Kategorie: / Pozostałe

Abasim.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.82
opinie o Abasim.pl
2019-02-27

Niedorzeczność, zamówiłem towar i przez miesiąc musiałem się prosić o informacje, że zostaną mi zwrócone pieniądze, a następnie, pieniędzy nie dostałem do dnia dzisiejszego.

5 / 5 2018-09-29

Polecam

1 / 5 2018-07-07

Kupiłem w tamtym tygodniu grę. Przelałem kasę od razu, wpłata zaksięgowana a na sklepie brak wpłaty. Zero kontaktu ze sklepem.

2 / 5 2018-04-11

Zdecydowanie nie polecam!! Po zamówieniu gry okazało się że nie mam jej w magazynie o czym zostałam poinformowana po długim czasie, została wysłana informacja że dostanę zwrot kosztów. Pomimo kilkunastu emaili, pieniądze wysłano po ponad miesięcznym czasie oczekiwania. Nie polecam tej strony.

5 / 5 2018-03-27

Polecam! Szybka realizacja, transakcja bez problemów i dobre ceny. Przesyłka profesjonalnie zapakowana, dotarła bez żadnego zgniecenia czy uszkodzeń.

5 / 5 2018-03-21

Ok, polecam.

2018-03-08

Kupiłem pre-order GTA V na PC , który mial przyjsć w dniu premiery do dnia dzisiejszego gry nie ma

2018-02-27

Wg. strony towar dostępny i gotowy do wysłania w 24h. Po zakupie, status zamówienia jest "w realizacji - brak produktów". Piszę więc maila do BOKu z pytaniem "jaki jest faktyczny stan. Odpowiadają, że towar już wysłany i w ciągu 2-3 dni roboczych będzie. Czekam więc, ale po 4 dniach roboczych status wciąż "brak produktów", a zamówienia jak nie było tak nie ma. Różnica taka, że BOK przestał się odzywać.

5 / 5 2018-02-02

ok, polecam.

2 / 5 2017-12-09

Kupiłem w tym sklepie przed premierowo GTA V na PC zapłaciłem z góry przelewem wybrałem kuriera i czekam do dziś nie ma kontaktu nikt nie odbiera telefonu a na e-mail odpisują jak im się chce NIE KUPYWAĆ NA TEJ STRONIE NIE POLECAM

5 / 5 2017-11-29

Ok, polecam sklep.

5 / 5 2017-08-19

Kupiłem, zapłaciłem, grę dostałem. polecam.

5 / 5 2017-08-10

Kupowałem grę na początku stycznia. Paczka dotarła szybko, cena niska - mogę polecić.

2017-04-04

Zakupiłem grę w tym "sklepie". Czekałem długo na przesyłkę, sprzedawca zapewnił, że nie przesyłka została wysłana. Oczywiście towaru NIE OTRZYMAŁEM. Sprzedawca zapewnił mnie, że zwrot pieniędzy otrzymam w ciągu kilku dni. Oczywiście nie otrzymałem zwrotu i nie ma kontaktu ze sklepem. Po miesiącu od zamówienia i opłacenia towaru, nie ma ani towaru ani pieniędzy!!!

2 / 5 2017-04-01

Zakupiłem Pre-Oderder GTA V ok 2 tyg. przed premierą. Zapłaciłem za pomocą PayU, wpłata oczywiście została zaksięgowana. Nie ma żadnego kontaktu ze sklepem, żadnych odpowiedzi na wysyłane e-maile, naturalnie przesyłka też nie przyszła. Miała dotrzeć w dniu premiery czyt. 14.04.2015 r. Miała też zostać wysłana 1-2 dni przed premierą.... Nie POLECAM tego sklepu, odradzam robienie tam jakichkolwiek zakupów. Pozdrawiam i jeszcze raz NIE POLECAM!

Rzetelne opinie o Abasim.pl

Abasim.pl

Siedziba
Koszalin

WWW
http://abasim.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie