Kategorie: / Pozostałe

7start.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.62
opinie o 7start.pl
1 / 5 2019-03-22

Trzymać się od tego wielkiego oszustwa z daleka. Podszywają się pod istniejącą firmę transportową, wyłudzili ode mnie 2500 zł. Założony jest przeciwko nim pozew grupowy pod zarzutem przestępstw na tle gospodarczym.

5 / 5 2019-03-15

Wszystko super, wszystkiego dowiedziałam się od konsultantów towar bez uszkodzeń wysyłka w 24 h polecam.

5 / 5 2019-02-26

polecam macbook super !

2019-02-19

Towar i cena pierwsza klasa, trochę ciężki kontakt i długi czas oczekiwania na przesyłkę, ale uważam, że warto.

2019-01-24

rewelacyjna obsluga

2019-01-21

Wszystko tak, jak należy. Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-12-26

Zdecydowanie POZYTYW !!!! Profesjonalne podejście do transakcji. Ekspresowa przesyłka.POLECAM!!! Dziękuję i pozdrawiam!

5 / 5 2018-12-14

Wszystko OK

5 / 5 2018-11-04

Szybko i sprawnie.Polecam

5 / 5 2018-10-19

Towar zgodny z opisem, a co najważniejsze dla mnie - oryginalny i na gwarancji. Czas dostarczenia jest trochę dłuższy, ale koniec końców - polecam z całego serca :)

2018-10-10

Transakcja przebiegła bez problemów. Wszystko tak, jak należy. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-10-02

szybko i zgodnie z zamówieniem

2018-08-28

naprawde mili ludzie, odpowiadaja na maile w ciagu kliku godzin, nie musisz czekac tydzien az ktos w innym sklepie sie obudzi jak kiedys na stacjach CPN

5 / 5 2018-08-24

Cena najniższa w sieci. Polecam

2018-07-30

Dziękuję za udane zakupy - serdecznie Polecam sklep :)

5 / 5 2018-07-25

Kontakt ze sklepem bez większych zastrzeżeń, bardzo szybka realizacja zamówienia

1 / 5 2018-06-22

Macie jakiś namiar na nich - jak się sprawy pokończyły?? Która jednostka policji prowadziła sprawę. ..

5 / 5 2018-06-13

Polecam z całego serca ten sklep :)

5 / 5 2018-05-11

Wszystko ok

2018-04-19

Bardzo dobrze, na pewno wrócę do tego sklepu

5 / 5 2018-03-27

Wszystko ok.Polecam

2018-03-14

Sklep w pełni realizuje swoją ofertę zarówno pod względem jakości towaru, jak i czasu realizacji.

5 / 5 2018-03-07

szybko i zgodnie z zamówieniem Polecam

5 / 5 2018-02-21

Świetna współpraca, przy większym zamówieniu można było dogadać wszystkie szczegóły, szybki kontakt mailowy - polecam tą firmę.

5 / 5 2018-02-09

Realizacja zamówienia szybka i solidna, polecam.

5 / 5 2018-01-09

Profesjonalne podejście do klienta . Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-12-14

Bez zastrzeżeń. Polecam

5 / 5 2017-12-12

sprawnie i szybko, bez problemow, dobre ceny.

5 / 5 2017-12-09

polecam z całego serca, kontakt idealny. czekalem na paczke 3 dni od płatności.

5 / 5 2017-10-30

Sklep godny polecenie. Jednym słowem POLECAM!!!

2017-10-28

Transakcja na medal

5 / 5 2017-09-24

Wszystko okej polecam

5 / 5 2017-08-26

Sklep w pełni realizuje swoją ofertę zarówno pod względem jakości towaru, jak i czasu realizacji. Polecam z czystym sumieniem :)

2017-08-24

Ja również zostałem oszukany , czy można dołączyć się do pozwu grupowego (pytanie do FILIP4321)?

2017-08-02

Kurier dojechał, wszystko w porządku - można polecić ten sklep, chociaż czas dostawy mogliby trochę poprawić

5 / 5 2017-07-15

Kontakt ze sklepem bez większych zastrzeżeń, bardzo szybka realizacja zamówienia (w terminie krótszym niż podano na stronie), telefon oryginalnie zapakowany, cena najniższa w sieci. Pozdrawiam.

5 / 5 2017-05-23

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-05-15

Super kontakt i czas realizacji, pełen profesjonalizm i całkowicie oryginalny sprzęt, gorąco polecam ten sklep

5 / 5 2017-04-25

Wszystko super, piękna obsługa na stronie naprawdę polecam. Ceny bardzo konkurencyjne.

2017-04-15

Troszkę czekałem, ale w sumie było warto, kurier się opóźnia, jednak za taką cenę warto poczekać.

2 / 5 2017-04-05

witam, zostałem oszukany przez tą firmę na 1900 zł ! trzymać się od nich z daleka ! kontaktu brak ! nie polecam!

Rzetelne opinie o 7start.pl

7start.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.7start.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie