Kategorie: / Sport

Abcfitness.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.72
opinie o Abcfitness.pl
5 / 5 2019-03-25

Szybka i przyjemna obsługa

5 / 5 2019-03-03

Sklep posiada szeroki asortyment. Przesyłka dotarła bardzo szybko, nie posiadała żadnych wad czy usterek. Otrzymany produkt był zgodny z opisem i zdjęciem zamieszczonym na stronie internetowej sklepu.

2019-03-02

Bardzo dobra i fachowa obsługa.

2019-02-28

bardzo dobrze

5 / 5 2019-02-19

Opinia pozytywna. Dostawa towaru szybka. Towar w dobrej jakości. Jestem zadowolony z towaru.

5 / 5 2019-02-10

super sklep!!zamówiony towar dotarł już na drugi dzień!

5 / 5 2019-02-09

Podoba mi się głos sprzedającego ( hihih) i dobrze mnie potraktował jak zadzwoniłam jakiś czas po złożeniu zamówienia, by dowiedzieć się , kiedy dostanę przesyłki:D:D . Przesyłki "przyszły" po 3,5 dnia.Więc spoko. Sprzęcik też fajny, dla takiej osoby nie za bardzo wymagającej jest OK. Bo nie szukam w sumie wysokojakościowych i drogich rzeczy, chce funkcjonalne. Rowerek, stepperek, w sumie 360 zł, dobra transakcja.Może przesyłki nie bede oceniac bo to zalezy od KURIERA i tak czy siak :D :D . Polecam SKLEP:)

2019-01-10

Dostawa błyskawiczna, sprzęt dobrze zabezpieczony do transportu. Zaczynam testować:)

5 / 5 2019-01-09

Polecam

2018-12-29

Towar zgodny z opisem, jedynym minusem brak informacji na stronie o etapie realizacji zamówienia.

5 / 5 2018-12-17

Sklep okazał się godnym polecenia. Błyskawiczna dostawa, towar pełnowartościowy. Po zgłoszenie braku pojedynczego drobnego elementu został on przesłany w ciągu 2 dni. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-11-28

Dobra i profesjonalna usługa, produkt w dobrej cenie godny polecenia, zamierzam po raz kolejny skorzystać z usług sklepu.

5 / 5 2018-11-27

Transakcja szybka, sprawna. Bardzo dobry kontakt. Pelen profesjonalizm.

5 / 5 2018-11-23

Bardzo szybka wysyłka, paczka dotarła bez problemu. Polecam.

2 / 5 2018-11-06

Otrzymałem towar niezgodny z opisem. To jakiś skandal. Zamówiłem hantle 2*20kg a otrzymałem po 2 ciężarki 5; 2,5i 1,25 kg czyli razem po 17,5 kg! Już nie wspomnę o tym, że nie otrzymałem obiecanych rękawiczek. Chyba osoba wysyłająca pomyślała sobie, że i tak nie odeślę zamówienia z powrotem. Sekretarka automatyczna kieruje mnie na jakąś stronę. Pod podanym numerem nikt nie odbiera. Porażka. Nie polecam nikomu.

5 / 5 2018-10-31

Naprawde solidna firma. Doskonały kontakt i fachowa sprawna obsługa. POLECAM !!!

5 / 5 2018-10-18

Mimo niewielkiej pomyłki bardzo polecam. Pomyłka naprawiona szybko i bez problemu.

5 / 5 2018-10-10

Profesjonalna i błyskawiczna obsługa.POLECAM!!!

2018-10-08

Wszystko sprawnie, nie mam nic do zarzucenia

5 / 5 2018-09-23

ok

2018-09-22

Smienne podejście do klienta. dziekuje i pozdrawiam

2018-08-30

Zakupiłam bieżnie z tego sklepu. Pracownik udzielił mi fachowych rad, dzięki czemu zakupy były łatwiejsze. Wpłaciłam pieniądze w czwartek wieczorem i w poniedziałek bieżnia juz była u mnie. Przesyłka była dobrze zapakowana.

5 / 5 2018-08-28

Szybko i profesjonalnie. Rewelacja. POLECAM !!!!

5 / 5 2018-08-24

wszytko super

5 / 5 2018-08-21

Sklep jest OK. ale serwis do bani

5 / 5 2018-08-18

Wprawdzie realizacja zamówienia była z opóźnieniem, ale poza tym jestem bardzo zadowolony z obsługi i zakupionego towaru. Za opóźnienie dostałem gratis co było bardzo miłym sposobem przeproszenia. POLECAM SKLEP

3 / 5 2018-08-02

Porażka, zdecydowanie odradzam. Zakupiłem towar na stronie, dostałem informację, iż został wysłany, po tygodniu oczekiwania i kilku próbach kontaktu okazało się iż ten sprzęt nie jest dostępny i nie został w ogóle wysłany.

5 / 5 2018-07-23

szybka realizacja zamówienia ,towar bez zastrzeżeń .

5 / 5 2018-07-21

pozytywna

5 / 5 2018-07-16

szybka i sprawna realizacja

5 / 5 2018-07-12

polecam, szybka i sprawna przesyłka towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-07-07

Super sklep!łatwy sposób zamówienia i szybka dostawa. Przesyłka dotarła w nienaruszonym stanie.Polecam!!!

2018-07-02

Jest O.K!

2018-06-28

Opinia pozytywna, dobry kontakt. Chociaż nie podoba mi się, że przesyłkę nadano firmą kurierską, która nie widnieje na stronie sklepu jako dostawca.

5 / 5 2018-06-05

szybko, sprawnie

2018-05-25

na podstawie transakcji to bardzo dobra

5 / 5 2018-05-16

polecam

2 / 5 2018-05-13

NIE POLECAM SKLEPU towar sprzedają ale go już nie naprawiają

5 / 5 2018-04-26

Polecam, godny zaufania, obsługa klienta pierwsza klasa!

5 / 5 2018-04-25

ZDECYDOWANIE NIE ;POLECAM ZAKUPÓW W TYM SKLEPIE.JEŚLI TOWAR ULEGNIE AWARII MOŻNA GO WYRZUCIĆ W MOIM PRZYPADKU TOWAR KIEPSKIEJ JAKOŚCI A NA REKLAMACJĘ ODPISUJĄ ŻE WADA Z WINY KLIENTA BEZ JAKIEOŚ WYJAŚNIENIA.CHCIAŁEM SKONTAKTOWAĆ SIĘ Z SZEFEM ABY WYJAŚNIĆ SPRAWĘ .ŻADEN Z PRACOWNIKÓW NIE DAŁ TELEFONU DO NIEGO. KOMPLETNA OLEWKA

2 / 5 2018-04-03

Nieuprzejma obsługa.. człowiek czeka 2 tygodnie na dosłanie paragonu, sprzęt rozpada się, nie odbierają telefonów.. NIE POLECAM!!!

5 / 5 2018-04-02

Świetny sprzęt, paczka została spakowana i przekazana kurierowi następnego dnia po złożeniu zamówienia. Wszystko starannie zapakowane. Gratisowe rękawiczki treningowe w prezencie do hantli! Polecam gorąco!!

5 / 5 2018-03-28

super! szybko i sprawnie przebiegło zamówienie :)

5 / 5 2018-03-18

szybki kontakt i obsluga

5 / 5 2018-03-12

Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem i długa gwarancja. Spoko!

5 / 5 2018-03-01

Super!!! Mila obsługa, błyskawiczna realizacja. Nie mam zastrzeżeń.

5 / 5 2018-03-01

Zamówienie zrealizowane w szybkim tempie. Kontakt po dostarczeniu towaru również był.

5 / 5 2018-02-18

Bardzo szybka wysyłka towar super jakości gorąco polecam.

5 / 5 2018-02-12

Osobiście jestem zadowolona za zakupów w sklepie abc fitness ,udzielono mi dokładnej i wyczerpującej informacji o zamówionej lodówce turystycznej , dostawa szybka POLECAM

5 / 5 2018-01-29

Super sklep!-łatwy sposób zamówienia i szybka dostawa. Przesyłka dotarła w nienaruszonym stanie. Polecam!!!=Polecam!!! Artur...

5 / 5 2018-01-26

ok

5 / 5 2018-01-09

wszystko jak najbardziej w porządku, polecam.

5 / 5 2017-12-23

super wszystko

5 / 5 2017-11-18

Towar odpowiednio zapakowany i doręczony na czas. Transakcja bez zastrzeżeń. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-11-17

A ja polecam ten sklep. Pierwszy raz kupowałem sprzęt fitness online i jestem baaaaaardzo mile zaskoczony szybkością podania towaru jak i jego jakością. Wszystko bez najmniejszego zarzutu!! Pozdrawiam obsługę sklepu!

2017-11-15

Jestem bardzo rozczarowana sklepem i produktem, który zamówiłam. Towar przyszedł uszkodzony, reklamacja została rozpatrzona w ostatnim dniu drugiego tygodnia i pomimo iż jedne rzeczy na towarze zostały naprawione to inne miejsce zostało uszkodzone.... PARANOJA!!!

5 / 5 2017-11-07

Polecam.

5 / 5 2017-11-05

Gorąco polecam trampolina super, ekspresowa przesyłka.

5 / 5 2017-10-21

Wszystko OK. Sklep godny polecenia.

2017-10-18

Spoko, sprawnie, korzystnie cenowo, zgodnie z umową, na telefon. Przyjemność.

5 / 5 2017-10-04

Szybko, sprawnie i bez kłopotów. Miła obsługa.

5 / 5 2017-09-29

Szczerze polecam.

5 / 5 2017-09-16

zakupy na 5+, szybko i sprawnie, polecam!

5 / 5 2017-09-03

Wszystko ok. Polecam sklep. Konkurencyjne ceny!!

2 / 5 2017-08-22

Nie polecam, nierzetelne informacje na stronie, o zwrot kasy trzeba się wielokrotnie upominać. Żenada.

5 / 5 2017-08-21

zakupiłam u nich hantelki, metalowe uchwyty do pompek,obciążenia1,25kg(4X=25 zł),ławeczkę i jestem zadowolona.119(hantle i uchwyty)+249(ławeczka) ok,i nie żałuję wydanych pieniążków, hantle trochę ciężkawe, ale zdejmuje sobie obciążniki i po prostu ćwiczę z mniejszym obciążeniem. Ławeczka wygodna i wielofunkcyjna,ćwiczę na niej nogi, barki, ramiona, z najmniejszym obciążeniem,leżąc na niej, jak za taką cenę to mam swoją małą siłowenkę. Obsługa też spoko,tylko zajęte często było i dodzwoniłam się po 20 minutach dopiero:P:(,ale tak to wszystko bez problemowo. Po 4 dniach od złożenia zamówienia miałam towar w domu,kurierem.

2017-08-21

godny polecenia

2017-08-20

Jeśli szanowni państwo nie chcą być brani za kanciarzy, to niech lepiej zmienią firmę kurierską (OPEK).

5 / 5 2017-08-18

Bezkolizyjnie! Szybko! Solidnie! ...i super ceny.

2017-08-09

Bardzo miła obsługa, chociaż czas realizacji zamówienia mógłby być krótszy.

2017-08-02

Straszliwie długa przesyłka i wiele prób dodzwonienia się na infolinię. Pozdrawiam

5 / 5 2017-07-29

wszystko w porządku - polecam

5 / 5 2017-07-17

Polecam

2017-07-12

sklep godny polecenia.

2017-07-09

Mogło być lepiej....

2017-07-02

UDZIEEEe,nie kupujcie nic od tego sklepu !!! To jest jaka porażka,oni sobie jaja robią z klienta . Kupiłam rolki,dałam sa nie sporo pieniążków,po 3 miesiącach rolki się zepsuły (ewidentnie z ich powodu),robili problemy z reklamacja,ale jakoś się udało. Myślałam że normalnie rozwiążą mój problem,bo tylko odkelil się klei od zapięcia i nie dało się jeździć. Jednak oni sobie postanowili zrobić żarty z mojej osoby i odrzucili powód,uznając że to jest moja wina ;( I teraz rolki poszły do kosza,bo się po prostu ni3 da na nich jeździć;(( wielka szkoda,Nie dajcie się więcej oszukać im! Pieniądze wyrzucone w błoto (.

5 / 5 2017-06-16

SUPER

2 / 5 2017-06-10

niekompetenta obsługa, sprzęt rozpadł się po pierwszym dniu, bardzo NIE POLECAM

5 / 5 2017-06-09

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Pełny profesjonalizm! Jestem w 100 % zadowolony. Wszystko na najwyższym poziomie.

5 / 5 2017-05-31

Szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-05-23

Wszystko ok bardzo miła obsługa.Polecam

5 / 5 2017-05-06

Łatwy kontakt i szybka przesyłka. Polecam.

5 / 5 2017-05-05

Szybka wysylka, mily kontakt telefoniczny. Polecam!

2 / 5 2017-04-29

Zdecydowanie nie polecam, towar otrzymałem niepełnowartościowy z widocznymi śladami używania i brakującymi elementami. Ze względu na długi czas oczekiwania nie zgodziłem się na proponowaną mi wymianę, która miała nastąpić dopiero po rozpatrzeniu reklamacji. Trampolinę musiałem odesłać na własny koszt, sklep nie poczuwa się do odpowiedzialności za bubel, który do mnie wysłali. Na zwrot pieniędzy za produkt czekałem około miesiąca, za przesyłkę nie zwrócili do tej pory. Nie polecam!!!

2017-04-21

Dobry sklep :)

5 / 5 2017-04-20

szybka dostawa, dobry produkt. wszystko ok.

5 / 5 2017-04-19

Wszystko super :)

5 / 5 2017-04-17

Polecam gorąco ten sklep! Zakup zgodny z opisem, jestem bardzo zadowolona! szybka przesyłka i miły kontakt meilowy. POLECAM

5 / 5 2017-04-05

Wszystko zgodnie z tym czego oczekiwałem. Do tego niezła cena za mój produkt. Polecam

5 / 5 2017-04-03

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą polecam.

5 / 5 2017-03-29

Miła i szybka obsługa oraz realizacja zlecenia

2017-03-29

Ogólnie jestem zawiedziona faktem ,że nie zostałam poinformowana o opóźnieniu mojego zamówienia. Dopiero sama telefonując powiadomiono mnie o tym fakcie. Mam też zastrzeżenia do Pana ,który odbiera telefon - strasznie niewyraźnie mówi - proszę popracować na tym bo człowiek musi się domyślać co drugie słowo o co chodzi.

Rzetelne opinie o Abcfitness.pl

Abcfitness.pl

Siedziba
Olkusz

WWW
http://www.abcfitness.pl

Email
[email protected]

Telefon
668 166 000

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie