Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Aberis.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Aberis.pl
5 / 5 2019-03-16

Biżuteria zgodna z opisem, malachity w odcieniu pięknej zieleni, dostawa niezwłoczna. Polecam !

5 / 5 2019-03-12

Polecam wszystkim! Solidny sprzedawca, który dba o swojwgo klienta. Ekspresowa wysyłka i idealnie zabezpieczona przesyłka. Towar najlepszej jakości. Polecam raz jeszcze

5 / 5 2019-03-05

Polecam sklep - to któreś już udane zakupy.

2019-02-27

Bardzo dobry sklep, oferta zgodna z oczekiwaniem.

5 / 5 2019-02-26

Polecam. Piekna bizuteria, szybka wysylka.

5 / 5 2019-01-11

Szybka dostawa, jestem bardzo zadowolona z zakupu

2018-12-15

rzetelny sklep, zamówienia na czas i zgodne z życzeniem

5 / 5 2018-11-09

Wzorcowy strona, wzorcowy kontakt, szybko, sprawnie, profesjonalnie.

5 / 5 2018-11-04

Wszystko w jak najlepszym porządku! Gorąco i z całego serca polecam ten Sklep!

5 / 5 2018-11-02

Wszystko w najlepszym porządku. Szybko i sprawnie:)

5 / 5 2018-10-29

Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

2018-10-19

Godny polecenia

5 / 5 2018-10-13

super sklep

5 / 5 2018-10-09

Szczerze polecam ten sklep, towar zgodny z opisem błyskawiczna wysyłka! Jestem zadowolona

5 / 5 2018-09-20

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka polecam

5 / 5 2018-09-07

bardzo miła obsługa, szybka realizacja zamówienia, szeroki wybór towaru, niskie ceny.

5 / 5 2018-08-30

Bardzo szybka wysyłka

5 / 5 2018-08-28

bardzo polecam :)

5 / 5 2018-08-18

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-08-09

Już drugi raz korzystam z oferty tego sklepu. Pomimo, że pierwszy raz produkt dojechał niekompletny to bardzo szybko i sprawnie mi go wymieniono. Teraz transakcja bez zarzutów.

5 / 5 2018-08-05

W odstępie kilku miesięcy zakupiłem trzy produkty tej samej serii. Zrobiłem to celowo, aby sprawdzić jakoś srebra. Ani czas, ani użytkowanie nie wpłynęło na jakość produktu. Jestem, a raczej moja żonka jest bardzo zadowolona. Polecam.

5 / 5 2018-08-05

Szybko i zgodnie z zamówieniem polecam;-)

5 / 5 2018-08-01

Sklep profesjonalny ,biżuteria bardzo ładna ,ceny bardzo przystępne i błyskawiczna wysyłka ,zamawiając w niedzielę wieczorem ,w poniedziałek o 9 już nadana przesyłka -Polecam sklep

5 / 5 2018-07-15

Polecam. Wszystko zgodne z opisem szybka wysyłka.

5 / 5 2018-07-15

Jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji. Sprawnie i wyjątkowo szybko.

5 / 5 2018-07-15

Super obsługa, bardzo szybka dostawa, biżuteria interesująca.

5 / 5 2018-07-07

Super sprzedawca .

2018-07-01

Duży wybór i ciekawe wzory

5 / 5 2018-07-01

Polecam

5 / 5 2018-06-25

Ok, polecam

5 / 5 2018-06-25

To już kolejny zakup jaki dokonuję w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona. Ponadto, jak dla mnie, biżuteria jest bardziej unikatowa niż w innych sklepach, gdzie większość wzorów jest podobna do siebie.

2018-06-23

rewelacyjny

2018-05-24

Rewelacyjne wyroby, pięknie dopracowane detale. Błyskawiczna wysyłka. Przystępne ceny. Zdjęcia na stronie nie oddają piękna wykonanych przedmiotów.

5 / 5 2018-05-06

Transakcja przebiegła bezproblemowo i bardzo profesjonalnie. Jeszcze nie raz skorzystam z tego sklepu!

5 / 5 2018-05-02

wszystko sprawnie, super jakość, świetne ceny, polecam

5 / 5 2018-04-22

Polecam!!!

5 / 5 2018-04-22

wszystko super,polecam

2018-04-20

Bardzo sprawna obsługa klienta.

5 / 5 2018-04-17

Szybko, łatwo i przyjemnie, darmowa wysyłka, przesyłka była w 2 dni.

5 / 5 2018-04-16

Super bardzo ładne wzory

5 / 5 2018-03-19

Ok

2018-03-11

bez zastrzeżeń

2018-03-10

Do niczego nie można się przyczepić. Błyskawiczna wysyłka. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-03-08

Bardzo fajny sklep. Duży wybór pięknej biżuterii. Byłam w szoku jak szybko moje zamowienie do mnie trafiło! A dużo zamawiałam w tym czasie, wiadomo prezenty choinkowe ;) . Tak jak było napisane, realizacja po otrzymaniu wpłaty była w ciągu 24h. Mimo ze zamówiłam jeden pierścionek i spodziewałam się po prostu koperty, paczka była bardzo solidnie zabezpieczona tekturowymi opakowaniem i jeszcze folia bąbelkową. Produkt przepiękny! Taki jak na zdjęciu :)

5 / 5 2018-02-28

Szybko, sprawnie i bezproblemowo.

2018-02-15

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-01-27

Specjalnie zwlekałem z wypisaniem opinii, gdyż ze srebrem wątpliwej jakości potrafią dziać się różne rzeczy. Nie doczekałem się. Towar zgodny z opisem. Błyskawiczna wysyłka. I to co najważniejsze; żonka bardzo zadowolona. Polecam ten sklep wszystkim potrzebującym zadowolić żonę.

5 / 5 2018-01-24

Wszystko OK. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-01-17

Szybka dostawa, towar jak na zdjęciu. Wszystko na plus

5 / 5 2018-01-04

Wszystko szybko i sprawnie zorganizowane i dostarczone . Polecam

5 / 5 2017-11-29

Polecam

2017-11-19

W tym sklepie zakupy to czysta przyjemność

5 / 5 2017-11-11

Witam sklep oceniam pozytywnie to moje kolejne zakupy . Zamówienie szybko zrealizowane za pośrednictwem poczty polskiej. Łańcuszek wisiorek oraz kolczyki ładnie wykonane i bardzo podobały się obdarowanej osobie

5 / 5 2017-10-30

Super sklep

2017-10-16

BARDZO DOBRA

5 / 5 2017-10-13

Szybko i bezproblemowo.

5 / 5 2017-09-29

Ekspresowa wysyłka, polecam!!!

5 / 5 2017-09-20

SUPER SKLEP

5 / 5 2017-09-13

Bardzo dobry produkt. Bardzo szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2017-08-29

Moja opinia może być tylko pozytywna.Wszystko poszło sprawnie i szybko a zamówiona biżuteria w rzeczywistości ładniejsza niż na zdjęciach. Myślę, że to nie były pierwsze zakupy w Aberis. Polecam.

5 / 5 2017-08-27

Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-08-14

SKLEP SPOKO POLECAM!!!!!

5 / 5 2017-07-16

Obsługa b.profesjonalna.Realizacja zamówienia ekspresowa ,opakowanie bardzo dobre.

5 / 5 2017-07-10

Polecam!biżuteria taka jak na zdjęciach .produkty zgodne z opisem i szybko dostarczone

5 / 5 2017-07-09

ok

5 / 5 2017-06-23

super sklep

5 / 5 2017-06-12

Jestem zadowolona z zakupu. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-05-30

kawiczna realizacja zamówienia. Gorąco polecam

5 / 5 2017-05-28

Zakupiona złota zawieszka o wiele ładniej wyglanała na żywo. Jestem bardzo zadowolona z zakupu .

5 / 5 2017-05-21

Super sprzedaż.

2017-05-20

wszystko ok!

5 / 5 2017-04-30

Szybko, sprawnie , profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2017-04-28

BARDZO POLECAM!

5 / 5 2017-04-25

Super

5 / 5 2017-04-07

Szybko i wedlug opisu. Polecam

5 / 5 2017-04-02

Szybko, sprawnie. Szczerze polecam

Rzetelne opinie o Aberis.pl

Aberis.pl

Siedziba
Toruń

WWW
https://www.aberis.pl

Email
[email protected]

Telefon
791 327 262

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie