Kategorie: / Zegarki i biżuteria / Pozostałe

Abjubiler.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.92
opinie o Abjubiler.pl
5 / 5 2019-02-22

Polecam bardzo, bardzo. Obrączki pięknie wykonane. Wystąpiła pomyłka z rozmiarem z naszej winy. Problem został rozwiązany. Obsługa rewelacyjna. Można zaufać w ciemno. Kontaktowaliśmy się mailowo i telefonicznie za każdym razem obsługa na 6+. Dziękujemy i pozdrawiamy. SiR

5 / 5 2019-02-02

Obrączki piękne, każdemu kto się nie może zdecydować polecam usługi p.Adama!

5 / 5 2019-01-04

Transakcja na najwyższym poziomie,szybko,sprawnie,wyśmienity kontakt.Pierścionek śliczny.Bardzo dziękuję i z ogromną przyjemnością polecam innym.

5 / 5 2018-11-28

Bardzo wysoko oceniam sklep.Kupiłam kilka rzeczy z których jestem bardzo zadowolona.Przesyłka błyskawiczna.Sklep godny zaufania.Polecam.

5 / 5 2018-11-08

Przeczytałam opinie o sklepie i zdecydowałam się zrobić zakupy. Moje małe problemy techniczne z rejestracją zostały szybko rozwiązane przez Pana - chyba właściciela. Super obsługa, życzyłabym sobie i innym zawsze takiego rzetelnego ii profesjonalnego podejścia do klienta. Zakupiony złoty wisiorek jest piękny i przyszedł błyskawicznie. Opakowanie w 100% zapewniające bezpieczeństwo przesyłki. Polecam z czystym sumieniem!!!!

5 / 5 2018-11-04

Polecam goraco usługi i towar w sklepie p.Adama. Świetny kontakt,ceny przystępne.miła i rzetelna obsłga,oraz błyskawiczna przesyłka:)Zamówiona bizuteria przepiękna. Polecam wszystkim serdecznie ten sklep,który spełnił 1 100% moje oczekiwania.Dziękuję bardzo i pozdrawiam!!

5 / 5 2018-10-30

Ok!

5 / 5 2018-10-24

szybko sprawnie zgodnie z opisem towar lepiej wygląda w orginale p o l e c a m

5 / 5 2018-10-14

Ok!

5 / 5 2018-09-17

Doskonały kontakt, rewelacyjna obsługa !

5 / 5 2018-08-01

Serecznie polecam AB Jubiler,kontakt fantastyczny,bardzo mila obsluga,pierscionek i zawieszka dotarly w 2 dni od zamowienia.Na pewno skorzystam jeszcze nie raz

5 / 5 2018-07-19

Sklep jubilerski bez zarzutów.Doskonały kontakt,błyskawiczna dostawa,towar pierwsza klasa.Polecam

4 / 5 2018-07-13

Kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry, zarówno telefoniczny jak i e-mailowy. Opis obrączek ślubnych zgodny w 100% z zamieszczonymi zdjęciami i opisem. Obrączki piękne i dużo tańsze niż sklepach stacjonarnych w naszym mieście, bardzo dobrze się noszą, wszystkim się podobają. Serdecznie polecamy tego jubilera.

5 / 5 2018-07-06

Sklep - marzenie.. miła, fachowa obsługa, która odpowie na masę pytań.. i przede wszystkim doradzi :) i można liczyć na mały rabacik... Jestem bardzo zadowolona, a zamówiony pierścionek spełnił w 100% moje oczekiwania.. OGROMNY POZYTYW

5 / 5 2018-06-22

W 100% polecam sklep AB Jubiler !!! + świetny kontakt (miło, szybko, rzetelnie) + obrączki super (wykonanie oraz jakość na najwyższym poziomie) + znakomite ceny + czas oczekiwania (po 3 tyg obrączki były u nas) Z ogromną przyjemnością wrócimy na zakupy do Pana Adama :)))

5 / 5 2018-05-28

Doskonały kontakt i szybka realizacja zamówienia. Polecam na 100%

5 / 5 2018-05-09

Miła i fachowa obsługa, szybka realizacja i błyskawiczna wysyłka. POLECAM

5 / 5 2018-04-13

Doskonała transakcja, expresowa, profesjonalna realizacja i przede wszystkim cudowna biżuteria - jestem zachwycona pierścionkiem. Już wypatruję kolejnego :)

5 / 5 2018-03-06

polecam, bransoletka bardzo szybko doszła po 3 dniach od zamówienia wykonanie ładne i cena dobra polecam naprawde warto

5 / 5 2018-02-07

Rzetelna firma. Świetny kontakt. Znakomite ceny. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-12-02

Perfekcyjna obsługa

5 / 5 2017-11-25

W sobotę zamówiłam wisiorki w poniedziałek już u mnie były. Jakość super, obsługa bardzo pomocna. Super sklep. Dziękuję, niedługo wrócę

5 / 5 2017-09-18

ZAKUPIŁAM 2 KOMPLETY MEDALIKA Z ŁAŃCUSZKIEM. TOWAR ZGODNY Z OFERTĄ, JESZCZE ŁADNIEJSZY NIŻ NA ZDJĘCIACH. KONTAKT ZE SPRZEDAWCA ŚWIETNY, WIDAĆ ŻE ZALEŻY NA ZADOWOLENIU KLIENTA. BŁYSKAWICZNA PRZESYŁKA, ŚWIETNIE ZAPAKOWANA I ZABEZPIECZONA W ŚRODKU. BYŁAM POD WRAŻENIEM OPAKOWANIA PREZENTOWEGO I TEGO JAK TO W CAŁOŚCI WYGLĄDA. BARDZO DUŻO KUPUJE PRZEZ INTERNET ALE PIERWSZY RAZ JESTEM AŻ TAK ZADOWOLONA Z PRZEPROWADZONEJ TRANSAKCJI. NA PEWNO POLECĘ SPRZEDAJĄCEGO MOIM ZNAJOMYM. PATRYCJA B.

5 / 5 2017-09-18

AB Jubiler oceniam jako profesjonalny, godny uwagi sklep jubilerski. Biżuteria wysokiej jakości w atrakcyjnej cenie. Transakcja w pełni satysfakcjonująca. Naprawdę polecam zakupy u Pana Adama.

5 / 5 2017-09-18

Jak najbardziej polecam sklep Abjubiler.pl! Transakcja przebiegła sprawnie i bezproblemowo. Doskonała obsługa klienta, atrakcyjne ceny. Kolczyki na żywo jeszcze piękniejsze niż na zdjęciu, jestem przeszczęśliwa - szukałam takich od lat. Na pewno wrócę jeszcze na biżuteryjne zakupy :)

4 / 5 2017-09-14

polecam

5 / 5 2017-08-17

Zamawialiśmy obraczki w Ab Jubiler.POlecam.Bardzo dobra obsługa.Zamówienie było nie standardowe,lecz Panowie wykonali swoja prace w 100%.Naprawdę warto

5 / 5 2017-08-10

Miła i szybka obsługa. Jesteśmy zadowoleni z zakupu.

5 / 5 2017-08-06

Rewelacja...:) Jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona... Obsluga super, towar super... Nastepne zakupy zrobie bez obaw ze może być cos nie tak... Pozdrawiam

5 / 5 2017-08-01

I pomyśleć, że pół niedzieli spędziłam na szukaniu obrączek stacjonarnie - zresztą z marnym skutkiem ;-). Obrączki znaleźliśmy w internecie i zamówiliśmy w poniedziałek. Dzisiaj (środa) są już u Nas ;-) Wizualnie nie różnią się od tych na zdjęciu. Jesteśmy bardzo zadowoleni!!!! Polecam spóźnialskim i nie tylko!

5 / 5 2017-07-31

Profesjonalna obsługa, doskonały kontakt, kolczyki zgodne ze zdjęciem i opisem. Polecam.

5 / 5 2017-07-15

Sklep godny zaufania,sprzedawcy kontaktowi, biżuteria przepiękna,:) transakcja błyskawiczna, polecam

5 / 5 2017-07-12

Ze wszech miar godny uwagi i polecenia. W 100% spełnia oczekiwania.

5 / 5 2017-06-30

Transakcja jak najbardziej godna polecenia. Zakupiony medalik jest śliczny, wykonany z ogromną dbałością o detale. Przesyłka ekspresowa, zakupu dokonałam w poniedziałek rano, a we wtorek przesyłka czekała w paczkomacie. Polecam!

5 / 5 2017-06-29

Polecam bardzo dobry kontakt, rzeczowo i konkretnie. Przesyłka była u mnie już po 2 dniach.

5 / 5 2017-05-18

Zamówiłem obrączki i po dwóch dniach mialem je u siebie w domu. Nie to co inni czas realizacji miesiąc. Cena w porównaniu z innymi rewelacja, towar super jakość. Kontakt ze sprzedającym świetny i bardzo miły. Polecam jak najbardziej ten sklep internetowy.

5 / 5 2017-04-07

Zamówiłam wisiorek misia, piękny. Przesyłka błyskawicza

4 / 5 2017-03-26

Sklep i obsługa na najwyższym poziomie.

Rzetelne opinie o Abjubiler.pl

Abjubiler.pl

Siedziba
OLSZTYN

WWW
http://www.abjubiler.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48895340362

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie