Kategorie: / Dom

A-pic.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 3
opinie o A-pic.pl
5 / 5 2019-07-02

Polecam! Pompy Apic są w zasadzie bezawaryjne i bezobsługowe. Natomiast firma dotrzymuje terminów, a prace montażowe i odwierty wykonuje bezbłędnie.

2019-01-30

Wystawiam 5 gwiazdek, bo A-Pic na to zasługuje. Jak widać na przykładzie produkowanych przez tą firmę pomp ciepła, polska myśl techniczna jest równie dobra co popularnych zachodnich producentów. Można kupić pompę taniej, a jej jakość nie będzie ani trochę gorsza. Mega pozytyw

2018-12-29

Pomimo trudnych warunków (teren mokry, nierówny, nieuprzątnięty, bo trwa budowa) udało się wjechać i zrobić odwierty. Jestem pod dużym wrażeniem zaangażowania i jakości usług firmy A-Pic Design.

5 / 5 2017-12-21

Najlepsze pompy ciepła i profesjonalny montaż. Kontakt osobisty i telefoniczny bez zastrzeżeń, no i doskonałe podejście do trudnych klientów, a ja takim bez wątpienia jestem.

2017-09-26

Sklep dobrze wyposażony, a pracownicy posiadają ogrom wiedzy związanej z pompami ciepła, wszystkimi ich wariantami. Doradzają i pomagają jak umieją najlepiej (przynajmniej takie odniosłem wrażenie). Natomiast same pompy a-pic to sprzęt pierwsza klasa, bezawaryjny i przede wszystkim polskiego producenta (w razie jakiejkolwiek awarii po upływie okresu gwarancyjnego będę wiedział, gdzie pójść i do kogo się zgłosić).

5 / 5 2017-08-24

Podziękowania dla firmy A-Pic za pracę włożoną w montaż pompy ciepła w naszym domu. Bez zastrzeżeń, profesjonalnie, tak jak ma być! Pompa grzeje aż miło, a ja nie płacę dużo za prąd.

2017-03-30

Sklep, w którym wielokrotnie robiłem zakupy.

Rzetelne opinie o A-pic.pl

A-pic.pl

Siedziba
-

WWW
-

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie