Kategorie: / Pozostałe

Aab.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.50
opinie o Aab.com.pl
5 / 5 2018-09-17

Zdecydowałem się na zakup mimo negatywnych opinii o sklepie z uwagi na dobrą cenę. Okazało się to dobrym wyborem. Wysyłka była szybka, towar dobrze zapakowany, a z przedmiotu (NC29, czarna podstawka chłodząca pod laptopa) jestem bardzo zadowolony - przynajmniej po kilku pierwszych godzinach użytkowania.

2 / 5 2018-02-26

Kontakt ze sklepem to masakra. Nie odpisują na żadne maile, telefon podany na allegro wiecznie wyłączony. Brak wysyłki zamówionego towaru po dokonanej wpłacie. NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 / 5 2017-11-26

Kontakt- zerowy- na maile nikt nie odpowiada. Wysyłka nie pod ten adres, który wybrałem przy wysyłce. Ogólnie nie polecam.

5 / 5 2017-10-30

Dokonywałem wielokrotnie zakupów w tym sklepie i zawsze otrzymywałem zamówienie szybko. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do jakości towaru, z kontaktem także nie było problemu.

2017-10-23

Co do zakupionego towaru nie mam zastrzeżeń, mam natomiast zastrzeżenia do opłaty za przesyłkę i proponował bym wszystkim zwrócić na to uwagę. Sprawa wygląda tak że zapłaciłem za przesyłkę pocztową priorytetową a otrzymałem przesyłkę tzw. biznesową, różnica w cenie jest taka że zapłaciłem 16 zł. a przesyłka biznesowa kosztuje O.99 zł. tak więc jestem ciekaw gdzie trafia różnica w cenie. Ciekawe co na to powiedział by Urząd Skarbowy, gdyż paragonów za zakupiony towar nie otrzymujemy, jedynie elektroniczny rachunek.

2 / 5 2017-06-23

Zdecydowanie nie polecam !!!! Brak elastyczności zawyżona cena przesyłki !!! nieuprzejma obsługa

2017-06-15

Jest mi niezmiernie miło wystawić pierwszą opninię o sklepie AAB. Bynajmniej nie pozytywną a to z dwóch względów. Pierwszy to beznadziejny kontakt a właściwie jego brak. Pieniążki za zakupiony towar zostały przelane drogą elektroniczną 4 dnia miesiąca a Pani z obsługi 15 dnia miesiąca informuje o przeoczeniu wpłaty. Dodam że w tym czasie wysłałem 3 wiadomości z zapytaniem o przesyłkę i nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Pewnie też je przeoczono. Drugi powód jest następstwem pierwszego czyli termin dostarczenia towaru to 11 dni! Na otarcie łez przyznam że otrzymany towar był prawidłowo zabezpieczony a jego jakość jest dobra. Podsumowując mogę polecić ten sklep tylko osobom którym nie zależy na terminie dostarczenia przesyłki. Wszystkim innym sugeruje zrealizowanie zakupów u konkurencji.

5 / 5 2017-06-13

Polecam sklep AAB. Zakupy szybkie i bezproblemowe a towar bez zastrzeżeń.

Rzetelne opinie o Aab.com.pl

Aab.com.pl

Siedziba
-

WWW
-

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie