Kategorie: / Zdrowie I Uroda

4man.pl Opinie Klientów

4.11/5.00 - ilość ocen: 9
opinie o 4man.pl
2019-02-13

Kosmetyki oryginalne 100% jednak wysyłka z wielkim opóźnieniem. Telefonu nikt nie odbiera lub wyłączony.

5 / 5 2018-12-13

Polecam w 100%! Dobre produkty za niewygórowaną cenę! Tymbardziej, że niestety nie wszystko można zakupić u nas w kraju... ;-/

2 / 5 2018-11-09

ten sam problem wpłaciłem kase 100zł i nikt się nie odzywa. nie dostałem do dziś kremu. nie polecam.

5 / 5 2018-10-16

Super profesjonalnie i ekspresowo. Wszystkim polecam!!!!

5 / 5 2018-09-30

Sklep Ok bo towar oryginalny i wysyłka na czas!

2018-09-04

towar zgodny z opisem,a po za tym nikt nie odbiera telefonu,czas realizacji przesyłki 21 dni.

2 / 5 2018-07-03

Nie polecam całkowite ignorowanie klienta - najpierw wysyłaja po 10 dniach bo zapomnieli napisać że przebywają na urlopie a potem wysyłaja na błędny adres. Brak możliwości kontaktu telefonicznego bo poprostu ich nie odbierają

2018-04-07

Kupiłam tutaj prezent dla faceta. Dość nietypowe jak na płeć męska perfumy. Zdecydowanie bardziej opłaca się niż zakupy w drogich sieciówkach. Poza tym w ofercie same znaczące marki. Ten sklep "pachnie";)

5 / 5 2018-04-06

Spoko sklep, transakcja i towar ok

2018-01-21

Niezły asortyment, łatwo znaleźć porządny prezent dla mężczyzny.

5 / 5 2017-12-03

Świetny kontakt ze sklepem, szybka i darmowa wysyłka - czego chcieć więcej?!

3 / 5 2017-12-02

Woda miała być dostarczona w ciągu 3-5 dni. Po 11 dniach przysłali informację, że ze względu na przerwę urlopową przysyłki będą wysyłane po 20 IX. W trakcie składania zamówienia takiej informacji nie było na stronie (do tej pory nie ma). Ten sklep to jakiś żart!! Absolutnie odradzam. Zrezygnowałem z zamówienia i więcej tam nic nie zamówię!!

2017-08-26

Spoko sklep. Mają produkty które są rzadko spotykane w naszym pięknym kraju. Fajni, że taki sklep powstał.

5 / 5 2017-08-04

Sklep ok cenie sobie kontakt z klientem.

2017-04-18

Fatalny kontakt,nikt nie odbiera telefonów na 20 prób w rożnych porach dnia po 3 dniach udało mi się dodzwonić raz tylko:) telefon wyłączony, po wpłaceniu pieniędzy na konto sklepu, urywa się kontakt.Facet, który odbiera telefon w godzinach funkcjonowania sklepu nie ma dostępu do internetu a to sklep internetowy wiec sami sobie ocence jakość usługi w połączeniu z brakiem kontaktu tak jak napisałem.Zweryfikujcie najlepiej sami jak coś zadzwońcie:) powodzenia

Rzetelne opinie o 4man.pl

4man.pl

Siedziba
Mszana Dolna

WWW
http://4man.pl

Email
[email protected]

Telefon
888 555 458

Komórka
888 555 458

Infolinia
888 555 458

Logowanie