Kategorie: / Dom

Abanet.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.68
opinie o Abanet.pl
5 / 5 2019-03-24

Polecam

5 / 5 2019-03-10

Polecam.

4 / 5 2019-03-07

Bardzo dobry kontakt ze sklepem :). Bardzo dobra i sprawna obsługa.

5 / 5 2019-02-17

profesjonalnnie

5 / 5 2019-02-17

Szybka realizacja, towar zgodny z zamówieniem - polecam

5 / 5 2019-02-16

Obsługa profesjonalna, szybka i konkretna.Polecam.

5 / 5 2019-02-13

Pełen profesjonalizm, zaangażowanie przy doborze oświetlenia oraz realizacji zamówienia. Przemili ludzie :) Polecamy zawsze przy wyjątkowych projektach, gdzie potrzebny jest profesjonalizm. Nasz zakup - lampy 10/10 Pozdrawiamy serdecznie z Gdańska :)

4 / 5 2019-02-09

Bardzo konkurencyjne ceny w stosunku do produktów w innych sklepach. Polecam.

5 / 5 2019-02-05

Bardzo solidna firma, jestem zadowolona, wszystko zgodnie z ustaleniami,na czas, a nawet wcześniej. Polecam

5 / 5 2019-01-25

ok

4 / 5 2019-01-24

Bardzo sprawna i szybka obsługa, zamówienie niestatndowe - ale załatwione szybko i profesjonalnie, polcam ten sklep.

4 / 5 2019-01-24

Bardzo dobry i konkretny kontakt, jasne warunki i miła obsługa, a przede wszystkim wysokiej jakości produkt :) polecam z czystym sumieniem.

3 / 5 2019-01-18

Profesjonalna obsługa. Trochę długie terminy realizacji zamówienia ale teraz taki jest rynek. Sklep godny polecenia

4 / 5 2019-01-05

Poważne podejście do interesu-sklep godny polecenia

5 / 5 2019-01-02

polecam

5 / 5 2019-01-02

Super!!!!! Pełna dyspozycyjność, informacje o zamówieniu na bieżąco i... kunkurencyjne ceny :D

5 / 5 2018-12-27

Sprawna i miły kontakt.

5 / 5 2018-12-19

wszystko jak najbardziej ok , szybko, dobry kontakt i miła obsługa

5 / 5 2018-12-19

Suuper obsługa fachowe doradztwo , szybki czas realizacji zamówienia,

5 / 5 2018-12-15

bardzo miła obsługa, szybka realizacja zamówienia, towar doszedł bez najmniejszych uszkodzeń.

5 / 5 2018-12-12

szybko i sprawnie

4 / 5 2018-12-08

Dobry kontakt, intuicja wykonawcy . Doradzał jeżeli chodzi o najlepsze rozwiązanie gdyz lampa była na zamówienie. Zdecydowanie polecam. Brkuje im jedynie galerii jeżeli chodzi o realizacje gdyz chyba mają się czym pochwalić , a my musieliśmy podjąć decyzje o współpracy bez spojrzenia na realizacje co czasem wiąże się z ryzykiem... Każdy dobry wykonawca chce sie pochwalić swoimi realizacjami , tutaj tak nie jest , a chya jest czym sie chwalić.. :-)

5 / 5 2018-11-05

Pełny profesjonalizm. Zawsze można skorzystać z porady.

5 / 5 2018-10-22

JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z OBSŁUGI I Z TOWARU

5 / 5 2018-10-18

Perfekcyjna i profesjonalna pomoc w wyborze oświetlenia

5 / 5 2018-10-17

Świetny kontakt i podejście do klienta, polecam :)

5 / 5 2018-10-17

Fachowa i miła obsługa , pełny profesjonalizm.Polecam

5 / 5 2018-10-14

Wszystko w jak najlepszym porządku. polecam sklep:)

5 / 5 2018-10-10

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie.

4 / 5 2018-09-16

Wszytko OK - polecam

5 / 5 2018-09-07

Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Towar bardzo dobrze zapakowany. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-09-05

bardzo dobry

4 / 5 2018-09-03

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam:)

3 / 5 2018-09-02

Obsługa miła i pomocna , problem był raczej na etapie produkcji. Dostarczona lampa jest bardzo dobrej jakości.

5 / 5 2018-09-01

super

5 / 5 2018-08-09

Bardzo profesjonalna obsługa. Zamówiony towar przyszedł szybko, bez żadnych usterek. Serdecznie polecam!

5 / 5 2018-07-27

Sklep w porządku, dotrzymują terminów, obsługa ok.

5 / 5 2018-07-26

Polecam!! Bardzo dobry kontakt,towar wysłany bardzo szybko i zgodnie z zamówieniem. Jeszcze raz polecam

5 / 5 2018-07-25

obsługa rzeczowa profesjonalna i miła; szybka dostawa; lampa piękna, zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2018-07-23

Wszystko w porządku. Okazało się zamówiłm coś niepoprawnie i bez problemu udało się odkręcić. Polecam

5 / 5 2018-07-05

Bardzo rzetelne i profesjonalne podejście do klienta. Polecam.

5 / 5 2018-06-20

Opinia pozytywna

5 / 5 2018-06-18

Sklep godny polecenia miła i profesjonalna obsługa asortyment bardzo duzy zachowany termin dostawy

5 / 5 2018-06-16

profesjonalna i szybka obsługa! polecam!

4 / 5 2018-06-05

Fachowa, miła obsługa i dobre ceny, zdecydowanie polecam. To ważne gdy można porozmawiać ze sprzedawcą, który zna się na rzeczy i faktycznie chce pomóc.

5 / 5 2018-05-20

Profesjonalna obsługa, znakomity kontakt i bardzo ładne lampy:-)

5 / 5 2018-05-14

Sklep godny polecenia, profesjonalna , miła obsługa .

4 / 5 2018-05-11

transakcja szybka i prawidłowa

5 / 5 2018-05-05

Sklep godny polecenia. Obsługa na wysokim poziomie. Współpraca z Panią Małgosią przeszła najśmielsze oczekiwania. Profesionalne doradztwo i zaangażowanie. Na pewno będę polecać znajomym. Pozdrawiam :-)

4 / 5 2018-04-15

Łatwo, szybko i przyjemnie. Towar zgodny z zamówieniem. Kontakt -super. POLECAM

5 / 5 2018-04-15

Żadnych zastrzen, godne polecenia.

5 / 5 2018-04-13

Polecam, pełny profesjonalizm

5 / 5 2018-04-11

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-04-09

W 100% pozytywnie. Szybko i sprawnie, polecam!!!

5 / 5 2018-04-09

Lampy dotarły na czas, obsługa na bierząco informowała o stanie zamówienia. Polecam

5 / 5 2018-04-06

Wspaniała rzetelna obsługa, bardzo dobry kontakt z firmą. Towar w 100% zgodny z zamówieniem,bardzo dobrze zabezpieczony na czas transportu. Dotrzymany termin realizacji mimo obaw samego sprzedającego. Polecam!

5 / 5 2018-04-06

Dobry kontakt, szybka wysyłka

5 / 5 2018-03-28

Bardzo profesjonalna obsługa, towar dotarł na czas, zgodnie z ustaleniami.

5 / 5 2018-03-17

Obsługa na wysokim poziomie

5 / 5 2018-02-25

Szybka, sprawna realizacja, bardzo dobry kontakt, towar bardzo dobrze zapakowany, ogólnie polecam ten sklep.

5 / 5 2018-02-23

Bardzo miła obsługa i ekspresowa realizacja zamówienia.

3 / 5 2018-02-15

czas realizacji zamówienia zgodny z informacja jaka otrzymałam w @ ale niestety nie był krotki (4 tygodnie). Lampa bzamawiana ucproducenta we Włoszech fajna, zgodna z opisem na stronie.

4 / 5 2018-02-13

Duży ciekawy asortyment. Dobry kontakt z klientem.

4 / 5 2018-01-29

Lampy super.

5 / 5 2018-01-25

Sklep na duży plus. Miła obsługa, szybka transakcja i dostawa zgodnie z terminem. Tak trzymać!

4 / 5 2018-01-17

Lampy dotarły zgodnie z ustaleniami. Generalnie polecam

5 / 5 2018-01-11

Rewelacyjny sklep. Najlepsze ceny, możliwość ich negocjacji, sprawna realizacja zamówienia. Pełen profesjonalizm. Polecam!

4 / 5 2017-12-27

Jestem bardzo zadowolony ze sklepu Abanet. Cenię ich za profesjonalne podejście do klienta. Miałem wątpliwości co do zamawiania lamp przez internet, ale kilkuminutowa rzeczowa rozmowa przez telefon rozwiała moje wątpliwości. Polecam!

4 / 5 2017-12-17

Transkacja zrealizowana, dobry kontakt ze sklepem, wszystkie problem wyjaśniane na bieżąco.

5 / 5 2017-12-16

Zdecydowanie polecam, świetna obsługa - Pan rewelacyjnie wszystko wytłumaczył. Towar otrzymałam bez żadnego problemu.

5 / 5 2017-12-06

doskonaly, szybki i przemily kontakt. przesylka i czas dostawy zgodnie z zapowiedziami. Towar zgodny z opisem a nawet lepiej wygldajacy niz na zdjeciach. Szczerze polecam ten sklep....

5 / 5 2017-11-24

Jestem w 100% zadowolony. Miła obsługa i szybka dostawa. Wielki plus!

4 / 5 2017-11-24

OK

4 / 5 2017-11-17

Gorąco polecam Sprzedawcę. Transakcja dokonana bezproblemowo. Termin realizacji, jak i reakcji na drobną reklamację klienta - wzorowy. Przesyłka zamówiona we środę, dostawa do Warszawy do rąk klienta w piątek. W piątek zgłoszono drobne uszkodzenia elementów przesyłki - w najbliższy poniedziałek otrzymano "poprawiony" towar. Dobry kontakt ze Sprzedawcą. Polecam!

4 / 5 2017-11-14

ok

5 / 5 2017-11-11

Szybki kontakt, przyjemna obsługa

5 / 5 2017-11-07

Bardzo dobry kontakt, dostępność i rzetelność. Lampa prezentuje się świetnie!

5 / 5 2017-11-06

Świetna obsługa, terminowa realizacja, dobre ceny , największy plus za rozwiązanie problemu szkody transportowej ( chodzi o klosz do lampy) - DOSTAŁEM NOWY BEZ ZBĘDNYCH DYSKUSJI

5 / 5 2017-11-04

.....

5 / 5 2017-11-01

Wszystko w najlepszym porzadku. Szybka dostawa...dobre ceny.

5 / 5 2017-10-23

Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo miła obsługa

5 / 5 2017-10-20

Szybka i bezproblemowa transakcja. Polecam!

5 / 5 2017-10-17

Zakupiłem lampy za 3000zł doszły zgodnie z terminem i bardzo dobrze zapakowane a do tego w najlepszej cenie w internecie Śmiało polecam KILU

5 / 5 2017-10-12

profesjonalna, rzetelna, uprzejma obsługa. Fachowe doradztwo, dostawa na czas. Polecam.

5 / 5 2017-10-02

Polecam.Mialem czekac na kinkiety okolo 6 tygodni,ale dostalem po dwoch.Pzdr

5 / 5 2017-09-29

Bardzo dobra obsługa, miła i fachowa. Zamówione lampy dotarły szybciej niż myślałam, od razu mnie o tym poinformowano. Polecam.

5 / 5 2017-09-25

Szczerze polecam współpracę z abanet.pl. Wszystko odbyło się błyskawicznie i bezpiecznie. Godny zaufania sklep. Towar doszedł w umówionym terminie. Satysfakcja gwarantowana. Lampki Gumarcisu przepiękne.

5 / 5 2017-09-23

Bardzo dobry sklep, profesjonalna obsługa, umiejętność pomocy klientowi, zdecydowanie polecam, Agnieszka

4 / 5 2017-09-21

Bardzo sprawnie zrealizowane zamówienie. Dobra informacja ze strony sprzedawcy o terminie realizacji zamówienia. I przede wszystkim rewelacyjna lampa/kinkiet, które zakupiliśmy. Bardzo oryginalna lampa, które nie są dostępne w stacjonarnych sklepach z oświetleniem.

5 / 5 2017-09-19

profesjonalna obsługa, doradztwo, łatwy kontakt z prowadzącym sklep.

4 / 5 2017-09-17

Dziękuję

5 / 5 2017-08-31

Bardzo życzliwy kontakt z klientem, profesjonalna pomoc oraz szybka realizacja zamówienia. Polecam.

4 / 5 2017-08-28

Bardzo miła obsługa, bardzo dobry sprawny kontakt. Polecam.

5 / 5 2017-08-18

Zdecydowanie polecam ten sklep. Szybko zrealizowano moje zamówienie a cena była bardzo korzystna.

4 / 5 2017-08-12

Bardzo szybka realizacja i kontakt ze sklepem .Towar zgodny z oczekiwaniami .Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-08-08

bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia, towar wysokiej jakości, polecam usługi tego sklepu.

4 / 5 2017-08-02

Bardzo dobry wybór markowych lamp

5 / 5 2017-07-29

Profesjonalna obsługa,bardzo szybki termin realizacji,duży wybór.Zdecydowanie polecam!!!

3 / 5 2017-07-28

Współpraca bardzo dobra, jednak przesyłka doszła uszkodzona :(

4 / 5 2017-07-27

Dobra obsługa, polecam sklep

5 / 5 2017-07-09

Profesjonalna obsługa, to już moje kolejne zamówienie. Polecam!

5 / 5 2017-07-05

bardzo dobra jakośc produktu, swietny kontakt i szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2017-07-01

Mam bardzo pozytywne odczucia po zakupach w tym sklepie. Lampa dotarła zgodnie z istaleniami, na uwagę także zasługuje profesjonalna obsługa klienta. Polecam wszystkim. :))

5 / 5 2017-06-28

Wszystko w jak najlepszym porządku .Profesjonalna obsługa ,sklep ścignął mi lampę z Włoch na czas i wg ustaleń. Polecam

5 / 5 2017-06-17

Sklep w 100% wywiązał się ze swoich obowiązków. Zdecydowanie na plus.

4 / 5 2017-06-15

pozytywna

4 / 5 2017-05-18

Znakomity sklep internetowy. Miła i rzetelna obługa. Szybka dostawa. Bardzo dobre ceny. Rewelacyjne podejście do klienta. Polecam wszystkim!

5 / 5 2017-05-14

Bardzo dobry kontakt z sprzedawca szybka realizacja

5 / 5 2017-05-09

Same pozytywy, od momentu kontaktu do realizacji zamówienia. Miła i profesjonalna obsługa a produkty dotarły, świetnie zabezpieczone, zgodnie z ustalonym terminem. Oby więcej takich profesjonalnych kontaktów!! POLECAM

5 / 5 2017-05-08

super sklep i profesjonalna obsługa

4 / 5 2017-05-07

Bardzo miła obsługa, bardzo dobry sprawny kontakt. Polecam.

5 / 5 2017-04-24

Sklep godny polecenia, wszystko sprawnie i szybko. Polecam.

5 / 5 2017-04-22

ok

5 / 5 2017-04-17

Polecam, fachowa obsługa.

4 / 5 2017-04-17

Sprawnie i na temat

4 / 5 2017-04-13

Znakomity kontakt z klientem. Duże rozeznanie na rynku lamp. Miła obsługa.

5 / 5 2017-04-06

kupiłam oswietlenie oceniam bardzo pozytywnie - polecam

5 / 5 2017-03-27

Profesjonalizm, rzetelność i obsługa na najwyższym poziomie. Najlepszy sklep z lampami w całym Krakowie!!! Polecam ten sklep wszystkim, którzy chcą kupić ładną lampę.

Rzetelne opinie o Abanet.pl

Abanet.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.abanet.pl

Email
[email protected]

Telefon
12 266 78 04

Komórka
609 989 979

Infolinia
-

Logowanie