Kategorie: / Motoryzacja

Abc-opony.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Abc-opony.pl
5 / 5 2019-03-13

Bardzo profesjonalnie i szybko. Polecam zakupy w tym sklepie.

2019-03-11

Wszystko wzorowo

5 / 5 2019-03-08

bardzo dobry sprzedawca, wyrażający chęć handlu poprzez m.in.elastyczność cen, polecam!

2019-03-05

Jest to już, któryś z kolei zakup w tym sklepie. Obsługa jest na tym samym wysokim poziomie. Miło, przyjemnie, tak jak powinno być. Sklep czysty, zadbany.

2019-02-25

Jak zwukle wszystko OK!

5 / 5 2019-02-25

Bardzo dobry sklep. W innych sklepach sprzedawcom nie chce się (albo nie mają takiej możliwości), sprawdzić daty produkcji opon. W tym sklepie nie było z tym problemu. To wielki plus. Poza tym, ze wszystkim innym również nie było żadnego problemu - szybko i w temacie.

5 / 5 2019-02-17

OK

5 / 5 2019-02-16

Super zakupy i obsługa Polecam

5 / 5 2019-02-06

Bardzo dobry sklep. Bardzo miła obsługa. Bezproblemowa. Szybka wysyłka. Oferowane opony maja na stanie. Bardzo jesterm zadowolony i polecam wszystkim.

5 / 5 2019-02-06

Super profesjonalny sklep jestem bardzo zadowolony. Cena za opone w rozmiarze 225/50/17 nie do przebicia a do tego szybka wysylka. Polecam ten sklep wszystkim ktorzy szukaja opon w dobrej cenie. Sprawdzilem cene opon w innym rozmiarze do kolejnego auta i tez jest THE BEST. Wlasnie bede kupowal

5 / 5 2019-02-05

Bardzo miła konkretna i rzetelna obsługa. Towar jak w opisie, w dobrej cenie z możliwością odbioru osobistego i co najważniejsze dostępny na magazynie, w porównaniu do innych firm gdzie mają stany ale tylko na stronie internetowej! Polecam z czystym sercem

5 / 5 2019-02-03

Profesjonalna obsługa, bardzo miłe panie, które potrafią doradzić rodzaj i typ opony. Zamówione przeze mnie opony o godz. 9 były do odbioru o godz. 16, cena opon rewelacyjna, chyba najniższa na rynku, krótko mówiąc super. Bardzo polecam ten sklep.

2019-01-31

Kolejny udany zakup w tym sklepie. Otrzymany towar był zgodny z zamówieniem jakość obsługi na wysokim poziomie.

2019-01-27

Pozytywnie

2019-01-26

Bardzo dobra i sprawna obsługa

2019-01-22

Bardzo mila i fachowa obsluga. Kontakt poprzez gg.

5 / 5 2019-01-17

Bardzo duży profesjonalizm firmy, towar byl u mnie na następny dzień.

5 / 5 2019-01-11

Błyskawiczna wysyłka, dobry kontakt oraz informacja o produkcie. Polecam

2019-01-11

Świetny kontakt, przemiła obsługa, terminowo, fachowo i bez zastrzeżeń.

5 / 5 2019-01-08

szybko ,tanio,dobrze - miałem jeden warunek aby wybrane przeze mnie zimówki były w miarę świeże - no to dostałem tygodniowe tak że ogólnie ok jestem zadowolony

2018-12-29

ok załatwione wszystko

5 / 5 2018-12-27

Bardzo szybka wysyłka. Dobre ceny. Polecam

5 / 5 2018-12-21

Bardzo polecam. Zamawiałem opony już kilka razy, zawsze produkt zgodny z opisem, błyskawiczna realizacji, miła i fachowa obsługa.

2018-12-12

Jak zawsze bardzo miła obsługa, korzystna cena. Robię zakupy w tym sklepie od pięciu lat.

5 / 5 2018-12-03

Dobry sklep, bezproblemowa obsługa, dobre ceny. Pozdrawiam i polecam

2018-11-29

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-11-28

Bardzo profesjonalna obsługa jestem bardzo zadowolony z zakupu zresztą nie pierwszy raz oby wszedzie byłbym tak miło załatwiony

5 / 5 2018-11-24

Polecam Sprzedającego. Profesjonalne podejście do Klienta. Warto robić zakupy w takim sklepie, bezpiecznie, pewnie i solidnie.

2018-11-24

Bardzo dobre warunki odbioru osobistego

2018-11-12

Kulturalna, miła, rzeczowa i sprawna obsługa osób prowadzących zdalną sprzedaż

2018-11-09

Bardzo fachowa i miła obsługa

5 / 5 2018-11-03

Dzisiaj zamawiasz, jutro odbierasz, frontem do klienta. Pod takim hasłem pracują tam trzy miłe, sympatyczne panie. Polecam !!.

2018-11-02

Nie mam uwag. Wszystko przebiegło b. dobrze

2018-11-01

Wspaniale! Karta z ubezpieczeniem assistance bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Z przyjemnością polece ten sklep innym.

5 / 5 2018-10-20

Wszystko w superlatywach: kontakt bardzo przyjemny,bardzo duże zaangażowanie w jakości obsługi klienta. Dostawa błyskawiczna. Pozdrawiam Tomek

5 / 5 2018-10-17

Rewelacyjne ceny, szybka przesyłka, towar najwyższej jakości. Polecam.

2018-10-14

Wszystko bardzo sprawnie. Dziękuję pani Izie za cierpliwość;)

5 / 5 2018-10-13

Wszystko w porządku - profesjonalne podejście i indywidualny kontakt (przywieżli z magazynu opony wyprodukowane kilka tygodni temu, a nie z zeszłego roku). Odbiór osobisty.

5 / 5 2018-10-13

jak zawsze, bardzo dobra współpraca, elastyczność w handlu na wysokim poziomie, POLECAM

5 / 5 2018-10-09

Godny polecenia. Nie pierwsze moje zakupy i za każdym razem byłem bardzo zadowolony. Na dodatek możliwy odbiór osobisty gdzie dla mnie jest to istotne bo większość czasu spędzam w pracy.

2018-10-05

Super obsługa serdecznie polecam ten sklep

5 / 5 2018-09-24

Zawsze szybko. Zawsze profesjonalnie. Zawsze z uśmiechem... I jak tu negatywnie oceniać?

5 / 5 2018-09-18

Realizacja zamówienia przebiegała super - tak winno być wszędzie

2018-09-17

Bardzo dobry sklep, miła i kompetentna obsługa

5 / 5 2018-09-13

super sklep, wyważone ceny,

5 / 5 2018-09-06

Zamówiłem opony w piątek w południe, a w poniedziałek rano już je miałem. Jestem zadowolony z obsługi. Polecam.

5 / 5 2018-09-05

Przedstawiona oferta, jak i realizacja zamówienia świadczy o bardzo dużym profesjonaliźmie przedstawiciela sklepu. Polecam z ogromną przyjemnością ten sklep.

5 / 5 2018-08-26

Bardzo dobra komunikacja, szybka realizacja zgodna z zamówieniem. Szczerze polecam

2018-08-25

bdb

5 / 5 2018-08-22

ok, szybko, sprawnie, bez zbędnego czekania

2018-08-17

Bardzo dobra

5 / 5 2018-08-16

Wszystko w jak najlepszym porządku! Bardzo szybka wysyłka, bardzo dobra komunikacja ze sklepem. Bardzo polecam:) Ps. Szkoda tylko, że nie ma e-płatności.

5 / 5 2018-08-15

Szybko i sprawnie :-)

5 / 5 2018-08-15

Wszystko super. Szybko i sprawnie. Kupiłem u nich opony w zeszłym roku i w tym roku wróciłem po pozostałe.

2018-08-14

Wielki pozytyw. Miła i rzeczowa obsługa.

5 / 5 2018-07-26

Witam, drugi raz kupiłem opony w ABC, najlepsza cena i szybka obsługa. Polecam.

2018-07-23

Sklep abc-opony.pl jest moim zdaniem najlepszy na rynku. Teraz kupuje opony do samochodow tylko w abc-opony.pl. Moge ten sklep z czystym sumieniem polecic innym.

5 / 5 2018-07-20

SZYBKO, SPRAWNIE, RZETELNIE

5 / 5 2018-07-20

Robiłem już tu zakupy 4 razy (felgi i opony - wysyłka do Warszawy i Radomia) i bardzo polecam: - niskie ceny - obsługa błyskawiczna i rzetelna (jak coś jest to przychodzi w 1-2 dni, jak nie ma, to mówią realnie ile trzeba czekać)

5 / 5 2018-07-18

szybko, sprawnie bez problemu - polecam

5 / 5 2018-07-11

Bezproblemowa i bardzo miła obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-07-08

Super!

2018-07-04

wywiązali się w 100% z realizacji zamówienia - są w pełni wiarygodni

2018-07-02

1.miła obsługa 2.cena towaru

5 / 5 2018-06-30

Bardzo sprawna obsługa,pełna informacja i szybka dostawa przez kuriera

5 / 5 2018-06-29

Miła, zaangażowana i życzliwa obsługa. Szybka realizacja zamówienia pomimo okresu przedświątecznego.

2018-06-25

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-06-13

Towar zgodny z zamowieniem.Transakcja przebiegla pomyslnie.Polecam.

5 / 5 2018-06-11

9/10. CAŁOŚĆ. Pracownicy ABC pomylili się w rozmiarze , ale .... KOMUNIKACJA telefoniczna z klientem REWELACYJNA! i to zaważyło na tym , że gorąco polecam ten sklep.Po złożeniu zamówienia - rano był telefon , żeby wszystko uzgodnić - na jednym zamówieniu 4 rodzaje opon. Opony na drugi dzień rano u mnie - niestety błąd rozmiaru - na drugi dzień telefon , błyskawiczna poprawka i wysyłka odpowiednich opon.

2018-06-08

Rewelacja. 15 godzin od złożenia zamówienia opony były już u mnie w aucie.

5 / 5 2018-06-08

Super. Jedna z najlepszych ofert na rynku. Ceny bardzo konkurencyjne. i bardzo szybki czas realizacji. Szczerze polecam !!!

2018-06-07

Można polecić. Sprawna realizacja, brak uwag.

2018-06-02

Sklep godny polecenia.

2018-05-12

Bardzo dobry sklep. Opony z bieżącej produkcji. Dobry kontakt i jasny sposób przeprowadzenia transakcji. Mogę śmiało polecić ten sklep.

2018-05-07

SKLEP PRZYJAZNY KLIENTOWI

5 / 5 2018-05-05

super! naprawde polecam

5 / 5 2018-04-26

Szybko, sprawnie, bardzo dobry kontakt telefoniczny, miła obsługa, konkretne odpowiedzi na konkretne pytania :) towar zamówiony w czwartek około południa - w piątek o 9 rano już odebrane od kuriera. Wszystkie informacje związane z towarem, zamówieniem oraz wysyłką na bieżąco wysyłane mailowo. Co najważniejsze towar w 100 % zgodny z zamówieniem .....CZEGO MOŻNA CHCIEĆ WIĘCEJ ...:)

2018-04-24

Zdecydowanie polecam. Opony w dobrej cenie, wszystko zgodne z opisem! Skorzystałem z opcji odbioru osobistego, sklep czynny od 8, jednak miła Pani wg mojego życzenia, po wcześniejszym uzgodnieniu otworzyła dla mnie o 7. Super kontakt, miła obsługa. Mega pozytyw!

2018-04-24

Bardzo pozytywna.

5 / 5 2018-04-11

Pełen profesjonalizm, szybkość działania.

5 / 5 2018-04-05

Wszystko w jak największym porządku. Bardzo konkurencyjne ceny. Miła obsługa. Szybka dostawa. Polecam!

5 / 5 2018-03-25

Kontakt z Klientem rewelacyjny. Powiadamianie mailowe o statusie zamówienia szybkie i sprawne. Realizacja zamówienia bez zarzutu. W pełni polecam innym Klientom.

5 / 5 2018-03-25

szybka sprawna obsługa, towar zgodny ze specyfikacją, cena bardzo atrakcyjna

5 / 5 2018-03-06

Szybko, sprawnie, swietny kontakt. towar 100% zgodności!!!! Polecam!!!

5 / 5 2018-03-04

Miła, profesjonalna obsługa, która potrafi doskonale doradzić, szybka realizacja i dobre ceny. To mój kolejny zakup w tym sklepie i na pewno nie ostatni. Polecam!

5 / 5 2018-02-28

Szybkość działania i pełen profesjonalizm .

5 / 5 2018-02-28

fajnie, szybko, sprawnie, profesjonalnie

2018-02-25

Zdecydowanie polecam sklep. Wczoraj rano kupiłem opony przez stronę internetową z opcją odbioru osobistego w Krakowie. Ponieważ godziny pracy sklepu to 8:00 - 16:00 zapytałem czy jest możliwość odbioru opon w późniejszych godzinach i nie było problemu. Sprzedawca przyszedł na umówioną godzinę, otworzył sklep, wydał opony i fakturę po czym zamknął go z powrotem. Do tego pomógł zanieść je do auta. Byłem na prawdę miło zaskoczony. Wszystkie opony z 2013 r. (maj) na czym mi zależało. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-02-25

Profesjonalny, atrakcyjna oferta.POLECAM!

5 / 5 2018-02-15

Szybka wysylka, towar zgodny z opisem, przy takiej paczce dosc niewielkie koszty transportu- polecam

5 / 5 2018-02-07

Zakupy przebiegły bardzo sprawnie, żadnych problemów.Polecam ABC-opony.pl

2018-02-01

Sklep bardzo solidny o niskich cenach w stosunku do konkurencji.

5 / 5 2018-01-29

Bardzo profesjonalny sklep. Dostarczył mi wszystkich możliwych informacji i rad przed zakupem, bez problemu zrealizował moje zamówienie przed czasem i dał pełną dowolność w odbiorze i zapłacie. Ceny super w stosunku do rynkowych, a jakość obsługi na najwyższym poziomie - MEGA PLUS. Wątpie, żebym kupował w innym sklepie (to już mój 4 zakup w tym sklepie).

5 / 5 2018-01-28

Opony zostaly dostarczone szybko. Byly zawiniete jedynie w przezroczysta folie Stretch. Jedynie co sie nie zgadzalo to data produkcji. Nim zakupilem opony to skontaktowalem sie ze sklepem w celu ustalienia z ktorego tygodnia i roku produkcji beda zakupione przezemnie opony. Otrzymalem informacje ze bedzie to tydzien 10 rok 2014 a opony ktore otrzymalem byly prodkcji: tydzien 43 a nawet 37 rok 2014

5 / 5 2018-01-13

Brak profesjonalizmu. Jedna opona z innej partii produkcyjnej (nie z kompletu). Na szczęście przy odbiorze osobistym zrezygnowałem z zakupu. Handlowcy zrzucają winę na producenta. Nigdy więcej ABC.

2018-01-13

Godny Polecenia

5 / 5 2018-01-11

Gorąco polecam,szybka dostawa,najtaniej na internecie

5 / 5 2018-01-07

Wszystko ok, szybko i skutecznie, opony zgodne z opisem, polecam

2018-01-04

Wszystko sprawnie i rzetelnie, nic dodać nic ująć.

5 / 5 2018-01-04

Miła obsługa. Profesjonalne doradztwo

5 / 5 2018-01-01

świetny kontakt,bardzo dobra cena szybka realizacja. POLECAM!!!

5 / 5 2017-12-29

Polecam

2017-12-28

b.dobra

5 / 5 2017-12-25

P O L E C A M !!! Szybko, sprawnie, towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2017-12-15

Wszystko super. Polecam

2017-12-14

Błyskawiczna realizacja zamówienia. W moim przypadku 18 godzin.

5 / 5 2017-12-10

Bardzo pozytywna

5 / 5 2017-12-06

Błyskawiczne działanie. Niby pracują tylko w dni robocze, ale wszystko było załatwione już w czasie weekendu (zamówienie złożone w sobotę). Polecam gorąco.

2017-12-05

Sklep b. dobry godny polecenia. kontakt wspaniały, termin realizacji zgodny z ustaleniami, dostarczony towar najwyższej jakości - zgodny z zamówieniem

5 / 5 2017-12-01

Szybko, sprawnie i bez jakichkolwiek problemów. Profesjonalne podejście do klienta. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam w 100%

5 / 5 2017-11-27

Jestem w 100% zadowolona! Przyjemna obsługa, rzetelne informację a i opony w doskonałej jakości. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-11-19

Blyskawiczna wysylka i mila obsluga, polecam

5 / 5 2017-11-18

Super. Mialem prosbe pozniejszego wyslania towaru poniewaz wyjezdzlaem. W sklepie uwzglednili moja prosbe dokladnie, opony dostalem wtedy kiedy potrzebowalem. (Bardzo mila) Pani nawet do mnie dzwonila zeby sie upewnic co do realizacji zamowienia. Warto wziac z nich przyklad.

5 / 5 2017-11-07

Dobry ceny, szybka przesyłka. Polecam

2017-11-06

Godny polecenia, obsługa bez zastrzeżeń.

5 / 5 2017-10-27

Pełny profesjonalizm!

5 / 5 2017-10-08

szybko, łatwo i przyjemnie

5 / 5 2017-10-08

Jestem bardzo zadowolony. Świetna informacja i kontakt, uprzejma obsługa, błyskawiczna wysyłka.

2017-10-01

Świetny sklep! Bardzo dobry i miły kontakt mailowy i telefoniczny. Opony przyszły do mnie w kilkanaście godzin po zamówieniu! Data produkcji dokładnie taka jak miała być.

5 / 5 2017-09-28

Szybka realizacja. Dostarczylii komplet opon mimo iż na stronie mieli dostępną tylko 1szt. Badzo duży pozytyw.

5 / 5 2017-09-26

Polecam. Pełna kultura obsługi(łącznie z oddzwanianiem).Wszystko na czas.

2017-09-22

Kolejny mój zakup opon w tym sklepie (tym razem opony nie dla mnie) i po raz kolejny zdecydowanie polecam. W poniedziałek (w święto) wysłałem mejla z z zapytaniem o rok produkcji opon - odpowiedź dostałem w ten sam dzień. Wieczorem złożyłem zamówienie, w środę koło południa opony dotarły kurierem na miejsce. Rok produkcji opon - 2014 r. POLECAM!

5 / 5 2017-09-12

Szybkość realizacji, profesjonalna obsługa, kontakt e-mail, konkurencyjne ceny. Nic więcej nie potrzeba. Gorąco polecam

5 / 5 2017-09-11

Bardzo polecam sklep bardzo szybka wysyłka towar zgodny z opisem bardzo mila obsługa

5 / 5 2017-09-09

Szybka przesyłka, towar zgodny z opisem. Jestem zadowolony z zakupu.

2017-09-04

Bardzo dobra.

5 / 5 2017-08-31

super sklep,bardzo dobry kontakt,polecam

2017-08-30

Nie mam zastrzeżeń. Firma uczciwa, bo nawet jak nie wiedziałem,że część przesyłki po drodze się zagubiła, to poinformowali, przeprosili i za dwa dni towar miałem w domu. Całkiem nie jak Polacy,Prawda ? Bo to rzadko spotykane w tym porabanym kraju, by ktoś informował o potknięciu i przepraszał, choc klient nie ma o tym bladego pojęcia.

5 / 5 2017-08-23

Konkretna firma, szybka wysyłka, gorąco polecam.....

5 / 5 2017-08-16

Miła i profesjonalna obsługa, udzielane wyczerpujące informacje, naprawdę warto wybrać ten sklep

5 / 5 2017-08-07

Bardzo szybka wysyłka, błyskawiczny kontakt i towar chyba najtańszy na rynku z opon jestem bardzo zadowolony! Polecam!

5 / 5 2017-08-03

Polecam sklep. Błyskawiczna (1,5 dnia ) realizacja zgodna z zamówieniem.

5 / 5 2017-08-03

Wysyłka ekspresowa, super kontakt, polecam.

5 / 5 2017-07-30

sprawnie i szybko. Opony 6 miesieczne - wiec pozytywnie

5 / 5 2017-07-25

Super podejście do klienta, udzielone wszystkie wymagane informacje. Szybka przesyłka, towar zgodny z opisem. Nic dodać, nic ująć.

5 / 5 2017-07-25

Wszystko OK.

5 / 5 2017-07-20

Polecam!

5 / 5 2017-07-08

Profesjonalny sprzedawca, dobry kontakt oraz szybkie załatwienie spraw.

2017-07-05

Kupiłem już dwa komplety opon w tym sklepie. Ceny mają znakomite. Opony z najnowszych dostaw. Przy odbiorze osobistym sklep otwarto specjalnie dla mnie 15 min. wcześniej.

2017-06-27

Opony rano zamówione a o 15tej odebrane. Takie zakupy to przyjemność.

2017-06-23

miła obsługa dobra znajomość tematu

5 / 5 2017-06-21

wszystko ok polecam

5 / 5 2017-06-15

Fajny sklep duży wybór towaru w dobrej cenie miła i profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-06-14

Dobry kontakt, miła i fachowa obsługa. Polecam.

5 / 5 2017-06-12

Bardzo profesjonalne podejście do tematu. Szybka reakcja na zgłoszenie drogą internetową (nawet w weekend). Wszystkie wymagania spełnione. Towar zgodny z opisem w ofercie. Następnego zakupu dokonam tylko w tym sklepie.

5 / 5 2017-06-11

profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-06-04

Załatwione szybko i na temat. Faktura z datą zgodnie z życzeniem. Jednak kontakt mailowy zerowy. Trzeba dzwonić , bo mają to w ...

5 / 5 2017-06-01

Błyskawiczna wysyłka,miła obsługa ,dobra cena .Polecam !!!

5 / 5 2017-05-31

Szybko, sprawnie profesjonalne doradztwo. Polecam

5 / 5 2017-05-27

Wszystko szybko sprawnie. Dzień po zamówieniu opony dostarczone.

2017-05-26

Jak zwykle 10/10

5 / 5 2017-05-20

Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie. Super kontakt. Bardzo gorąco polecam

2017-05-17

Dobry kontakt. Kupiłem opony zimowe --miłe zaskoczenie z tego roku. Najstarsze opony jakie mieli to z 2012r. Jeśli są starsze to informowali.Realizacja zamówienia 2 dni.

5 / 5 2017-05-17

szybka profesjonalna obsługa. towar zgodny z ofertą. natychmiastowa wysyłka. Gorąco polecam

5 / 5 2017-05-13

Opony dostarczono szybko, a ich stan wizualnie jest bez zarzutu...ale niestety sklep nie podaje daty produkcji opony co w tym przypadku miałoby decydujący wpływ na kupno opony gdyż dostałem komplet datowany na 2009 rok co oznacza że opony leżały po magazynach ok 5 lat a to nie są już NOWE opony pomimo że nie używane.. Zdecydowanie wolałbym dopłacić i kupić nowe

2017-05-05

Sklep warty zapamiętania bo napewno będę ich klientem kupiłem opony kormoran (deficyt) cena bardzo dobra a opony czarne i gumowe :-)

5 / 5 2017-05-03

Bardzo fachowa obsługa i elastyczne opcje odbioru np. osobiście nawet po oficjalnych godzinach otwarcia punktu odbioru. Szybka obsługa - pomimo informacji, że opony będą za tydzień, okazało się, że dojechały w ciągu 2 dni (SUPER!!!). Gorąco polecam ten sklep.

5 / 5 2017-04-30

Polecam, bardzo sprawna obsługa i informacja o przesyłce.

5 / 5 2017-04-21

bardzo szybka realizacja zamówienia polecam ceny przystepne przyjemnosc robienia zakupów

5 / 5 2017-04-19

bardzo dobry kontakt, miła i szybka obsługa

5 / 5 2017-04-18

polecam

2017-04-12

Naprawdę godny polecenia. Rano telefon z zamówieniem , a na drugi dzień już można przekładać. Ekspresowa wysyłka.

5 / 5 2017-04-10

Szybko, sprawnie i w dobrej cenie. Gorąco polecam!

2017-04-04

dobry sklep

5 / 5 2017-04-01

Bardzo polecam. Miła obsługa szybka realizacja. Polecam

Rzetelne opinie o Abc-opony.pl

Abc-opony.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.abc-opony.pl

Email
[email protected]

Telefon
012 266 06 61

Komórka
+48 793 937 123

Infolinia
-

Logowanie