

5 / 5 2019-03-18

szybka dostawa

2019-03-12

Minęło ponad 2 tygodnie od doręczenia paczki za pobraniem, - i pieniędzy oczywiście brak. Szkoda, że wpierw nie poczytałem opinii na temat cod tej firmy.

2019-03-02

Bardzo dobry.

5 / 5 2019-03-01

Bardzo gorąco polecamy usługi firmy kurierskiej 4Logis. Znaleśliśmy się w podbramkowej sytuacji musieliśmy ekspresowo nadac paczke z piątku na sobotę.Po wielu telefonach do róznych firm kurjerskich jako jedyna właśnie 4 logis udzieliła na tak fachowej pomocy a przytym nie naciągneła nas na dodatkowe koszty.Jeszcze raz dziekuje za pomoc .Zasłuzony ogromny pozytyw:]

5 / 5 2019-02-28

ok, pan wniósł mi dywan do domu, poczekał uprzejmie aż rozpakuję i sprawdzę towar. polecam.

5 / 5 2019-02-27

Polecam w 100% tego kuriera!Jak dotąd paczki były nadawane bez żadnego problemu,łatwa obsługa systemu(jeśli ktoś ma problem to bardzo miły Pan pomaga telefonicznie),paczki dochodzą w terminie.Jestem baaaardzo zadowolona,jak dotąd najlepszy kurier z jakiego do tej pory korzystałam!!!

5 / 5 2019-02-25

Kilkadziesiąt przesyłek za nami. Wszystko układa się po myśli, oby tak dalej. Miła obsługa i dobrze opracowany serwis. Polecam.

5 / 5 2019-02-20

Sympatyczny, jest OK

5 / 5 2019-02-12

Jestem mile zaskoczona blyskawiczną przesyłką paczki do Glasgow. Paczka przekazana kurierowi w czwartek wieczorem a w poniedziałek rano juz dostaczona w Szkocji do odbiorcy. Pełen profesjonalizm, dziękuję i szczerze polecam.

5 / 5 2019-02-11

szybki

1 / 5 2019-02-11

nie zwracają za paczki pobraniowe, strona zablokowana przez policje, biuro obsługi klienta nie istnieje, fanpage na fb usunięty. Pozew zbiorowy się szykuje.

2019-02-11

Brdzo dobra

2019-02-07

Witam Chciałem zaznaczyć że 4logis jest jedynie pośrednikiem pomiędzy nadawcą a firma kurierską DPD Duży plus za fakt iż nie trzeba z nimi podpisywać żadnej umowy jedynie założyć konto oraz opłacić przesyłki z góry. Bardzo dobra obsługa a możliwość samodzielnego wystawienia listu przewozowego jest bardzo wygodna i oszczędza sporo czasu w porównaniu do sposobów tradycyjnych czyli wypisywaniu listu przez kuriera w trakcie nadawania paczki. Ja wysyłam u nich paczki od lutego tego roku i w tym czasie nadałem około 250 paczek tylko z jedną był problem ale ten problem leżał po stronie nadawcy tzn zamówiłem przesyłkę która miała trafić do mojej firmy na mój koszt i osoba, która pakowała paczkę w tym przypadku investa zrobiła to bardzo niestaranie i po drodze uszkodził się karton i ponad połowa zawartości paczki gdzieś wypadła. Jeden raz zaszła konieczność zmiany adresu dostawy przesyłki już po wysłaniu jej i z tym również nie było żadnego problemu. czas dostawy zawsze w ciągu 24 godzin. nie wiem czy to zasługa DPD czy 4logisz ale opinie dla 4logis puki co są w 90% pozytywne czego nie można powiedzieć o samym DPD

5 / 5 2019-02-07

szybko,tanio i sprawnie-bez żadnych problemów:)

1 / 5 2019-02-06

Dziś mamy 20.03.13.- od 05.12.12. czekam na zwrot ponad 900zł pobrania za przesyłkę, która została napewno dostarczona przez DPD. Obsługa w biurze 4Logis rozkłada ręce ponieważ niejaki Pan i Władca Grzegorz ma wszystkich gdzies! Można pisać i dzwonić do nich 100 razy dziennie i 100 razy usłyszeć ''szef - Pan Grzegorz zajmuje się pobraniami'', a telefonik pana Grzesia głuchy jak stary gumofilc. Spróbujcie sami: 791 066 607. Ponieważ skończyła mi się cierpliwość informuję o tym procederze DPD oraz składam doniesienie na policję o kradzieży mienia! Wszystkim poszkodowanym proponuję to samo - koniec nabijania ludzi w butelkę!!!

2019-02-04

O KURIERZE NIC NIE MOGĘ POWIEDZIEC BO PIENIĄDZE WPŁACILAM I NIE WIEM JAK PIENIĄDZE ODZYSKAC BO ZABLOKOWALI SYSTEM I PACZKI NIE MOGE WYSLAC A ZALEZALO MI NA CZASIE I WYSLALAM PACZKE INNA FIRMĄ KURIERSKA

5 / 5 2019-01-26

bardzo ok.

5 / 5 2019-01-22

Profesjonalny

2019-01-22

przyszedł, wziął podpis, poszedł. Fajnie.

2019-01-20

najlepsze i najtańsze usługi kurierskie na rynku, jestem pod wrażeniem :)

2019-01-15

Na pieniądze czekam już od lipca zeszłego roku!!!. Dalej ludzi traktują tak jak mnie i całkiem dobrze im się powodzi. Pozdrawiam.

5 / 5 2019-01-07

Firma ok, z obsługa systemu nie ma problemu i bardzo ładne przejrzyste i co najważniejsze profesjonalny panel zarządzania. Co do kuriera DPD to jedna wada że nie wiadomo kiedy odbierze przesyłkę i dlatego paczkę nadałem na terminalu nie czekając . Ogólnie cena OK, 4logis jako pośrednik 5/5 . Na pewno jeszcze skorzystam

2019-01-03

Wyśmienicie wywiązał się ze swojego zadania

1 / 5 2019-01-03

prokuratura już prowadzi dochodzenie na moje zawiadomienie o przestępstwie .Prosze składajcie skargi na 4logis na policji i w prokuraturze TA FIRMA NIE ISTNIEJE POD WSKAZANYMI ADRESAMI NIE MACIE CO DZWONIĆ TELEFONY TEŻ NIE SĄ ODBIERANE adnotacja z 03.02.2014 policja pomogła pieniądze odzyskane po pól roku

2019-01-01

Ok.

2018-12-30

podręczniki

2018-12-30

ROHLING SUUS Logistics (nie figuruje w wykazie kurierów). Opinia bardzo dobra. Bieżący kontakt telefoniczny. Uzgodnienie godziny dostawy towaru. Punktualna realizacja dostawy. Bardzo sympatyczny DOSTAWCA.

2018-12-27

Możliwość śledzenie przesyłki od momentu nadania do momentu odbioru. Po nadaniu przesyłki otrzymałam sms z informacją o nadaniu przesyłki, a następnie o możliwości odbioru przesyłki. Firmę kurierską oceniam bardzo dobrze, Brak uwag.

2018-12-21

sympatyczny, uczynny , pomógł wnieść kuchnię na piętro

2018-12-19

Kurier zadzwonił 5 minut przed dostawą, a moja prośba była o kontakt co najmniej dzień przed dostawą. A gdy poprosiłam kuriera o dostawę za jakieś pół godzinki to powiedział, że nie ma takiej możliwości. Zostałam zawrócona z trasy co poniosłam w pracy tego konsekwencje.

2018-12-15

bardzo uprzejmy godny polecenia

5 / 5 2018-12-04

Polecam 4logis. Okazali się tańsi od Poczty, odebrali i dostarczyli towar w 24h. Jedynym utrudnieniem była konieczność samodzielnego wydrukowania listu przewozowego. No, ale może tylko ja nie mam drukarki :)

5 / 5 2018-12-03

Super.

2018-12-01

dobry kontakt

2018-11-28

bardzo dobra

5 / 5 2018-11-23

bardzo sympatyczna i profesjonalna

2018-11-20

bardzo dobra

5 / 5 2018-11-17

ok

2018-11-16

nie pamiętam nazwy firmy kurierskiej, ale jest ok(wybrałem co wybrałem)

2018-11-10

sprawnie

2018-11-03

bez zarzutu

5 / 5 2018-11-02

Byłem zadowolony z tej firmy, aż do czasu wysłania paczki za pobraniem. Firma kurierska przelała na rachunek 4logis prawie 1000 zł, a kwota na mój rachunek już nie bardzo. Maile, telefony, cuda na kiju. Jedyną skuteczną metodą było założenie sprawy w sądzie (30 zł przez EPU) i wysłanie komornika!

2018-10-30

Kulturalnie i sprawnie w całości , towar dostarczony - nie zniszczony w transporcie

2018-10-16

Miły nie ma żadnych wad :)

2018-10-14

sympatyczny

5 / 5 2018-10-10

Bardzo dziękuję za wzorową obsługę, błyskawiczne doręczenie paczki i dobrą cenę. Z przekonaniem polecam! Z radością skorzystam z usług 4Logis i DPD ponownie. Powodzenia!

5 / 5 2018-10-07

Super transakcja, jestem zadowolona. Przesylka w nienaruszonym stanie dotarła za granicę. Obsluga klienta godna naśladowania i polecenia. Dziekuję

1 / 5 2018-10-07

Firma nierzetelna i nie realizuje przesyłek za pobraniem. Od kilku miesięcy (listopad) czekam na kwotę z pobrania. Do dnia dzisiejszego brak jakiejkolwiek informacji poza tym, że na oficjalnej stronie 4logis zamieszczono komunikat o zawieszeniu działalności. Moją sprawę prowadzi już radca prawny z Opola. Jeżeli ktoś ma ochotę się przyłączyć proszę o kontakt 77 441 45 50. Ewentualnie o namiary na prokuraturę w której toczy się postępowanie.

2018-10-07

dobra

5 / 5 2018-10-06

Wszystko tak jak trzeba. Polecam

1 / 5 2018-10-02

Kompletna porażka,firma bazuje na przetrzymywaniu ludzkich pieniędzy. ja czekam już 1,5 miesiąca. Zero kontaktu mają mnie,gdzieś.

2018-10-01

miły, konkretny i rzetelny

5 / 5 2018-09-29

wszystko ok

2018-09-24

Nie wiem jaka firma dowozi karmę,ale kurierzy są bardzo kulturalni!!!W innych sklepach wysyłkowych to się nie zdarza.

2018-09-16

Wysyłka błyskawiczna!

2018-09-07

bd

2018-09-06

Dostawa i wniesienie zgodnie z zamówieniem, bez zastrzeżeń.

2018-09-05

Beznadziejny,stał i patrzył jak odbieramy paczki z meblami-ja chora na astmę,alergie,syn z chorym kręgosłupem.Kurier uważał,że tylko ma obowiązek przywozu,a wnoszenia nie!z czym absolutnie się nie zgadzam.niedawno zakupiłam rower i kurier wnosił całą dużą,ciężka paczkę.!

2018-09-04

niezły

2018-08-31

Bardzo dobry

2018-08-29

Świetni. Choć zdarzają się poślizgi w przelewach i czasami są jakieś niedorzeczność które nie da się zmienić w ich firmie.

5 / 5 2018-08-24

Szybko bez uwag.

2018-08-21

Poczta . Nie dostałam przesylki

2018-08-21

Dobra

5 / 5 2018-08-18

profesjonalnie, szybko, tanio, w razie potrzeby zawsze można liczyć na sprawną pomoc. Brak kontaktu kurierem rekompensuje kontakt z nim poprzez firmę wysyłkową. Polecam w 100%

5 / 5 2018-08-16

Szybko. Na wskazane miejsce. Uprzejmie. Źadnych negatywnych uwag

2018-08-13

sprawny i wyjątkowo zorientowany w możliwościach dostarczenia przesyłki

5 / 5 2018-08-11

Witam Korzystam z tej firmy juz od kilku miesiecy i wysylam nawet po 50paczek miesiecznie.Narazie tylko dwie uszkodzone byly wiec nie jest zle, wszystko zawsze dochodzi na czas, numer do kuriera wystarczy miec i wtedy wszystko jest ladnie dograne.Niestety na pobranie trzeba czekac ponad 2 tyg a dokladnie od czwartku do czwartku wiec to jest chyba ten minus jaki moge napisac.Ogolnie jak najbardziej polecam, jestem zadowolony ;)

5 / 5 2018-08-09

wysyłam paczki regularnie za pośrednictwem tej firmy, rewelacyjna obsługa prosty program wysyłkowy niska cena, gorąco polecam !!

1 / 5 2018-08-08

kurier juz 4 godziny przed dostawa zawiadomil mnie o swoim przbyciu i naprawde byl bardzo punktualny pomimo fatalnych warunkow atmosferycznych.Opady sniegu.

2018-08-03

wydam opinię bardzo pozytywną za jakość i obsługę

5 / 5 2018-08-03

OK

2018-08-02

Już dwa miesiące czekam na zwrot 900zł pobranych przez firmę od klienta. 0 reakcji na moje telefony

2018-08-02

miły,nie robiący łaski że musiał chwilkę poczekać na odbiór.

5 / 5 2018-08-01

Przesyłka była następnego dnia po wysłaniu. Dobry kontakt z firmą. Polecam

2018-07-31

Wzorowy

5 / 5 2018-07-30

Kurier GLS - super jakość, nie było mnie w domu w godzinach jego przyjadu, zgodził się przyjechać tego samego dnia i powiedział, że buty to ważna sprawa, dlatego wrócił.

5 / 5 2018-07-23

Super

2018-07-22

Kurier bardzo miły

2018-07-04

Zamówienie na stronie 4logis złożyłem w czwartek o 15:00, kurier przyjechał już następnego dnia rano. Jestem pozywytnie zaskoczony, gdyż wysłałem dwie paczki (31 kg i 25 kg) do Hiszpanii za 135 zł każda, paczki doszły, ale to już zasługa firmy kurierskiej DPD. Generalnie nie mam zarzutów do 4logis. Pan pod telefonem odpowiedział spokojnie i miło na moje wszystkie pytania.

5 / 5 2018-06-20

W skrócie - opinia pozytywna. Wysyłający przesyłkę zadowolony, odbiorca zadowolony. Nie musiałem nigdzie chodzić, niczego pilnować. Mnie pasuje i będę korzystał.

5 / 5 2018-06-20

Ma ktoś jakiś nr tel. do prezesa bo ten stacjonarny ze stronki już nie działa. Wspołpracowałem z nimi długi czas i było super dopóki nie zmienił się właściciel, teraz wpłaciłem pieniądze a na koncie zero. Próbowałem się skontaktować tel i mailowo niestety bez skutecznie

5 / 5 2018-06-18

Bardzo profesjonalna obsługa

2018-06-17

Dogadalam się z kurierem co do czasu dostarczenia przesylki i tak było.

5 / 5 2018-06-15

REWELACJA!!! POLECAM FIRMĘ 4LOGIS W 100% NAJLEPSZA FIRMA KURIERSKA I W POLSCE

5 / 5 2018-06-14

super

2018-06-13

Bardzo sprawne doręczenie

5 / 5 2018-06-12

Z TEGO CO WIEM :) MOJE KOLEŻANKI ZAMAWIAŁY BLUZY TO PRZYSZŁO WSZYSTKO OK ;d I W SWOIM CZASIE

1 / 5 2018-06-12

Na pieniądze z pobrań czekam już drugi rok !!!. Złożyłem doniesienie do prokuratury, UKS i na policję. W październiku 2013r otrzymałem odpowiedź z prokuratury o umorzeniu sprawy z informacją o możliwości dochodzenia roszczeń z powództwa cywilnego. Tak działa nasz wymiar sprawiedliwości. Jedyne co potrafią, to zamykać za przysłowiowy słoik dżemu lub batonik !!!.

2018-06-10

Bardzo sympatyczny

2018-06-08

przesyłka dostarczona do właściciela bardzo dobrze. p. Kurier bardzo uprzejmy niestety nie pamiętaj z jakiej firmy.

1 / 5 2018-06-04

Dziwię się, że tak nierzetelna firma jeszcze funkcjonuje. Jest to jedna z firm typu zarobić ale się nie narobić. Ciężko się dodzwonić i uzyskać pomoc przy rozwiązaniu problemu. Swojego klienta mają głęboko w d........e. Firma, która nie odpowiada na wszelkiego rodzaju pisma skierowane do niej. Również mają u siebie bałagan gubią dokumenty. Przestrzegam wszystkich przed współpraca z tą firmą - nawiązanie z nimi współpracy to strzelenie sobie w stopę. Piszę tą negatywną opinię ponieważ chce przestrzec wszystkich przed popełnieniem błędu. Nikomu nie życzę źle ale mam nadzieję, że splajtują czego życzę im c całego serca. To co pisze o tej firmie wynika z mojej współpracy z nimi i nie jest wyssane z palca.

2018-06-03

kurier 4cars

2 / 5 2018-05-29

4logis nie zwraca pieniędzy z pobrań (COD)! Deklarują zwrot do trzech tygodni, a ja czekam już ponad dwa miesiące na prawie 4 tysiące. Obiecują i nie płacą. NIE polecam! Wybierzcie inną firmę!

2018-05-27

Mila obsluga

2018-05-20

Bardzo miły,uprzejmy ,kompetentny. Udzielił wyczerpujących informacji.

2018-05-14

Ok.

2018-05-11

REWELACJA !!

2018-05-04

miły, konkretny, pomocny

5 / 5 2018-05-03

szybki, sprawny

2018-04-29

Nie pamietam nazwy kuriera

2018-04-27

dobra

2018-04-26

U mnie ta sama sytuacja, od 2 miesięcy czekam na zwrot pobrania -500zł. Wysłałam nakaz zapłaty, teraz zajmuje się tym Rzecznik praw konsumenta, a jak to nie poskutkuje to sprawa do sądu, bo nie mam zamiaru odpuścić.

2018-04-22

nie dokladna informacja,co innego mówia,a co innego piszą kurier woli zrobić dodatkowo 120km,niz zadzwonic.

2018-04-20

ok!

5 / 5 2018-04-19

kontakt bardo dobry polecam

5 / 5 2018-04-17

nie pamiętam jaka to była firma ,ale obsługa miła i szybka

2018-04-16

DOBRZE

2018-03-31

pośrednik 4logis nie zwraca pieniędzy z pobrań COD już miesiąc czekam na 530 zl dodzwonić się nie można a jak się już uda to dostajemy tel do prezesa który niestety nigdy nie zostaje odebrany na wysłane e-maile nie odpisują mają ludzi "w głębokim poważaniu", DPD które świadczy usługę dla tegoż pośrednika umywa ręce nawet nie chce podać telefonu lub e-maila przez który się kontaktuje z tą firmą 4logis powiedzcie jak odzyskać zrabowane pieniądze?

5 / 5 2018-03-31

Szybka dostawa do paczkomatu

5 / 5 2018-03-30

100% PROFESJONALIZM. SZYBKO I Z UŚMIECHEM NA TWARZY. POLECAM WSZYSTKIM

2018-03-26

Fantastyczni, przemili, kulturalni

5 / 5 2018-03-24

Najlepsze ceny. Sprawnie i bezpiecznie. Bardzo mi się podoba że nie wprowadzają klienta w błąd z ceną nie doliczają żadnych strefowych itp.Polecam!!!

5 / 5 2018-03-24

Jestem bardzo zadowolona z uslug firmy 4logis, paczka nadana w Portugalii dotarla do Polski w 4 dni. Bardzo dobry kontakt mailowy i telefoniczny z firmą, szybko udzielana pomoc w wypadku problemow/pytan z mojej strony. Atrakcyjna cena przy duzych rozmiarach paczki importowej do Polski. Polecam :)

5 / 5 2018-03-23

Dzisiaj, to jest - po prawie dwóch miesiącach od doręczenia paczki do Klienta, kwota za paczkę COD została przelana na moje konto. Dodam, że nie obyło się bez wysyłania maili na wszystkie możliwe znane maile (czy to poprzez formularz kontaktowy na stronie firmy 4Logis, cz też maile "zdobyte" w ten czy inny sposób). Polecam męczenie tej firmy mailami, i to nie raz w tygodniu a kilka razy lub nawet codziennie. Maile + męczenie ich o swoje pieniądze poprzez formularz kontaktowy na stronie firmy. Jak widać - w końcu to nękanie przyniosło rezultaty. Generalnie: firma 4Logis daje radę jako firma kurierska i można ją polecić. Lecz jako firma pośrednicząca w wymianie jakiejkolwiek waluty w formie przesyłek pobraniowych (COD) jest to jedna wielka klapa i należy ją potępić zdecydowanie za proceder przetrzymywania pieniędzy klientów.

2018-03-23

Firma najgorsza na rynku!!!!!! Jeśli ktos chce korzystać z tej firmy to przestrzegam!!!!!!!! Lepiej wziąć droższą firmę niż ta!!!!!!!

2018-03-21

bdb

2018-03-15

dobrze dba o klienta

5 / 5 2018-03-08

ok

2018-03-06

Pierwszy raz korzystałam z usługi 4Logis i jestem zachwycona. Paczka (prawie 20 kg, opłata 112 zł)w stanie nienaruszonym dotarła do Włoch w piątym dniu po odebraniu ode mnie przez kuriera DPD. Mogę wyrazić same pochwały.

5 / 5 2018-03-03

Super. wszytko wzorowo na 2000 procent! Nigdy nie wysyłałam przez firmy kurierskie internetowo, ale ta działa super. Wszystko załatwione błyskawicznie i tanio!Polecam. Można wierzyć wszystkim pozytywnym opiniom poprzednio wystawionym.

2018-02-27

o.k.

2018-02-24

WITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..czy ktos moze z szanownych klientow firmy 4 logis wie jak odzyskać pieniacze za pobraniem za którymi ja juz czekam od zeszłego roku,,prosiłbym o napisanie jesli ktos odzyskał te pieniadze to w jaki sposób ... bo jak mozna tak ludzi zwodzić i to w śwetle prawa??

5 / 5 2018-02-20

Firma w pełni profesjonalna, a d tego posiadająca atrakcyjne ceny. Zamówiłem kuriera w piątek wieczorem, a w sobotę rano odebrał on przesyłkę. Żadnych zastrzeżeń

2 / 5 2018-02-05

Firma przywłaszczyła sobie moje pieniądze z pobrania. Nie polecam nikomu. Wszystko co zostało napisane w wątku o tej firmie na tej stronie jest niestety prawdą. Biuro Obsługi Klienta rozkłada tylko ręcę, podaje chętnie numer do Pana Prezesa, maila również i na tym się kończy. Pod numer Pana prezesa można dzwonić cały dzień i ani razu nie odbierze telefonu. O oddzwonieniu można tylko pomarzyć. Na smsy również nie odpowiada, tak samo jak na maile. Firma tego Pana to ewidentny krzak. Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością zarejestrowana w KRS, odpowiadająca kapitałem tylko 5000 zł i tylko do takiej kwoty. ODRADZAM WSZYSTKIM I BĘDĘ PRZESTRZEGAŁ KOGO TYLKO SPOTKAM!!!

2018-02-04

bardzo dobrze wykonana usługa

2018-02-03

Wszystko było bardzo dobrze poza szczegółem jakim jest uzgodnienie godzin dostepnosci pod wskazanym adresem, kurier tego nie zrobił i tylko przypadkiem był kroś w domu i dysponował gotówką.

5 / 5 2018-02-02

Firma kurierska jest ok

5 / 5 2018-02-02

ok

2018-01-30

wszystko w porządku ;) bezproblemowa mozliwość lokalizacji przesyłki, dobry kontakt ;)

2018-01-30

bardzo miły i grzeczny

5 / 5 2018-01-29

pozytywna

2 / 5 2018-01-22

Witam, obiecali zwrot pobrania i na obiecaniu się skończyło. Czekam na zwrot moich pieniędzy od sierpnia 2013. Nowy właściciel oczywiście grzecznie obiecywał ze sprawa sie zajmie po czym 3 miesiące czekam i nic... nie polecam tej firmy. Mam wątpliwości czy naprawdę komuś zwrócili pieniądze...

2018-01-22

nie mam wyrobinego zdania

5 / 5 2018-01-22

Super

2018-01-20

przesyłkę dostarczyła firma rohling suus logistics , ale brak jej w wykazie

2018-01-17

OK.

2018-01-17

Oki

2018-01-16

Współpracuję z nimi od samego początku jak się pojawili w sieci pamiętam początkowe numery zleceń poniżej 1000 teraz jest już 135000. około ponad 4 lat dobrej współpracy. Problemy zaczęły się jakieś 6 miesięcy temu zamawiam kuriera zgodnie z terminem a prawie co druga paczka jest odbierana z 1 lub dwudniowym opóźnieniem. Telefon który jest podany na stronie jest nieaktywny podali nowy numer kontaktowy na czas nieokreślony puki co działa. telefon rzekomego właściciela to mit nie macie po co pod niego dzwonić. na e-mail również ciężko uzyskać odpowiedz. można składać niby reklamację ale to nic nie daje. Ja na szczęście nigdy nic nie wysyłam kurierem za pobraniem bo w przypadku wszystkich firm działających na rynku czas oczekiwania na przelew wynosi 14 dni roboczych co w rzeczywistości trwa 3 tygodnie. Pobrania najszybciej obsługuje PP. (około 3 dni roboczych) Niestety 4logis z obecnym kierownictwem upada

5 / 5 2018-01-08

Załatwiałem za pośrednictwem Pana Piotra W.reklamację, w związku z uszkodzona przesyłką.Wymieniona osoba to profesjonalista w 100%.można się od niego uczyć kultury , taktu i umiejętności negocjacji. Gratuluję takiego pracownika.

5 / 5 2018-01-08

Wszystko OK. Pobrania z DPD idą ok. 20dni - standard. Kontakt telefoniczny OK. łatwa obsługa. Polecam. (ceny mogą być niższe, ale cóż...)

5 / 5 2018-01-06

Solidny i do tego tani kurier. Pomimo początkowych obaw, dzisiaj jest to mój jedyny kurier, na którym mozna polegać. Polecam wszystkim spróbować, a napewno zostaniecie stałymi klientami.

2018-01-05

Bardzo uczynny i pomocny. Kontakt przed dostawą i punktualność

5 / 5 2018-01-03

Miałem problem z wysłaniem paczki i dzwoniłem do różnych firm ale tylko w 4logis mi pomogli w bardzo profesjonalny sposób. Wszystko mi wytłumaczyli i załatwili sprawę w 100%. Z czystym sumieniem POLECAM.

2017-12-29

Wszystko dobrze, uprzejmy, potrafił się dostosować.

5 / 5 2017-12-24

Genialna firma, szybko wypełniłem dane na stronie, na następny dzień kurier (ucieszony, że już mam wszystko gotowe i wypełnione :) ), przesyłka następny dzień po nadaniu i co najważniejsze, bardzo konkurencyjne ceny. Jedyny minus to długi czas oczekiwania na zwrot pobrania (2 tygodnie). POLECAM!

5 / 5 2017-12-22

fajna oprawa-strona, szybka paczka, zaangarzowana ekpa w dostarczanie przesyłek

5 / 5 2017-12-21

Ok

5 / 5 2017-12-17

Ok

5 / 5 2017-12-17

Bardzo szybka dostawa

2 / 5 2017-11-30

Firma 4Logis, jest firmą nierzetelną. Minęły już trzy tygodnie, a pieniądze z pobrania nie trafiły na moje konto. Kontak z jedyną osobą odpowiedzialna za zwrot pobrań p. GRZEGORZ prezes firmy 791077607 graniczy z cudem. Zdecydowanie nie polecam, jeśli chdzi o zlecenie przesyłek za pobraniem. Dla przestrogi innym, napewno napiszę jak ta sprawa się zakończyła. Jeszcze jedna przestroga. Nie udzielenie zgody na jego przetwarzanie danych osobowych,uniemożliwi dokonanie oceny tej firmy. Dlaczego ? Jest to niezgodne z obowiązującymi przepisami. Te niedozwolone praktyki, zgłoszę to do UOKiK. Uważajcie na nich.

5 / 5 2017-11-27

KURIER - SUPER GOŚĆ

5 / 5 2017-11-25

w porządku, polecam

5 / 5 2017-11-21

4logis jest świetną firmą !! Wysyłam nimi cały czas. Plusy: Kontakt z biurem (szybki i konkretny) Ceny paczek małych Współpraca z kurierem Minusy: Czas oczekiwania na pobranie Cena paczek dużych Polecam z czystym sumieniem

2017-11-21

Jeżeli chcesz wysłać paczkę lepiej dołożyć i wysłać ją innym kurierem. Data odbioru przesyłki przez kuriera opóźnia się często dzień lub dwa. Jednego razu kurier przyjechał po 2 tygodniach od daty nadania przesyłki. Zmądrzałem dopiero w momencie, kiedy przesyłka w niewyjaśnionych okolicznościach zagineła.

2017-11-10

Jak mogę odzyskać swoje pieniądze od 4logis? Nie odbierają telefonów ani pism poleconych.

5 / 5 2017-11-09

milya i profesjonalna obsługa, przed dostarczeniem paczki kurkier najpierw do mnie zadzonił i nie bylo problemu z dostarczniem paczki pod wskazanym przeze mnie adres.

5 / 5 2017-11-06

Co do realizacji zamówienia to OK ale mam zastrzeżenia co do godzin dostawy a dokładniej to firma kurierska nie dostarczy przesyłki w godzinach po 17 a przed 18 ale osobiście odebrać można do godziny 20 coś chyba nie tak.

2017-11-05

Oko

2017-11-02

Ok.

5 / 5 2017-10-25

polecam

5 / 5 2017-10-24

POLECAM !!!!! Paczkę do Anglii kurier odebrał 07.04.2011 w Łodzi,a dotarła na miejsce do Manchesteru 11.04.2011 w nienaruszonym stanie.jestem zadowolony z jakości usługi i ceny

2017-10-23

wszystko w jak najlepszym porządku tylko te zwroty za pobrania mogły być krótsze

5 / 5 2017-10-18

Super

2017-10-17

Bardzo sympatyczny i kontaktowny.

2017-10-12

opóźnienie niewielkie

1 / 5 2017-10-08

Czy ktoś zgłosił już do prokuratury/sądu/policji działania 4Logis???? Ja skorzystałam z pomocytak tego zostawić, ale zastanawiam się co dalej? Rzecznika Praw Konsumentów, ale nic to nie dało, po wezwaniu, monicie, nadal kasy nie odzyskałam i nie mam zamiaru

2017-10-06

Przesyłka pobraniowa wysłana ponad miesiąc temu. Kwoty pobrania jak nie było, tak nie ma od ponad 30 dni. Brak jakiejkolwiek odpowiedzi na kontakt mailowy. Pani w biurze odsyła pod nr telefonu komórkowego, cóż z tego, skoro telefon jest wyłączony.

5 / 5 2017-10-02

Dobry kontakt, niska cena. Usługa zrealizowana szybko i poprawnie. Kurier godny polecenia ! ! !

2017-10-02

bez zastrzeżeń

2017-09-29

Bardzo dobry

5 / 5 2017-09-18

ok

5 / 5 2017-09-07

Rewelacja-przeylka wyslana do Szwecji w poniedzialek,wszystkie zmiany statusow byly wysylane na maila, kurier mial juz wszystko profesjonalnie przygotowane, a w czwartek paczka byla na miejscu.Super kontakt,swietna obsluga po prostu rewelacja i naprawde bardzo dobre koszty wysylki!POLECAM

5 / 5 2017-08-21

polecam tego kuriera.

5 / 5 2017-08-19

Niema się do czego przyczepić. Polecam

2017-08-15

bardzo dobra

5 / 5 2017-08-14

polecam

2017-08-11

Brak problemów. Nie pamiętam firmy kurierskiej. Nie śledziłem, Nie kontaktowałem się, nie potrzebowałem elastyczności.

2017-08-10

fajny

5 / 5 2017-08-08

Jestem bardzo zadowolona z poziomu usług firmy 4logis. Przesyłka międzynarodowa do Włoch o wadze 30kg doszła w przeciągu 4 dni bez najmniejszych uszkodzeń. Pełen profesjonalizm. Polecam

2017-08-07

Nie wysyłajcie nic tą firmą. od roku nie oddali mi 2tys zł!!!!!!!!!

5 / 5 2017-08-06

Szybko i fachowo

2017-08-02

Nie pamietam

2017-08-01

bardzo solidny, mily

5 / 5 2017-07-25

Z firmy jestem bardzo , bardzo zadowolona.Wyslalam 4 paczki do Portugalii, 3 z nich dotarly po czterech dniach, jedna utknela w Danii. Dla mnie to mnie znaczenia, liczy sie CENA...bardzo, bardzo konkurencyjna i na pewno jeszcze skorzystam z ich uslug.

2017-07-24

Witaj także jestem zwodzony od ponad miesiąca przez firmę że się skontaktują itp. Już od miesiąca czekam na zwrot 2200zł i nic - proponuje zrobić coś z tym nie daruje rzekomemu panu prezesowi takiego traktowania i zwodzenia tyle czasu....

2017-07-18

brak zwrotu pobrania za przesyłkę

2017-07-15

O.K

5 / 5 2017-07-15

ok

2017-07-13

Wzorowy kontakt.

2017-07-09

Nie mam uwag

2017-07-08

czekam juz za pieniedzmi za pobraniem od sierpnia zeszłego roku

2017-07-03

Bez zastrzezen

2017-06-30

Bak nazwy firmy kurierskiej w spisie. /slg/ Kurier kilkakrotnie dzwonił dość krótko abym mogła odebrać telefon i musiałam oddzwaniać tracąc za to kasę.

3 / 5 2017-06-27

Po roku czasu wreszcie odzyskałem swoje pieniądze z pobrań COD. Jak? Dalej wysyłałem paczki za pośrednictwem tych patałachów i jakoś się udało - obym już więcej nie miał z nimi nic do czynienia - TRZYMAJCIE SIĘ OD NICH Z DALEKA!!! Sprzeniewierzają pieniądze, a jak się upomnisz o swoje to (jeśli w ogóle ktoś odbierze tel.) rozkładają ręce. Tylko patrzeć jak ogłoszą upadłość i szukaj wiatru w polu. ODRADZAM!!!

5 / 5 2017-06-27

pozytywna

1 / 5 2017-06-26

brak zwrotu pobrań brak kontaktu

5 / 5 2017-06-14

BARDZO SZYBKO I PROFESJONALNIE.

Rzetelne opinie o 4logis.pl

4logis.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.4logis.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie