Kategorie: / Dla Dzieci

Abc-toys.pl Opinie Klientów

4.95/5.00 - ilość ocen: 37
opinie o Abc-toys.pl
2019-03-21

Bardzo fajny sklep

5 / 5 2019-03-10

Co tu dużo pisać, jest super.Gorąco polecam ten sklep.

5 / 5 2019-03-01

Szybko, jakosc zabawki wysoka

2019-02-15

zlecenie zrealizowane sprawnie, bez problemu

5 / 5 2019-01-18

POLECAM ZAKUPY W TY SKLEPIE,SZYBKO,TANIO BARDZO DOBRY KONTAKT :)

5 / 5 2018-12-17

super obsługa

5 / 5 2018-11-18

Realizacja bardzo szybka co mnie zaskoczyło, paczka bez żadnych wgnieceń dobrze zapakowana, zabawki bez wad, uczciwy kontrahent

5 / 5 2018-10-27

Transakcja przebiegła pomyślnie, szybka przesyłka. Polecam

5 / 5 2018-10-14

OK

5 / 5 2018-10-06

Polecam towar zgodny z opisem szybka przesylka

5 / 5 2018-10-01

Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie, szybko otrzymałam towar.

2018-09-13

Sklep profesinalny z ogromnym asortementem

2018-08-20

O.K.

2018-08-20

bardzo dobry, sumienne podejście do klienta

5 / 5 2018-07-15

Profesjonalna obsługa, szybciutka wysyłka i cały czas ma się informacje mailowe o stanie realizacji zamówienia

5 / 5 2018-07-14

Zabawki Bruder dostarczone w nienaruszonym stanie i błyskawicznie! Poza tym ceny bardzo konkurencyjne! Polecam

5 / 5 2018-07-14

Transakcja super, towar zgodny z opisem, błyskawiczna przesyłka. Można polecić!

5 / 5 2018-07-12

szybko,sprawnie,bezproblemowy kontakt,polecam wszystkim !!!( sposób pakowania towaru więcej niż doskonały !!!)

5 / 5 2018-06-25

super sklep

5 / 5 2018-06-23

Super sklep.

5 / 5 2018-05-29

Wart polecenia.Szybka obsługa.

5 / 5 2018-05-28

Profesjonalna obsługa, dostawa towaru szybka i bez komplikacji.

5 / 5 2018-05-02

super sprzedawca. bogaty asortyment, mila obsługa i ekspresowa dostawa

2018-04-18

Produkt zgodny z opisem

5 / 5 2018-04-13

Polecam w 100%

5 / 5 2018-04-10

Super

5 / 5 2018-03-09

Super tranzakcja, rewelacyne ceny, przesyłka szybka polecam Kasia

5 / 5 2018-03-04

Rewelacyjna,profesjonalna obsługa i rzetelne podejście do klienta.Polecam w 100%!!

5 / 5 2018-02-25

polecam sklep, szybka przesyłka, wszystko OK!!!!

3 / 5 2018-02-17

Realizacja zamówienia opóźniona, dziecko nie dostało prezentu na urodziny. Brak kontaktu z infolinią sklepu. Nie odbierają telefonu ani nie odpisują na informację wysłaną poprzez formularz kontaktowy. Odradzam!

5 / 5 2018-02-16

Super, bardzo szybka dostawa.

2018-01-26

transakcja przebiegła sprawnie, elastyczny sprzedawca, zgodził się na zmianę sposobu dostawy. Pozytywnie

5 / 5 2017-12-21

Super sklep! Super szybka wysyłka. Rewelacja! Polecam wszystkim

5 / 5 2017-11-14

Polecam

5 / 5 2017-09-20

Wszystko w jak najlepszym porządku. Transakcja przebiegła szybko i solidnie.

5 / 5 2017-09-15

profesjonalny

5 / 5 2017-09-13

Bardzo szybko dostarczony towar. Jednego dnia zamówiłam, a na drugi dzień kurier dostarczył. Towar odpowiednio zapakowany , zgodny z opisem. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-08-31

ABC-TOYS polecam,super zabawki dobrej marki.

2017-08-24

Bardzo dobry

5 / 5 2017-08-21

Sprzedający godny polecenia. Słowny. Kontakt telefoniczny - bez problemu. Polecam.

5 / 5 2017-07-03

Dobry sklep na zakupy profesjonalnych sprzętów rolniczych dla małych rolników

5 / 5 2017-06-26

Profesjonalna obsługa od A do Z dostawa i towar bez uwag !!!

5 / 5 2017-05-15

Profesjonalna , szybka obsługa.

5 / 5 2017-05-03

Tranzakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2017-04-28

polecam w 100%

Rzetelne opinie o Abc-toys.pl

Abc-toys.pl

Siedziba
Środa Wielkopolska

WWW
http://www.abc-toys.pl

Email
[email protected]

Telefon
507029330

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie