Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Telefony / Zdrowie I Uroda / Biuro / Dom / Dla Dzieci / Zegarki i biżuteria / Sport / Gry / Film i Muzyka

4max.pl Opinie Klientów

4.58/5.00 - ilość ocen: 59
opinie o 4max.pl
5 / 5 2019-03-19

Sklep godny polecenia. TOWAR 100% NOWY. Gwarancja 100%. Ogólnie szybka dostawa - polecam ten sklep 100% :)

2019-03-18

masakra towar zamówiłem w sobotę, liczyłem na wysyłkę w poniedziałek (dostawa kurierem) paczkę otrzymałem w czwartek wieczorem horror, pocztą polską przyszłoby szybciej...

5 / 5 2019-03-09

Polecam

5 / 5 2019-02-16

Jak dla mnie wszystko ok.cena bardzo atrakcyjna

5 / 5 2019-02-09

jestem zadowolona z zakupu i z dobrego kontaktu telefonicznego.

5 / 5 2019-02-02

miła obsługa, szybka realizacja dostawy

2019-01-15

Brak zastrzeżeń!

5 / 5 2019-01-13

Wszystko OK.

5 / 5 2019-01-12

Wszystko ok.Zamówienie przyjęte, wysłane do weryfikacji. Towar dosłany zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Polecam

5 / 5 2019-01-11

Sklep oceniam pozytywnie. Zamówienie złożyłem tydzień przed świętami i otrzymałem w terminie. Może trochę szwankuje informacja o stanie zamówienia (musiałem dowiadywać się telefonicznie). Ceny konkurencyjne - towar jak w sklepie. Polecam sklep.

5 / 5 2019-01-01

Wzorowy sklep. Kiedy komputronik każe sobie czekać kilka tygodni, by zrealizować zamówienie, a salurion najpierw się pyta czy kontynuować, a potem anuluje moje zamówienie, to ten sklep załatwia całą sprawę w 3 dni. Polecam w 100%.

5 / 5 2018-12-16

Profesjonalna i szybka obsluga.

5 / 5 2018-11-26

polecam

5 / 5 2018-11-21

Polecam zakupy w tym sklepie :)

3 / 5 2018-11-13

Sprzedany produkt znacznie odbiegający jakościowo od prezentowanego. Całkowity brak kontaktu, zero reakcji na emaile - zdecydowanie ODRADZAM Brak możliwości zwrotu pomimo niezgodności z umową

2018-11-05

Zamówienie złożone w poniedziałek (dzień darmowej dostawy), od wtorku jest w trakcie kompletowania (jeden przedmiot). W sobotę przychodzi mail, by ocenić sklep, co jest trochę trudne, gdyż przesyłka nie została jeszcze wysłana (mimo, że wg strony powinno to być w 24 do 48 godzin).

2 / 5 2018-11-02

Sklep nie dosc ze nie mial produktu ktory wystawial na stronie to ostatecznie ciagle przekladal termin jego dostawy. Finalnie po tygodniu oczekiwania na wysylke zrezygnowalem z uslug sklepu i ten sam produkt kupilem u konkurencji(co ciekawe otrzymalem go juz nastepnego dnia). Podobnie bylo z procedura zwrotu pieniedzy. Ciagle przeciagany termin zwrotu srodkow, potem dziwna informacja ze podalem bledne konto (co juz w ogole mnie rozzloscilo), ostatecznie po ponad tygodniu oczekiwania srodki wrocily na rachunek. Oceniajac sklep musze powiedziec, ze dawno nie mialem doczynienia z tak duza dawka picu, sciemy i amatorszczyzny przy realizacji prostego zlecenia na zakup perfum dla dziewczyny. Doprawdy nie polecam, choc sam kontakt ze sklepem nie jest najgorszy.......

2018-10-27

Nie wiem. Jestem trochę w rozterce. To mój pierwszy zakup i jestem rozczarowany terminem realizacji.Do chwili obecnej nie otrzymałem zapłaconego i zamówionego towaru a mija 7 dzień od zamówienia. Komunikacja ze sklepem powiedzmy dobra. Zobaczymy może kiedy tu wrócę po kolejny zakup.

2018-10-23

Wszystko w porządku. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-10-02

szybka dostawa, miła obsługa, produkt w 100% zgodny

2018-09-24

tranzakcja przebiegła pomyślnie polecam sklep jako godny zaufania.

2018-09-20

Zdecydowanie polecam sklep!

5 / 5 2018-09-19

bardzo szybka realizacja, dobry kontakt ze sklepem.

2018-09-18

łatwe zakupy, atrakcyjne ceny. czas realizacji zamowienia nieco wydluzony. ale ogolnie godny polecenia.

5 / 5 2018-09-10

Wszystko ok. Szybko.

5 / 5 2018-09-10

Szybka realizacja zamówienia, produkt oryginalnie zapakowany, pełen profesjonalizm. Polecam

1 / 5 2018-09-08

Niestety sklep nie realizuje zamówień z 2grudnia gdzie obiecywano według światowego dnia darmowej dostawy bezpłatną przesyłkę.NIE POLECAM SKLEPU za BRAK KONTAKTU SPRZEDAJĄCEGO,za brak zamawianego TOWARU i za całokształt.Jest o wiele więcej sklepów z zabawkami które realizuję swe założenia.....

5 / 5 2018-09-08

Szybko i sprawnie. Polecam

2018-08-26

błyskawiczna realizacja mimo okresu przedswiatecznego

5 / 5 2018-08-20

Sklep bardzo profesjonalny. Ekspresowa realizacja zamówienia i bezproblemowa obsługa.

5 / 5 2018-08-13

Bardzo polecam, wszystko dostarczono, powiadomienia otrzymywałem o aktualnym stanie zamówienie.

5 / 5 2018-08-06

Polecam w 100 procentach

2018-07-25

totalna porażka, zamówienie z dnia 4 grudnia jeszcze nie dotarło, poza tym na emaile nikt nie odpisuje

5 / 5 2018-07-24

Kupiłem w sklepie gry dla moich pociech. Obsługa super, szybka dostawa. Polecam!

2018-07-07

moze byc lepszy

2018-07-06

bardzo fajny

2018-06-04

Sprawnie i bezproblemowo no i oczywiście atrakcyjna cena.

2018-06-03

zmówiłem towar w poniedziałek, robiąc od razu przelew. 4 dni później zadzwoniłem na infolinie żeby spytać co z paczką. otrzymałem odpowiedź "aaaa, tak dziś wyślemy". DHL, bo ta firma miała dostarczyć paczkę, nie doszła po kolejnych 4 dniach. tak więc dnnnooooo totalne

5 / 5 2018-06-01

Profesjonalnie, szybko i bezproblemowo!

2018-05-23

Bardzo polecam. świetny kontakt ze sklepem, na każdym etapie, widziałem gdzie jest płatność, gdzie wysłano towar. Szczególnie polecam odbiór osobisty - W sklepie w Warszawie jest ciekawa ekspozycja. Szczególne uznanie dla Pana Sprzedawcy za wiedzę i chęć pomocy. Dziękuję.

2 / 5 2018-05-19

Zdecydowanie nie polecam! Bardzo długi okres realizacji zamówienia, oraz problemy z biurem obsługi.

5 / 5 2018-04-29

ok

5 / 5 2018-04-19

Świetne ceny i szybka dostawa!

2018-03-17

bardzo dobry sklep

5 / 5 2018-02-20

Wszystko w jak najlepszym porządku. Przesyłka opóźniona o 2 dni ze względu na fakt, że zamawiałem (jak i wielu innych podobnych mi cwaniaków) w poniedziałek, 2 grudnia - dzień darmowej dostawy. Prawdopodobnie naraziliśmy się przy tym pracownikom pakowni magazynu 4max :) Nie mam jednak powodów do narzekań, gdyż już następnego dnia, towar zdrożał o ponad 10 zł a i za dostawę trzeba byłoby zapłacić. Zaoszczędziłem ponad 20 zł i chwała za to sklepowi 4max.pl :) Szczerze polecam.

2018-02-20

czekałem, czekałem aż wreszcie otrzymałem to co zamawiałem

5 / 5 2018-02-18

Świetny sklep. Bogaty Asortyment. Szybka i miła obsługa. Jak najbardziej polecam !!!

2018-02-17

Wszystko w jak najlepszym porządku

2018-02-16

transakcja rzeczowa. wszystko zgodne z zamówieniem i dobrej jakości.

1 / 5 2018-02-14

Całkowity brak kontaktu ze sklepem. Na e-mail wysłany rano na czwarty dzień po dokonaniu zakupu (płatność przelewem w dniu zamówienia) odpowiadają na drugi dzień. Dodam, że nadal czekam aż wyślą towar (minął szósty dzień). Może szybciej działają z płatnością przy odbiorze?

5 / 5 2018-02-08

szybko i bez problemów.polecam

5 / 5 2018-01-29

bardzo dobra komunikacja, lecz trochę za dugi czas realizacji jak dla mnie, mimo wszystko bardzo polecam bo cena w jakiej kupiłem oryginalny produkt jest najlepsza na rynku :)

5 / 5 2018-01-04

Towar zgodny z opisem, szybka dostawa, dobry kontakt, wielki pozytyw.

5 / 5 2018-01-04

Polecam

2017-12-23

Wszystko w najlepszym wydaniu.

5 / 5 2017-12-16

Szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt ze sprzedającym.Profesjonalne podejście do sprawy.

5 / 5 2017-12-02

wszystko w najlepszym porządku, polecam.

2017-11-18

Brak towaru, brak informacji o jego braku.

5 / 5 2017-11-06

Jakiś czas temu byłem zadowolony z tego sklepu, ale niestety ostatnio się zawiodłem, ponieważ niby wszystko mają w swojej ofercie ale jak przychodzi do zakupu to okazuje się, że jednak nie ma tego produktu a towar ten dalej widnieje na stronach sklepu. Do tego sklep nie udziela żadnych rabatów mimo, iż robi się w nim co jakiś czas zamówienia i to na parę różnych rzeczy.

1 / 5 2017-11-06

po tygodniu oczekiwania, skontaktowałem sie ze sklepem. otrzymałem informację, że "magazyn nie zapakował". w ciągu godziny miałem otrzymać telefoniczne info zwrotne na temat statusu przesyłki. zero kontaktu. obłsuga fatalna. brak profesjonalizmu. pracuję w obłsudze klienta. za takie potraktowanie klienta już dawno wyleciałbym z pracy.

5 / 5 2017-10-31

Sprawna i szybka dostawa - towar zgodnie z opisem

5 / 5 2017-10-25

Towar zakupiony bez zarzutów. Szybka wysyłka. Polecam innym kupującym ten sklep internetowy,.

5 / 5 2017-10-21

Zakupy w tym sklepie ok.

5 / 5 2017-10-10

Atrakcyjne ceny, dobry kontakt. Polecam

5 / 5 2017-10-05

super obsługa

2017-10-02

Troche za dlugi czas przygotowywania do wysylki, poza tym spoko. Ogolnie polecam :)

5 / 5 2017-09-26

Zakup w okresie przedświątecznym, a mimo tego wszystko szybko. Nie mam uwag :-)

5 / 5 2017-09-21

Jestem zadowolona.

5 / 5 2017-09-21

szybko i bez problemów.polecam

2017-09-06

Żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2017-08-28

Polecam

5 / 5 2017-08-26

super, sprawnie i przyjemnie

2017-08-18

Największy minus za długi czas oczekiwania na przesyłkę. Ponad tydzień to dosyć długo a poza tym słaby kontakt ze strony sklepu.

5 / 5 2017-08-16

pozytywna

5 / 5 2017-08-09

ok

2 / 5 2017-08-01

Sklep porażka.Zamawiałem dwa przedmioty w niedzielny wieczór a w poniedziałek rano okazało się że towaru nie ma i kazano mi czekać na dostawę towaru ale nikt podczas rozmowy tel nie potrafił powiedzieć ile czasu. Sklep posiada towar wirtualny na który łapie klienta a później karze mu czekać. Czysta zagrywka cwaniacka. Osobiście nic już nie zamówię w tym sklepie. Osobom które nie lubią czekać tygodniami na zamówiony towar nie polecam sklepu.

3 / 5 2017-07-23

zakupiony sprzęt był uszkodzony jednakże z racji tego że jestem przedsiębiorcą nie przysługuje mi wymiana lub zwrot!!! a do tego wszystkiego duże trudności z komunikacją. Odradzam.

5 / 5 2017-07-22

Polecam

5 / 5 2017-07-20

Jestem zadowolony!

2017-07-05

Radzę dobrze się zastanowić przed zakupem w tej Firmie. Firma nie ma nic wspólnego z "Programem Ochrony Kupujących" Firma dzieli klientów na przedsiębiorców i konsumentów. Przedsiębiorcy po zakupie nie przysługuje żadne prawo ...

5 / 5 2017-06-28

Bez zastrzeżeń, choć przesyłka mogłaby wyjść nieco wcześniej (w sumie realizacja potrwała tydzień). Dobra komunikacja, sklep odpowiada na maile. Polecam.

2017-06-02

Niestety pomimo dostępności na stronie artykułu, towar, za który zapłaciłem, nie dotarł do mnie - okazało się, że go nie ma fizycznie. Zwrot pieniędzy i niesmak.

2017-05-19

Atrakcyjna cena, towar zgodny z opisem.

2017-05-11

Suuuuuuuper!!

2017-05-07

Zapłaciłem 5 dni temu za zamówienie i ... towaru nadal nie ma! Nie ma sensu tracić czas na ten sklep.

5 / 5 2017-04-27

wszystko w jak najlepszym porządku. towar zgodny z opisem, szybka finalizacja transakcji. Polecam

5 / 5 2017-04-13

Wszystko OK

5 / 5 2017-04-08

polecam

2017-04-08

Dobre miejsce do robienia zakupów. Ceny przystępne, obsługa bez zarzutu. Na pewno jeszcze kiedyś skorzystam!

2017-04-01

Wszystko bez problemu w piątek zamawiałem we wtorek już mam muszę dodać że jechała prawie przez cała Polskę paczka jedynie na co mogę narzekać to nie mogłem się dodzwonić ale załatwiłem to poprzez meila

Rzetelne opinie o 4max.pl

4max.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://www.4max.pl

Email
[email protected]

Telefon
801 090 080

Komórka
-

Infolinia
801 090 080

Logowanie