Kategorie:

Abcgps.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.95
opinie o Abcgps.pl
5 / 5 2021-02-12

Super sklep ???? 100% zgodności towaru z opisem, ekspresowa realizacja, dostawa no i jeszcze fajny rabat przy zakupie ???? Gorąco polecam!

1 / 5 2020-11-17

NIE POLECAM!!!! Zakupiony wózek dziecięcy w tym sklepie, po miesiącu był nie do użytku. Wysłany na reklamacje - serwis niby coś naprawił ale tak naprawdę nic, ponowna reklamacją, tym razem od razu do producenta bo pani z infolini sklepu AbcGPS powiedziała że to że wózek wyślę na sklep to NICZEGO NIE ZMIENI. wózek wysłany do producenta, odesłany z odrzuceniem reklamacji. Znów dzwonię do sklepu. Wysyłam reklamację z tytułu rękojmi do sklepu - REKLAMACJA ODRZUCONA Wózek jest nie do użytku ponieważ prowadnica wózka zaczęła się ruszać tak, że boję się że się poprostu złamie w trakcie spaceru z dzieckiem. W odrzuconej reklamacji napisane "źle użytkowanie" powiedzcie mi więc, jak używa się prowadnicy wózka?! Bo innego zastosowania jak sama nazwa wskazuje - prowadzenie nią wózka, nie widzę. Dodam jeszcze że prowadnica była tak skonstruowana że nie było szans nałożyć na nią jakiejkolwiek torby, więc obciążenie odpada. Oszuści i wyłudzacze. Byleby sprzedać towar, a jak się coś dzieje to człowieku radź sobie sam! STANOWCZO ODRADZAM. PIENIĄDZE STRACONE, DZIECKO OD WRZEŚNIA BEZ WÓZKA ( Zakupiony był 3.08.2020 r a użytkowany od 10.08.2020, bo wtedy do nas dotarł). PORAŻKA!!!!!!!!!! Po kolejnym telefonie do firmy usłyszałam "co mogę pani na to poradzić, ta sprawa się już zakończyła". Zero pomocy, wózek łącznie z wysyłkami wyszedł prawie 1000 zł, i tyle też straciliśmy przez to. Odradzam kazdemy ten sklep!

5 / 5 2020-11-17

NIE POLECAM!!!! Zakupiony wózek dziecięcy w tym sklepie, po miesiącu był nie do użytku. Wysłany na reklamacje - serwis niby coś naprawił ale tak naprawdę nic, ponowna reklamacją, tym razem od razu do producenta bo pani z infolini sklepu AbcGPS powiedziała że to że wózek wyślę na sklep to NICZEGO NIE ZMIENI. wózek wysłany do producenta, odesłany z odrzuceniem reklamacji. Znów dzwonię do sklepu. Wysyłam reklamację z tytułu rękojmi do sklepu - REKLAMACJA ODRZUCONA Wózek jest nie do użytku ponieważ prowadnica wózka zaczęła się ruszać tak, że boję się że się poprostu złamie w trakcie spaceru z dzieckiem. W odrzuconej reklamacji napisane "źle użytkowanie" powiedzcie mi więc, jak używa się prowadnicy wózka?! Bo innego zastosowania jak sama nazwa wskazuje - prowadzenie nią wózka, nie widzę. Dodam jeszcze że prowadnica była tak skonstruowana że nie było szans nałożyć na nią jakiejkolwiek torby, więc obciążenie odpada. Oszuści i wyłudzacze. Byleby sprzedać towar, a jak się coś dzieje to człowieku radź sobie sam! STANOWCZO ODRADZAM. PIENIĄDZE STRACONE, DZIECKO OD WRZEŚNIA BEZ WÓZKA ( Zakupiony był 3.08.2020 r a użytkowany od 10.08.2020, bo wtedy do nas dotarł). PORAŻKA!!!!!!!!!! Po kolejnym telefonie do firmy usłyszałam "co mogę pani na to poradzić, ta sprawa się już zakończyła". Zero pomocy, wózek łącznie z wysyłkami wyszedł prawie 1000 zł, i tyle też straciliśmy przez to. Odradzam kazdemy ten sklep!

5 / 5 2020-11-13

STANOWCZO NIE POLECAM!!!! Zakupiony wózek dziecięcy w tym sklepie, po miesiącu był nie do użytku. Wysłany na reklamacje - serwis niby coś naprawił ale tak naprawdę jakby nic, ponowna reklamacją, tym razem od razu do producenta bo pani z infolini sklepu AbcGPS powiedziała że to że wózek wyślę na sklep to NICZEGO NIE ZMIENI. wózek wysłany do producenta, odesłany z odrzuceniem reklamacji. Znów dzwonię do sklepu, nie ma pani z którą rozmawiałam wcześniej, ale jest inna, na tyle bezczelna by wyliczać mi jakie dziecko włożyłam do spacerówki. Wysyłam reklamację z tytułu rękojmi do sklepu - REKLAMACJA ODRZUCONA!!! Wózek jest nie do użytku ponieważ prowadnica wózka zaczęła się ruszać tak, że boję się że się poprostu złamie w trakcie spaceru z dzieckiem. W odrzuconej reklamacji napisane "źle użytkowanie" O wiedzcie mi więc, jak używa się prowadnicy wózka?! Bo innego zastosowania jak sama nazwa wskazuje - prowadzenie nią wózka, nie widzę. Dodam jeszcze że prowadnica była tak skonstruowana że nie było szans nałożyć na nią jakiejkolwiek torby, więc obciążenie odpada. Oszuści i wyłudzacze. Byleby sprzedać towar, a jak się coś dzieje to człowieku radź sobie sam! STANOWCZO ODRADZAM. PIENIĄDZE STRACONE, DZIECKO OD WRZEŚNIA BEZ WÓZKA ( Zakupiony był 3.08.2020 r a użytkowany od 10.08.2020, bo wtedy do nas dotarł). PORAŻKA!!!!!!!!!!

5 / 5 2019-03-14

Polecam, świetny kontakt, profesjonalna obsługa, szybka wysyłka i towar zgodny z opisem ☺️☺️

5 / 5 2019-02-28

Wszystko super profesjonalnie!

2019-02-24

Bardzo pozytywnie

5 / 5 2019-02-05

Super

2019-01-24

Chętnie zrobię tu zakupy raz jeszcze

2019-01-18

Wszystko fajnie I sprawnie

5 / 5 2018-12-29

Polecam

2018-12-16

Bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-12-14

Pozytywna

5 / 5 2018-12-10

Super profesjonalna

5 / 5 2018-12-08

Szybka realizacja, dobry kontakt, polecam.

5 / 5 2018-11-23

Polecam

5 / 5 2018-11-16

Polecam

5 / 5 2018-11-10

Wybrany towar nie był dostępny od ręki, ale zamówienie zrealizowano tak jak informowała Pani konsultantka, czyli w 100% terminowo. Model fotelika w innych sklepach był również niedostępny od reki. Informacjia o aktualnym statusie zamówienia przesyłana na bieżąco. Jedyna uwaga co do stanu przesyłki to to że karton przy uszach był porozrywany, ale to już wina po stronie kuriera. Polecam z czystym sumieniem i samemu również będę korzystał w przyszłości.

5 / 5 2018-11-09

Polecam. Wszystko załatwione bez problemu.

5 / 5 2018-11-08

BEZ ZASTRZEŻEŃ, SZYBKA DOSTAWA

5 / 5 2018-10-25

Wszystko super!

5 / 5 2018-10-24

Polecam sklep w 100% pracownicy przez telefon jak i stronę internetową na 5+ :) paczka zapakowana bardzo dobrze a wysyłka również bardzo szybka :)

2018-10-24

Bez zarzutu.

2018-10-16

wszystko O.K.

5 / 5 2018-09-27

Polecam

5 / 5 2018-09-26

Wszystko tak jak należy super super

5 / 5 2018-09-06

Polecam

5 / 5 2018-08-25

Pełen profesjonalizm. Polecam!!!

5 / 5 2018-08-16

Wszystko ok.

5 / 5 2018-08-06

Jeśli komuś nie zależy na czasie, to jak najbardziej polecam sklep, towar jest dobrze zapakowany, dorzucają fajne i przydatne gratisy. Kontakt z obsługą też raczej dobry. Towar oznaczony jako "wysyłamy w 24h" zamówiony w poniedziałek rano został wysłany w czwartek, doszedł w piątek pod wieczór, tuż przed imprezą urodzinową.

5 / 5 2018-07-29

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka,towar zgodny z opisem.

2018-07-28

All was okay. Thanks!

5 / 5 2018-07-24

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-07-19

Szybka i profesjonalna obsługa !!!

5 / 5 2018-07-13

Wszystko było ok. Szybko otrzymałam towar , był zgodny z zamówieniem i nie naruszony.

5 / 5 2018-05-13

Szybko i udany zakup

5 / 5 2018-05-11

Jedyne zastrzeżenie to jakość zapakowania przesyłki (fotelik samochodowy dla dziecka). Opakowanie pogniecione, widać, że było otwierane (prawdopodobnie żeby dodać organizer) i niedokładnie sklejone taśmą. Obsługa klienta profesjonalna, miła i uprzejma. Czas realizacji przesyłki jak najbardziej ok. Polecam

5 / 5 2018-05-10

Szybko, sprawnie i przyjemnie. Pełna informacja w całym przebiegu zakupu i błyskawiczna reslizacja. Polecam zdecydowanie.

5 / 5 2018-05-10

Polecam

5 / 5 2018-05-04

polecam

5 / 5 2018-04-25

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

5 / 5 2018-04-03

Bardzo dobra i szybka realizacja. Polecam !!!

5 / 5 2018-04-02

Profesjonalna obsluga. Szybko odpowiadaja na pytania na czacie. Ekspresowa wysylka ;) Polecam i zachecam do zakupów ;)

2018-03-29

Najlepszy sklep

5 / 5 2018-03-24

Super obsługa

5 / 5 2018-03-16

Sklep OK

5 / 5 2018-02-25

Polecam sprzedawcę

2018-02-17

,.....

5 / 5 2018-02-06

Profesjonalna obsługa, bardzo dobra cena. Szybkość realizacji zamówienia, oraz ciągły kontakt - informacje na temat zamówienia.

5 / 5 2018-02-02

Polecam zakupy w tym sklepie. Błyskawiczna wysyłka. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-01-31

Rzetelny sklep, polecam.

5 / 5 2018-01-30

Wszystko jak najbardziej ok

5 / 5 2018-01-28

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-01-23

Niesamowicie uprzejmie, sprawnie oraz profesjonalanie. Gorąco polecam przede wszystkim kupującym zaraz przed wyjazdem na urlop - rzetelna firma wszystko na czas a nawet dzień wcześniej!!!

5 / 5 2018-01-22

Wszystko ok bardzo miła i pomocna Pani przy pytaniach przez telefon :)))

5 / 5 2018-01-20

Wszystko super.

5 / 5 2018-01-13

polecam sklep

5 / 5 2018-01-02

Bardzo szybka przesyłka. Pełna informacja o statusie lokalizacji przesyłki. Informacje na bieżąco. Wszystko bez jakichkolwiek problemów. Jak najbardziej polecam. Pozdrawiam serdecznie.

5 / 5 2017-12-30

Polecam sklep

5 / 5 2017-12-23

polecam

5 / 5 2017-12-15

szybka realizacja, miła obsługa produkt zgodny z zamówieniem, polecam

5 / 5 2017-12-04

Fotelik w porządnym kartonie, przyszedł w tempie ekspresowym. Wszystko w stanie idealnym, jestem bardzo zadowolona!

5 / 5 2017-11-11

Bardzo dobry kontakt ze sklepem, szybka wysyłka. Fotelik został zapakowany w sam karton, w żaden sposób nie był zabezpieczony przed uszkodzeniem- cud że się nie złamał. Towar zgodny z opisem, chociaż myślałam, że w tej cenie są ujęte 3 gratisy, które były w opisie.. mimo to polecam, choć jeżeli jeszcze skorzystam że sklepu, to dopytam o zabezpieczenie towaru i ewentualne gratisy, żeby się upewnić czy na pewno się należą.

5 / 5 2017-11-11

Sama szybkośc realizacji zamówienia przez sprzedającego spoko , tylko później przesyłka utknęła na 2 dni w jednym z oddziałów INPOST .

5 / 5 2017-10-31

Szeroki wybór produktów, sprawne i pomocne doradztwo online :) Polecam wszystkim ceniącym sobie rzetelną i fachową obsługę!

5 / 5 2017-10-23

Polecam

2017-10-09

Wszystko według oczekiwań

5 / 5 2017-10-04

polecam zakupy w tym sklepie, transakcja przebiegła bez problemów.

5 / 5 2017-09-24

Polecam

5 / 5 2017-09-24

Polecam jak najbardziej expresowa przesyłka.

2017-08-30

Udany zakup

5 / 5 2017-08-14

Polecam

5 / 5 2017-08-09

Polecam sprzedawcę i produkt.

5 / 5 2017-08-08

Błyskawiczna realizacja, 100% zgodności z zamówieniem, polecam

5 / 5 2017-07-11

super cena, super szybko. fotelik samochodowy idealny. polecam sklep

5 / 5 2017-07-05

Polecam

2017-06-30

wszystko przebiegło prawidłowo. Kontakt ze sklepem bardzo dobry.

5 / 5 2017-06-19

Kolejny zakup w tym sklepie, kolejny fotelik samochodowy dla dziecka i kolejny raz wszystko super. Wcześniej zamówiłem Recaro Milano, teraz Romer Kid II. Błyskawiczna realizacja, towar bardzo dobrej jakości, cena atrakcyjna. Problem z kolorem, który pojawił się po potwierdzeniu zamówienia, został bardzo szybko rozwiązany. Szybki kontakt ze strony sklepu, propozycja, moja akceptacja i niebawem odbiór fotelika. Sklep abcGPS.pl polecam jako rzetelnego, uczciwego sprzedawcę, otwartego na kontakt z klientem i nastawionego na finalne zadowolenie kupującego. Robert.

5 / 5 2017-06-18

Pełen profesjonalizm. Szybko i rzeczowo.

5 / 5 2017-06-16

Profesjonalna obsługa.

2017-06-10

Dobra obsluga.

5 / 5 2017-06-09

Super

5 / 5 2017-06-08

Stroni bardzo dobrze zrobiona :) Obsługa klienta na najwyższym poziomie, wymiana emailow w moim przypadku, bardzo sprawna , obsługa potrafi doradzić :) wszystko na tak !!!! Polecam !!!!!

5 / 5 2017-05-29

Szybko sprawnie i zgodnie z opisem.Polecam.

2017-05-23

Pozytywnie

5 / 5 2017-05-18

Polecam

5 / 5 2017-05-04

Profesjonalna obsługa. bardzo szybka realizacja. Gorąco polecam ten sklep

5 / 5 2017-04-28

Super

5 / 5 2017-04-27

Witam zakupy udane. Przy odbiorze balem sie ze balem sie czy zawartość jest cala, ale wszystko ok. Polecam.

2017-04-25

same plusy

2017-04-14

Jest Ok;)

5 / 5 2017-04-08

Polecam!

2017-04-08

Muszę tutaj napisać laurkę dla tego sklepu. Hasło "wysyłamy natychmiast" w ich przypadku to nie jest tani chwyt marketingowy. No ale odpoczątku: We wtorek 18 grudnia w innym sklepie, reklamującym się hasłem "gwarancja dostawy przed świętami" zamówiłem zegarek. Wpłaciłem pieniądze i spokojnie czekałem, bo czasu do Gwiazki zostało sporo. Moje zamówienie powisiało sobie całą środę ze statusem "w trakcie realizacji", po czym w czwartkowe przedpołudnie dostałem telefon, że niestety, ale towaru nie ma, i będzię dopiero w połowie stycznia. Taka "gwarancja dostawy przed świętami". Nie liczyłem zbytnio na cud, ale cóż... I tutaj zaczyna się moja przygoda z abcgps.pl, która może być kanwą kolejnego "Mission Impossible" ;) W czwartek o 15:29 rejestruję konto i składam zamówienie. O 15:36 dostaję e-maila z potwierdzeniem. O 15:37 rozpoczynam płatność. O 15:38 dostaję e-maila z potwierdzeniem płatności. O 15:49 moje zamówienie zmienia status na 'w realizacji' O 15:57 dostaję e-maila z numerem listu przewozowego, a moje zamówienie zmienia status na 'wysłane'! I mogłoby się wydawać, że wszystko to dzieje się tylko 'komputerowo' i na papierze, gdyby nie fakt, że zegarek dociera do mnie NASTĘPNEGO DNIA O 9 RANO! Od zamówienia do dostawy w mniej niż 24 godziny! Po prostu mistrzostwo świata. Ponieważ dziś jest Wigilia, a prezent na miejscu - wszystkim pracownikom abcgps.pl wszystkiego najlepszego! Wesołych Świąt.

5 / 5 2017-04-03

Wszystko ok. Gorąco polecam.

Rzetelne opinie o Abcgps.pl

Abcgps.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://www.abcgps.pl

Email
[email protected]

Telefon
61 415 27 51

Komórka
61 415 27 51

Infolinia
61 415 27 51

Logowanie