Kategorie: / Odzież i Obuwie

Abmsklep.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.72
opinie o Abmsklep.pl
4 / 5 2019-02-24

Transakcja przebiegła szybko. W związku z tym czas realizacji zamówienia był szybki. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2019-02-20

Personel w sklepie był bardzo profesjonalny i zapewnił mi szybką obsługę. Niestety, musiałam zwrócić przedmiot, który kupiłam ze względu na jego niewłaściwy rozmiar. Jednak cały proces zwrotu został przeprowadzony szybko i sprawnie. Z całego serca polecam ten sklep. Dodatkowo, na każde pytanie otrzymywałam natychmiastową odpowiedź.

5 / 5 2019-02-20

Pracownicy byli bardzo profesjonalni i niezwłocznie zrealizowali moje zamówienie. Niestety, musiałem zwrócić towar, który kupiłam, ponieważ nie odpowiadał mi rozmiar cholewki. Jednak proces zwrotu również był szybki i sprawnie przebiegł. Gorąco polecam ten sklep. Dodatkowo, każde moje pytanie zawsze otrzymywało błyskawiczną odpowiedź.

5 / 5 2019-02-14

Towar zgodny z opisem. Bardzo szybka przesyłka. Polecam I pozdrawiam

5 / 5 2019-02-05

Polecam, Błyskawiczna przesylka,towar zgodny z opisem.Buty byly troche przyciasne a wymiana ich byla expresowa i bezproblemowa.

5 / 5 2019-02-04

super

5 / 5 2019-02-02

Pomyslna transakcja jest OK

5 / 5 2019-01-28

Shoes arrived well, the payment was smooth by bank card and the delivery is surprisingly quick to Hungary (2-3 days)

3 / 5 2019-01-22

Otrzymałam bardzo szybko ale nie ten produkt który zamówiłam.Zamiast rozmiaru butów 39 otrzymałam40 .Pieniądze mi zwrócono bez słowa wyjaśnienia.

5 / 5 2019-01-08

Buty bardzo dobrej jakości. Błyskawiczna wysyłka. Profesjonalne podejście do klienta. Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-12-22

Polecam :)

5 / 5 2018-12-09

Profesjonalna obsługa ,zgodna z zamówieniem , polecam

4 / 5 2018-11-28

Bardzo fajny sklep. Polecam

5 / 5 2018-11-19

Wszystko przebiegło pomyślnie !!!

5 / 5 2018-11-10

Buty super jakość rewelacyjna polecam

5 / 5 2018-11-08

Profesjonalna obsługa. Szybka przesyłka. Jak najbardziej polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2018-10-16

Wysylka bardz szybka, a buty najwyzszej jakosci.

5 / 5 2018-10-13

Miła obsługa, sklep godny polecenia :)

5 / 5 2018-10-09

Super przyjemne zakupy

5 / 5 2018-10-06

Profesjonalizm na każdym poziomie. Bardzo polecam i dziękuję :)

Rzetelne opinie o Abmsklep.pl

Abmsklep.pl

Siedziba
Końskie

WWW
https://abmsklep.pl/

Email
[email protected]

Telefon
734120076

Komórka
734120076

Infolinia
-

Logowanie