Kategorie: / Dla Dzieci

Abcdomu24.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 9
opinie o Abcdomu24.pl
5 / 5 2019-01-01

Zakupy w tym sklepie to przyjemność. Miła, pomocna obsługa, natychmiastowy kontakt i ekspresowa przesyłka. Polecam!

2018-11-14

Bardzo dobry kontakt z klientem.

5 / 5 2018-10-03

Polecam zakupy w tym sklepie. Kupiłam tutaj już 2 rzeczy, mianowicie rowerki dla dziecka, oba super jakość, wyjątkowy design i wszystko zgodne z podanymi informacjami oraz zdjęciami. Odpowiedzi na maile bardzo szybkie, można o wszystko dopytać i mieć pewność co do zamawianego towaru. Dostawa ekspresowa, jednego dnia zamawiam, następnego przesyłka wysłana, a kolejnego - już u mnie. Gorąco polecam, sama tu wrócę :)

5 / 5 2018-09-01

zakup bez problemów -szybko i sprawnie

2018-07-19

Bardzo dobry.

5 / 5 2018-06-14

polecam bez zastrzezen

5 / 5 2018-06-03

Polecam. Szybka wysyłka i miły kontakt. Ceny też dobre.

2018-05-06

Dobry kontakt i obsługa. Sklep godny polecenia.

2017-11-10

Bardzo dobry sklep. Dogodne godziny odbioru towaru. Ceny konkurencyjne. Reklamacja bezproblemowo uznana, co jest wielkim plusem, poniewaz o jakosci sprzedawcy swiadczy takze poziom obslugi po-sprzedazowej. Poprawy wymaga natomiast kontakt (trzeba bylo samemu dowiadywac sie o status reklamacji).

2017-09-19

Sklep godny polecenia. Po złożeniu zamówienia natychmiastowy kontakt mailowy i telefoniczny ze strony sklepu. Odbierałem osobiście - sprawna , życzliwa obsługa oraz kompetentne doradztwo. Suuuuuuper.......

5 / 5 2017-06-14

Polecam sklep

5 / 5 2017-05-10

Pełen profesjonalizm w obsłudze i doradztwie. Rewelacyjne podejście do klienta i ogromy wybór. Jestem w pełni zadowolony z zakupów i z montażu podłogi. Wszystko poszło szybko i sprawnie. No i ceny w stosunku do jakości nie są wcale tak wygórowane jak u konkurencji. Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2017-05-03

Polecam sklep ,dogodne godziny odbioru towaru. Ceny konkurencyjne - bardzo gorąco polecam.

5 / 5 2017-04-23

Polecam. Dobre ceny.

2017-03-27

transakcja przebiegła sprawnie

Rzetelne opinie o Abcdomu24.pl

Abcdomu24.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.abcdomu24.pl

Email
[email protected]

Telefon
22 423 20 02

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie