Kategorie: / Komputery / Dom

Abcv.pl Opinie Klientów

4.65/5.00 - ilość ocen: 164
opinie o Abcv.pl
5 / 5 2019-03-19

Polecam zakupy w tej firmie. Obsługa profesjonalna, bardzo dobry kontakt z klientem.

5 / 5 2019-03-15

Polecam

4 / 5 2019-03-10

Sprzedawca godny polecenia

5 / 5 2019-03-08

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2019-03-05

Polecam

5 / 5 2019-02-25

bezproblemowo

4 / 5 2019-02-25

Szybka realizacja. Zgodnie z zamówieniem.

4 / 5 2019-02-24

Wolałbym odbierać przesyłkę jak najszybciej, ale w czasie, gdy ja będę dysponować wolnym czasem, a więc np. gdyby można było odebrać paczkę w paczkomacie za pobraniem. Gdy przesyłkę przywozi kurier, jestem zmuszony oczekiwać go w domu, co nie zawsze jest wygodne!

5 / 5 2019-02-23

Zadowolony klient

5 / 5 2019-02-14

Bardzo cenie małe branżowe sklepy internetowe która są świetna alternatywa dla drogich lecz z dziadowskim sprzętem molochów typu C....rama czy l...y M....n... Bardzo udane zakupy w ABCvision, napewno skorzystam z ich oferty w przyszłości.

4 / 5 2019-02-13

Szybko i sprawnie. Towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2019-02-08

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2019-02-06

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

3 / 5 2019-02-02

Wszystko OK, poza brakiem informacji o dostarczeniu przesyłki do punktu odbioru.

5 / 5 2019-01-27

Polecam zakupy w tej firmie. Obsługa profesjonalna, bardzo dobry kontakt z klientem.

5 / 5 2019-01-27

polecam

3 / 5 2019-01-23

Świetnie

5 / 5 2019-01-20

Bardzo profesjonalny sklep

5 / 5 2019-01-15

dobra

5 / 5 2019-01-14

Ok na czas wg sugestii

4 / 5 2019-01-14

Zamówienie zostało szybko zrealizowane oraz szybko dostarczone

5 / 5 2019-01-12

Polecam wszystko ok szybka wysyłka

5 / 5 2019-01-05

Wszystko ok

5 / 5 2018-12-27

Polecam

5 / 5 2018-12-19

Polecam.

5 / 5 2018-12-08

"Produkt zgodny z opisem, bardzo szybka dostawa, gorąco polecam" Szybko,sprawnie i solidnie

5 / 5 2018-12-04

Spoko

4 / 5 2018-12-04

Wszystko OK, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą.

5 / 5 2018-12-03

Super sklep!

5 / 5 2018-11-22

Wszystko ok

5 / 5 2018-11-18

OK, jestem zadowolony

4 / 5 2018-11-13

wsio ok

5 / 5 2018-11-12

zamawiajcie u nich bezpośrednio nie przez allegro :-)

5 / 5 2018-11-11

Super szybko, bezproblemowo.

5 / 5 2018-10-31

super

5 / 5 2018-10-21

Nic dodać po prostu POLECAM !!!

5 / 5 2018-10-20

Szybka transakcja, dobry kontakt z przedstawicielem sklepu, szybka przesyłka. Polecam

5 / 5 2018-10-19

ok !!!

5 / 5 2018-10-18

Jestem zadowolony polecam

4 / 5 2018-10-15

ok, ok

4 / 5 2018-10-12

Dobre ceny, super kontakt.

3 / 5 2018-10-07

Usługa fachowa i terminowa polecam

5 / 5 2018-10-07

Wszystko w najlepszym porządku zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-10-07

Super, szybko i sprawnie, tak jak trzeba!

5 / 5 2018-10-07

Wszystko szybko i dobrze. Polecam.

5 / 5 2018-09-27

Bardzo sprawny system obsługi. Informacja mailowa o każdym etapie przygotowania wysyłki. Transakcja przebiegła bezproblemowo i błyskawicznie. Polecam sklep.

5 / 5 2018-09-26

Polecam, profesjonalizm doradców

5 / 5 2018-09-23

Wszystko ok

5 / 5 2018-09-20

super sklep, obsługa na najwyższym poziomie, polecam.

5 / 5 2018-09-16

Pełna profeska

4 / 5 2018-09-14

Świetnie

5 / 5 2018-09-06

DOBRZE

4 / 5 2018-08-27

Okkkk

5 / 5 2018-08-25

Transakcja przebiegła pomyślnie, wysyłka kurierem drugiego dnia od zamówienia, przesyłka po dwóch dniach roboczych, jak na okres między świąteczno - noworoczny to jest OK.

5 / 5 2018-08-24

wszystko ok

5 / 5 2018-08-20

Bardzo szybka wysyłka,towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-08-18

Spoko

5 / 5 2018-08-05

Wszystko ok, szybko i sprawnie

5 / 5 2018-08-03

Profesjonalna obsługa. Ten sklep to klasa sama w sobie. Na pewno tu wrócę.

5 / 5 2018-08-01

Bez uwag

5 / 5 2018-07-31

Towar zgodny,obsluga ok,polecam

5 / 5 2018-07-30

Profesjonalna obsługa firma warta polecenia

5 / 5 2018-07-28

Profesjonalna obsługa

4 / 5 2018-07-25

super

4 / 5 2018-07-22

Polecam zakupy w tym sklepie,

4 / 5 2018-07-22

Wszystko OK.

4 / 5 2018-06-30

Wszystko Ok

4 / 5 2018-06-30

Wszystko ok

4 / 5 2018-06-25

Profesjonalnie.

5 / 5 2018-06-24

wszystko zgodne z zmówieniem,dostarczone w terminie.

5 / 5 2018-06-20

Wszystko OK

5 / 5 2018-06-20

ok !!!

5 / 5 2018-06-12

Dobry sklep

5 / 5 2018-06-05

godny zaufania

4 / 5 2018-06-04

Wszystko Ok oprócz zapakowania

4 / 5 2018-05-27

Opakowanie rozpadło mi się w rękach, bo ktoś kto wcześniej je otwierał źle złożył wszystko spowrotem. Istniało ryzyko wypadnięcia małych elementów, a niektóre elementy porysowały się nawzajem. Poza tym realizacja zamówienia bezbłędna.

5 / 5 2018-05-22

Szybka obsługa Towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2018-05-19

Wszystko ok.

4 / 5 2018-05-12

Polecam

5 / 5 2018-05-11

bardzo dobry kontakt wszystko ok.

4 / 5 2018-04-27

WSZYSTKO OK

5 / 5 2018-04-26

celująco

4 / 5 2018-04-17

długi czas dostarczenia przez poczte

5 / 5 2018-04-15

Profesjonalna obsługa. Zdecydowanie polecam zakupy w sklepie ABCvision.

5 / 5 2018-04-15

Wspaniale

5 / 5 2018-04-04

Bez zarzutów.

5 / 5 2018-04-04

Sprawnie, szybko i bezproblemowo. Polecam !

5 / 5 2018-04-03

Szybko sprawnie i bez problemów.

5 / 5 2018-03-25

Poprostu dobry sklep :D

5 / 5 2018-03-14

Polecam, towar zgodny z opisem i szybko zrealizowana transakcja.

5 / 5 2018-03-12

Polecam

1 / 5 2018-03-11

Wszystko na najwyższym poziomie

4 / 5 2018-03-11

szybko i sprawnie, choć serwis obsługi klienta online jeszcze do poprawki

5 / 5 2018-03-09

Wszystko ok polecam

5 / 5 2018-03-06

Wszystko na plus

4 / 5 2018-03-01

Polecam ten sklep.

4 / 5 2018-02-26

Dostarczony towar dobrej jakości, zgodny z zamówieniem!

5 / 5 2018-02-18

Jak najbardziej Polecam

5 / 5 2018-02-14

Polecam Cała transakcja przebiegła bardzo szybko

5 / 5 2018-02-09

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-02-06

Szybka wysylka, profesionalna obsluga!

5 / 5 2018-02-04

Szybka wysyłka towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2018-02-02

Zamówienie zgodnie z oczekiwaniami, szybka realizacja, dobry kontakt ze sklepem.

4 / 5 2018-01-28

szybko i sprawnie,

5 / 5 2018-01-24

Bez uwag, szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-01-05

Super sklep

5 / 5 2018-01-03

Usługa fachowa i terminowa polecam

5 / 5 2018-01-02

Wszystko tak jak powinno być...

4 / 5 2017-12-26

szybko i sprawnie, choć serwis obsługi klienta online jeszcze do poprawki

4 / 5 2017-12-21

Jestem zadowolona

4 / 5 2017-12-18

polecam

4 / 5 2017-12-13

Polecam

4 / 5 2017-12-05

Transakcja przebiegła pomyślnie.

5 / 5 2017-12-03

Polecam.

5 / 5 2017-11-23

Spoko

4 / 5 2017-11-22

Ok.Można kupować w tym sklepie.

5 / 5 2017-11-13

Tranzakcja była szybka i bezproblemowa

5 / 5 2017-10-31

Wszystko ok.

5 / 5 2017-10-28

polecam

4 / 5 2017-10-28

wszystko ok.

5 / 5 2017-10-27

Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka i profesjonalnie zapakowana. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-10-23

w pełni profesjonalne rozwiązanie

5 / 5 2017-10-17

Wszystko ok!

4 / 5 2017-10-08

12356

4 / 5 2017-10-05

Polecam

4 / 5 2017-10-02

Super sklep, mnóstwo ciekawego do kupienia. Polecam.

4 / 5 2017-09-28

Wszystko OK

5 / 5 2017-09-20

Kabelki przyszły sprawne i gotowe do działania. Sklep zrealizował zamówienie bardzo szybko.

5 / 5 2017-09-19

polecam

4 / 5 2017-09-15

Wszystko ok

5 / 5 2017-09-11

Profesjonalna obsługa i bezproblemowa przesyłka. Polecam

5 / 5 2017-09-07

Wszystko ok

4 / 5 2017-09-04

Sprawnie przeprowadzona transakcja, towar bez zastrzeżeń.

5 / 5 2017-09-02

wszystko szybko i profesjonalnie

5 / 5 2017-08-20

Super

5 / 5 2017-07-27

Polecam!

5 / 5 2017-07-13

Wszystko OK

4 / 5 2017-07-04

Wszystko ok

5 / 5 2017-07-03

Szybka sprawna obsługa klienta paczka na drugi dzien u mnie

5 / 5 2017-07-02

Sklep jak i obsługa klienta na europejskim poziomie

4 / 5 2017-06-24

Wszystko OK.

4 / 5 2017-06-22

Wszystko OK !!

5 / 5 2017-06-14

Profesjonalna obsluga

5 / 5 2017-06-13

Polecam.

5 / 5 2017-06-12

Gorąco polecam

5 / 5 2017-06-11

solidni

4 / 5 2017-06-08

Wszystko OK

5 / 5 2017-06-01

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie mega pozytyw

5 / 5 2017-05-28

Wszystko na najwyższym poziomie

5 / 5 2017-05-17

Polecam

5 / 5 2017-05-15

Dostawa zgodna z oczekiwaniem. Szybka realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2017-05-11

Ponad przeciętny profesjonalizm. Bardzo dobry kontakt z klientem.

5 / 5 2017-05-11

Szybko, sprawnie i zgodnie z ofertą.

5 / 5 2017-05-10

Wszystko super polecam

5 / 5 2017-05-07

Jak zawsze wszystko w porządku :-)

4 / 5 2017-05-07

Szybko, łatwo i bez zbędnych ceregieli. Super

4 / 5 2017-05-01

Polecam!

5 / 5 2017-04-25

Wszystko okey! Towar pierwsza klasa.Zasięg i odbiór kanałów super!!!

4 / 5 2017-04-21

Wszystko OK.

5 / 5 2017-04-17

Wszystko poszło sprawnie i szybko. Polecam

5 / 5 2017-04-17

Profesjonalna obsługa. Super kontakt. Polecam!!!

4 / 5 2017-04-15

:))))

5 / 5 2017-03-29

Profesjonalnie pod każdym względem.Polecam!!!

5 / 5 2017-03-28

Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam

Rzetelne opinie o Abcv.pl

Abcv.pl

Siedziba
PŁOCK

WWW
http://www.abcv.pl

Email
[email protected]

Telefon
24 362-30-14

Komórka
516689427

Infolinia
801003119

Logowanie