Kategorie: / Dom

9design.pl Opinie Klientów

4.75/5.00 - ilość ocen: 107
opinie o 9design.pl
5 / 5 2019-03-24

Mały problem ze zniżka , z klasa załatwiony przez obsługę . Wszystko się zgadzało, szybko , sprawnie . Polecam

4 / 5 2019-03-14

Wszystko OK

4 / 5 2019-03-12

Było szybko, zgodnie z opisem i w pełni profesjonalnie.

5 / 5 2019-02-23

Polecam 9design wszystkim - zamówiona konsola dotarła do mnie już po 2 dniach. Jakość towaru bez zarzutów.

5 / 5 2019-02-21

Bardzo miła obsługa, kupowałam przez internet ale odbierałam osobiście na Kadetów w salonie - rewelacyjny wystrój i mnóstwo kolorowych dodatków i mebli. Polecam!

5 / 5 2019-02-19

Szybko, sprawnie - oceniam jak najbardziej pozytywnie. Polecam

4 / 5 2019-01-18

Super Sklep!!! :-)) Zakupiłam lampy Artemide (lampa wisząca Cabildo i dwa kinkiety Mesmeri) - są dokładnie takie, jak na zdjęciach prezentacyjnych, a nawet ładniejsze :-) Jedyny mały minus (ale to nie wina Sklepu) to czas oczekiwania, ponieważ akurat moje lampy były sprowadzane z zagranicy, więc trochę to trwało, niemniej jednak zmieściło się w czasie określonym przez Sklep. Serdecznie polecam! Ceny może nie są najniższe, ale jakość towaru jest tych cen warta. Będę polecała Znajomym i będę wracać :-), bo bardzo miło i sprawnie się z Paniami realizuje zamówienia doskonałej jakości towarów. POZDRAWIAM!

5 / 5 2019-01-08

Polecam !!!

5 / 5 2019-01-07

ekstra produkty designerskie

5 / 5 2019-01-01

Szybko, rozsądne ceny, nietuzinkowe pomysły. Czas realizacji - błyskawiczny. Nic dodać, nic ująć - tylko polecać!

Rzetelne opinie o 9design.pl

9design.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
https://9design.pl/

Email
[email protected]

Telefon
221139999

Komórka
-

Infolinia
221139999

Logowanie