Kategorie: / Odzież i Obuwie / Zegarki i biżuteria

Abcgalanteria.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.92
opinie o Abcgalanteria.pl
5 / 5 2019-03-18

Super sklep , profesjonalna obsługa, szybki transport DPD. Gorącom polecam

5 / 5 2019-03-10

Przesyłka dotarła w expresowym tempie, szczerze polecam zakupy. Kostium był dobrze zapakowany, jakość super :)

5 / 5 2019-03-04

Jestem zadowolona

5 / 5 2019-02-20

Torba skórzana którą zakupiłem bardzo dobrej jakości i zgodna z opisem. Obsługa sklepu super, reagują na telefony. Bardzo polecam.

5 / 5 2019-02-17

Fajnie , miło i na czas. Towar zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2019-02-12

Jestem zadowolony, towar zgodny z opisem, transport szybki, zero problemów. Polecam

5 / 5 2019-02-01

Super pomocna obsługa, można się dodzwonić i uzyskać poradę. Przesyłka na czas, towar zgodny z opisem. Zakupy w tym sklepie polecam gorąco.

5 / 5 2019-01-20

super

5 / 5 2019-01-12

Serdecznie polecam sklep.Dobry kontakt.przesylaka szybciutko dotarla.dobrze zapakowana.Portfel peruzzi elegancki .wysokiej jakosci.przepiekny kolor bordo.Jestem bardzo zadowolona.Pozdrawiam.

5 / 5 2019-01-12

Profesjonalna obsługa, polecam zakupy w tym sklepie. Towar zgodny z opisem dotarł następnego dnia, do sklepu można się dodzwonić, obsługa pomocna. Super!

5 / 5 2018-12-27

Gorąco polecam miła obsługa szybka wysylka

5 / 5 2018-12-24

Bardzo porządna firma. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-12-12

Bardzo miłą i fachową obsługą przebiegu całej transakcji. Produkt bardzo dobrej jakości i dobra rozmiarówka. Wystarczy się zmierzyć i dobrać rozmiar wg tabeli. Materiał i wykończenie ładne, wzór i kolory zgodne z ofertą. Polecam ☺!!!

5 / 5 2018-12-10

Profesjonalna obsługa klienta. Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie. Polecam bardzo gorąco sprzedającego.

5 / 5 2018-12-05

Szybko, sprawnie, miła obsługa, fajny towar zgodny z opisem. Super sklep. Polecam.

5 / 5 2018-12-05

Wszystko OK. Bardzo polecam ten sklep

5 / 5 2018-12-03

Rewelacyjny sklep, bardzo duży wybór towarów, super serwis, Ludzie z obsługi kontaktowi i cierpliwi. Wymieniałam biustonosz , zero problemów. Bardzo polecam,

5 / 5 2018-11-19

Kupiłam dla męża portfel Galsavo. Szybki transport, bardzo dobrej jakości portfel ze skóry naturalnej, fajna obrotowa animacja,w sklepie , która pozwala dokładnie obejrzeć produkt. Jesteśmy zadowoleni. Gorąco polecam ten sklep.

5 / 5 2018-10-23

Niesamowita pomoc i obsługa

5 / 5 2018-10-18

OK. w porządku sklep.

5 / 5 2018-10-16

Pełen profesjonalizm, szybka realizacja zamówionego produktu

5 / 5 2018-10-15

Profesjonalnie i szybko. Polecam

5 / 5 2018-10-06

Polecam wszystko OK, szybki transport, duży wybór produktów.

5 / 5 2018-09-27

Polecam

5 / 5 2018-09-25

Wszystko ok

4 / 5 2018-09-19

Po moim telefonie przesyłka dotarła w ciągu 48 godzin.W sumie OK.

5 / 5 2018-09-15

Polecam sklep

5 / 5 2018-09-11

Pełen profesjonalizm,polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-09-01

Szybki kontakt. Super obsługa. Szczerze polecam! Towar pierwsza klasa

5 / 5 2018-08-24

Obsługa rewelacyjna, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-08-22

Wszystko super i bardzo szybko

5 / 5 2018-08-16

Portfel wizualnie bardzo ładny, kolor ciepły, fajna faktura tworzywa - przecierana, dużo przegródek, miejsc na karty, wydaje się bardzo poręczny w użytkowaniu, przesyłka Expresowa - dostałam już następnego dnia, pomimo gorącego czasu świątecznego. POLECAM!!!

5 / 5 2018-08-16

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam

4 / 5 2018-08-06

Obsługa bardzo miła,pomocna. Wysyłka szybka,jedyne zastrzeżenia mam do jakości produktu bo mógł by byc zdecydowanie lepszy. Pozdrawiam

5 / 5 2018-08-02

Polecam

5 / 5 2018-07-29

Kupiłam portfel, szybka dostawa, towar zgodny ze zdjęciami, miły Pan z obsługi sklepu. Polecam

5 / 5 2018-06-28

Profesjonalna obsługa, towar godny polecenia. POLECAM

5 / 5 2018-06-28

Profesjonalnie, towar zgodny z opisem. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-06-26

Duży wybór fajnych rzeczy dla kobiety w dobrych cenach. Kupiłam portfel i torebkę, jestem zadowolona, sklep i obsługa super, szybki transport. Gorąco polecam ten sklep.

5 / 5 2018-06-18

Wszystko OK.

5 / 5 2018-06-06

Polecam serdecznie.

5 / 5 2018-06-01

Całość zakupu od momentu złożenia zamówienia do szybkiej dostawy bardzo profesjonalnie. Towar zgodny z opisem. Polecam sklep i zakupy w nim. Co ważne: można się dodzwonić i uzyskać pomoc.

5 / 5 2018-05-06

Super sklep z mnóstwem produktów, jest w czym wybrać. Obsługa i transport OK.

5 / 5 2018-04-27

Pełen profesjonalizm,polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-04-11

Bardzo duży wybór markowych produktów, można sobie coś dla siebie wybrać. Szybki transport i profesjonalna obsługa. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-03-23

Kupiłem torbę skórzaną, zgodna z opisem , bardzo dobra jakość. Generalnie super sklep i obsługa. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-03-23

Super sklep, towar bardzo dobrej jakości, wszystko przebiegło profesjonalnie, szybki transport . Polecam

5 / 5 2018-03-17

Polecam. Świetna jakość bielizny :)

4 / 5 2018-03-14

Obsluga profesjonalna. Szybko wyslane i dobry kontakt z klientem. Towar dobrej jakości . Polecam. Nie polecam natomiast Poczty Polskiej bo przesyłka leżała 4 dni zanim ktoś zdecydował zęby mi ją doręczyć.

4 / 5 2018-03-02

Polecam serdecznie

5 / 5 2018-02-22

Super sklep, super obsługa, super czas dostawy. POLECAM!

4 / 5 2018-02-18

Kupiłem torbę podróżną, towar ok, sklep również.

5 / 5 2018-02-11

Bardzo porządna firma. Polecam ten sklep

5 / 5 2018-02-10

wszystko ok

5 / 5 2018-02-10

Świetny sklep, wysoka jakość towaru. Wszystkim polecam.

5 / 5 2018-02-08

OK. Spoko sklep. Polecam

5 / 5 2018-02-06

wszystko super, profesjonalana obsuga, szybko

4 / 5 2018-02-03

jestem zadowolona

5 / 5 2018-01-30

Bardzo fajny sklep z mnóstwem produktów, będę tu zagladać często. Torebka przyjechała bardzo szybko, następnego dnia była u mnie :) Szczerze polecam ten sklep.

5 / 5 2018-01-30

Bardz OK. Super sklep i obsługa. POLECAM!

5 / 5 2018-01-29

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Zrobiłam zwrot jednego stanika, przyjeli bez problemu, kasa zwrocona na czas. To były moje trzecie zakupy w tym sklepie i nie ostatnie, towar zgodny z opisem. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-01-28

Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Towar zgodny. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-12-12

Towar jak i obsługa wysokiej jakość, polecam tego sprzedawcę i sklep.

5 / 5 2017-12-05

Pełen profesjonalizm,polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-11-25

wszystko ok. polecam

5 / 5 2017-11-05

Sklep bardzo OK. Polecam

5 / 5 2017-11-02

Zakup i dostawa bardzo szybko. O 7:15 zamówiłam portfel , na drugi dzień ok 10:00 kurier był u mnie z dostawą. Doznałam pozytywnego szoku :)

5 / 5 2017-10-23

Super zakupy, spoko sklep. Jestem zadowolona , gorąco polecam.

5 / 5 2017-10-21

Szybko i sprawnie. Polecam :)

5 / 5 2017-10-03

Super sklep. Kontakt że sprzedawca na najwyższym poziomie. Poprosiłam o szybką wysyłkę że względu wyjazdu i była natychmiastowa.

5 / 5 2017-09-29

Wszystko w porzadku,ladny towar

5 / 5 2017-09-28

Bardzo polecam ten sklep, towar zgodny z opisem, szybki transport, obsługa super, naprawdę szczerze POLECAM.

5 / 5 2017-09-16

Zrobiłam w tym sklepie zakupy dwa razy, zakupiłam portfel oraz torebkę. Towar zgodny z opisem, portfel był naprawdę z bardzo dobrej jakościowo skóry naturalnej, lepiej prezentował się w realu niż na zdjęciach, torebka też była ok. Dostawa dwa razy w ciągu 24 godzin. Generalnie na tą chwilę nie ma się czego czepnąć. Szczerze polecam ten sklep.

5 / 5 2017-09-09

Profesjonalnie, uczciwie i szybko. Bardzo polecam.

5 / 5 2017-09-07

Gorąco polecam!!!

5 / 5 2017-09-06

Profesjonalna obsługa klienta przez telefon, dobra jakość stroju kąpielowego wszystko zgodnie z opisem. Polecam robić zakupy w tym sklepie internetowym.

5 / 5 2017-09-05

towar dobrej jakości,szybko i solidnie,polecam

5 / 5 2017-08-20

Super sklep i sprzedawca, gorąco polecam.

5 / 5 2017-08-09

Szybka przesyłka. Polecam!

5 / 5 2017-08-03

Szybko, profesjonalnie, towar świetnej jakości, zgodny z opisem.

5 / 5 2017-08-03

Bardzo gorąco polecam. Piękna bielizna, warta każdej wydanej złotówki. Będę wracać

5 / 5 2017-07-15

Szybko i konkretnie

5 / 5 2017-07-12

Szybko,sprawnie, polecam

5 / 5 2017-07-10

Stroje kąpielowe bardzo ładne.Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-07-08

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-07-08

Extra sklep, bardzo duży wybór produktów i przyjemne zakupy. Gdy jeden z biustonoszy mi nie pasował zrobiłam zwrot , został przyjęty bez problemów a pieniądze na konto zwrócone na czas. Super sprzedawca . Bardzo bardzo polecam.

4 / 5 2017-06-27

Spokooooo

4 / 5 2017-06-18

Polecam !

5 / 5 2017-06-15

Super sklep. Kupiłam piżamę Franek dla syna. Bardzo dobra jakość, polski producent, rozmiarówka OK. Polecam wszystkim i na pewno jeszcze wrócę na zakupy.

5 / 5 2017-06-12

Szybko, profesjonalnie, bardzo dobry kontakt i obsługa. Towar zgodny.

5 / 5 2017-06-12

Sklep i obsługa na piątkę. Będę na pewno tu wracać.

5 / 5 2017-05-30

Super sprzedawca

5 / 5 2017-05-28

Kupiłem torbę skórzaną, zgodna z opisem, bardzo dobra jakość, szybki transport, paragon przychodzi e-mailem. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-05-13

Kupiłem portfel GALSAVO P5M. Zgodny z opisem fajny portfel, dobry gatunek skóry, szybka dostawa. Po dostawie , paragon przysyłają e-mailem. Sklep spoko,. Polecam.

5 / 5 2017-05-11

Jest OK. Polecam

5 / 5 2017-04-26

Sklep bardzo dba o poziom obsługi. Towar dobrej jakości. Polecam zakupy w nim.

5 / 5 2017-04-12

Z przyczyn obiektywnych zamówienie nie zostało zrealizowane. To się zdarza i nie mam o to pretensji. Istotna jest odpowiedzialność i zaangażowanie ze strony właściciela Firmy, tak aby rozwiązać problem. Tutaj ocena jest celująca i powinna stanowić normę dla każdego sprzedawcy. Polecam.

5 / 5 2017-04-11

Polecam. Strój kąpielowy który zakupiłam jest bardzo dobrej jakości przy naprawdę konkurencyjnej cenie. Sklep z bardzo dużym potencjałem.

5 / 5 2017-04-10

Polecam sklep

5 / 5 2017-04-04

Profesjonalna obsługa, bardzo szybka wysyłka i kontakt telefoniczny ze strony sprzedawcy. Jak najbardziej polecam :)

5 / 5 2017-03-27

Polecam

Rzetelne opinie o Abcgalanteria.pl

Abcgalanteria.pl

Siedziba
Dąbrowa Chotomowska

WWW
https://abcgalanteria.pl/

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
513 042 796

Infolinia
-

Logowanie