Kategorie: / Dom / Pozostałe

Abra-meble.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.60
opinie o Abra-meble.pl
5 / 5 2019-03-15

bardzo duży wybór mebli, nie spodziewałem się szczerze mówiąc, jestem pozytywnie zaskoczony zarówno asortymentem jak i obsługą, polecam

5 / 5 2019-02-23

Sklep w Jaworznie godny polecenia. Dobra i pomocna obsługa, znająca się na rzeczy. Zakup zrealizowany od ręki, dostawa mebli w terminie. Wniesienie i skręcenie mebli sprawnie i bez problemów. Jestem jak najbardziej na tak, bardzo możliwe, że w przyszłości tu wrócę.

5 / 5 2019-02-22

Polecam zakupy online, o wiele wygodniejsze niż stacjonarnie. Sklep internetowy przejrzysty i łatwy w obsłudze, kontakt z obsługą na dobrym poziomie. Meble do sypialni skompletowane od A do Z, dostarczone, rozpakowane i ustawione na miejscu. Pełne zadowolenie ;-)

5 / 5 2019-02-09

Meble trwałe, solidne i na lata. Kolejne zakupy w Abrze i kolejny raz jestem zadowolona.

3 / 5 2019-01-30

Polecam zakupy w tym sklepie. Zamówienie online szybko zrealizowane, zakupy przyjechały po określonym czasie kurierem.

5 / 5 2019-01-26

Sklep w Jarocinie dobrze wyposażony, ogromny wybór mebli i dodatków. Razem z żoną kupiliśmy komplet do sypialni. Polecamy

5 / 5 2019-01-23

Zakupy przez internet w tym przypadku super. Produkty zgodne z opisem i zamieszczonymi zdjęciami. Jestem w 100% zadowolona :)

1 / 5 2018-12-30

Transakcja online sprawna, sklep internetowy przejrzysty. Dostawa zgodnie z ustalonym terminem. Teraz to już nawet jechać tam nie trzeba, tylko do domu można zamówić, bardzo wygodnie.

5 / 5 2018-12-23

wszystko okk zakupy udane

5 / 5 2018-12-19

Przesyłka dotarła do nas dobrze zapakowana i w dość krótkim czasie. Proces zamawiania czytelny i jasny. Ceny przystępne.

5 / 5 2018-12-12

Abra kuchnie - pełen profesjonalizm, na ogromny plus zasługuje konfigurator na stronie www. Meble idealnie dopasowane, solidne.

5 / 5 2018-12-11

Meble na lata. Część mebli w salonie mam już od wielu lat, czas nie działa na ich szkodę ;) Z kolei dopiero co kupiłam meble do sypialni i są śliczne, a co do ich jakości - zobaczymy, choć nauczona doświadczenie, jestem jak najlepszej myśli ;)

5 / 5 2018-11-20

Bardzo uprzejma obsługa i rzetelna realizacja mojego zamówienia. Wszystko na czas.

5 / 5 2018-11-06

Abra godna polecenia. Kolejne zakupy, kolejny raz wszystko w porządku. Meble ładne, duży wybór, dostawa na czas według ustalonego terminu.

5 / 5 2018-10-22

Przyszłam z kompletnym brakiem pomysłu na nowe meble do salonu, wyszłam z ustaloną koncepcją i zamówieniem. Świetna obsługa w Siedlcach, polecam serdecznie!

5 / 5 2018-10-21

Zmiana negatywu na pozytyw szkoda ze opineo nie wykasowalo poprzedniej wypowiedzi choc pisalem maile no coz . Co do sklepu byl niuans lecz wkoncu sie dogadalismy blyskawicznie wszystko dojechalo jak mialo byc i jestem zadowolony polecam i nie ukrywam ze bedzie dalsza wspolpraca pozdrawiam Pania ktora dopiela wszystko tak jak powinno byc .

3 / 5 2018-10-15

Zakupiłam narożnik Buena online, niestety nie miałam możliwości zrobić tego osobiście. Nie mam do nikogo pretensji, ewentualnie sama do siebie, bo był to mój ostatni taki zakup w salonie Abra. Narożnik na zdjęciu na stronie internetowej salonu ,a ten, który ja otrzymałam to dwa RÓŻNE meble. To nieprawdopodobne jak zdjęcie , które Państwo prezentują na stronie odbiega od rzeczywistego wyglądu narożnika. Kolory są tak rozjaśnione, zdjęcie obrobione, że naprawdę mało kto uwierzył ,że to ten sam narożnik , który zamawiałam. Żałuję bardzo ,a Państwa przestrzegam przed zakupami online! Nie polecam! Bardzo się zawiodłam!!

5 / 5 2018-09-29

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Kołdra oraz poduszka naprawdę bardzo dobrej jakości. Jestem zadowolona z zakupu. Polecam z czystym sumieniem!

5 / 5 2018-09-19

Zakupy w sklepie online bardzo wygodne, cały proces przejrzysty i intuicyjny. Szybka dostawa. Bardzo doży wybór produktów.

5 / 5 2018-09-17

Zakupy udane. Kontakt ze sklepem online na bieżąco. Dostawa we wskazanym wcześniej terminie.

5 / 5 2018-08-29

Sofa Klematisar ładnie się prezentuje, dotarła do mnie w idealnym stanie. Transakcja wzorowa - szybka i bezproblemowa. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-08-20

super meble zakupy udane ceny przyzwoite polecam

5 / 5 2018-08-18

Byłam w trzech sklepach Abry. Wszędzie obsługa, która wykazywała zainteresowanie klientem, potrafiła cokolwiek doradzić. Zakup przebiegł bez trudności, dostawa w ustalonym czasie - również bez żadnych niespodzianek.

5 / 5 2018-08-12

Stosunek jakości do ceny bardzo dobry. Meble nie są drogie, ale za to stoją długimi latami i nic się z nimi nie dzieje. Wszystko na swoim miejscu.

5 / 5 2018-08-09

Jestem bardzo zadowolona z zakupu w sklepie .Miły,rzeczowy kontakt,łatwość zamówienia,szybka dostawa. Polecam wszystkim zakupy w sklepie Abra-meble.pl

5 / 5 2018-08-06

Nie pierwszy raz zakupy w Abre meble i na pewno nie ostatnie. Wszystko ok.

5 / 5 2018-07-28

Wszystko ok. Jestem zadowolony.

5 / 5 2018-07-28

Sklep w Płocku super! Obsługa potrafi konkretnie doradzić, nie było żadnego problemu z ustaleniem terminu dostawy oraz z sama dostawą. Wszystko bezproblemowo i na czas. Ocena zasługuje na 5, bez dwóch zdań ;-)

5 / 5 2018-07-25

Ceny bardzo przystępne, do tego całkiem dobra jakość

5 / 5 2018-07-11

Obsługa w sklepie w Tarnowie na bardzo dobrym poziomie - przyszłam bez większego pomysłu na umeblowanie salonu, pomogli dobrać każdy element, doradzili. Powstała koncepcja, zamówiłam meble. Wczoraj przyjechały. Transport w ustalonym terminie, bez przekładania go. Panowie wnieśli, mąż skręcił. Meble łatwe w składaniu. Cenowo przystępnie. Polecam.

5 / 5 2018-06-30

Obsługa bardzo miła i profesjonalna wszystko zostało mi dokładnie wytłumaczone.Czas realizacji zamówienia bardzo szybki, konkurencja w tyle. Serdecznie polecam

5 / 5 2018-06-23

Zamówienie online w porządku, produkt zgodny ze zdjęciem i z opisem. Dostawa w ciągu kilku dni. Mebel bardzo dobrze się prezentuje.

5 / 5 2018-06-22

Udane zakupy, nie mam nic do zarzucenia

2 / 5 2018-06-16

Nie polecam sklepu internetowe Abra. Oferta nie informowała, że zamówiony produkt będzie dostarczany przez innego wykonawcę. Produkt miał być doręczony w 5 dni roboczych, a dostawa trwała k. 2 tygodni. Ale najgorsze było samo doręczenie - pomimo ustalenia z kurierem terminu odbioru, kurier pojawił się z przesyłką dzień wcześniej bez uprzedniego informowania o tym fakcie i zostawił mebel na klatce schodowej kłamiąc osobie odbierającej (lokatorce lokalu), że otrzymał od zamawiającego zgodę na pozostawienie przesyłki. Sklep Abra nie zareagował po zgłoszeniu problemu i przesyłka została pozostawiona bez nadzoru w klatce bloku.

5 / 5 2018-06-12

W Abra meble kupowałem nie raz, za każdym razem obsługa stanęła na wysokości zadania. Mam na myśli głównie sklep w Zambrowie, który mogę z pełnym przekonaniem polecić.

5 / 5 2018-06-05

Dobry sklep, bardzo szeroki asortyment. Można wyposażyć właściwie cały dom. Polecam.

5 / 5 2018-06-05

Duży wybór nie tylko mebli, ale też akcesoriów dekoracyjnych. Wszystkie lampy kupiłem tutaj, do tego obrazy/plakaty i fototapetę do jednego z pomieszczeń :) Mogę z pełnym przekonaniem polecić.

5 / 5 2018-06-01

Korzystam od lat i jestem zadowolona. Dla mnie jak najbardziej ok.

5 / 5 2018-05-30

Sprawne zakupy. Weszłam, wybrałam, zapłaciłam i wyszłam. Dostawa przyjechała w ustalonym czasie. Polecam, można wszystko załatwić praktycznie od ręki :)

5 / 5 2018-04-22

Jeden z lepszych sklepów meblowych w mojej okolicy. Zakupy jak najbardziej udane.

1 / 5 2018-04-18

Zamówienie bezproblemowe, dostawa w ustalonym czasie i bez potknięć.

5 / 5 2018-03-22

Transakcja prosta i szybka, dostawa też. Towar dotarł w pełni sprawny, bez żadnych uszkodzeń. Sklep internetowy jak najbardziej godny polecenia.

5 / 5 2018-03-03

Transakcja online sprawna, sklep internetowy przejrzysty. Dostawa zgodnie z ustalonym terminem. Teraz to już nawet jechać tam nie trzeba, tylko do domu można zamówić, bardzo wygodnie.

5 / 5 2018-02-07

najlepszy sklep meblowy w okolicy, zakupilam komplet wypoczynkowy, bardzo wygodny zreszta. do odbioru na czas i bez zadnych problemow czy nieporozumien, moge polecic

5 / 5 2018-02-05

niebanalne i ponadczasowe meble w dobrych cenach... bardzo wygodny serwis internetowy, mozna wygodnie zrobic zakupy z domu i nie trzeba daleko jechac do sklepu... dla mnie super

5 / 5 2018-02-02

Dobre ceny, a przede wszystkim wygoda zamawiania online. Kontakt ze sklepem również na bieżąco, jasne zasady, dostawa o planowanym czasie. Polecam

3 / 5 2018-01-30

Sklep godny polecenia,niestety zakupiony narożnik nie jest tak piękny jak na zdjęciach-zanieczyszczenia w skrzyni,brudne poduszki ,pełno pyłu z wypełnień -producentowi brakło szczotki,pęknięte elementy drewniane po obsadzeniu nakrętek do zawiasów,szkoda,że nie porobiłem zdjęć.Pozdrawiam

5 / 5 2018-01-29

Abra Szczecin zdecydowanie na plus. Potrafią doradzić, zamówiliśmy z mężem komplet wypoczynkowy. Przyjechał zgodnie z umową w wyznaczonym wcześniej terminie. Wszystko dopięte czasowo. Meble wygodne, dotarły w idealnym stanie. Mogę śmiało ocenić na 5.

5 / 5 2018-01-28

sklep w porzadku bardzo duzo roznych mebli ceny okej obsluga wie co robi. jestem zadowolony

5 / 5 2018-01-27

Tydzień temu zakupiłem w sklepie internetowym Abra Meble narożnik Tara. Dwa miłe zaskoczenia: - dostawa była w ten sam dzień, normalnie w innych sklepach to jest minimum 2 tyg. - wniesienie na 4 piętro bezpłatne. Dodatkowo narożnik SUPER !. Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep. Od teraz mebelki będę kupował tylko tam.

5 / 5 2018-01-09

Kolejny zakup w Abrze i kolejny raz jestem zadowolony. Meble na lata, w dobrej cenie, opłaca się.

5 / 5 2018-01-08

Sklep w Radomiu pełen profesjonalizm - obsługa potrafi doradzić i pomóc w wyborze mebli. Dalsze formalności również przebiegły bez żadnych potknięć. Tak trzymać!

5 / 5 2018-01-05

Przesyłka dobrze opakowana, towar kompletny, niezniszczony. Czas wysyłki szybki. Zakupy w sklepie internetowym jak najbardziej polecam :)

5 / 5 2018-01-01

Nie mam zastrzeżeń. Zakupy przebiegły bez zakłóceń, obsługa była do dyspozycji cały czas. Kupiłam co chciałam, jestem zadowolona (:

1 / 5 2017-12-31

Przesyłka dotarła do nas dobrze zapakowana i w dość krótkim czasie. Proces zamawiania czytelny i jasny. Ceny przystępne.

5 / 5 2017-12-09

Transakcja i towar okej, polecam sklep internetowy.

1 / 5 2017-12-06

Nie polecam sklepu internetowe Abra. Oferta nie informowała, że zamówiony produkt będzie dostarczany przez innego wykonawcę. Produkt miał być doręczony w 5 dni roboczych, a dostawa trwała k. 2 tygodni. Ale najgorsze było samo doręczenie - pomimo ustalenia z kurierem terminu odbioru, kurier pojawił się z przesyłką dzień wcześniej bez uprzedniego informowania o tym fakcie i zostawił mebel na klatce schodowej kłamiąc osobie odbierającej (lokatorce lokalu), że otrzymał od zamawiającego zgodę na pozostawienie przesyłki. Sklep Abra nie zareagował po zgłoszeniu problemu i przesyłka została pozostawiona bez nadzoru w klatce bloku.

5 / 5 2017-11-28

Każdy wybierze coś dla siebie. Duży sklep, asortyment praktycznie do każdego pomieszczenia można znaleźć... Dla mnie ok

5 / 5 2017-11-12

Sofa Sorento w super stylu - jak to mówi żona ;) Z mojego punktu widzenia - po prostu wygodna i funkcjonalna. Zakup sprawny i szybki.

5 / 5 2017-11-10

wszystko w porzadku. polecam.

5 / 5 2017-10-28

Polecam szczególnie zakupy przez internet. Szybko i wygodnie, przesyłki przychodzą raz dwa.

5 / 5 2017-10-27

Dobry sklep meblowy, który znam od lat. Nie wiedziałam, że mają w ofercie kuchnie, swoją drogą bardzo ładne. Póki co zamówiłam meble do salonu, a co dalej to jeszcze będę myśleć. Póki co jestem zadowolona.

2017-10-26

Abra godna polecenia. Kolejne zakupy, kolejny raz wszystko w porządku. Meble ładne, duży wybór, dostawa na czas według ustalonego terminu.

5 / 5 2017-10-24

Meble dobrej jakości, bardzo duży wybór. Obsługa w sklepie również na dobrym poziomie. Transport mebli w wyznaczonym terminie.

5 / 5 2017-10-18

Urządzałam ostatnio moim dzieciom pokoje. W ofercie Mebli ABRA znalazłam to czego szukałam i to w naprawdę w przystępnej cenie.

5 / 5 2017-10-15

Wszystko w porządku, zamówienie dotarło na czas :)

5 / 5 2017-10-15

Przyszłam, wybrałam kanapę, kupiłam, zapłaciłam i po jakimś tygodniu przyjechała, tak jak zresztą było ustalone. Solidna firma. Kanapa wygodna i funkcjonalna, jestem zadowolona.

5 / 5 2017-10-15

Sklep internetowy bardzo przejrzysty i intuicyjny, zamówienie dotarło w miarę szybko bez żadnych problemów :)

5 / 5 2017-10-07

W sklepie można zakupić meble dobrej jakości, ładne i wytrzymałe. Natomiast jak ktoś kupuje meble za 500 czy 700 zł przeznaczone dla dzieci i po pół roku się odkształcają bo zapasiony dorosły na tym śpi to cóż się dziwić że się psują. To jak kupić buty w rozm 39 a pchać nogę w rozmiar 43 też się rozwalą a gwarancja tego nie obejmie. Jak klienci słuchają sprzedawcy to zrobią dobry zakup.

5 / 5 2017-10-06

polecam abra meble, bardzo dobra obsługa klienta zarówno w sklepie jak i podczas dostawy. przejrzyście, szybko i porządnie.

4 / 5 2017-09-29

szybko, sprawnie, polecam. Sklep w Białej Podlasce godny polecenia.

5 / 5 2017-09-25

Szybka dostawa, miła obsługa bardzo polecam ten sklep

5 / 5 2017-09-22

Całkiem niedawno złożyłam zamówienie w sklepie internetowym Abra Meble. Przyznam się, że pierwszy raz kupowałam meble przez internet. Jestem bardzo miło zaskoczona. Po opłaceniu zamówienia mebelki dotarły po 10 dniach (na stronie była informacja do 14 dni - także wcześniej niż zakładali). Kontakt ze sklepem wzorowy. POLECAM !!

5 / 5 2017-09-08

Zakupy zrobione przez internet, kontakt ze sklepem na dobrym poziomie, zamówiona komoda dobrze opakowana, nieuszkodzona, dość szybko dotarła. Mogę polecić.

5 / 5 2017-09-03

Sprawna realizacja zamówienia online. Nie trzeba jechać do sklepu stacjonarnego i tracić czasu. Szybka wysyłka i dostarczenie mebli.

2017-08-27

Dobry sklep, bardzo szeroki asortyment. Można wyposażyć właściwie cały dom. Polecam.

5 / 5 2017-08-25

Rewelacja - Bardzo polecam !

1 / 5 2017-08-23

Zakupiłem dwie sofy w sklepie internetowym Abra.Pieniążki wpłaciłem od razu.Na drugi dzień otrzymałem podziękowania za wpłatę jak i umowę na dostarczenie mebli w ciągu 14 dni roboczych i na tym się skończyło.Po 17 dniach roboczych i braku jakichkolwiek informacji ze strony sprzedawcy zażądałem natychmiastowego zwrotu moich pieniędzy.Zostałem poproszony o wypełnienie formularza rezygnacji z umowy tak jakby to była moja wina. W dzisiejszych czasach to nie do pomyślenia żeby tak traktować klienta.Najgorsze moje doświadczenie w zakupach internetowych w moim życiu.Nie polecam tego sklepu nikomu ! ! !

5 / 5 2017-08-19

Uprzejma obsługa i rzetelna realizacja mojego zamówienia. Polecam

2017-08-16

Zamówienie bezproblemowe, dostawa w ustalonym czasie i bez potknięć.

2017-08-05

Witam, 7/11 zlozylam zamowienie na naroznik. Zamawiajac upewnialam sie pare razy telefonicznie czy na pewno otrzymam go do 21 dni! Powiedziano mi ze tak! Bylo/jest to dla mnie bardzo istotne!!!! Dzis 30/11/18 postanowilam zadzwonic na infolinie w celu poznania terminu dostarczenia zamowienia, Pani powiedziala mi ze jeszcze nie minelo 21 dni poniewaz nie licza sie dni pierwszego weekendu. ( mozna sie zlapac za glowe - 23- 2 to nadal wychodzi 21 idac smieszna logika tej Pani) mimo wszystko zapewnila mnie ze zamowienie znajduje sie juz w Mielcu. No wiec zadzwonilam do sklepu w Mielcu gdzie owy naroznik mial byc juz dostarczony, powiedziano mi ze go nie ma... Nie moge jeszcze ocenic jakosci produktu ani jaksci zapakowania go, lecz podejscie do klienta -zwlaszcza Pani z infolinii oceniam na poziom nizszy niz zero.

2017-07-29

Abra Szczecin zdecydowanie na plus. Potrafią doradzić, zamówiliśmy z mężem komplet wypoczynkowy. Przyjechał zgodnie z umową w wyznaczonym wcześniej terminie. Wszystko dopięte czasowo. Meble wygodne, dotarły w idealnym stanie. Mogę śmiało ocenić na 5.

5 / 5 2017-07-17

Zamówienie bezproblemowe, dostawa w ustalonym czasie i bez potknięć.

5 / 5 2017-07-16

Sklep w Oświęcimiu - polecam. Miło, przyjemnie, jest w czym wybierać i realizacja zamówienia bez zarzutu.

5 / 5 2017-07-14

W Lesznie zostaliśmy uprzejmie i z zaangażowaniem obsłużeni. Oby więcej takich sklepów! Zakupy udane, meble stoją już w mieszkaniu. Z dostawą nie było żadnego problemu.

5 / 5 2017-07-13

Kupiłam szafkę RTV Mestre Typ41. Wyrób jakościowo doskonały.Jestem mile zaskoczona przejrzystością instrukcji montażu.Po raz pierwszy spotkałam się(kupując meble do samodzielnego montażu) tym,że poszczególne części szafki były dokładnie oznaczone naklejkami i nie było żadnego problemu z ich złożeniem.Szafka prezentuje się solidnie i elegancko.Gorąco polecam.

5 / 5 2017-07-12

Polecam zakupy w tym sklepie. Zamówienie online szybko zrealizowane, zakupy przyjechały po określonym czasie kurierem.

5 / 5 2017-06-30

Realizacja zamówienia online przebiegła bez najmniejszych problemów. Meble dotarły w stanie idealnym.

5 / 5 2017-06-19

Transport z meblami dotarł bezpiecznie, wszystko w całości, jest ok. Zakupy online wygodne, kontakt ze strony sklepu bardzo na plus.

3 / 5 2017-05-18

Abra Wałbrzych-UWAGA przestrzegam wszystkich kupujących przed osobą polecana przez sklep do składania mebli panem Kubą-dramat!!!!Partacz jakich mało. Bezczelny gowniarz ,nie przychodzi na umowiony termin, nie ma pojęcia o składaniu mebli ,niszczy je ,a jak mu się zwróci uwagę to więcej się nie pokazuje pan obrazalski.Katastrofa.

5 / 5 2017-05-11

Wygodne i szybkie zakupy online, już nie tylko stacjonarnie. Pozytywne zaskoczenie w związku z tym, bo Abrę do tej pory kojarzyłam głównie z zakupami właśnie stacjonarnymi.

2 / 5 2017-04-29

Nie polecam sklepu internetowe Abra. Oferta nie informowała, że zamówiony produkt będzie dostarczany przez innego wykonawcę. Produkt miał być doręczony w 5 dni roboczych, a dostawa trwała k. 2 tygodni. Ale najgorsze było samo doręczenie - pomimo ustalenia z kurierem terminu odbioru, kurier pojawił się z przesyłką dzień wcześniej bez uprzedniego informowania o tym fakcie i zostawił mebel na klatce schodowej kłamiąc osobie odbierającej (lokatorce lokalu), że otrzymał od zamawiającego zgodę na pozostawienie przesyłki. Sklep Abra nie zareagował po zgłoszeniu problemu i przesyłka została pozostawiona bez nadzoru w klatce bloku.

5 / 5 2017-04-13

Zakup jak najbardziej udany. Bardzo duży wybór mebli i dodatków, możliwość kupna online. Jak dla mnie super.

4 / 5 2017-04-09

Wszystko przebiegło OK. Polecam sklep !

5 / 5 2017-04-05

Jestem zadowolony z zakupy w Abra meble. Sprzedający w porządku, meble ok.

5 / 5 2017-04-03

Zakupy online okej polecam

5 / 5 2017-04-01

Obsługa na super poziomie. Co dla mnie bardzo ważne - nie było najmniejszego kłopotu z załatwieniem transportu, wniesieniem i skręceniem. To największy plus. Jedno z niewielu miejsc, w których klient może poczuć się naprawdę szanowany.

3 / 5 2017-03-28

Sofa Klematisar ładnie się prezentuje, dotarła do mnie w idealnym stanie. Transakcja wzorowa - szybka i bezproblemowa. Szczerze polecam.

5 / 5 2017-03-27

Strona internetowa jest prosta, bardzo przejrzysta, bez problemu udało mi się zakupić 2 sofy. Bardzo miła obsługa, szybki czas dostawy, dostawcy dopasowują się do klienta. Wnoszenie mebli nie należało do najprostszych w mojej kamienicy, ale dostawcy bardzo dobrze sobie poradzili i dziękuję im za wytrzymałość :) Na kolejne zakupy wybiorę Abrę.

Rzetelne opinie o Abra-meble.pl

Abra-meble.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.abra-meble.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48122968216

Komórka
+48691450422

Infolinia
+48660627627

Logowanie