Kategorie: / Dom

Abcposcieli.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Abcposcieli.pl
2019-03-22

realizacja zamówienia sprawna, towar w dobrym gatunku

5 / 5 2019-03-11

Bardzo szybka realizacja zamówienia, uzyskałam także wyczerpującą informację telefoniczną o zamówionych artykułach. Polecam ten sklep, którzy chcą kupić taki towar jaki jest przez nich wybrany w ofercie sklepu. Dziękuję bardzo. mój zakupiony towar to: - kołdra "Cztery pory roku" - 2 poduszki 78x80 antyalergiczne - pościel satynowa 200x220

5 / 5 2019-03-07

Szybko i sprawnie.Jest OK

5 / 5 2019-03-05

Polecam. Sklep na wysokim poziomie obslugi klienta.

5 / 5 2019-02-27

Miła i szybka obsługa Polecam

5 / 5 2019-02-07

Sklep super. Zamówiony towar przyszedł na czas. Wszystko zgodne z zamówieniem.

2019-02-04

bardzo dobry

2019-02-04

Jest to mój drugi zakup w tym sklepie i nie zawiodłam się, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2019-01-17

szybka dostawa, dobrze opakowana przesyłka, bez zastrzeżeń polecam

5 / 5 2018-12-25

polecam

5 / 5 2018-12-14

Ok

5 / 5 2018-11-27

profesjonalny sklep, szybka obsługa, przydatne informacje

5 / 5 2018-11-27

Z czystym sercem polecam ... !!!

5 / 5 2018-11-23

Nie mam uwag, wszystko ok.

5 / 5 2018-11-23

Ponownie skorzystałam z usług sklepu - oceniam bez uwag. Przesyłka bardzo szybko dotarła. Wszystko ok - tak jak zamawiałam.

5 / 5 2018-11-22

Pościel bardzo szybko dotarła. Spełnia oczekiwania ponieważ już wcześniej miałam podobny zestaw ale w mniejszym rozmiarze. Polecam sklep

2018-10-27

Fajny sklep

2018-10-24

Bezproblemowy kontakt, dało się telefonicznie poprawić mój błąd w zamówieniu :)

5 / 5 2018-10-13

Sklep godny polecenia , błyskawiczny kontakt e-mailowy.Jestem bardzo zadowolona

2018-10-03

Wyczerpujące informacje o produkcie

5 / 5 2018-10-02

Polecam. Świetny kontakt, miła obsługa, towar pierwsza klasa.

5 / 5 2018-09-06

Super sklep! Wszystko dziala bez zarzutu, a jak cos sie dzieje, to sa kooperatywni i szybko znajduja rozwiazania. Polecam!

5 / 5 2018-09-06

pozytywna

5 / 5 2018-08-30

Towar zgodny z opisem i zdjęciem. Szybka dostawa, Polecam!

5 / 5 2018-08-26

Bardzo dobra. Polecam

5 / 5 2018-08-26

Zamówienie zrealizowane bezproblemowo. Polecam sklep

5 / 5 2018-08-17

Transakcja ok.

5 / 5 2018-08-11

Miła i szybka obsługa.

5 / 5 2018-08-11

SZYBKA DOSTAWA, WSZYSTKO OK.

5 / 5 2018-08-10

Profesjonalnie, miło, sympatycznie! Serdecznie dziękuję! Pozdrawiam!

5 / 5 2018-07-30

Szybka przesyłka, ręczniki super, polecam ręczniki z bambusa.

2018-07-27

Nie mam uwag

5 / 5 2018-07-23

Miła obsługa, dobre ceny, wysoka jakość, duży wybór, szybki transport. Polecam!

5 / 5 2018-07-01

Szybko i sprawnie, polecam

5 / 5 2018-06-30

Szybka wysyłka , towar zgodny z opisem , rewelacyjny kontakt i przemiła uczynna obsługa .

2018-06-18

sklep godny polecenia

5 / 5 2018-06-07

Szybko, sprawnie, dobra jakość

5 / 5 2018-05-18

super sklep, szybka realizacja, towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-05-07

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

5 / 5 2018-04-14

Obsługa oraz asortyment idealny ! Pozdrawiam Serdecznie i Gorąco Polecam !!!

5 / 5 2018-04-03

Wszystko super. Łatwość zamówienia, rewelacyjny kontakt, szybka wysyłka. Po prostu polecam.

5 / 5 2018-04-02

sklep działa bardzo sprawnie, jestem zadowolona

5 / 5 2018-03-31

Kołdra, którą kupiłam jest rewelacyjna, bardzo lekka i mięciutka. Polecam

5 / 5 2018-03-23

Godny polecenia sprzedawca,bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia .Gorąco polecam .

2018-03-06

Świetny kontakt z obsługą sklepu. Dostawa terminowa. Towar doskonale opakowany.

5 / 5 2018-03-03

Rewelacyjna obsługa, profesjonalne podejście do klienta, szybka realizacja, polecam!

5 / 5 2018-02-27

Gorąco polecam ten sklep. Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-02-11

SUPER!!!

5 / 5 2018-02-09

Bardzo polecam. Błyskawiczna realizacja zamówienia, produkt bardzo dobrej jakości.

5 / 5 2018-02-05

Szybka i sprawna realizacja zamówienia.

2018-01-25

Godny polecenia !!

5 / 5 2018-01-10

polecam

5 / 5 2017-12-29

Bardzo udana transakcja. Polecam.

5 / 5 2017-12-25

Sklep super. Łatwość zamówienia,towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Po prostu polecam !!!.

5 / 5 2017-12-24

Wszystko tak jak należy szybko solidnie bez uwag

5 / 5 2017-12-21

Super sklep. Rzetelna informacja o artykułach i dostawie. Bardzo miła pani z obsługi telefonicznej. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-12-14

transakcja przebiegła bez zastrzeżeń,wysyłka błyskawiczna ,polecam wszystkim ten sklep

5 / 5 2017-12-13

Duży wybór, miły kontakt, sprawna wysyłka. Polecam.

5 / 5 2017-12-12

Jestem bardzo zadowolona z realizacji mojego zamówienia.

5 / 5 2017-12-08

Obsługa sprawna, ogólnie OK

5 / 5 2017-12-07

Gorąco polecam.

5 / 5 2017-11-26

Towar bardzo szybko dostarczony. Jakość super. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-11-09

Polecam warto tu kupić.

5 / 5 2017-11-07

Dość szeroki asortyment oraz szybka dostawa, bezproblemowa. Jako jedyny sklep posiadał interesujący mnie wzór, więc duży plus za to. Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2017-11-01

Wszystko ok, szybko sprawnie i to co zamówiłam.

5 / 5 2017-10-31

Doskonała obsługa i szybka realizacja. Polecam !!!

5 / 5 2017-10-30

Bardzo sprawnie, dobrze opakowane, czyste.POLECAM

2017-10-15

bardzo dobra

5 / 5 2017-10-13

Gorąco polecam! Super sklep!

5 / 5 2017-09-24

Transakcja przebiegła pomyślnie. Realizacja nastąpiła bardzo szybko. Polecam

2017-09-14

Transakcja przebiegła sprawnie i bez zarzutu, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-09-07

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2017-09-05

Bardzo dobry kontakt, ekspresowa wysyłka, oczekiwanej jakości towar. Polecam.

5 / 5 2017-09-04

Profesjonalna i szybka obsługa

5 / 5 2017-08-11

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie, pościel bardzo dobrej jakości, zdecydowanie polecam sklep Abcposcieli.pl

5 / 5 2017-07-31

Bardzo dobry kontak ze sklepem. Przesyłak dostarczona szybko. Polecam :)

2017-07-12

Duży asortyment, zadowalający nawet wybrednych klientów ;o) Dobra jakość sprzedawanych produktów.

2017-07-10

Bardzo dobry kontakt, sprawna wysyłka, towar bardzo dobrej jakości.

5 / 5 2017-07-05

szybko, profesjonalnie, towar zgodny z zamówieniem, polecam sklep

5 / 5 2017-06-27

Robić zakupy to sama przyjemność, przesyłka ekspresowa, bardzo dobry kontakt, towar najwyższej jakości, iz ogromną przyjemnością polecam sklep.

5 / 5 2017-06-20

ok

5 / 5 2017-06-16

Super

5 / 5 2017-06-08

REWELACJA pościel piękna idealna w dotyku nie mogę chcieć nic więcej. polecam

5 / 5 2017-05-31

Transakcja przebiegła pomyślnie, bardzo szybka dostawa. Polecam.

5 / 5 2017-05-23

kołdra, którą kupiłam jest super: "obfita" czyli dość duża, mięciutka i bardzo lekka. Ponieważ bardzo marznę, bałam się,że jak w przypadku kilku innych będę musiała używać dodatkowo koca - tak jednak nie jest. Polecam zmarzlakom!

5 / 5 2017-05-14

Jestem bardzo zadowolona . Przesyłkę dostarczono szybko i pięknie zapakowaną . Polecam

5 / 5 2017-05-02

Szybka wysyłka, kołdra rewelacyjna polecam

5 / 5 2017-04-16

Jestem zadowolona z zakupu pościeli w Waszym Sklepie. Przesyłkę otrzymałam na drugi dzień od zamówienia. Towar spełnił moje oczekiwania.

5 / 5 2017-04-07

Sklep godny polecenia. Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-03-26

Jestem bardzo zadowolona z waszego sklepu.Już poleciłam was koleżance.Pozdrawiam.

Rzetelne opinie o Abcposcieli.pl

Abcposcieli.pl

Siedziba
Stanisławów

WWW
http://www.abcposcieli.pl

Email
[email protected]

Telefon
(025) 7575276

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie