Kategorie: / Żywność

6win.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.93
opinie o 6win.pl
2019-03-09

Dobrze zorganizowany, solidny, dostarczający wina wysokiej jakości (i na ogół proporcjonalnie do ceny)

2019-02-17

bez zastrzeżeń

2019-02-16

Bardzo dobry sklep. Transakcje przebiegają bez problemów, wszystko godne polecenia.

2019-01-31

Serdecznie polecam! Bogaty asortyment, przystępne ceny. Przesyłka ekspresowa, 10/10

5 / 5 2019-01-28

bardzo szybka wysyłka, dobre wina w jeszcze lepszych cenach

2019-01-22

bardzo solidna firma

5 / 5 2019-01-22

Wszystko super. Szybka wysylka, bez problemow, wszystko dobrze zapakowane. Polecam

2019-01-11

Budzi zaufanie. Bo nie będąc znawcą, koneserem, może kiedyś nim będę, dostaję towar dobry za umiarkowaną cenę.

5 / 5 2018-12-28

Świetny sklep, zarówno internetowy jak i stacjonarny (w zależności od potrzeb korzystam z jednej lub drugiej opcji). Bardzo duży wybór win bardzo dobrej jakości w rozsądnej cenie. Polecam też sklep stacjonarny w Katowicach - świetna, miła i fachowa obsługa.

5 / 5 2018-12-27

Bardzo lubię dokonywać zakupów w sklepie 6WIN.... strona jest bardzo przejrzysta,dobór win coraz ciekawszy,transport wręcz wzorowy...POLECAM!!!

5 / 5 2018-12-15

OK

5 / 5 2018-12-11

Sprawna i szybka obsługa

5 / 5 2018-12-09

Wszystko OK

5 / 5 2018-12-06

Prawdziwy profesjonalizm - od złożenia zamówienia aż do dostawy.

2018-12-01

prosta strona internetowa, latwa w obsludze, produkty dobrze widoczne I opisane

5 / 5 2018-11-27

Bardzo dobry sklep,wielokrotnie kupowałam tam wino i zawsze jestem bardzo zadowolona.

2018-11-23

P O L E C A M !!!

5 / 5 2018-11-15

wszystko ok, polecam!!!

2018-11-07

Dobra

2018-11-06

Wszystko w jak najlepszym porzädku

5 / 5 2018-10-25

pyszne produkty, łatwość zamawiania, doskonała realizacja. Polecam.

5 / 5 2018-10-23

Jak zwykle wszystko super. Odpowiednio zapakowane i szybko wyslane.

5 / 5 2018-10-07

Super!

5 / 5 2018-10-07

Wszystko OK

5 / 5 2018-10-04

Szybko i bez problemów

2018-09-20

Dobra opinia

2018-09-18

Wszystko zgodnie z opisem i na czas.

2018-09-16

Serdecznie polecam! Bogaty asortyment, przystępne ceny. Przesyłka ekspresowa, 10/10

5 / 5 2018-09-14

szybka dostawa Towar dobrze opakowany w styropianie. Polecam

2018-09-11

Bardzo wysoka jakość obsługi i troska o klienta.

5 / 5 2018-09-08

Gorąco polecam !

5 / 5 2018-09-01

polecam w 100%

2018-08-13

sklep na 5

2018-08-13

Godny polecenia

5 / 5 2018-08-07

Wszystko ok jak zwykle

2018-07-18

Dobra

2018-07-16

Godny polecenia!

5 / 5 2018-07-09

Oferta przygotowana bardzo profesjonalnie zawiera wszystkie informacje jakich oczekuję o produkcie. Dostawa też błyskawiczna. Najważniejsze, że wino jest tak dobre jak o nim piszą. Polecam gorąco ten sklep.

5 / 5 2018-07-08

Polecam, szybko i dokładnie

2018-07-08

Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-07-07

Szybka i profesjonalna przesyłka, polecam.

5 / 5 2018-07-06

Kupujęm od kilku lat i polecam sklep.

2018-06-22

wiarygodny dostawca, robię zakupy wina od wielu lat, dobra jakość w stosunku do ceny, a najlepiej jak są rabaty

2018-06-08

Wszystko tak jak powinno być, ekspresowa

5 / 5 2018-06-05

ok

2018-06-04

Bardzo dobra.

5 / 5 2018-05-26

Wszystko bardzo sprawnie. Polecam

2018-05-24

Dobra opinia

5 / 5 2018-05-18

profesjonalny

5 / 5 2018-05-15

Bardzo lubię ten sklep. Błyskawiczna i profesjonalna realizacja zamówienia. Towar jak zawsze bardzo dobrej jakości.

2018-05-14

Ekstra. Szczególnie fajna informacja o tym kiedy zostanie wysłana przesyłka. Co do minuty :)

1 / 5 2018-05-10

Jedyna negatywna uwaga jest taka, że firmie kurierskiej sklep podał ilość paczek = 3, i taka ilość widniała na etykiecie wysyłkowej oraz w systemie śledzącym status przesyłki, natomiast faktycznie towar zapakowano do dwóch paczek, i ręcznie skorygowano ilość na etykiecie. Wobec czego nabrałam obaw co do faktycznej zawartości przesyłki i ew. problemów z tym związanych. Na szczęście cały zamówiony towar znalazł się w dwóch opakowaniach. Dlatego też prośba do sklepu: podajcie dane kurierowi po faktycznym przygotowaniu przesyłek.

2018-05-08

bardzo dobra

2018-05-01

wg mnie jesteście na najlepszej drodze do tego aby szumnie moc się nazwać Nasz sklep jest PROFI!!! :-) jeśli ceny będą bardziej przyjazne to ... można u Was kupować

5 / 5 2018-04-21

Hipperekspresowa dostawa produktu, produkt znakomity i całkowicie zgodny z opisem i moimi oczekiwaniami !!! Profesjonalne opakowanie butelek gwarantujące dostarczenie towaru w jednym kawałku :)

5 / 5 2018-04-21

duży wybór produktów, atrakcyjne ceny, bardzo szybka dostawa. Jest to mój kolejny zakup i na pewno nie ostatni.

5 / 5 2018-04-10

Wszystko ok. Polecam

2018-04-06

Suoer!

2018-04-04

Ok.

5 / 5 2018-04-01

Bardzo dobry software sklepu. Oferta przejrzysta i różnorodna. wzorowe płatności i dostawa. Znakomite opakowania wysyłkowe. Dobre promocje, czasem nawet do 20%. polecam, zwłaszcza nie bardzo zamożnym klientom.

5 / 5 2018-03-15

bardzo pozytywna

5 / 5 2018-01-25

Bardzo solidny sklep. Szybka dostawa i wina dobrze zabezpieczone nawet przed wysoką temperaturą.

5 / 5 2018-01-25

polecam, błyskawiczna wysyłka, pyszne wino.

5 / 5 2017-12-14

Szybko i sprawnie.Polecam!!!

5 / 5 2017-12-13

pełny profesjonalizm

5 / 5 2017-12-11

Od momentu zamowienia.do odbioru wina bez zarzutu. Kolekcja win chile argentina urugwaj bardzo nam odpowiada.polecamy. poki co ocena bazuje na kontakcie zdalnym.

5 / 5 2017-12-10

Wszystko superszybko i sprawnie

2017-12-04

Bardzo dobry sklep internetowy posiadający bogaty asortyment, można dobrać towar do każdych okoliczności Mam zamiar korzystać z jego usług w przyszłości

2017-11-29

działa poprawnie, towar dobrze wyeksponowany, działa zachęcająco do zakupu

5 / 5 2017-11-26

polecam w 100%

2017-11-07

Świetna obsługa, bezproblemowy kontakt, wspaniałe wina

2017-11-04

Bardzo dobry.

2017-10-24

Jak wielokrotnie przedtem - niezawodny. Świetne wino i ekspresowa dostawa.

2017-10-22

Perfekt

5 / 5 2017-10-19

Szybka dostawa, wina zapakowane w sposób bezpieczny.

2017-10-13

6 win

2017-10-03

Ciekawa oferta, błyskawiczna realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-10-02

wszystko po prostu super!

2017-09-26

Rewelacja.

5 / 5 2017-09-23

Super polecam

5 / 5 2017-09-23

Sklep, jak zawsze, rzetelny z profesjonalnym podejściem do klienta. Zamawiam dość regularnie, dostawa jest najszybsza ze znanych mi sklepów internetowych z różnych branż. Znajdzie się dobre wino dla każdego, na każdą kieszeń. Polecam!

5 / 5 2017-09-18

Bardzo polecam TEN sklep

5 / 5 2017-09-10

szybka dostawa, bardzo dobra

5 / 5 2017-08-20

Bardzo dobra obsługa przy szerokim wyborze winv - polecam! Zmyślnie zapakowane wina, zabezpieczone przed uszkodzeniem.

5 / 5 2017-08-19

ok

2017-08-02

Godny polecenia sklep z winami. Dobra relacja jakości do ceny jeśli chodzi o oferowane wina. Jednocześnie oferta jest szeroka i obejmuje wina z wielu półek cenowych.

5 / 5 2017-07-30

Bardzo dobra - polecam.

5 / 5 2017-07-06

Często korzystam!!!! Polecam, duży wybór, szybka dostawa, super kontakt!!!

5 / 5 2017-07-04

bardzo sprawny i profesjonalny sklep internetowy

5 / 5 2017-07-03

super polecam

2017-07-02

chętnie w nim kupuję

2017-06-16

rzetelny sklep, w terminie realizuje zamówienia, sprzedaje dobre i bardzo dobre wina, szczególnie czerwone.

5 / 5 2017-05-25

Polityka jakościowa i ilościowa na wysokim poziomie. Polecam.

5 / 5 2017-05-22

jestem zadowolony z zkaupów w trym sklepie

5 / 5 2017-05-18

Kolejne udane zakupy. Obsługa zamówienia na najwyższym poziomie, szybka dostawa, wina bardzo dobrze zabezpieczone do transportu. Polecam.

5 / 5 2017-05-13

Super

5 / 5 2017-05-05

Szybka realizacja zamówienia

2017-05-04

Bardzo duży wybór win. Ceny bardzo zróżnicowane i dla tych ze skromniejszą kieszenią i tych których stać na wszystko. Świetne opisy i komentarze do prezentowanych ofert win pozwalają dokonać trafnego wyboru. Realizacja zamówienia błyskawiczna.

5 / 5 2017-04-11

Wszystko OK

5 / 5 2017-04-04

Rewelacja, świetna obsługa błyskawiczna wysyłka. Wina profesjonalnie zapakowane do wysyłki. SZCZERZE POLECAM !

Rzetelne opinie o 6win.pl

6win.pl

Siedziba
Modlniczka

WWW
http://6win.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
+48 22 208 12 80

Logowanie