Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Aberis.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Aberis.pl
5 / 5 2019-03-16

Biżuteria zgodna z opisem, malachity w odcieniu pięknej zieleni, dostawa niezwłoczna. Polecam !

5 / 5 2019-03-12

Zdecydowanie warto wypróbować! Ten sprzedawca jest niezawodny i naprawdę troszczy się o swoich klientów. Wysyłka jest szybka, a paczka doskonale zabezpieczona. Towar, który oferuje, jest najwyższej jakości. Naprawdę polecam go jeszcze raz.

5 / 5 2019-03-05

Polecam sklep - to któreś już udane zakupy.

2019-02-27

Bardzo dobry sklep, oferta zgodna z oczekiwaniem.

5 / 5 2019-02-26

Polecam. Piekna bizuteria, szybka wysylka.

5 / 5 2019-01-11

Szybka dostawa, jestem bardzo zadowolona z zakupu

2018-12-15

rzetelny sklep, zamówienia na czas i zgodne z życzeniem

5 / 5 2018-11-09

Wzorcowy strona, wzorcowy kontakt, szybko, sprawnie, profesjonalnie.

5 / 5 2018-11-04

Wszystko w jak najlepszym porządku! Gorąco i z całego serca polecam ten Sklep!

5 / 5 2018-11-02

Wszystko w najlepszym porządku. Szybko i sprawnie:)

5 / 5 2018-10-29

Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

2018-10-19

Godny polecenia

5 / 5 2018-10-13

super sklep

5 / 5 2018-10-09

Szczerze polecam ten sklep, towar zgodny z opisem błyskawiczna wysyłka! Jestem zadowolona

5 / 5 2018-09-20

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka polecam

5 / 5 2018-09-07

bardzo miła obsługa, szybka realizacja zamówienia, szeroki wybór towaru, niskie ceny.

5 / 5 2018-08-30

Bardzo szybka wysyłka

5 / 5 2018-08-28

bardzo polecam :)

5 / 5 2018-08-18

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-08-09

Po raz kolejny skorzystałem z usług tego sklepu. Mimo tego, że za pierwszym razem otrzymałem niepełny produkt, został on szybko i sprawnie wymieniony. Obecnie przeprowadzona transakcja przebiegła bez żadnych problemów.

5 / 5 2018-08-09

To już drugi raz, kiedy korzystam z oferty tego sklepu. Mimo że za pierwszym razem otrzymałem produkt, który nie był kompletny, wymieniono go na nowy bardzo szybko i sprawnie. Teraz przeprowadziłem transakcję bez najmniejszych zastrzeżeń.

5 / 5 2018-08-05

W ciągu kilku miesięcy, postanowiłem kupić trzy przedmioty z tej samej kolekcji. Miałem konkretny cel - chciałem sprawdzić jakość srebra. Jednakże, ani upływ czasu, ani używanie nie miały wpływu na jakość produktów. Jestem, a dokładniej mówiąc, moja żona jest bardzo zadowolona z tych zakupów. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-08-05

Postanowiłem kupić trzy produkty z tej samej serii w ciągu kilku miesięcy celowo, aby przetestować jakość srebra. Niezależnie od tego, ile czasu lub jak często ich używam, jakość produktów nie uległa pogorszeniu. Sama i moja żona jesteśmy bardzo zadowoleni z tych zakupów i gorąco je polecamy.

5 / 5 2018-08-05

Szybko i zgodnie z zamówieniem polecam;-)

5 / 5 2018-08-01

Ten sklep jest naprawdę profesjonalny, mają tam piękną biżuterię, a ceny są bardzo przystępne. Co więcej, wysyłka jest błyskawiczna - jeśli zamówisz w niedzielę wieczorem, już w poniedziałek o 9 rano będziesz mieć nadaną przesyłkę. Naprawdę polecam ten sklep.

5 / 5 2018-08-01

Sklep ten oferuje biżuterię o wysokiej jakości, która jest również bardzo atrakcyjna wizualnie. Ceny są bardzo przystępne, co czyni dokonywanie zakupów tutaj bardzo opłacalnym. Co więcej, szybka wysyłka jest kolejnym plusem tego sklepu. Jeśli złożysz zamówienie w niedzielę wieczorem, już w poniedziałek o godzinie 9 rano Twoja przesyłka zostanie nadana. Zdecydowanie polecam ten sklep.

5 / 5 2018-07-15

Polecam. Wszystko zgodne z opisem szybka wysyłka.

5 / 5 2018-07-15

Jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji. Sprawnie i wyjątkowo szybko.

5 / 5 2018-07-15

Super obsługa, bardzo szybka dostawa, biżuteria interesująca.

5 / 5 2018-07-07

Super sprzedawca .

2018-07-01

Duży wybór i ciekawe wzory

5 / 5 2018-07-01

Polecam

5 / 5 2018-06-25

To już kolejne zamówienie, które składam w tej sklepie, i jestem niesamowicie zadowolona. Co więcej, według mnie biżuteria tutaj jest wyjątkowo oryginalna w porównaniu do innych sklepów, gdzie większość wzorów jest do siebie podobna.

5 / 5 2018-06-25

To jest już kolejny raz, kiedy robię zakupy w tym sklepie, i muszę powiedzieć, że jestem naprawdę zadowolona. Co więcej, według mnie biżuteria w tym miejscu jest bardziej wyjątkowa niż w innych sklepach, gdzie większość wzorów jest do siebie podobna.

5 / 5 2018-06-25

Ok, polecam

2018-06-23

rewelacyjny

2018-05-24

Rewelacyjne wyroby, pięknie dopracowane detale. Błyskawiczna wysyłka. Przystępne ceny. Zdjęcia na stronie nie oddają piękna wykonanych przedmiotów.

5 / 5 2018-05-06

Transakcja przebiegła bezproblemowo i bardzo profesjonalnie. Jeszcze nie raz skorzystam z tego sklepu!

5 / 5 2018-05-02

wszystko sprawnie, super jakość, świetne ceny, polecam

5 / 5 2018-04-22

Polecam!!!

5 / 5 2018-04-22

wszystko super,polecam

2018-04-20

Bardzo sprawna obsługa klienta.

5 / 5 2018-04-17

Szybko, łatwo i przyjemnie, darmowa wysyłka, przesyłka była w 2 dni.

5 / 5 2018-04-16

Super bardzo ładne wzory

5 / 5 2018-03-19

Ok

2018-03-11

bez zastrzeżeń

2018-03-10

Do niczego nie można się przyczepić. Błyskawiczna wysyłka. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-03-08

Ten sklep jest naprawdę świetny. Ma szeroki wybór pięknej biżuterii. Byłam zaskoczona, że moje zamówienie dotarło do mnie tak szybko, nawet mimo tego, że zamawiałam wiele rzeczy na prezenty świąteczne. Zgodnie z informacją na stronie internetowej, realizacja zamówienia następuje w ciągu 24 godzin po otrzymaniu płatności. Chociaż zamówiłam tylko jeden pierścionek i oczekiwałam zwykłej koperty, paczka była bardzo dobrze zabezpieczona tekturowym opakowaniem i folią bąbelkową. Produkt był przepiękny i wyglądał dokładnie tak jak na zdjęciu.

5 / 5 2018-02-28

Szybko, sprawnie i bezproblemowo.

2018-02-15

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-01-27

Z celowym opóźnieniem napisałem swoją opinię, ponieważ w przypadku srebra o wątpliwej jakości mogą zdarzyć się różne nieprzyjemne sytuacje. Jednak nie odwlekając się dłużej, muszę przyznać, że towar jest zgodny z opisem. Dodatkowo, wysyłka odbyła się bardzo szybko. I to, co najważniejsze, moja żona jest bardzo zadowolona z zakupu. Gorąco polecam ten sklep wszystkim, którzy szukają prezentu, który zadowoli ich żonę.

5 / 5 2018-01-24

Wszystko OK. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-01-17

Szybka dostawa, towar jak na zdjęciu. Wszystko na plus

5 / 5 2018-01-04

Wszystko szybko i sprawnie zorganizowane i dostarczone . Polecam

5 / 5 2017-11-29

Polecam

2017-11-19

W tym sklepie zakupy to czysta przyjemność

5 / 5 2017-11-11

Cześć, chciałbym wyrazić pozytywną opinię na temat tego sklepu. Jest to już kolejny raz, kiedy tu robię zakupy. Zamówienie zostało szybko zrealizowane i dostarczone przez pocztę polską. Łańcuszek, wisiorek i kolczyki są ładnie wykonane i bardzo spodobały się obdarowanej osobie.

5 / 5 2017-11-11

Dobry dzień, jestem bardzo zadowolony/a z tego sklepu i to już kolejny raz, kiedy tu robię zakupy. Moje zamówienie zostało szybko i sprawnie zrealizowane przez pocztę polską. Łańcuszek, wisiorek i kolczyki są bardzo starannie wykonane i bardzo spodobały się osobie, którą nimi obdarowałem/a.

5 / 5 2017-10-30

Super sklep

2017-10-16

BARDZO DOBRA

5 / 5 2017-10-13

Szybko i bezproblemowo.

5 / 5 2017-09-29

Ekspresowa wysyłka, polecam!!!

5 / 5 2017-09-20

SUPER SKLEP

5 / 5 2017-09-13

Bardzo dobry produkt. Bardzo szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2017-08-29

Mam wyłącznie pozytywne wrażenia. Cały proces przebiegał sprawnie i szybko, a zamówiona biżuteria okazała się jeszcze piękniejsza w rzeczywistości niż na zdjęciach. Szczerze mówiąc, sądzę, że nie były to moje pierwsze zakupy w Aberis. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-08-29

Mam tylko dobre zdanie na temat mojego doświadczenia. Wszystko odbyło się z dużą sprawnością i szybkością, a zamówiona biżuteria okazała się jeszcze piękniejsza niż na zdjęciach. Wydaje mi się, że nie były to moje pierwsze zakupy w Aberis. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-08-27

Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-08-14

SKLEP SPOKO POLECAM!!!!!

5 / 5 2017-07-16

Obsługa b.profesjonalna.Realizacja zamówienia ekspresowa ,opakowanie bardzo dobre.

5 / 5 2017-07-10

Polecam!biżuteria taka jak na zdjęciach .produkty zgodne z opisem i szybko dostarczone

5 / 5 2017-07-09

ok

5 / 5 2017-06-23

super sklep

5 / 5 2017-06-12

Jestem zadowolona z zakupu. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-05-30

kawiczna realizacja zamówienia. Gorąco polecam

5 / 5 2017-05-28

Zakupiona złota zawieszka o wiele ładniej wyglanała na żywo. Jestem bardzo zadowolona z zakupu .

5 / 5 2017-05-21

Super sprzedaż.

2017-05-20

wszystko ok!

5 / 5 2017-04-30

Szybko, sprawnie , profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2017-04-28

BARDZO POLECAM!

5 / 5 2017-04-25

Super

5 / 5 2017-04-07

Szybko i wedlug opisu. Polecam

5 / 5 2017-04-02

Szybko, sprawnie. Szczerze polecam

Rzetelne opinie o Aberis.pl

Aberis.pl

Siedziba
Toruń

WWW
https://www.aberis.pl

Email
[email protected]

Telefon
791 327 262

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie