Kategorie: / Komputery / RTV

4notebook.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 12
opinie o 4notebook.pl
5 / 5 2019-01-07

Błyskawiczna wysyłka, profesjonala obsługa.

5 / 5 2018-12-13

Bardzo szybka przesyłka,bateria w dobrej cenie.

2018-12-06

Trochę mało przejrzyście opcje zapłaty

2018-09-11

Zakupiona bateria Bateria Acer TravelMate 620/621/623 14,8V została przesłana błyskawicznie i w stanie nienaruszonym. Jedyny problem ale to nie z winy sklepu - bateria ma być dobra do Maxdaty 5100 ale nie mieści się w obudowie notebooka.

5 / 5 2018-06-15

Wszystko ok. Dość szybka wysyłka. Produkt zgodny z opisem i bez usterek. POLECAM!

5 / 5 2018-06-05

Szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem. Bez problemow. OK

5 / 5 2018-04-29

szybko i profesjonalnie, polecam

5 / 5 2018-04-28

Firma solidna, profesjonalna i co najważniejsze frontem do klienta! To lubię! Polecam transakcje z tym kontrahentem i życzę dalszych sukcesów dla firmy! Dodam, że paczka trafiła do moich rąk w ciągu 23 godzin od momentu realizacji zamówienia! Absolutny rekord!

5 / 5 2018-03-08

Firma warta polecenia, bardzo sprawnie, dobry kontakt, polecam!!!

5 / 5 2018-02-22

transakcja szybka irzetelna-polecam

5 / 5 2017-11-05

Jestem zadowolony z jakości urządzenia nie jest to może urządzenie z górnej półki ale do domowych potrzeb wystarczające . Sklep jest też dobry ponieważ zakupy można szybko i wygodnie zrealizować bez zbędnej gmatwaniny .

2017-10-23

Zamówilem plecak w niedzielę, w środę rano kurier był już u mnie. Bardzo sprawna transakcja. Jakość towaru jest na najwyższym poziomie, produkty firmy Targus są godne polecenia tak samo jak sklep 4notebook.

5 / 5 2017-09-09

Polecam, bardzo szybka obsługa, towar zamówiony w niedziele wieczorem był we wtorek, towar w 100% zgodny z opisem.

5 / 5 2017-06-04

Bardzo szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2017-04-29

Bardzo szybka realizacja. Towar zamówiony w poniedziałek około 22:00 został dostarczony w środę o 12:00. Szybka bezproblemowa operacja płatności- bez zbędnych formalności. Dodatkowo najniższa cena na rynku. Bardzo jestem zadowolony

Rzetelne opinie o 4notebook.pl

4notebook.pl

Siedziba
-

WWW
-

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie