Kategorie: / Zegarki i biżuteria / Pozostałe

925.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 43
opinie o 925.pl
5 / 5 2019-03-21

wszystko szybko i sprawnie pomimo zapowiadanych opoznien spowodowanych swiateczno-noworoczna przerwa i specyfika produkcji :)

5 / 5 2019-02-23

Polecam!!!

2019-02-20

Bardzo dobra obsługa

5 / 5 2019-01-16

Jest ok. Kolejna łańcuszki kupię właśnie tu :)

5 / 5 2019-01-12

Profesjonalna obsługa, duży asortyment i świetne ceny :) polecam serdecznie!

2019-01-09

Same pozytywy, to było moje pierwsze zamówienie, ale na pewno nie ostatnio.

5 / 5 2019-01-07

Super obsługa i pomoc

5 / 5 2018-12-22

Polecam

5 / 5 2018-12-17

Sklep godny polecenia. - Piękny asortyment, - super jakość, - szybka wysyłka

5 / 5 2018-10-07

Super sprzedawca, szybka obsługa, produkty dobrej jakości

5 / 5 2018-09-30

polecam ;] produkty super

5 / 5 2018-09-21

Profesjonalna obsługa. Szybka dostawa. Polecam zakupy w tym sklepie

2018-09-06

Niejednokrotnie zaopatrywalam się w tym sklepie. Zawsze wszystko idealnie!

5 / 5 2018-09-03

jestem bardzo zadowolona , szybka obsługa , dobre ceny i fantastyczna jakosc towatu.

2018-09-03

Nie mam zdania bo anulowalam zamowienie

5 / 5 2018-08-16

Profesjonalna obsługa,produkty bardzo dobrej jakości.Polecam

2018-08-11

Bardzo ładna biżuteria

5 / 5 2018-08-04

Zamówienie jak i obsługa na bardzo wysokim poziomie. Mimo problemów z wcześniejszym zamówieniem- 2 kolejne na wysokim poziomie pod każdym względem. Polecam bo produkty na prawdę śliczne.

5 / 5 2018-08-04

To moje kolejne zakupy. Jak zawsze profesjonalnie i szybko. Dzięki 925.pl mam modną biżuterię za niewielkie pieniądze.

5 / 5 2018-08-02

POLECAM PRODUKTY SUPER

2018-07-29

Szeroki wybór i niskie ceny.

5 / 5 2018-07-14

Polecam, bardzo ładne zawieszki, szybka realizacja. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-07-07

Polecam !!!

5 / 5 2018-06-22

Wszystko super, zamówiony towar śliczny

2018-06-20

Wszystko przebiegło pomyślnie

5 / 5 2018-06-15

Paczka doszła bardzo szybko, wszystko było dokladnie zapakowane, dołączone podziękowanie za zakupy w ładnej formie. Już poleciłam znajomym!

5 / 5 2018-06-15

Polecam

2018-05-23

Sprawna obsługa

2018-05-23

Najwspanialszy sklep !!! Wracam ciągle i wracać będę :-)

5 / 5 2018-05-20

Polecam

5 / 5 2018-05-06

Wszystko przyszło na czas, jakoś produktu super ! jestem bardzo zadowolona :)

5 / 5 2018-04-22

Wszystko fajnie,szybciutko polecam z jednym ale, zamówilam zawieszkę z łańcuszkiem i kółko nie chciało przejśc przez zawieszkie, poza tym polecam w 100%

5 / 5 2018-04-08

Zamówiłam pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni! Polecam, ceny przystępne, a jakość super!

5 / 5 2018-03-10

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, towar zgodny ze specyfikacją.

2018-02-25

poecam

5 / 5 2018-02-13

Polecam. Transakcja udana. Towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-02-02

Polecam, miły i profesjonalny kontakt, szybka wysyłka.

5 / 5 2018-02-01

polecam

2018-01-31

świetny towar!

5 / 5 2018-01-25

Polecam

5 / 5 2018-01-14

Wszystko ok.

2018-01-06

Dziękuję

5 / 5 2018-01-03

Szybka realizacja zamówienia. Produkty bardzo starannie wykonane. Polecam

5 / 5 2017-12-16

Polecam!

2017-12-13

Rewelacja!

5 / 5 2017-12-09

Polecam :)

5 / 5 2017-11-14

Świetny sklep świetne produkty wszystkim polecam

5 / 5 2017-11-09

Produkty dobrze wykonane. Szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2017-10-17

profesjonalna obsługa

2017-09-30

Perfekcyjnie

5 / 5 2017-09-29

Towar zgodny z oczekiwaniami. Szybka przesyłka. Polecam!!!

5 / 5 2017-09-26

Zbyt długie czekanie ,reszta ok.

5 / 5 2017-09-11

polecam

2017-09-07

very goods. thank you very much

5 / 5 2017-09-06

Super

2017-09-03

Wszystko bez zarzutu

2017-08-05

Bez zastrzeżen

2017-07-20

Zamówione produkty zgodne z opisem.

5 / 5 2017-07-05

Sklep nie tylko dla profesjonalistów.

2017-06-19

Wszystko w porządku - jak zwykle.

2017-06-13

OK bardzo ładna biżuteria :)

5 / 5 2017-05-14

bylo ok. jednak niestety pond 10 dni na realizacje elementow zlotych to troszke za dlugo. w szczegolnosci iz na stronie jest informacja ze dostepne sa np. 3 sztuki co oznacza ze powinny byc od reki dostepne.

5 / 5 2017-04-17

Wszystko super :) polecam!

Rzetelne opinie o 925.pl

925.pl

Siedziba
Rzeszów

WWW
http://925.pl

Email
[email protected]

Telefon
605 144 205

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie