Kategorie: / Artykuły Zoologiczne

Ab-zoo.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.86
opinie o Ab-zoo.pl
5 / 5 2019-03-14

AB - ZOO.pl to sklep z szerokim asortymentem i przystępnymi cenami.W dodatku sprawnie i szybko działa. Takich właśnie szukam. Polecam załogę i sklep.

5 / 5 2019-03-08

Wszystko sprawnie, bardzo szybka przesyłka dobre ceny

2019-02-28

jeden z najlepszych sklepów w sieci !!!

5 / 5 2019-02-22

Szybka wysyłka :) Produkty zgodne z opisem,przemiła obsługa ! Super ceny.Polecam ten sklep ! To moje pierwsze,ale napewno nie ostatnie zakupy

5 / 5 2019-02-15

Treść: "Bardzo pomyslna transakcja, ceny w sklepie bardzo ale to bardzo korzystne, dostawa odbyła się bez żadnego problemu. Polecam ten sklep..." Będę z niego korzystała jak najbardziej.

5 / 5 2019-02-10

super

5 / 5 2019-02-07

Szybka wysyłka , towar tani ale bardzo dobrej jakości. Polecam!!!

5 / 5 2019-02-06

Jestem bardzo zadowolona. Dobry kontakt mailowy. Szybka przesyłka. Polecam!!!

5 / 5 2019-02-04

Błyskawiczna realizacja i dostawa towaru. Szybko i profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2019-02-03

Kocham zwierzaki i jeżeli one są zadowolone to ja też. Będę kupować nadal za pośrednictwem ab-zoo.pl.

5 / 5 2019-01-26

Transakcja przebiegła bardzo szybko i sprawnie, polecam!

5 / 5 2019-01-24

Jestem bardzo zadowolona z realizacji mojego zamówienia. Przede wszystkim, przesyłka dotarła do mnie bardzo szybko, towar był prawidłowo zapakowany. Dobry kontakt z pracownikami sklepu. Porównywałam ceny zamawianych produktów w kilku innych sklepach i w AB-ZOO okazało się najtaniej. Nie mam żadnych zarzutów, oby tak dalej.

2019-01-14

Wszytko przebiegło sprawnie i bez zastrzeżeń.

5 / 5 2019-01-11

Polecam zakupy w sklepie AB-Zoo.pl Transakcja odbyła się szybko a zakupiony towar jest zgodny z opisem. Pozdrawiam

5 / 5 2019-01-09

Bardzo szybko otrzymaliśmy przesyłkę :) zamówione w sobote, we wtorek już odebraliśmy w domu paczuszkę! Polecam :)

2019-01-07

Towar zgodny z opisem,transakcja przebiegła pomyślnie.sklep godny polecenia.

5 / 5 2019-01-05

Sklep jest bardzo dobry i tani. Szybka wysyłka bez problemów

5 / 5 2019-01-03

bardzo dobry, szybko i sprawnie

5 / 5 2018-12-28

z produktów jestem bardzo zadowolona. jak i z szybkości realizacji. dawno żaden sklep nie zaskoczył mnie tak szybką realizacją mojego zamówienia. w 100% polecam :) na pewno nie będzie to moje ostatnie zamówienie z tej strony :)

5 / 5 2018-12-26

Polecam.

5 / 5 2018-12-22

Bardzo miła i szybka obsługa

5 / 5 2018-12-21

Szybka dostawa, produkt zgodny z oczekiwaniami. Polecam.

5 / 5 2018-12-10

Z czystym sumieniem mogę polecić sklep Ab-zoo. Błyskawiczna wysyłka, czytelna strona internetowa, atrakcyjne ceny i świetny kontakt z klientem. Towar który otrzymałam był zgodny z opisem i zdjęciami, nie był uszkodzony (jak w przypadku innych stron w takimi artykułami). Polecam ten sklep! Szybko i tanio :)

5 / 5 2018-12-09

Bardzo dobre ceny, szybka i sprawna wysyłka. Bardzo polecam zakupy w AB-ZOO!

5 / 5 2018-12-03

Treść: "Szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Atrakcyjne ceny. Gorąco polecam :)" Z ogromną przyjemnoscią złoże tam kolejne zamówienie.

2018-11-29

Dobry kontakt ze sklepem. Sprawnie przeprowadzona transakcja.

5 / 5 2018-11-26

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Polecam

5 / 5 2018-11-22

Towar dotarł szybko. Piesek zadowolony :)

5 / 5 2018-11-15

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie AB-ZOO.PL. Jakość produktów świetna, ceny bardzo zachęcające. Realizacja zamówienia przebiegła bez żadnych problemów. Na pewno jeszcze wiele razy skorzystam z oferty tego sklepu. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-11-11

Towar zgodny z opisem, dobre ceny, szybka dostawa.piesio szczęsliwy!!:) polecam

5 / 5 2018-11-07

Dobre ceny i szybka wysyłka. Serdecznie polecam

5 / 5 2018-11-07

transakcja przebiegła pomyślnie -polecam

5 / 5 2018-11-04

Szybo, sprawnie, szybki kontakt ze sprzedającym. Serdecznie polecam.

5 / 5 2018-10-31

Polecam ten sklep. Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie.

2018-10-30

Bardzo dobre miejsce na zrobienie zakupów dla swojego pupila. Bardzo dobra jakość produktów, konkurencyjne ceny i sprawna przesyłka.

5 / 5 2018-10-24

Polecam - świetne ceny, szybka wysyłka.

5 / 5 2018-10-22

Bardzo ciekawa oferta. Sprawna i bezproblemowa transakcja. Bardzo doby i miły kontakt z przedstawicielami sklepu. Polecam!

5 / 5 2018-10-16

Transakcja przebiegła bardzo szybko i bezproblemowo. Świetny kontakt mailowy, a do tego naprawdę niskie ceny! Wszystko na bardzo wielki plus!

5 / 5 2018-10-09

Polecam sklep. Dokonałem po raz kolejny zakupu. Obsługa i kontakt bezproblemowy. Trafiłem na atrakcyjne promocje, trudno jest mi powiedzieć czy to norma czy sporadyczna sytuacja, więc pozostawiam do oceny kupującym.

2 / 5 2018-10-05

Nie polecam tego sklepu. 11.04.2016 złozyłam zamówienie na ponad 400 zł, zapłaciłam a nastepnie dostłam telefon, iz muszę dopłacić za przesyłkę drugie tyle. Dlatego zrezygnowałam z zakupu, zażądałam zwrotu pieniędzy, przesłałam dowód wpłaty, dzwoniłam, ponaglałam. Niestety, do dziś pieniędzy nie mam. To bardzo nieuczciwe.

2 / 5 2018-10-05

nie polecam, po wpłacie pieniędzy na konto nie otrzymałam ani towaru ani zwrotu pieniędzy ( czekam już tydzień), brak kontaktu telefonicznego

5 / 5 2018-09-14

Super ceny i kontakt. Transakcja wzorcowa! POLECAM!

5 / 5 2018-09-12

Transakcja przebiegła bezproblemowo i sprawnie. Produkt zgodny z opisem. Polecam :)

5 / 5 2018-09-09

Wszystko ok! Towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-09-01

Szybka realizacja zamówienia, profesjonalna obsługa, polecam

5 / 5 2018-08-31

Szybko, sprawnie, bezproblemowo, tak jak powinno być. Super.

5 / 5 2018-08-06

Jestem zadowolona z zakupów w Ab-zoo.pl, kupiłam żwirek dla kotów po niskiej cenie, dobry kontakt e-mail , mogę polecić innym.

5 / 5 2018-07-27

Sprawnie i bezproblemowo - polecam!

5 / 5 2018-07-23

Transakcja przebiegła pomyślnie, bez żadnych problemów. Szybka dostawa. Polecam!

5 / 5 2018-07-18

Błyskawiczna dostawa! polecam sklep

5 / 5 2018-07-09

jestem zadowolona z obsługi. Szybko, sprawnie, profesjonalnie, rzetelnie

5 / 5 2018-07-08

"super polecam"

2018-07-07

Po prostu rewelacyjnie. Blyskawiczna wysylka, towar zgodny z opisem. Tylko tak dalej ;)

5 / 5 2018-07-02

Polecam bardzo.

5 / 5 2018-06-27

Gorąco polecam sklep zoologiczny ab-zoo ze względu na bardzo korzystne ceny i profesjonalną obsługę. Na pewno jeszcze skorzystam z Państwa oferty. Pozdrawiam serdecznie

5 / 5 2018-06-24

Szybka i bezproblemowa dostawa.Produkt zgody z opisem. Polecam.

5 / 5 2018-06-18

zakup jak najbardziej odpowiadał moim oczekiwaniom, wszystko starannie zapakowane. Kot chrupie karmę z zachwytem :) na pewno skorzystam z usług tego sklepu i polecam niezdecydowanym :)

5 / 5 2018-06-17

Zamówiłem kilka rzeczy do pielęgnacji dla psa i karmę Ariona o smaku ryżu i łososia. Niestety zaszła pomyłka i dostałem karmę o innym smaku. Sklep jednak stanął na wysokości zadania i przysłał mi prawidłową karmę a pomyłkową polecił zatrzymać i oddać jakimś bezdomnym psom. Produkty do pielęgnacji w 100% ok i w dobrej cenie. Polecam :)

2018-06-16

Wszystko jak należy ,kontakt z klientem na każdym etapie realizacji zamówienia.towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-06-14

Obsługa bardzo miła i błyskawiczna dostawa.Towar zgodny z opisem,materiał dobrej jakości oraz profesjonalne podejście do klienta. Polecam

5 / 5 2018-06-10

"Polecam szybko tanio "

5 / 5 2018-06-10

Jestem zadowolony z zakupu. Polecam sklep.

2018-06-08

Zamówienie przebiegło bez problemu. Bardzo atrakcyjne ceny karmy dla zwierzaków.

5 / 5 2018-06-03

Bardzo szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-05-25

Szybko, sprawnie i konkretnie. Zadowolenie w 100% z zamówienia.

5 / 5 2018-05-23

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Zamówiony produkt dotarł! Uczciwy sprzedawca!

5 / 5 2018-05-23

Numer zamówienia: 42098 Transakcja szybko i sprawnie załatwiona

5 / 5 2018-05-22

Szybko i bez żadnych komplikacji. Polecam.

5 / 5 2018-05-20

Bardzo sprawna i miła obsługa. Towar zgodny z opisem i dostarczony w 2 dni po zamówieniu. Polecam sklep.

5 / 5 2018-05-12

Jak najbardziej polecam Internetowy sklep Ab-zoo. pl! Oferuje wysoki poziom transakcji, bardzo dobry kontakt i szybką wysyłkę. Wzorcowo!

5 / 5 2018-05-10

Szybkie wysyłki i spory asortyment

5 / 5 2018-05-10

"Transakcja przebiegła bez problemu. Na moje pytanie dot. przesyłki uzyskałam szybka odpowiedź. Sprzedawca godny polecenia. Pozdrawiam Żaneta"

5 / 5 2018-05-07

Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo szybki kontakt. Sklep na bieżąco informuje o przebiegu przesyłki. Polecam!

5 / 5 2018-05-07

Polecam, wszystko tak jak powinno być u wzorowego sprzedawcy, towar zgodny z opisem i szybka przesyłka :)

5 / 5 2018-05-07

Wszystko sprawnie, rzetelnie. Świetny kontakt, polecam!

5 / 5 2018-04-30

Atrakcyjne ceny, bezproblemowa transakcja, szybka dostawa. Polecam.

5 / 5 2018-04-28

Bardzo niskie ceny w porównaniu z innymi sklepami. Mamy Buldoga Francuskiego i jak większość francuskich piesków nie toleruje każdej karmy. W sklepie znaleźliśmy puszki Hills najtaniej w Polsce. Zamawiając pomyliłam adres,który natychmiast prze firmę został poprawiony a wysyłka dotarła do mnie błyskawicznie. Dziękujemy pięknie, gdyby nie Państwa błyskawiczna reakcja,nasz buldog męczył by sie jeszcze przez pare dni na innej karmie. Polecam ten sklep z pełną odpowiedzialnością.Pozdrawiam serdecznie.

5 / 5 2018-04-25

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie,bogaty asortyment i szybka dostawa to ich atuty.

5 / 5 2018-04-25

Szybko i jak trzeba, jestem zadowolona i na pewno zrobię tu jeszcze zakupy.

5 / 5 2018-04-25

Bezproblemowy kontakt. Szybka realizacja zamówienia. Miła obsługa

5 / 5 2018-04-22

Transakcja przebiegła bez problemów, znalazłem to, czego potrzebowałem, paczka dotarła bardzo szybko, z pewnością zajrzę tam jeszcze raz, polecam!

5 / 5 2018-04-18

dobry sklep. Konkurencyjne ceny pOLECAM

5 / 5 2018-04-16

Przesyłka dotarła szybko i w nienaruszonym stanie. Polecam ten sklep! :)

2018-04-07

"Transakcja przebiegła pomyślnie polecam:)"

5 / 5 2018-03-28

Polecam ten sklep! Świetny kontakt, błyskawiczna wysyłka, atrakcyjne ceny i szeroki asortyment dla mojego psiaka!! Dodany do moich ulubionych, wrócę tu z pewnością!

5 / 5 2018-03-28

Szybko, bezproblemowo - jestem mega zadowolony zarówno z obsługi jak i z towaru.

5 / 5 2018-03-26

Transakcja przebiegła prawidłowo, dobra komunikacja. Czas od zamówienia do dostarczenia to tydzień czasu. Polecam ten sklep!

5 / 5 2018-03-24

Pierwsze zakupy w tym sklepie i na pewno nie ostatnie. Towar zgodny z opisem , dobrze zapakowany , ceny też przyzwoite . Kociaki zadowolone a ja polecam zakupy Ab-zoo

5 / 5 2018-03-21

Polecam, transakcja przeprowadzona bez zarzutu.Pozdrawiam.

5 / 5 2018-03-21

Jestem zadowolony z procesu zakupu w tym sklepie, dobry kontakt, obsługa, ceny. Na pewno skorzystam ponownie. Polecam

5 / 5 2018-03-18

Bardzo dobry. Fajne ceny. Szybkie przesyłki.

5 / 5 2018-03-16

Świetny sklep.Polecam.Pełen profesjonalizm i bardo miły kontakt

5 / 5 2018-03-15

dobry kontakt , szybka przesyłka , towar dostępny ( w innych sklepach brak interesującej mnie karmy ) , ceny przystępne

5 / 5 2018-03-15

Towar zgodny z zamówieniem. Dobra jakość. Dobry kontakt ze sprzedawcą. Sprawna realizacja. Standardowy czas dostawy. POLECAM

5 / 5 2018-03-09

Wszystko sprawnie, szybko, bezproblemowo. Współczuję kurierowi i bardzo mu dziękuję - miał co dźwigać. Towar pierwszej jakości. Nasze chomcie zadowolone!

5 / 5 2018-03-05

Polecam sklep Ab-zoo.pl, zakupu dokonałam po raz pierwszy i zostanę jego klientką. Niewątpliwymi atutami sklepu są duży asortyment, możliwość kontaktu i monitorowania realizacji zamówienia, sprawność przeprowadzania transakcji i dbałość sklepu o zadowolenie klienta. Polecam.

5 / 5 2018-02-28

Bez zarzutu. Wysyłka bardzo szybka, ceny konkurencyjne, jakość towaru bardzo dobra.

5 / 5 2018-02-21

Wszystko szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-02-09

Duży wybór produktów i atrakcyjnych cenach. Szybka, bezproblemowa przesyłka. Oczywiście polecam!

5 / 5 2018-02-09

Jestem zadowolona. Paczka przyszła dość szybko, w ciągu kilku dni. Było w niej wszystko, co zamówiłam.

5 / 5 2018-02-04

Towar zgodny z opisem. Zero ściemy. Transakcja wzorowa. Towar solidnie zapakowany przed wysyłką. Sklep z prawdziwego zdarzenia a nie z przypadku. Godni zaufania. Polecam.

5 / 5 2018-02-03

Szybko , bez problemów ,zgodnie z opisem. Polecam. Zamówienie 33159.

5 / 5 2018-02-03

szybka dostawa i wszystko ok.

2018-01-09

Nigdy już nic nie kupie w tym sklepie, trzeba czekać na zamówienie 2 tygodnie.

2018-01-01

Firma rzetelna, dostawa na czas

5 / 5 2017-12-31

szybka realizacja, towar zgodny ze złożonym zamówieniem, polecam

5 / 5 2017-12-28

Jestem zadowolona z przebiegu transakcji.Towar dobrze zabezpieczony , zgodny z opisem. Szybka dostawa.

5 / 5 2017-12-26

Bardzo dobry sklep zoologiczny, znalazłam tu jedzenie niezbędne chwilowo dla mojego pieska, którego ((jedzenia, oczywiście) nigdzie więcej nie było. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie, minusem jest brak opcji bezpłatnej dostawy przy osiągnięciu pewnego progu kwoty do zapłaty. "

5 / 5 2017-12-25

Szybko miło i przyjemnie. Polecam zakupy w AB-Zoo.

2017-12-18

Wszystko w mega porządku, na pewno jeszcze do sklepu wróce!

5 / 5 2017-12-09

Transakcja przebiegła pomyślnie. To moje kolejne zakupy.Polecam

5 / 5 2017-12-06

Produkty bardzo dobrej jakosci, szybka przesyłka, nie mają wygorowanych cen. Polecam :)

5 / 5 2017-12-04

Bardzo dobry sklep, miła obsługa i dobry kontakt z klientem. Całe zamówienie zgodnie z opisem. Zakupiliśmy karmy dla kociąt i kotów, szelki dla kotów, transportery. Wszystko bardzo fajne. Polecam sklep.

2017-12-04

Zamówiony produkt bardzo fajny, nie ma problemu z wymianą. Dość długo czekaliśmy na produkt ze względu na jego brak w magazynie (dokładnie miesiąc, to dość długo), ale ogólnie sklep warty polecenia.

5 / 5 2017-12-03

Drugi raz zamawialam i jak narazie wszystko ok koniak z biurem obsługi szybki i co najważniejsze obsługa miłą polecam

5 / 5 2017-11-27

Gorąco polecam. Towar najwyższej jakości, transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Towar bardzo dobrze zabezpieczony w transporcie. Instrukcja montażu czytelna i prosta. Koty szczęśliwe. Polecam wszystkim!

5 / 5 2017-11-25

Bardzo dobra obsługa! Bardzo się starają zadowolić klienta! Polecam

5 / 5 2017-11-23

Znakomity! Szybko, relatywnie tanio i bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Polecam wszystkim zainteresowanym.

2017-11-22

Mimo drobnego opóźnienia w realizacji zamówienia (nie wynikającego z winy sprzedawcy najprawdopodobniej), wszystko dotarło w stanie takim, w jakim dotrzeć powinno, więc nie mam zastrzeżeń.

2017-11-19

Fatalnie to zdecydowanie za małe słowo, żeby opisać tego sprzedawcę. Zerowy kontakt, ignorowanie klienta, zmienianie zamówienie i "okrajanie" go do maksimum, ( z 4 rodzajów saszetek dla kota zrobiły się dwa i to SKLEP PODJĄŁ DECYZJĘ JAKIE, BEZ KONTAKTU ZE MNĄ), nie odpowiadają na maile, przygotowanie 12 saszetek dla kota zajęło im 9 dni, BO NIE MAJĄ TOWARU NA STANIE, ale twierdzą, że "DOSTĘPNY OD RĘKI" i oszukują klientów, regulamin łamie podstawowe zapisy K.C. PODSUMOWUJĄC: KPINA NIE SKLEP

5 / 5 2017-11-10

Bardzo udane zakupy, szybka przesyłka, towar odpowiednio zabezpieczony. Polecam.

5 / 5 2017-11-09

Sklep rzeczywiście ma niskie ceny. Realizacja zamówień bez zastrzeżeń. Polecam!

5 / 5 2017-10-31

super

5 / 5 2017-10-18

Zrobiłem bardzo udane zakupy dla mojego psa w sklepie AB-zoo - polecam

5 / 5 2017-10-11

Transakcja przebiegła sprawnie i pomyślnie. Polecam sklep

2 / 5 2017-10-09

NIE POLECAM! Zamówiona karma specjalistyczna, opłacona przez Payu, żeby było szybciej, paczki ani widu ani słychu, a po 5 dniach dostaję email, że mam zapłacić! NIGDY WIĘCEJ! Zero telefonów na stronie, trzeba pisać maile i czekać aż łaskawie odpowiedzą. PRZESTRZEGAM!

5 / 5 2017-10-06

Wszystko zgodne z zamowieniem, bezproblemowy kontakt ze sklepem, ekspresowa wysylka, polecam

5 / 5 2017-10-03

Bardzo polecam ten sklep. Bardzo miła i uczynna obsługa. Szybka dostawa . Nie było problemu z wymianą towaru jeszcze nie zdążyłam oddać pierwszego a dostałam już drugi produkt .

5 / 5 2017-09-29

Towar nowy . Błyskawiczna wysyłka . Polecam tego sprzedawcę . Dziękuje za udane zakupy

5 / 5 2017-09-22

Sprawna wysyłka. Brak problemów. Dobry kontakt! Polecam!

5 / 5 2017-09-21

"Super sprzedawca. Zawsze solidnie, szybko i tanio. Perfekcyjna obsługa .POLECAM"

2017-09-19

sklep niewątpliwie ma atrakcyjne ceny, ale żadna promocja cenowa nie jest w stanie wynagrodzić stresu związanego z oczekiwaniem na przesyłkę. Informacje o natychmiastowej dostawie należy włożyć między bajki, więc wszystko jedno czy wybierzecie towar który jest rzekomo dostępny od ręki czy taki na który trzeba czekać kilka dni. Realizacja zamówienia i tak nie będzie krótsza niż 10 -14 dni. Jest dobrą praktyką sklepów internetowych, "nagradzanie " swoich klientów darmową przesyłką w przypadku większych zakupów - sklep AB-ZOO nie praktykuje tego nawet przy zamówieniu na kwotę 300-400 zł . Nr telefonu znaleziony w internecie od kilku lat nie odpowiada, dokładnie od kilku lat usłyszycie w słuchawce to samo: dodzwonili się państwo do sklepu internetowego, za chwilę nastąpi połączenie. przeprasza za przedłużające się oczekiwanie i proszę o jeszcze chwilę cierpliwości. Sprawdziłam chwila cierpliwości trwała 1,5 godziny, nikt nie raczył podnieść słuchawki. DLA ZDESPEROWANYCH LUB BAAAAAAAAAAARDZO CIERPLIWYCH. Ja następnym razem wybiorę konkurencję. Obsługa klienta to fikcja.

5 / 5 2017-09-14

TRANSAKCJA UDANA.POLECAM

5 / 5 2017-09-13

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Duży wybór, korzystne ceny, a przede wszystkim szybka obsługa, wszystko dokładnie to co zamówiłam. Paczka przybyła o wiele szybciej niż przypuszczałam. Polecam ze spokojnym sumieniem.

5 / 5 2017-09-11

Polecam, obsługa bez zastrzeżeń, towar bardzo dobrej jakości pozdrawiam M :)

5 / 5 2017-09-03

Sklep godny polecenia. Produkty wysokiej jakości. Szybka dostawa. Polecam"

5 / 5 2017-08-31

Jestem zadowolona ze złożonego zamówienia . Przesyłka dotarła dość szybko, dobrze zapakowana, polecam sklep AB-Zoo, Iwona

5 / 5 2017-08-27

szybko, sprawnie , bez problemów....zdecydowanie polecam

5 / 5 2017-08-07

Szybko,sprawnie,bez problemów.Bardzo dobry kontakt.Polecam.

5 / 5 2017-07-20

Transakcja ok.Gorąco polecam.

2017-07-14

Jednym słowem REWELACJA!!!!

5 / 5 2017-07-01

Zakupy przebiegły szybko i sprawnie

5 / 5 2017-06-28

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka i produkty zgodne z opisem. Gorąco Polecam!

2 / 5 2017-06-22

NIE POLECAM. Sklepu Ab zoo totalna porażka czekałam tydzień aż paczka zostanie wysłana. Zamówiłam smycz Flexi design w niebieskie kropki, dostałam pudełko po smyczy design w różowe kropki a w pudełku znajdowała sie smycz flexi classic niebieska cała niebieska... zamowiłam również przysmaki brit paczkę z kurczakiem i paczkę z kaczka dostałam dwie z kaczką. Kontakt ze sklepem byl tylko wtedy kiedy chciałam domówic jeszcze 2 produkty a na pytanie kiedy paczka zostanie wysłana juz nie było odpowiedzi. Smycz sprzedam na własną rekę, a tą którą chciałam zamówie z innego sklepu.Nie chcę czekać na pieniadzę które mogą nie dojść albo dojdą za 2 tygodnie...

5 / 5 2017-06-20

bardzo polecam :) duży wybór karm dla kotów, także tych weterynatyjnych i naprawdę sprawna onsługa

5 / 5 2017-06-18

Wszystko ok. Szybko i profesjonalnie. Gorąco Polecam

5 / 5 2017-06-16

Zakupy przebiegły bez problemów, polecam

2017-06-11

Okreslenie "nie polecam" jest zdecydowanie za malo dosadne. Pieniadze wplacilam w dniu zlozenia zamowienia, tj. 5.12.2016 i do tej pory, pomimo monitow e-mailowych nie otrzymalam zamowionego towaru, jakiejkolwiek informacji na temat przyczyn opoznienia ani tymbardziej zwrotu pieniedzy na kotno, pomimo ze ulynelo juz 16 dni od wplaty. Nie chce uzywac dosadnych slow ale sami mozecie Panstwo wyciagnac z tego odpowiednie wnioski. Zaznaczam rowniez, ze telefon do tej firmy jest owiany tajemnica a jej regulamin narusza wszelkie prawa komsumenta wynikajace z postanowien K.C. Szczyt wszystkiego !!!

5 / 5 2017-05-28

Transakcja przebiegła szybko ceny przyzwoite karma ok

2 / 5 2017-05-24

Beznadziejny czas oczekiwania na przesyłkę - ponad miesiąc od wpłaty pieniędzy, nie odpowiadają na maile kontakt telefoniczny - mizerny, raz się udało dopiero po 3 tygodniach - okazało się że sprzedają towar, którego nie posiadają i nie są w stanie określić kiedy będzie... WIĘCEJ ZAKUPÓW W AB-ZOO NIE BĘDĘ ROBIĆ. NIE POLECAM RÓWNIEŻ INNYM.

5 / 5 2017-05-22

Zakupy w sklepie AB-Zoo.pl to prawdziwa przyjemność. Wszystko zrealizowane w błyskawiczny sposób i zgodnie z zamówieniem. Polecam Paweł"

2 / 5 2017-05-16

NIE POLECAM. Zdecydowanie najgorszy sklep z jakim kiedykolwiek mialem do czynienia. Oczekiwanie na towar grubo powyżej tygodnia. Wysłali ubranie dla psa niezgodne z opisem przedmiotu (kurtka miala byc szaro pomarańczową, a otrzymałem czarna). Sklep nie poczuwa sie do odpowiedzialności i zwala wine na producenta. Reklamacja wraz z kontaktem trwa juz od 3 tygodni, taka mają opieszalosc w odpisywaniu na maile, poniewaz na telefon nie odpowiadaja. Gdy zgodzili sie przyjac zwrot, otrzymalem informacje ze to ja mam pokryc koszty kuriera. Całkowity brak profesjonalizmu, takie sklepy nie powinny istnieć. Rzyczę szybkiego bankructwa!

5 / 5 2017-05-15

Transakcja przebiegła pomyślnie. Produkty zgodne z opisem na stronie internetowej AB-Zoo.pl, wysyłka szybka, a ceny przystępne. Naprawdę polecam

2017-05-08

Wszystko w najlepszym porządku :)

5 / 5 2017-05-05

"Transakcja przebiegła sprawnie i szybko. Maile z informacją na temat stanu zamówienia, towar zgodny z opisem i konkurencyjne ceny.Polecam i pozdrawiam"

5 / 5 2017-05-04

Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z zamówieniem. Szybka wysyłka. Polecam serdecznie

5 / 5 2017-04-23

Sklep ma dobre ceny, wybór towarów jest większy niż w innych sklepach tego typu, np środki ochronne przed kleszczami. Transakcja przebiega bardzo szybko. Polecam ten sklep.

2 / 5 2017-04-20

Nie polecam!!! 1.06.2016 złożyłam zamówienie i zapłaciłam. Po upływie 2 tygodnie towar nie otrzymałam. Zrezygnowałam z zakupu, zażądałam zwrotu pieniędzy, dzwoniłam, ponaglałam. Niestety, do dziś pieniędzy nie mam. Sklep ma problemy z kurierem, ale to nie jest problem klienta!!

5 / 5 2017-04-10

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

5 / 5 2017-04-09

Sklep godny polecenia.Szybka i fachowa obsługa. Polecam.

2017-04-07

"Zakup z pozytywnym zakończeniem. Pozdrawiam."

5 / 5 2017-04-03

Transakcja przebiegła błyskawicznie! Towar zgodny z zamówieniem. Szybka dostawa!!POLECAM BARDZO!!!

5 / 5 2017-03-31

Transakcja przebiegła wzorcowo. Towar zgodny z zamówieniem, bardzo dobrze zapakowany. Doskonały kontakt. Wszystkie informacje na bieżąco przekazywane e-mailem. Błyskawiczna dostawa. Bardzo dziękuję i gorąco polecam ten sklep.

5 / 5 2017-03-27

Polecam ten sklep. Są tu dobre ceny i super obsługa.

5 / 5 2017-03-26

Bardzo dobry sklep. Wszystko przebiegło gładko i bez problemów. Polecam!

Rzetelne opinie o Ab-zoo.pl

Ab-zoo.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.ab-zoo.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie