Kategorie: / Odzież i Obuwie / Dla Dzieci / Sport

Aba-sport.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 61
opinie o Aba-sport.pl
5 / 5 2019-03-20

Jestem zadowolona pod każdym względem

5 / 5 2019-03-14

Szybka i profesjonalna obsługa, polecam zakupy w sklepie Aba-sport.

5 / 5 2019-03-14

wszystko ok

5 / 5 2019-03-11

Polecam zakupy. Profesjonalnie i szybko załatwiona sprawa.

5 / 5 2019-03-05

Profesjonalna i miła obsługa szybka wysyłka

5 / 5 2019-02-21

Wszystko OK

2019-02-19

Witam, bardzo sprawna obsługa.

5 / 5 2019-02-19

Polecam

5 / 5 2019-02-06

Szynko, tanio, profesjonalnie. Polecam!

5 / 5 2019-02-05

Super

5 / 5 2019-01-25

polecam

5 / 5 2019-01-14

Zakup oceniam, jako udany. SZYBKO, ŁATWO I PRZYJEMNIE :-)

5 / 5 2018-12-29

Bezproblemowa i szybka transakcja. Przedmioty zgodne z opisem. Polecam

5 / 5 2018-12-25

Profesjonalna obsługa, zakupy robi się szybko i przyjemnie, jak najbardziej polecam :-)

5 / 5 2018-12-20

Wszystko ok

5 / 5 2018-11-29

Szybko, tanio i sprawnie.

5 / 5 2018-11-22

Wszystko zgodne z opisem.Polecam

5 / 5 2018-11-15

Profesjonalna obsługa, towar dotarł szybko i zgodnie z zamówieniem, polecam.

5 / 5 2018-10-30

Profesjonalna obsługa.Polecam robienie zakupów

5 / 5 2018-10-25

Gorąco polecam!

5 / 5 2018-10-21

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-09-22

Super

2018-09-13

Wszystko na wysokim poziomie :) Towar pierwsza klasa!

5 / 5 2018-09-04

bez zarzutu,polecam

5 / 5 2018-08-31

Transakcja odbyła się dosyć sprawnie, jednakże mam małe zastrzeżenie do obsługi sklepu ponieważ jedna nogawka (dół spodni) był ubrudzony. Jakby ktoś kurze tą nogawką przetarł. Ogólnie jednak OK.

5 / 5 2018-08-25

Trazakcja przebiegła pomyślnie . Polecam

5 / 5 2018-08-16

Wszystko ok

5 / 5 2018-07-22

polecam

5 / 5 2018-07-13

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-07-11

Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka.

5 / 5 2018-07-06

O.K polecam

5 / 5 2018-06-20

Super. paczka doszła w 2 dni po zamówieniu i to w okresie przed Wielkanocą

5 / 5 2018-06-07

Wszystkim polecam

5 / 5 2018-06-06

wszystko ok

2018-06-03

Transakcja przebiegła bez problemu. Jedynie co to to szlafrok wyglądał na grubszy ale i tak jest w porządku

5 / 5 2018-05-24

Super sklep! Polecam z czystym sumieniem!

5 / 5 2018-05-22

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-14

szybka przesyłka

5 / 5 2018-05-14

Super, bardzo szybka dostawa

5 / 5 2018-05-07

Zakupy ok, ale kolejne maile z prośbą o opinię po zakupie zaczynają być denerwujące.

2018-04-24

Więcej takich sklepów

2018-04-14

Ptofesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-03-29

POLECAM

5 / 5 2018-03-28

szybko , bardzo dobrze zrealizowane

2018-03-15

Towar nie był dobrze opisany .koszulka która miała być 100% bawełna w rzeczywistości zawiera dużo poliestru.

5 / 5 2018-03-12

polecam

5 / 5 2018-03-02

Jestem bardzo zadowolona z zakupów, kask zgodny z opisem i zdjęciem. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-02-06

Polecam sklep i matę do ćwiczeń. Wszystko zgodne z opisem.

5 / 5 2018-02-05

Super

2018-02-04

Konkurencyjna cena, dobry kontakt, zapakowane poprawnie - jedyna uwaga to czas wysyłki: towar niby na stanie, a wysłany został dopiero po 4 dniach choć wybrana opcja kuriera DPD

5 / 5 2018-01-25

Transakcja okazała się szybką i przyjemna.

5 / 5 2017-12-14

Polecam sklep

5 / 5 2017-12-14

Super szybko

5 / 5 2017-11-13

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-11-03

Wszystko ok

5 / 5 2017-11-02

Szybka realizacja zamówienia. Jedyny minus to opakowanie. Kupiłam kask i został przesłany w opakowaniu foliowym. Mógł się łatwo uszkodzić. Na szczęście wszystko ok.

5 / 5 2017-10-19

Adresatka zadowolona, a nawet zachwycona.

2017-09-21

Pozytywnie

5 / 5 2017-09-03

bardzo dobra obsługa -szybka ii bezproblemowa. Towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2017-09-02

Wszystko super!

5 / 5 2017-08-23

Przesyłka zgodna z zamówieniem, szybka dostawa, informacja o stanie realizacji zamówienia przekazywana na bieżąco.

2017-08-15

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-08-05

Dobry kontakt, profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-07-09

SUPER

2017-06-29

Wszystko zgodne z opisem

5 / 5 2017-06-18

Wszystko ok

2017-06-17

Jestem pod ogromnym wrażeniem. Przemiła obsługa i wspaniała jakość produktu oraz paczki!

5 / 5 2017-06-09

Polecam. Profesjonalnie i szybko

5 / 5 2017-06-07

Towar zgodny z opisem polecam

2017-05-26

zakup zgodny z opisem, szybciutka dostawa

5 / 5 2017-05-14

Profesjonalne podejście do klienta. Polecam!!!

2017-04-18

Słaba

2017-04-16

Dobra transakcja

5 / 5 2017-04-03

Wszystko Oki polecam

5 / 5 2017-03-29

Polecam zakupy w sklepie. Transakcja błyskawiczna

Rzetelne opinie o Aba-sport.pl

Aba-sport.pl

Siedziba
Sianowo

WWW
http://www.aba-sport.pl

Email
[email protected]

Telefon
725206255

Komórka
725206255

Infolinia
725206255

Logowanie