Kategorie: / Dom

7i9.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.75
opinie o 7i9.pl
5 / 5 2019-03-25

rewelacja polecam

2019-03-14

Sklep przyjmuje zamówienie, bierze kase, a potem odmawia realizacji zamówienia, tłumacząc się minimum logistycznym. Rozumiem gdybym kupował 2 m2, ale ja zamawiam razem około 50 m2

5 / 5 2019-03-12

Szybka dostawa, wszystko wporządku, jedyny minus to dostawa ciężarówką i trzeba było samemu ręcznie przepakować i dowozić pod budowę.

5 / 5 2019-02-04

Polecam

2019-01-16

Sama transakcja, kontakt z pracownikami sklepu jest na bardzo wysokim poziomie. Sklep trzyma się proponowanych terminów dostawy. Dobrze byłoby natomiast gdyby firma eksploatacyjna świadcząca dla sklepu usługi, pozwalała swoim kierowcom/kurierom dostarczać zamówiony towar do mieszkań także na osiedlach zamkniętych a nie tak jak było w moim przypadku pod osiedle. Kurier odmówił zaniesienia towaru do domu, tłumacząc się zbyt dużym ciężarem. Tym bardziej jest to irytujące, bo za dostawę przyszło mi zapłacić prawie 100 zł. Poza tym sklep oceniam bardzo dobrze.

2 / 5 2019-01-10

Niestety jestem bardzo nie zadowolona z obsługi w tym sklepie. Dzwoniąc od momentu obiecanej dostawy codziennie, byłam zbywana i ze dostawa bedzie jutro, oczywiscie dostawy nie bylo. Kiedy wkoncu towar zamowiony dotarł do mnie, okazalo sie ze w pudelku od producenta znalazly sie materialy ktore nie sa zgodne z opisem i zdjeciem na stronie, malo tego nie ma takiego rodzaju plyutek na stronie producenta!. Wyslalam emaila na ktorego nie otrzymalam zadnej odpowiedzi. Moj maz zadzownil na drugi dzien i otrzymal informacje ze beda sprawe wyjasniac aby nie odsylal towaru i to zajmie im okolo 2 tygodnie. Dziwnym zbiegiem okolicznosci, towar mozna zwrocic do 14 dni. Bardzo duzo w ostatnim czasie zamawialam przez internet i bywalo roznie ale sklepy byly slowne i godne zaufania w przeciwienstwie do tego z czym spotkalalm sie tutaj. Stanowczo nie polecam. Dodam wlasnie ze czekam na zwrot pieniedzy.

5 / 5 2018-12-24

POLECAM!!!! OBSŁUGA REWELACJA

5 / 5 2018-11-23

Transakcja udana! Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-11-13

Polecam:-)

5 / 5 2018-11-10

ok

2018-11-02

Chcialam kupic panele i na stronie byla informacja o dostepnosci 3-5 dni. Czekalam z zamowieniem do ostatniej chwili gdyz nie mialabym gdzie ich przetrzymywac. Jak zamowilam okazalo sie ze trzeba czekac prawie miesiac.

5 / 5 2018-10-30

Jestem zadowolona z zakupu, szybka wysyłka i towar zgodny z opisem, polecam ten sklep...

5 / 5 2018-10-18

Ponaglacie Państwo do wystawienia opinii a ona będzie nie najlepsza ponieważ otrzymałam inny towar niż zamawiałam. Złożyłam reklamację i nikt nie wie ile to potrwa i jak się zakończy. Muszę czekać i co z towarem który mi przysłali? odesłać na własny koszt? kiedy koszt przesyłki jest wyższy od kosztu towaru, który zamawiałam! Jedyne co mogę zrobić to ocenić pracownika, który przyjmował moje zamówienie na 10 pkt. Ponieważ moje zamówienie było niekompletne szybko zareagował i sprawnie udało mi się je złożyć.

2018-09-28

Jak mam wystawić opinie, jak jeszcze nie otrzymałem zamowionego dwa tygodnie temu towaru??? wysyłacie juz drugi raz zapytanie o opinie??? czy nie widzicie tam u was ze jeszcze nic mi nie wyslaliscie?????????????????

2018-09-12

Dzwoniłam i płytki były złożyłam zamówienie i po 2 dniach chcialam domoeic paczke i wyslalam w tym celu mrila otrzymalam odpowiedz ze m ogóle ich nie ma.

5 / 5 2018-08-20

Szybka i bezproblemowa dostawa. Polecam

5 / 5 2018-08-19

Profesjonalna obsluga klienta. Zamowionego towaru niestety zabraklo; nastapil szybki kontakt i zwrot zaplaty. Polecam

5 / 5 2018-08-16

Sprawnie i szybko. Towar zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2018-08-13

Zakupiłam w sklepie listwy dekorujące. Panie z ktorymi kontaktowałam sie telofonicznie były bardzo miłe a dostawa towaru szybka co dla mnie bylo wazne.Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-08-09

Transakcja i obsługa ekspresowa długo szukałem i wszędzie termin realizacji 2-3 tygodnie.A tu proszę 2-3 dni.Polecam

2018-07-23

Niesety zakupy realizacja zamówienia nie doszła do skutku. Przed zamówieniem dzwoniłam do sklepu zapytać o dostępność kafli i miały być w 2-3 tygodnie. Po zamówieniu dostałam informację ze sklepu, że czas realizacji to jednak 6-8 tygodni, więc zrezygnowałam.

5 / 5 2018-07-17

Transakcja przebiegła pomyślnie. Jestem bardzo zadowolona z produktu. Chętnie będę polecać.

2018-07-02

Ostatecznie nie doszło do zakupu towaru a zwrot pieniędzy dostałam ekspresowo.

5 / 5 2018-07-02

Produkt zgodny z zamówieniem, błyskawiczna realizacja, dobry kontakt ze sklepem. Polecam.

2018-07-01

czas realizacji od zamówienia to 23 h

5 / 5 2018-06-27

Szybka przesyłka bardzo miła obsługa polecam w 100% !!

5 / 5 2018-06-26

Szybko i sprawnie. Doskonały kontakt, towar bardzo dobrze zapakowany.

5 / 5 2018-06-21

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

2018-06-05

Znaczek "słucham swoich klientów" to chyba jakiś żart. Podawałam kilkukrotnie dane do faktury i za każdym razem faktura była wystawiona na złe dane, na nieaktualny adres, wyciągnięty przez sprzedawcę gdzieś z czeluści internetu!!! W wyniku nieudacznictwa obsługi nie możemy wliczyć w koszty ponad 1100 zł za kafelki, bo jest zły adres na fakturze, a nie mamy zamiaru pisać nie wiadomo ilu pism, żeby sklep łaskawie wystawił fakturę z POPRAWNYM, PODANYM PRZEZ NAS ADRESEM!!!!!!!!!!! Oto cytaty z korespondencji ze sklepem: "Proszę poprawić jeszcze adres na fakturze. Ma być ul. Piłsudskiego 12. Proszę nie przesyłać pocztą żadnych faktur." ODPOWIEDŹ SKLEPU: "korekta musi być podpisana i odesłana do nas, dlatego została wysłana pocztą. Na zmianę ulicy prosimy przesłać notę korygującą od księgowej." Aż się zdzwiwicie jak będziemy przesyłać noty księgowe!!!!!!!! Podałam na SAMYM POCZĄTKU transakcji poprawny adres i dane firmy i żądam wystawienia faktury na te dane. W przeciwnym razie sprawę zgłoszę do urzędu skarbowego!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-05-25

Polecam , wszystko OK

5 / 5 2018-05-20

Szybka wysyłka. Towar dobrze zapakowany.

2018-05-12

W sumie sklep godny polecenia,można by mieć zastrzeżenia jedynie do kosztów wysyłki,bo jedne płytki przyszły jednak zwykłą paczką a nie na półpalecie.Trochę długi czas realizacji.Kontakt ze sklepem bardzo dobry.

2018-05-11

rewelacja

2018-04-13

Dobry

2018-04-13

Transakcja przebiegła pomyślnie.

5 / 5 2018-04-07

Zamówienie zostało zrealizowane szybko bez żadnych niespodzianek dobra i profesjonalna obsługa .

2018-04-02

Na stronach internetowy zamawiany produkt jest dostępny – natomiast kolejnego dnia otrzymuję informację, że brak zamawianego asortymentu na stanie a także w fabryce. Pomimo tego, że się przypominałam w sprawie zwrotu opłaty do dziś jej nie otrzymałam – czekam na zwrot opłaty już 12 dni!!!

5 / 5 2018-03-31

Mieli konkurencyjne ceny. Sklep jak najbardziej godny polecenia. Kontakt ok. Gdyby realizacja była szybsza to byłoby super.

5 / 5 2018-03-28

Wysyłka szybka, bezproblemowa. Zanim zmienił się status na stronie, przesyłka była już u mnie. Polecam!

5 / 5 2018-03-27

Transakcja przebiegła pomyślnie. Jestem bardzo zadowolona z produktu. Chętnie będę polecać.

5 / 5 2018-03-19

Wszystko super i bezproblemowo. Polecam.

2018-03-05

Bardzo miła i fachowa obsługa. Czas realizacji i kurier na wysokim poziomie.

5 / 5 2018-03-03

Zamówienie zrealizowane dość szybko w miłej atmosferze. Kontakt ze sklepem bardzo dobry. Towar z przesyłki zgodny z zamówieniem, ale kartony, w które zapakowane były płytki kompletnie przemoczone. Rozpadły się w rękach i tylko folia stretch oraz taśmy, którymi spięte były płytki trzymały wszystko razem. Płytki są ok. Paleta stała na dworze podczas deszczu. Kurier miał błędny numer telefonu do mnie i tylko jego inteligencji zawdzięczam fakt, że otrzymałem towar w obiecanym czasie, a właśnie na nim najbardziej mi zależało. Poza tym polecam ten sklep i zakupy w nim.

5 / 5 2018-02-27

Działa szybko, zgodnie z oczekiwaniem klienta.

5 / 5 2018-02-20

Wszytko fajnie i sprawnie. PO za jedna rzecza. Transport w sklepie internetowym automatycznie doliczal mi palete 99zl i odbior za pobraniem 35zl. Na stronie z konsultanetem obnizylem oplaty i wszytsko bylo ok.

2018-02-20

zamówienie zrealizowane terminowo i bez problemów, kontak ze sklepem bezproblemowy

5 / 5 2018-02-17

DOBRA OBSŁUGA, SZYBKO SPRAWNIE, DOKŁADNIE, RZETELNIE

2018-01-15

Towar zgodny ze specyfikacją na stronie. Realizacja zamówienie zgodnie z terminem zawartym w regulaminie i tu nie mam żadnych zastrzeżeń. Minusem jest dostawa zamawianego towaru. W zamówieniu oraz w oddzielnym mailu prosiłam o dostawę towaru na teren budowy. Przesyłka ku mojemu zdziwieniu przyszła na inny adres. Za to duży minus dla firmy !!!

5 / 5 2018-01-13

super

2018-01-06

powiedzmy, że godny polecenia dla cierpliwych klientów, ponieważ bardzo długo trzeba czekać na towar

5 / 5 2017-12-18

Super

2017-12-13

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym.

2017-12-09

Towar niezgodny z zamówieniem

5 / 5 2017-12-06

Super !

5 / 5 2017-12-05

Dobry komtakt telefoniczny, solidna obsługa. Kupując rolety gardinia nie zaznaczyłam koloru. Przemiła pani zadzwoniła zapytac o szxzegóły. Pełen profesjonalizm. Dziekuje:)

2017-12-05

Bardzo dobry sklep - cena lampy led dużo niższa niż w innych sklepach i nawet na stronie producenta - choć mogłoby być lepiej w kwestii zmiany statusu zlecenia. Zadzwonił do mnie kurier umówił się na odbiór paczki odebrałem już kilka dni temu a na zleceniu wciąż status 'oczekuje' :) nie wiem tylko na co.

2 / 5 2017-12-01

Zamówiłem płytki 2 miesiące temu. Dostałem informację, że czas oczekiwanie to 6 tygodni max. Teraz dostałem maila: "dziękujemy za złożenie zamówienia. Niestety po dokładnym sprawdzeniu stanów magazynowych w fabryce z przykrością informuję, że płytki te są towarem niedostępnym i nie mamy możliwości ich zamówienia. Z przykrością musimy anulować Państwa zamówienie. Gdyby interesował Państwa jakiś inny towar z Naszej oferty, prosimy o wcześniejszy kontakt, w celu potwierdzenia dostępności i ustalenia dogodnego dla Państwa czasu realizacji zamówienia. W związku z zaistniałą sytuacją, mogę zaproponować rabat -50% na usługę transportową na kolejne zamówienie" Dobre! Proszą o kontakt w przypadku zamówienia czegoś innego w celu sprawdzenia dostępności. Ostatni raz sprawdziłem i czekałem 2 miesiące na towar, którego nie dostałem. No dobrze, że za drugim razem chociaż napisali "po dokłądnym sprawdzeniu", za pierwszym razem chyba niedokładnie sprawdzili. Płytkarz umówiony, wszystko zaplanowane, a firma robi Cię w konia (napisałbym inaczej, ale pewnie opinie są moderowane) i jeszcze łaskawie oferuje zniżkę kilkadziesiąt PLN w ramach rekompensaty. Serio?!? Trudno mi wyobrazić gorszą obsługę klienta. Nigdy w życiu nic tam nie zamawiajcie - oszukają Was. NIE POLECAM!

5 / 5 2017-11-30

Polecam

5 / 5 2017-11-24

Polecam

5 / 5 2017-11-21

Szybko, miło i profesjonalnie.

5 / 5 2017-11-09

Szybko i sprawnie, ladnie zapakowane. Zamowione w niedziele, dostawa w piatek, mimo iz info bylo ze bedzie w pon/wtorek. Kafelki ok, nie uszkodzone. Jedyny minus za brak gratisowych workow kleju.

5 / 5 2017-10-30

Błyskawiczna realizacja, wszystko zgodnie z umową, pełen profesjonalizm

2017-10-30

bardzo dobry kontakt, transakcja zrealizowana zgodnie z umową

5 / 5 2017-10-29

Podejście do klienta znakomite.Szybka dostawa i wiarygodny sklep.

2017-10-08

bdb

2017-09-30

Panele nie były dostępne od razu w magazynie, więc zamówienie miało dłuższy czas realizacji, zostałam o tym uprzedzona, informacja była na www oraz podczas rozmowy "chat". Jedynie strona www miała problemy aby dokonać zakupu wszystkich dla mnie niezbędnych materiałów, więc ograniczyłam się jedynie do samych paneli, mimo że zaproponowano mi napisanie maila z zamówieniem.

2017-09-18

dobra

2017-09-17

wszystko ok! poza brakiem zapakowania kilku płytek były luzem! nie w kartonie i przez co jedna miała ukruszony róg.

2017-08-28

Świetny sklep, błyskawiczna realizacja zamówienia

2017-08-10

Maila z prośbą o wystawienie opini dostałem 3 dni po zlożeniu zamówienia z kolei towaru jeszce nie dostałęm. Czas realizacji miał być 5-6 dni roboczych a minęło już 8. W mailu podali kontakt w godzinach od 8-18 a pon numerem telefonu zgłasza się automatyczna sekretarka i podaje informację że sklep czynny w godzinach 9-17.

2017-07-26

Sklep oferuje produkty, których nie posiada. Dowiedziałem się o tym po 4 dniach od złożenia zamówienia. Poza tym godziny pracy sklepu podane w korespondencji nie są zgodne z rzeczywistością.

5 / 5 2017-07-24

Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo. Towar wysłano szybko. Polecam innym ten sklep.

2017-07-24

wszystko w porządku

2017-07-05

Wszystko w najlepszym porządku tylko czas oczekiwania na towar dłuższy niż w mailu

5 / 5 2017-07-04

Polecam ten sklep. Zamówiony towar dotarł zgodnie z terminem określonym przez sprzedającego. Informacje o statusie przesyłki otrzymywałam e-mailem.

5 / 5 2017-06-29

Rewelacja, szybki kontakt telefoniczny, pełen profesjonalizm, znajdą wszystko- w moim przypadku glazurę kupioną przed 9 laty (potrzebna do remontu)

5 / 5 2017-06-25

Polecam

3 / 5 2017-06-16

Odradzam wszystkim. Panele, które zamówiłam okazały się uszkodzone. Reklamacja jednak została odrzucona na podstawie braku protokołu spisanego z Kurierem, mimo że wady nie wynikały z transportu przez firmę kurierską a z zapakowania i przesłania przez sklep wadliwego produktu.

5 / 5 2017-06-10

Szybko, sprawnie i b dobrej jakości

5 / 5 2017-06-08

Super zapakowane ani jedna płytka nie zbita. Szybka przesyłka. Gratis klej.

5 / 5 2017-06-06

OK

5 / 5 2017-06-03

Super obsługa

2017-06-01

Niestety nie mogę jeszcze nic ocenić,towar zakupiony jeszcze nie dotarł ani też nie mam potwierdzenia że został wysłany,oczekują państwo na pochwałę zaa dostawy brak

5 / 5 2017-05-29

Transakcja przebiegła wzorcowo. Polecam

2017-05-27

Suer sklep, dostawa expresowa. Towar najwyższej jakości.

1 / 5 2017-05-22

Drogi sklepie 7i9. Dlaczego bombardujesz mnie codziennie emailami z prośba o wystawienie opinii, skoro nie zrealizowałeś mojego zamówienia. Rozumiem, że lista dostępnych produktów mogła nie zostac zaktualizowana na czas i bez żadnych problemów zgodziłam się na anulowanie mojego zamówienia, ponieważ produkt nie był dostępny. Ale nie rozumiem, dlaczego otrzymałam już chyba piątego emaila z przypomnieniem, że jeszcze nie wystawiłam opinii. Ale skoro tak nalegasz sklepie 7i9, to bardzo proszę. Opinia jest negatywna. Głównie dlatego, że nie mozna całkowitej kontroli nad sprzedażą powierzyć algorytmowi komputera. Kontrolować musi człowiek. Jeśli tego człowieka nie ma, to znaczy, że oszczędzasz sklepie 7i9 na ludziach a to już nie jest fajne.

5 / 5 2017-05-20

Polecam!

2017-05-10

W przeciwieństwie do kilu sklepów internetowych, w których chciałem zasięgnąć informacji przed dokonaniem zakupu osoby obsługujące infolinię w 7i9 po pierwsze były pod telefonem a po drugie uzyskałem wszystkie niezbędne informacje. Dzięki składowaniu w magazynach 7i9 mogłem w ciągu kilku dni otrzymać to, na co w zwykłym sklepie czekałbym 2 tygodnie

5 / 5 2017-05-06

sklep ok

5 / 5 2017-04-21

szybko sprawnie i dobry kontakt polecam!

3 / 5 2017-04-09

Zamówiłem w sklepie płytki naścienne. Zamówienie zostało potwierdzone wraz z terminem dostawy (14 dni r.). Po dwóch tygodniach zadzwoniłem do sklepu z pytaniem o status zamówienia. Okazało się, że sklep ze względu na problem z dostępnością produktu anulował moje zamówienie i mnie o tym nie poinformował. Byłem 2 tygodnie w plecy, nie mówiąc już o ekipie remontowej, która była ustawiona ze mną na robotę. Bardzo nieprofesjonalnie zachowanie wobec klienta. Gorąco odradzam ten sklep.

Rzetelne opinie o 7i9.pl

7i9.pl

Siedziba
Lublin

WWW
http://www.7i9.pl

Email
[email protected]

Telefon
81 477 55 94

Komórka
-

Infolinia
81 477 55 94

Logowanie