Kategorie: / RTV / Telefony

Absorb.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.69
opinie o Absorb.pl
5 / 5 2019-03-24

Sprawnie i bezproblemowo​. Polecam.

5 / 5 2019-03-23

Ok ok

5 / 5 2019-03-23

Wszystko ok.

5 / 5 2019-03-19

Bardzo szybka reakizajca zamowienia

5 / 5 2019-03-03

Towar ok. Bardzo miła i pomocna obsługa klienta. Polecam.

5 / 5 2019-02-26

sprawnie, konkretnie i uprzejmie. Polecam.

4 / 5 2019-02-26

Profesjonalna obsługa, całość transakcji OK , sklep godny polecenia.

5 / 5 2019-02-23

Uczciwa i profesjonalna obsługa. Bateria super. Błyskawiczna dostawa. Zawsze będę polecać tego sprzedawcę

5 / 5 2019-02-22

Polecam

5 / 5 2019-02-11

Super

5 / 5 2019-02-11

Bardzo polecam zakupy w sklepie Absorb, jestem w pełni zadowolona z poziomu obsługi oraz z produktu.

4 / 5 2019-02-07

Gdyby nie czas oczekiwania na przesyłkę było by na 6

5 / 5 2019-02-06

Rzetelnie

5 / 5 2019-02-04

Profesjonalnie i szybko

5 / 5 2019-02-04

Wszystko zgodne z życzeniem.

4 / 5 2019-02-04

Przesyłkę otrzymałem 28.01.2019 , wszystko OK. Pozdrawiam

5 / 5 2019-01-31

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2019-01-26

Bardzo dobrze

5 / 5 2019-01-24

Oglnie super.

5 / 5 2019-01-24

Polecam sprawnie i mega szybko.

4 / 5 2019-01-17

Szybko

5 / 5 2019-01-14

Wszystko super !!!Polecam z czystym sumieniem :)

5 / 5 2019-01-12

Produkt dostałem w tempie ekspresowym, w pełni zgodny z opisem, polecam :)

5 / 5 2019-01-12

Profesjonalna obsługa sklepu. Zapytałem o towar, który w danej chwili nie był obecny na stanie - sami zaproponowali, że jak tylko sie pojawi poinformuja mnie o dostawie i tak sie stało. Błyskawiczna i bezpieczna przesyłka. Towar oczywiście zgodny z opisem, nowy, oryginalnie zapakowany. Polecam

5 / 5 2019-01-10

Polecam wszystkim ten sklep Towar zgodny ,wysyłka odebrana po 2 dniach,

5 / 5 2019-01-10

Szybka realizacja zamówienia, bardzo polecam.

5 / 5 2019-01-09

super

5 / 5 2019-01-07

Polecam

5 / 5 2019-01-06

Polecm gorco:)

4 / 5 2019-01-05

Ok ok

5 / 5 2019-01-05

wszystko ok. szybka realizacja zamówienia. bardzo dobry kontakt

5 / 5 2019-01-03

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-01-03

Profesjonalna obsługa. Polecam!

5 / 5 2018-12-29

Profesjonalna obsługa, świetny kontakt. Szybka reakcja na zastrzeżenia dotyczące towaru.

5 / 5 2018-12-29

Mega sprAwnie i szybko!

4 / 5 2018-12-28

Przydałoby się węcej prawdziwych zdjęć w rzeczywistych kolorach.

5 / 5 2018-12-25

Polecam

5 / 5 2018-12-24

Szybko i zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2018-12-24

Polecam wszystkim fachową obsługa itd

5 / 5 2018-12-19

Polecam!

5 / 5 2018-12-19

Wszystko sprawnie i szybko

5 / 5 2018-12-16

Wspaniała obsługa, anulowanie i zwrot w ciągu kilku chwil (anulowane przez moją pomyłkę).

5 / 5 2018-12-15

Bardzo szybka przesyłka.Towar zgodny z opisem.Sklep godny polecenia. Zakup udany na 100%.

5 / 5 2018-12-08

Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-12-02

wszystko oki

5 / 5 2018-11-24

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-11-18

Ekstra

5 / 5 2018-11-17

Była pomyłka w przesyłce, ale została naprawiona

5 / 5 2018-11-16

Obsługa na najwyższym poziomie. Towar 1 klasa. POLECAM

5 / 5 2018-11-15

Zakupy w tym sklepie, to przyjemność. Profesjonalna obsługa, towar wysokiej jakości. 100% satysfakcji.

5 / 5 2018-11-02

Polecam.

4 / 5 2018-11-01

Solidnie, towar zgodny z opisem

4 / 5 2018-10-31

Zakupy przebiegły bezproblemowo. Polecam.

5 / 5 2018-10-24

Ekspresowe wysłanie zamówienia, wszystko przyszło ładnie zapakowane i takiej jakości, jakiej się spodziewałam po zdjęciach na stronie.

4 / 5 2018-10-22

Ok, troszkę czekałem na wysłanie, ale to okres poczerwcówkowy.

5 / 5 2018-10-20

Szybka wysyłka, etui bardzo ładne. Polecam.

4 / 5 2018-10-19

Dobry kontakt ze sprzedawcą, produkt zgodny z opisem

5 / 5 2018-10-15

wszystko ok

5 / 5 2018-10-15

jestem zadowolona z otrzymanego produktu

4 / 5 2018-10-14

Jestem bardzo zadowolony. Bardzo dobra i szybka obsługa.

4 / 5 2018-10-10

Wszystko Ok.produkt zgodny z opisem.

4 / 5 2018-10-07

dobra obsługa i szybka wysyłka. polecam

5 / 5 2018-10-02

rewelacja

5 / 5 2018-09-27

Wszystko ok.

5 / 5 2018-09-22

w porządku

5 / 5 2018-09-14

wszystko na poziomie

5 / 5 2018-09-12

Szybko i profesjonalnie, polecam!

5 / 5 2018-09-11

Super Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-09-07

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-09-05

Witam szybka i fachowa obsługa. Jestem bardzo zadowolony. Polecam

5 / 5 2018-08-31

Wszystko załatwione jak należy

5 / 5 2018-08-30

Polecam

5 / 5 2018-08-28

Szybko i wygodnie - odbior w kiosku

4 / 5 2018-08-27

Polecam

5 / 5 2018-08-26

Jak najbardziej polecam. Wszystko dopięte na ostatni guzik.

4 / 5 2018-08-25

Polecam.

5 / 5 2018-08-21

Błyskawiczna i rzetelna obsługa, profesjonalne doradztwo. P O L E C A M !

5 / 5 2018-08-12

potwierdzam godna polecenia

5 / 5 2018-08-12

Polecam serdecznie

4 / 5 2018-08-06

Polecam

5 / 5 2018-08-05

Informacje na temat postępu realizacji zamówienia na bieżąco i ekspresowa wysyłka, nie spodziewałam się tak szybkiej.

2018-08-05

Paczka trafiła do mnie po 6 dniach, kurier nie był za uprzejmy.

4 / 5 2018-08-02

Profesjonalna i szybka obsługa - trochę zbyt dużo maili z prośbą o opinię jeszcze przed otrzymaniem przesyłki

4 / 5 2018-07-30

Szybko i sprawnie mimo lekkiego zamieszania z mojej strony. Polecam.

4 / 5 2018-07-26

O.K. - polecam

3 / 5 2018-07-22

polecam Sprzedawcę

5 / 5 2018-07-19

Szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2018-07-14

Wszytsko w porządku. Polecam.

5 / 5 2018-07-10

Produkt zgodny z opisem. Przesyłka ekspresowa. Doskonała informacja mailowa. Sklep godny zaufania. Polecam !

5 / 5 2018-07-10

Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-07-03

Wszystko ok, szybką wysylka, towar dobrze zapakowany. Na 5:)

4 / 5 2018-06-18

Jeszcze nie wiem, czy poleciłbym ten sklep znajomym. Będę wiedział, gdy kupiona bateria do Samsung Galaxy S5 mini spełni moje oczekiwania, czyli chociaż przez kilka miesięcy utrzyma parametry jak dla nowego produktu. Pozdrawiam

5 / 5 2018-06-18

super

4 / 5 2018-06-18

Ok jest dobrze

4 / 5 2018-06-17

Profesjonalna obsługa polecam

4 / 5 2018-06-16

Szybko i w dobrej cenie

5 / 5 2018-06-16

Wszystko sprawnie, produkt super!

5 / 5 2018-06-15

Super towar, super obsługa i realizacja zamówienia

4 / 5 2018-06-01

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie, szybka realizacja, a kupiony przeze mnie produkt jest dobrej jakości za rozsądną cenę. Polecam

5 / 5 2018-06-01

Bardzo szybka przesyłka, solidnie zapakowana.

5 / 5 2018-05-30

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-29

Szybka transakcja, profesjonalne podejście do klienta. polecam !

4 / 5 2018-05-28

Szybka profesjonalna obsługa

4 / 5 2018-05-24

Profesjonalna obsługa polecam ten sklep .

4 / 5 2018-05-19

Obsługa profesjonalna i miła

4 / 5 2018-05-18

Polecam zakupy w tym sklepie chociaż nie jestem do końca zadowolony ponieważ szkło otrzymałem pekniete.

5 / 5 2018-05-16

Super,dziękuję!

5 / 5 2018-05-15

polecam

4 / 5 2018-05-15

Szybko, sprawnie, bezkontaktowo :)

5 / 5 2018-05-14

Dobrze. Ok.

5 / 5 2018-05-13

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Produkt zgodny z opisem i oczekiwaniami. Polecam

5 / 5 2018-05-12

PROFEZJONALIZM

5 / 5 2018-05-11

Profesjonalnie, szybko i dobrze! Polecam wszystkim. Jakość produktu również bardzo dobra, zgodna z oczekiwaniem.

5 / 5 2018-05-08

Super, ekspresowa wysyłka, towar na drugi dzień.

4 / 5 2018-05-07

Wszystko OK zgodnie z opisem produktu

5 / 5 2018-04-29

Najniższa cena, najlepsza obsługa. Polecam po stokroć.

5 / 5 2018-04-29

Profesjonalna obsługa, polecam!

5 / 5 2018-04-25

Polecam zakupy w tym sklepie!

5 / 5 2018-04-23

Wszytko super

5 / 5 2018-04-12

Polecam gorąco

5 / 5 2018-04-12

Szybko zgodnie z opisem i konkretnie. Polecam

5 / 5 2018-04-11

Solidna firma -polecam

5 / 5 2018-04-09

Bateria jaką zamówiłam w ekspresowym tempie była już u mnie.Bardzo polecam sklep.

5 / 5 2018-04-08

Super

5 / 5 2018-04-07

Szybka przesyłka, ładnie zapakowana. Polecam

5 / 5 2018-04-01

Profesjonalna obsługa

4 / 5 2018-03-21

Towar zgodny z opisem i zdjęciem,ale nie polecam go ponieważ jest kiepskiej jakości. Po założeniu etui telefon lata w nim na wszystkie możliwe strony i daje się słyszeć i odczuć niemiły efekt klekotania. Etui nie jest ściśle dopasowane do smartfona.

5 / 5 2018-03-18

Profesjonalna obsługa. Polecam.

4 / 5 2018-03-15

Jest ok

5 / 5 2018-03-08

Polecam

5 / 5 2018-03-04

Polecam

4 / 5 2018-03-03

Profesjonalna obsługa. Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-03-01

Wszystko ok

4 / 5 2018-02-19

Zakup przebiegł bez problemu

5 / 5 2018-02-13

Bardzo dobry kontakt, mimo pomyłki z mojej strony, odnośnie zamówienia, ekspresowa wymiana produktu - wszystko działa na korzyść klienta !

5 / 5 2018-02-12

szybko, sprawnie, doskonale

4 / 5 2018-02-12

Szybko i przyjemnie

5 / 5 2018-02-06

Super

5 / 5 2018-02-04

Wszystko w porządku

5 / 5 2018-02-04

Poprostu super! Paczka wysłana błykawicznie, przedmiot zapakowany dokładnie i i solidnie. Dobra jakość w niskiej cenie ! Polecam!

5 / 5 2018-02-02

Bezproblemowo, wszystko przebiegło w prządku. Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia.

4 / 5 2018-01-24

Transakcja przeprowadzona szybko sprawnie fachowo.Polecam .

5 / 5 2018-01-20

Poza tym, że bateria wymagała jednak formowania, wszystko OK. Polecam!

5 / 5 2018-01-18

Szybką realizacja i super kontakt

5 / 5 2018-01-16

Wszystko ok

3 / 5 2018-01-11

Dobry poziom obsługi klienta. Zamówienie zostało dostarczone szybko w zadowalającej jakościowo paczce. Myślę, że chętnie poleciłbym ten sklep moim znajomym.

5 / 5 2018-01-10

polecam zakupy z tym allegrowiczem, szybko i sprawnie

3 / 5 2018-01-08

Produkt, który zamówiłem (szkło hartowane) przyjechało do mnie uszkodzone, ale reklamacja przebiegła bardzo szybko i sprawnie.

4 / 5 2018-01-07

Szybka dostawa. Polecam.

5 / 5 2018-01-06

Wszystko ok z zegarkiem w ręku 25h i towar był u mnie w domu

4 / 5 2018-01-06

All Perfect

5 / 5 2018-01-04

Fachowo, solidnie,szybko i bardzo uprzejmie

5 / 5 2018-01-03

Szybko i sprawnie :)

5 / 5 2018-01-03

Super kontakt! Expresowa wysyłka! polecam

5 / 5 2017-12-29

bardzo dobry kontakt, szybka realizacja

5 / 5 2017-12-28

Brak uwag

3 / 5 2017-12-28

Szybka dostawa wszystko tak jak w ogłoszeniu

5 / 5 2017-12-19

SZybka przesyłka towar zgodny z opisem .Polecam w 100%

5 / 5 2017-12-19

Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem.Polecam

5 / 5 2017-12-19

Extra

5 / 5 2017-12-17

Profesjonalna obsługa. Szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-12-17

Zamówienie złożyłem w niedzielę koło południa, przesyłka była już przygotowana w paczkomacie do wysyłki w niedziele wieczorem, szybciej się już chyba nie da.

5 / 5 2017-12-17

Wszystko ok.

5 / 5 2017-12-10

wszystko ok

5 / 5 2017-12-09

Szybko solidnie polecam

5 / 5 2017-12-08

Ekspresowa wysyłka.

5 / 5 2017-12-02

Szybko, profesjonalnie.

4 / 5 2017-11-29

Ok, wszystko gra.

4 / 5 2017-11-26

Ok spoko

5 / 5 2017-11-22

Profesjonalna obsługa, polecam ten sklep innym. Bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-11-12

Szybka wysyłka, pełen profesjonalizm, polecam!

4 / 5 2017-11-07

Polecam

5 / 5 2017-11-01

spoko

5 / 5 2017-10-27

Wszystko ok.

5 / 5 2017-10-25

Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-10-25

Etui pasuje idealnie i wygląda bardzo efektownie. Natomiast szkło niestety nie przylega do całego ekranu telefonu ponieważ ekran jest zaokrąglony a szkło płaskie. Ogólnie polecam

5 / 5 2017-10-21

Od złożenia zamówienia 27 godzin do odebrania zamówionego przedmiotu.Brawo!

3 / 5 2017-10-19

Paczka dotarła trochę później niż przewidział dostawca. Poza tym zamówiony kabel dotarł w innym kolorze.

4 / 5 2017-10-18

Z telefonu Jestem zadowolony lecz ze szkła ochronnego to nie niby na cały ekran ale się rozczarowałem za tę kwotę dostałbym szkło hybrydowe na cały ekran pozdrawiam

5 / 5 2017-10-17

Polecam sprawnie i szybko zakup juz nastepnego dnia odebralam

5 / 5 2017-10-14

Polecam zakupy. Transakcja przebiegła bez zarzutu.

5 / 5 2017-10-10

Super

4 / 5 2017-10-09

Polecam zakupy w tym sklepie

1 / 5 2017-10-08

Przydałoby się węcej prawdziwych zdjęć w rzeczywistych kolorach.

4 / 5 2017-10-04

Polecam !

4 / 5 2017-10-01

Profesjonalna obsługa , Bardzo polecam !!:)

5 / 5 2017-09-30

Renia G.

5 / 5 2017-09-24

Szybka wysyłka i wszystko zgodne z opisem polecam ten sklep

5 / 5 2017-09-17

Super szybka przesyłka. Wszystko się zgadza

5 / 5 2017-09-15

Polecam , wszystko ok.

5 / 5 2017-09-11

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-09-10

Polecam

5 / 5 2017-09-04

Wszystko zgodne z zamówieniem dotarł w ekspresowym tempie. BArizona polecam.

5 / 5 2017-09-04

Super

5 / 5 2017-09-04

Przesyłka dotarła bardzo szybko. Nic nie było uszkodzone

5 / 5 2017-09-03

Polecam

4 / 5 2017-09-02

Profesjonalnie

5 / 5 2017-08-31

Polecam

5 / 5 2017-08-30

Zakupy w tym sklepie godne polecenia. Zamówiona przeze mnie bateria jest świeżutka.

4 / 5 2017-08-30

Bardzo długo czekałem na dostawę do sklepu (aż 2 miesiące). Jakość obsługi oceniam na 5/5 z powodu szybkiego odpowiadania na maile oraz udzielania przez sklep szczegółowych informacji. Po zamówieniu przesyłka doszła w niespełna 48h więc oceniam oczywiście 5/5. Jakość zapakowania produktu 5/5. Sklepu bym nie polecił chyba jenak z powodu oczekiwania 2 miesięcy na dostawę produktu do sklepu. Poprawcie dostępność produktów, reszta 5/5.

Rzetelne opinie o Absorb.pl

Absorb.pl

Siedziba
Pabianice

WWW
http://absorb.pl

Email
[email protected]

Telefon
578594505

Komórka
578594505

Infolinia
+48 578 594 505

Logowanie