Kategorie: / Dom

9design.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.75
opinie o 9design.pl
5 / 5 2019-03-24

Mały problem ze zniżka , z klasa załatwiony przez obsługę . Wszystko się zgadzało, szybko , sprawnie . Polecam

4 / 5 2019-03-14

Wszystko OK

4 / 5 2019-03-12

Było szybko, zgodnie z opisem i w pełni profesjonalnie.

5 / 5 2019-02-23

Polecam 9design wszystkim - zamówiona konsola dotarła do mnie już po 2 dniach. Jakość towaru bez zarzutów.

5 / 5 2019-02-21

Bardzo miła obsługa, kupowałam przez internet ale odbierałam osobiście na Kadetów w salonie - rewelacyjny wystrój i mnóstwo kolorowych dodatków i mebli. Polecam!

5 / 5 2019-02-19

Szybko, sprawnie - oceniam jak najbardziej pozytywnie. Polecam

4 / 5 2019-01-18

Super Sklep!!! :-)) Zakupiłam lampy Artemide (lampa wisząca Cabildo i dwa kinkiety Mesmeri) - są dokładnie takie, jak na zdjęciach prezentacyjnych, a nawet ładniejsze :-) Jedyny mały minus (ale to nie wina Sklepu) to czas oczekiwania, ponieważ akurat moje lampy były sprowadzane z zagranicy, więc trochę to trwało, niemniej jednak zmieściło się w czasie określonym przez Sklep. Serdecznie polecam! Ceny może nie są najniższe, ale jakość towaru jest tych cen warta. Będę polecała Znajomym i będę wracać :-), bo bardzo miło i sprawnie się z Paniami realizuje zamówienia doskonałej jakości towarów. POZDRAWIAM!

5 / 5 2019-01-08

Polecam !!!

5 / 5 2019-01-07

ekstra produkty designerskie

5 / 5 2019-01-01

Szybko, rozsądne ceny, nietuzinkowe pomysły. Czas realizacji - błyskawiczny. Nic dodać, nic ująć - tylko polecać!

5 / 5 2018-12-28

Doskonała obsługa! piękny mebel! Terminowo, kulturalnie, elegancko i cenowo tez super! P O L E C A M! Komoda 14 szuflad! Mistrzostwo!

5 / 5 2018-12-24

Niezwykle profesjonalna i miła obsługa, interesujący asortyment i bardzo dobre ceny. Polecam i dziękuję za udane transakcje.

4 / 5 2018-12-20

Ogólnie wszystko bez zarzutu. Dostawa terminowa zgodnie z opisem. Niestety czas oczekiwania byl 3 tyg, dlatego 3 gwiazdki.

5 / 5 2018-12-13

Wszystko super. Towar, obsluga, czas realizacji. 100% POLECAM !!!!!

5 / 5 2018-12-11

Rewelacyjny sklep, profesjonalna obsługa, błyskawiczna dostawa. Polecam!

5 / 5 2018-12-01

Świetna obsługa, bardzo dziękuję p. Magdzie. Polecam ten sklep

5 / 5 2018-11-17

Wszystko bardzo szybko i profesjonalnie, polecam

3 / 5 2018-11-16

Jestem zadowolona ze wszystkiego z wyjątkiem zapakowania przesyłki. Zamawiałam wieszak metalowy (guziki) dotarły do mnie w nieco nadszarpniętym stanie, po prostu jeden guzik był zgięty do tego stopnia, że odprysnął na nim lakier.

5 / 5 2018-11-07

profesjonalna i szybka obsluga

5 / 5 2018-11-06

Rewelacyjny sklep prowadzony z pasją, profesjonalna obsługa

4 / 5 2018-10-28

Przede wszystkim wszystko poszło super gładko. Przyjechali panowie, którzy pięknie towar przytargali do środka, odpakowali, zobaczyli czy wszystko gra. Grało wszystko. Sklep absolutnie polecam z uwagi na profesjonalizm i różnorodność produktów.

5 / 5 2018-10-27

wszystko przebiegło bardzo dobrze, ale przede wszystkim znalazłam i kupiłam t, czego szukałam - artystycznie i do użytku - świetnie

5 / 5 2018-10-20

Super asortyment.Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu. Realizacja zamówienia bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-10-14

Super miła obaługa, rzetelne informacje i szczera porada choć telefoniczna to i tak bardzo udana!

4 / 5 2018-10-04

Udany zakup, szybka dostawa. Polecam ten sklep

4 / 5 2018-09-27

Bardzo dobrzew zabezpieczona przesyłka. Czas dostawy dzień dłuższy niż w opisie, a przesyłka szła z warszawy do warszawy;) Ale okres przedświąteczny - do wybaczenia. Polecam z czystym sumieniem

5 / 5 2018-09-23

Zakupy super

5 / 5 2018-09-21

Szybko ,profesjonalnie i sprawnie .Dziękuję bardzo

5 / 5 2018-09-18

Bardzo miła obsługa, szybkie odpowiedzi na pytania i przyjazne ceny artemide oraz kare design. Polecam!

5 / 5 2018-09-14

Towar zgodny z zamówieniem, przemiła obsługa. Polecam!

5 / 5 2018-09-05

Polecam

4 / 5 2018-08-30

Bardzo dobra obsługa.

5 / 5 2018-08-26

Wszystko gladko i sprawnie :)

4 / 5 2018-08-24

Ciekawy asortyment, sprawna realizacja, polecam.

4 / 5 2018-08-17

Polecam

5 / 5 2018-08-12

Polecam z ręką na sercu! Sklep godny zaufania i polecenia. Kupiłam Tolomeo Micro parete - realizacja na drugi dzień, bo mają często towary w magazynie od ręki. Dziękuję za udaną transakcję.

5 / 5 2018-07-24

Ciekawy i niebanalny asortyment.

5 / 5 2018-07-18

Bardzo polecam sklep.

5 / 5 2018-07-07

Profesjonalna obsługa. Polecam sklep

5 / 5 2018-06-29

Po raz kolejny dokonałem zakupu w tym sklepie i podobnie jak za pierwszym razem, jestem bardzo zadowolony z jakości towaru i obsługi.

5 / 5 2018-06-23

polecam zakupy w tym sklepie. Bardzo szybka wysyłka, towar spełnia moje oczekiwania, przesyłka bardzo solidnie zapakowana

4 / 5 2018-06-20

szybko sprawnie profesjonalnie

5 / 5 2018-06-18

wszystko oki

5 / 5 2018-06-14

Świetne ceny, niezwykle miła obsługa, szybka realizacja zamówienia, błyskawiczny kontakt w razie pytań, polecam z przyjemnością

5 / 5 2018-06-04

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-12

wszystko jak najbardziej ok! Pełen profesjonalizm, rewelacyjne lampy i lustra oraz miła obsługa. Polecam serdecznie

5 / 5 2018-05-10

Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Towar bez zastrzeżeń. Szczerze polecam ten sklep.

5 / 5 2018-04-20

Bardzo miła i rzetelna obsługa, wychodząca naprzeciw oczekiwaniom klienta - połączono moje zamówienia tak, by produkty już dostępne mogły zostać wysłane. Produkty zgodne z opisem. Czas oczekiwania zgodny z tym podanym na stronie. Polecam!

4 / 5 2018-04-06

Profesjonalne i uprzejme podejście do klientów. Polecam!

2018-03-15

Odradzam, przestrzegam. Zamówienia dokonałam 10.11.2016r., towar (komoda) po kilkukrotnym przesuwaniu terminu realizacji zamówienia, otrzymałam 22.02.2017r. Zaraz po rozpakowaniu okazało się, iż mebel posiada liczne usterki w postaci zarysowań, otarć, pęknięcia, odbarwień, zarówno na zewnętrznych elementach mebla (blat, front, bok), jak i wewnętrznych. Elementy mebla były bardzo zakurzone. Reklamację rozpatrzono w regulaminowym terminie pozytywnie. Kurier umówiony przez sprzedawcę na 13.03.2017r. po odbiór komody w tymże dniu został przez firmę odwołany- straciłam niepotrzebnie dzień urlopu. Ostatecznie odebrano mebel 15.03.2017r. z zapewnieniem, iż jak tylko dotrze do magazynu sprzedawcy, dokona on zwrotu moich środków. Przelew otrzymałam 30. 03. 2017r. po moich kilku telefonach z monitami. Dodam jeszcze, iż kurier umówiony przez sprzedawcę odmówił wydania mi kopii listu przewozowego lub protokołu odbioru, statecznie pozwolił zrobić tylko zdjęcie tego drugiego!

4 / 5 2018-03-14

Świetna obsługa i produkt. Polecam!

5 / 5 2018-03-12

Bardzo profesjonalna, rzetelna i miła obsługa sklepu, wszystko zgodne z zamówieniem. Sprawnie wysyłane informacje o autentycznym statusie zamówienia. Sklep godny polecenia.

4 / 5 2018-03-11

Zakupiłam czerwoną figurkę atlety. Pomimo zmiany pierwotnego zamówienia sklep podszedł do sprawy profesjonalnie. Wybrany towar wygląda lepiej niż na zdjęciach. Robi wrażenie na nas samych i znajomych. Polecamy i pozdrawiamy.

5 / 5 2018-02-05

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Sklep, jak najbardziej godny polecenia.

5 / 5 2018-02-02

Rewelacyjny szybka obsługa. Towar zakupiony zgodny z opisem. Polecam zakupy w tym sklepie .

5 / 5 2018-01-30

Szybko, sprawnie, bezproblemowo Polecam

5 / 5 2018-01-17

Bardzo polecam! Szybka wysylka dobry kontakt, fajne rzeczy

5 / 5 2018-01-10

Rewelacyjny poziom obsługi, dobry produkt - polecam! :)

4 / 5 2017-12-29

Polecam

5 / 5 2017-12-27

Wszystko super! polecam ten sklep i obsługę.

5 / 5 2017-12-12

Szybka i profesjonalna obsługa, serdecznie polecam:)

5 / 5 2017-12-12

Sprawna obsługa, szybka dostawa, bardzo dobra jakość produktu. Szczerze polecam.

4 / 5 2017-12-11

Profesjonalna obsługa także w sytuacjach reklamacji - po roku użytkowania zakupionych 4 krzeseł byłam zmuszona wszystkie reklamować, reklamacja przebiegła sprawnie i w miłej atmosferze, wszystkie krzesła zostały wymienione, wadliwe sztuki sklep odebrał ode mnie na swój koszt. Można bez obaw kupować, polecam.

5 / 5 2017-12-02

Bardzo fajne produkty, duży wybór, szybka realizacja.

4 / 5 2017-11-22

Gorąco polecam ten sklep. Szeroki wybór, dobre ceny, świetne wzornictwo.

5 / 5 2017-11-10

Sprawnie i szybko, polecam ten sklep. Towar w 100% zgodny z oczekiwaniem. Z pewnością jeszcze tu wrócę.

5 / 5 2017-11-10

Jestem zadowolona z zakupu

5 / 5 2017-11-08

Bardzo szybka dostawa. Produkt dobrze zapakowany i dzialajacy.

5 / 5 2017-11-05

Świetny kontakt z obsługą sklepu. Bardzo duży wybór produktów. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Rewelacyjny system powiadamiania o statusie zamówienia. Polecam!

5 / 5 2017-10-31

Rewelacja, polecam!

5 / 5 2017-10-22

Kolejny udany zakup w 9design. Polecam!

5 / 5 2017-10-17

Przemiła obsługa, bardzo profesjonalne podejście do klienta. Rewelacyjne dziewczyny. Zakupy u Nich to sama przyjemność. Produkty są nienagannie piekne. Przepiekne formy. Polecam Tym dla których piekno nie jest obojetne.!!!!

5 / 5 2017-10-08

rewelacyjna obsługa - miła i kompetentna. Polecam sklep w 100%

4 / 5 2017-10-08

Super sprzedawca! Moje zamówienie dotarło tak jak obiecano.

4 / 5 2017-10-05

Bardzo miła, pomocna i profesjonalna obsługa. Szybki czas realizacji zamówienia. Polecam

5 / 5 2017-09-29

Niebanalne produkty, fachowa i miła obsługa. Polecam - naprawdę świetne zakupy bez wychodzenia z domu!

5 / 5 2017-09-24

Polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2017-09-22

Super ceny, bardzo miły kontakt, przesyłka w terminie. Lampy piękne:-)Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-09-19

Szybko,bardzo sprawnie i konkretnie.Serdecznie polecam!

5 / 5 2017-09-11

Polecam :)

5 / 5 2017-09-08

Polecam! Bardzo dobry kontakt z przedstawicielem sklepu i szybka realizacja zamówienia. Cotton Ball Lights są przepiękne :)

4 / 5 2017-08-26

Według mojego rozeznania to najtańszy sklep oferujący stylowe, oryginalne meble i lampy przy zachowaniu bardzo dobrej obsługi. Pewnie jeszcze nie raz skorzystam. Szczerze polecam!

5 / 5 2017-08-26

Wszystko zgodnie z zamówieniem i opisem. Polecam

4 / 5 2017-08-23

Bardzo dobra obsługa. Polecam ten sklep wszystkim!

5 / 5 2017-08-17

Świetnie

5 / 5 2017-08-06

Wszystko Ok

5 / 5 2017-08-01

Sklep warty polecenia, świetne produkty, kontakt mailowy idealny, kurier sprawny, produkty dobrze zabezpieczone. Gdybym miała więcej na koncie chętnie bym je w tym sklepie wydała:)

5 / 5 2017-07-31

Wszystko w najlepszym porządku.

4 / 5 2017-07-31

Przesyłka i zamówiony towar dotarły w stanie bardzo dobrym, realizacja zamówienia trochę trwała, ale warto było czekać!

4 / 5 2017-07-31

Sklep godny polecenia, szeroka gama produktów do wyboru, miły i szybki kontakt. Jeżeli chodzi o dostawę to warto się upewnić czy interesująca rzecz znajduję się w magazynie, ponieważ jej brak może wydłużyć czas oczekiwania.

5 / 5 2017-07-24

Polecam :-)

5 / 5 2017-07-14

kolejny raz nie zawiodłam się na zakupie w 9design. Lampka przyjechała w terminie, jest piękna.

5 / 5 2017-07-12

One stop shop dla kogoś, kto chce czegoś więcej niż w masówce, szuka rady i FENOMENALNEGO poziomu obsługi

5 / 5 2017-07-04

Sklep jak najbardziej godny polecenia. Szybka i konkretna obsługa. Cierpliwość i szybkie, pomocne reagowanie na ewentualne "nieudolności" klienta.

4 / 5 2017-06-26

Polecam sklep! Stolik jest s liczny

5 / 5 2017-06-19

Odbierałam zamówione lampki na miejscu, bardzo miła obsługa i ładny sklep.

5 / 5 2017-06-19

szybko, profesjonalnie

5 / 5 2017-05-26

Jestem happy

5 / 5 2017-05-14

pełen profesjonalizm!

5 / 5 2017-05-07

Konsola piękna!

5 / 5 2017-04-26

Szybko i sprawnie, bez zarzutu.

5 / 5 2017-04-25

miła, profesjonalna obsługa,

5 / 5 2017-04-25

Super sklep,fajne promocje, przesyłka błyskawiczna

5 / 5 2017-04-18

dobra obsługa, szybka wysyłka, ładne meble

5 / 5 2017-04-17

Idealnie, szybko, spełniają marzenia :)

5 / 5 2017-04-04

Bardzo szybka przesyłka, starannie zapakowana. O problemów. Polecam!

5 / 5 2017-04-03

polecam goraco. szybko rzetelnie,uczciwie.Bardzo dobry kontakt ze sprzedajacym

5 / 5 2017-03-28

Sprawna, szybka obsługa; duży wybór towarów w atrakcyjnych cenach. Zdecydowanie polecam!

Rzetelne opinie o 9design.pl

9design.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
https://9design.pl/

Email
[email protected]

Telefon
221139999

Komórka
-

Infolinia
221139999

Logowanie