Kategorie: / Foto

Accord-foto.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.88
opinie o Accord-foto.pl
5 / 5 2019-03-23

Szybko,towar zgodny z opisem , bdb zapakowany. Zdecydowanie polecam

5 / 5 2019-03-22

Bardzo pomocny doradca. Milo i super szybko. Dziekuje

5 / 5 2019-03-16

Profesjonalne podejście do klienta, bardzo szybka wysyłka i szczelne opakowanie sprzętu. Informacja o statusie zamówienia na każdym etapie.

5 / 5 2019-03-13

Zdecydowanie polecam, szybko, sprawnie. Bardzo starannie zapakowane. Pozdrawiam Tomek.

5 / 5 2019-03-08

Rewelacyjny sklep. Po złożeniu zamówienia zadzwonili do mnie, żeby poinformować mnie że mogę kupić ten sam produkt taniej . Gorąco Polecam

5 / 5 2019-03-06

Dobry kontakt z klientem, szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2019-03-03

Pierwszy raz widzę taką dbałość o sprzęt podczas wysyłki, nauczony złym doświadczeniem z innymi sklepami umiem ten sklep docenić. Dodatkowo wstępne przygotowanie obiektywu przed wysłaniem to całkowita nowość - nikt tak nie robi. Fakt, że na nic się to zdało bo Sigmy bez gruntownej kalibracji w serwisie nie da się używać, nie zmienia mojego podziwu :)

5 / 5 2019-03-01

Polecam ten sklep i podejście do klienta.

4 / 5 2019-02-12

Jak najbardziej polecam ten sklep wszystkim.

5 / 5 2019-02-10

Szybka wysyłka ładnie spakowana

4 / 5 2019-02-03

Sklep nie posiada wszystkich towarów w magazynie (to zrozumiałe) i jest uzależniony od szybkości dostawy od hurtownika/producenta, stąd wynikło niewielkie opóźnienie ale zgłoszone przez sklep, wyjaśnione i zaakceptowane z mojej strony. Obiektywnie jednak wystąpiło, stąd ubywa dwie gwiazdki.

4 / 5 2019-02-01

Dobrze i szybko załatwione zamówienie, Reklamacja produktu równie szybko i bezproblemowo.

5 / 5 2019-01-31

Bardzo profesjonalna i szybka współpraca. Polecam!

5 / 5 2019-01-29

Transakcja okazała się niesamowicie szybka. Tak, jak zakładałam dzień po przyjęciu zamówienia kurier stał u progu moich drzwi. Sprzęt, który zamówiłam - pierwsza klasa! Jestem właścicielką marki biżuteryjnej, potrzebny mi sprzęt kompaktowy, łatwy w obsłudze, ale jednocześnie na tyle profesjonalny, by zdjęcia, które robię były dla klientek atrakcyjne. Dzięki zestawowi w skład którego wchodził między innymi namiot bezcieniowy i dwa statywy oświetleniowe wraz z oświetleniem firmy Mitoya zdjęcia, które robię są o niebo lepsze. Dziekuje

5 / 5 2019-01-26

Polecam w 100%

5 / 5 2019-01-22

Wszystko bardzo dobrze.

4 / 5 2019-01-07

polecam wszystkim.

5 / 5 2019-01-01

Bardzo dobrze

5 / 5 2019-01-01

Wszystko git!

5 / 5 2018-12-28

Wzorowa, profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-12-25

Wszystko poszło sprawnie

5 / 5 2018-12-23

Bardzo polecam ACCORD FOTO! Fachowa, miła i sympatyczna obsługa, błyskawiczna realizacja zamówienia. Towar zapakowany wzorowo. Proponuje innym sprzedawcom wziąć korepetycje w ACCORD FOTO z fachowości, uprzejmości i podejścia do swoich klientów. Dziękuje serdecznie i pozdrawiam wspaniały Zespół ACCORD FOTO!!

5 / 5 2018-12-23

Zakup przebiegł bez problemów

5 / 5 2018-12-20

Super polecam

5 / 5 2018-12-20

Jestem stałą klientką. Polecam :)

5 / 5 2018-12-16

Nie mam żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2018-12-10

Miła obsługa, szybka przesyłka i zgodny towar, nic tylko kupować :)

5 / 5 2018-12-06

Błyskawiczna przesyłka, szybki kontakt, polecam!

5 / 5 2018-11-29

Profesjonalna obsługa klienta. Szczerze polecam!

5 / 5 2018-11-25

Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-11-21

Bardzo fachowa i miła obsługa. Kupując obiektyw skorzystałem z Programu Bezpieczne Zakupy i Gwarancji Ostrości. Jest dokładnie tak jak miało być. Obiektyw sprawdza się znakomicie. Jestem bardzo zadowolony i chętnie tu wrócę na kolejne zakupy. Polecam to miejsce, zarówno profesjonalistom jak i amatorom !!!

5 / 5 2018-11-17

Bardzo profesjonalna obsługa. Świetny kontakt z prowadzącymi sprzedaż. Polecam

4 / 5 2018-11-11

Wszystko ok. Informacja o ksiegowaniu po efektywnie 2 dniach od przelewu, ale towar byl juz w drodze - ogolnie przesylka zrealizowana bardzo szybko. Polecam!

5 / 5 2018-11-04

Rewelacja! Bezproblemowy kontakt i ekspresowa wysyłka - szczerze polecam :)

5 / 5 2018-11-02

Polecam

5 / 5 2018-10-30

Polecam gorąco. Wszystko profesjonalnie

5 / 5 2018-10-24

Nic dodać, nic ująć!

5 / 5 2018-10-12

Robienie zakupów w tym sklepie to czysta przyjemność. Pełen profesjonalizm , szybkość w działaniu oraz wsłuchiwanie się w potrzeby klienta. Nie jest to mój ostatni zakup w Accord Foto. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam

5 / 5 2018-10-08

Serdecznie polecam - doskonały kontakt ze sprzedawcą i szybka wysyłka towaru

5 / 5 2018-10-08

Bardzo dobry, godny zaufania sklep. Polecam.

5 / 5 2018-10-07

Szybka realizacja, korzystne ceny, dobry kontakt ze sprzedającymi, polecam

5 / 5 2018-10-04

Jeden z moich ulubionych sklepów fotograficznych. Obsługa na medal, dobre zabezpieczenie przesyłki i terminowość.

5 / 5 2018-10-02

polecam

5 / 5 2018-10-01

Bardzo solidny sklep. Z ogromną przyjemnością polecam!

5 / 5 2018-10-01

Wszystko w najlepszym porządku.

4 / 5 2018-09-28

Profesjonalna, szybka i miła obsługa. Polecam

5 / 5 2018-09-19

Fantastyczny sklep

4 / 5 2018-09-18

Bardzo szybka dostawa. Bez zarzutów. Polecam!

5 / 5 2018-09-16

Bardzo polecam

5 / 5 2018-09-16

Super

5 / 5 2018-09-15

Wszystko bardzo dobrze i szybko. Polecam.

5 / 5 2018-09-14

Kontakt telefoniczny wzorcowy, paczka zapakowana starannie, towar zgodny z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2018-09-14

Polecam

5 / 5 2018-09-06

Wszystko w jak najlepszym porządku

5 / 5 2018-09-04

No po prostu nie ma nigdzie indziej lepszego sklepu.

5 / 5 2018-08-25

Jestem bardzo zadowolona z szybkości i jakości obsługi. Złożyłam zamówienie w sobotę, a we wtorek paczka była już u mnie w stanie nienaruszonym. Bardzo polecam!

5 / 5 2018-08-22

Wszystko OK.

5 / 5 2018-08-18

Wszystko ok

5 / 5 2018-08-16

Szybka realizacja nawet w okresie świątecznym. Przesyłka zapakowana bardzo dokładnie i bezpiecznie.

5 / 5 2018-07-29

Sklep działa szybko, jest rzetelny, polecam.

5 / 5 2018-07-28

Wszystko gitesik!

5 / 5 2018-07-24

Profesjonalna obsługa. Polecam

4 / 5 2018-07-18

Rzeczowe doradztwo przy wyborze sprzętu, kompleksowe sprawdzenie poprawności działania przed wydaniem. Bardzo miła obsługa.

5 / 5 2018-06-28

szybko i gladko .Niemniej jednak dobrze byloby miec mozliwosc kontaktu z dostawca zamiast czkac w domu od 10.00 do 5.00

5 / 5 2018-06-27

Polecam!

5 / 5 2018-06-21

Super

5 / 5 2018-06-18

Bardzo miła i troskliwa obsługa, kupiłem obiektyw na raty. Był jakiś problem w banku, tzn. wyniknął z mojej winy, ponieważ źle załadowałem jeden dokument przez formularz i wszystko się przedłużało, jednak sklep na bierząco wszystko monitorował kontaktując się zarówno z bankiem oraz ze mną. Szybka wysyłka i dobrze zabezpieczona. Polecam

5 / 5 2018-06-06

Wszystko zgodnie z zamówieniem, zapakowane solidnie, pełen profesjonalizm. Polecam!

5 / 5 2018-06-06

Sklep bardzo profesjonalny, kontakt praktycznie natychmiastowy. Gorąco polecam :)

5 / 5 2018-05-31

Statyw pierwsza klasa!!! Kontakt ze sklepem doskonały!!! Żeby wszyscy mieli takie podejście do klienta:-)

5 / 5 2018-05-28

Sklep idealny, zamówienie doszło piorunem bez żadnych komplikacji, towar dobrze zabezpieczony.

5 / 5 2018-05-28

ok.polecam

5 / 5 2018-05-25

Profesjonalne podejście do klienta, pomoc w doborze sprzętu, paczki zawsze świetne zapakowane, szczerze polecam bo wydałem tam sporo pieniędzy i nigdy się na nich nie przejechałem

5 / 5 2018-05-19

Wszystko super profesjonalnie

5 / 5 2018-05-18

Dobrze

5 / 5 2018-05-13

Fachowa i miła obsługa , polecam .

5 / 5 2018-05-11

super

5 / 5 2018-05-10

Wszystko w najlepszym porządku. Jestem pewien, że jeszcze się spotkamy:)

5 / 5 2018-05-07

Produkt zgodny z opisem , umiarkowana cena, błyskawiczna realizacja. Polecam !

5 / 5 2018-04-30

wszystko OK

5 / 5 2018-04-28

Transakcja bardzo szybko przeprowadzona, produkt tak jak w opisie. Nie mam żadnych zastrzeżeń, bardzo polecam.

5 / 5 2018-04-27

wszystko w jak najlepszym porządku, pozdrawiam

5 / 5 2018-04-25

Polecam :)

5 / 5 2018-04-24

Zamówiłem towar, dostałem go bardzo szybko, po czym bez problemów go odesłałem, pieniążki wróciły. Sklep warty polecenia ze względu na szybkość działania i wspaniałą relację z klientem, nie często dzisiaj spotykaną. Na bank coś u nich kupię kiedyś. Polecam!

5 / 5 2018-04-19

Profesjonalny sklep, szybka wysyłka

5 / 5 2018-04-18

Super obsługa,szybko .sprawnie.....

5 / 5 2018-04-17

Goraco polecam!

5 / 5 2018-04-17

To nie pierwszy mój zakup w tym sklepie i z pewnością nie ostatni. Fajny sklep, przyjazny interface, duży wybór towaru z różnych półek cenowych. Zawsze wszystko dobrze zapakowane, bez pomyłek nawet w drobnych akcesoriach (w przeciwieństwie do innych, gdzie dba się tylko o klienta robiącego duże zakupy)- ta uwaga nie dotyczy fripers, bo to też bardzo dobry sklep foto. Generalnie polecam.

5 / 5 2018-04-16

bardzo szybko i profesionalnie

5 / 5 2018-04-12

Dobre ceny, duży asortyment, różne formy płatności.

5 / 5 2018-04-06

jest OK.

4 / 5 2018-04-05

profesjonalnie zgodnie z opisem

4 / 5 2018-04-02

Najlepszy sklep w jakim kupowałem. Obsługa można powiedzieć że jest WZORCOWA. Pracownicy wiedzą o czym mówią.

5 / 5 2018-03-26

ok.polecam

4 / 5 2018-03-15

Jestem bardzo zadowolona z obsługi w AccordFoto. Zamówienie składałam w czwartek a w poniedziałek miałam już zamówiony sprzęt w domu. wszystko było zabezpieczone przed ewentualnym zawilgoceniem czy upadkiem. Płaciłam kurierowi przy odbiorze przesyłki. Firmę warto polecić, robię to z czystym sumieniem.

5 / 5 2018-03-08

.....

5 / 5 2018-03-02

Wszystko ok

5 / 5 2018-02-22

W samych superlatywach można się wypowiedzieć o firmie ACCORD-FOTO.

5 / 5 2018-02-20

B.dobra obsluga,polecam.

5 / 5 2018-02-14

Nic dodać nic ująć wszystko gra

5 / 5 2018-02-11

Sprawna obsługa !

5 / 5 2018-02-02

Korzystanie z tego sklepu to czysta przyjemność. Doradztwo na najwyższym poziomie. Nie wiem jak to robią ale zawsze znajdą czas na omówienie sprzętu, porównanie go z innym podobnym i sto razy łatwiej podjąć decyzje. Kupiłem tam kilka rzeczy i wszystkie tuż przed ostatecznym zakupem dokładnie oglądnąłem etc w sklepie stacjonarnym co akurat dla mnie jest mega ważne. Tak w kontakcie telefonicznym, mailowym czy osobistym goście do rany przyłóż. Pozdrawiam accord foto i do zobaczenia przy kolejnych zakupach.

4 / 5 2018-02-01

Wszystko OK, szybko i sprawnie

4 / 5 2018-01-28

Obsługa bardzo profesjonalna, konkurencyjne ceny, jedynym minusem jest brak możliwości płatności kartą czy blikiem, możliwe jest tylko dokonanie płatności tradycyjnym przelewem, co jest dosyć upierdliwe.

5 / 5 2018-01-24

Szybko miło ;)

5 / 5 2018-01-20

Profesjonalnie,szybko -polecam

5 / 5 2018-01-18

Bardzo profesjonalna i rzetelna obsługa, duża wiedza sprzedającego. Dostawa terminowa, przesyłka solidnie zapakowana

5 / 5 2018-01-18

Wspaniały sklep!!!

5 / 5 2018-01-15

Szybka realizacja, prawdziwy stan magazynowy oraz prawidłowe zapakowanie delikatnego przecież sprzętu - krótko ujmując jestem zadowolony i sklep polecam.

4 / 5 2018-01-10

Jest ok polecam.

5 / 5 2018-01-03

Wyrażam pełne uznanie dla firmy ACCORD, już drugi raz skorzystałem z jej usług, zadowolony jestem z szybkości realizacji, solidnego zapakowania (tym razem żarówki), już niezależnie samego sprzętu oświetleniowego. Z przekonaniem polecam. MS

5 / 5 2017-12-25

tak dobrze

5 / 5 2017-12-23

Polecam

5 / 5 2017-12-21

Super kontakt i wysyłka w dzień zamówienia. Towar porządnie i bezpiecznie zapakowany. Polecam.

5 / 5 2017-12-15

Wszystko ok

5 / 5 2017-12-15

Bardzo szybko towar pojawił się u mnie. Był dobrze zabezpieczony (wziąłem świetlówkę).

5 / 5 2017-12-13

Profesjonalnie i super. Szybka dostawa, drogie szkła popakowane bardzo odpornie na wstrząsy i uszkodzenia. Kupuję nie pierwszy raz i bardzo polecam.

5 / 5 2017-12-09

Niesłychanie przyjemna obsługa i profesjonalna pomoc. :)

5 / 5 2017-12-07

Kupiłem co chcialem, dwoje pracowników udzielilo mi wyczerpujących informacji i nie przeszkadzal im moje amatorskie podejście do tematu. Dziękuję, za udane zakupy

5 / 5 2017-12-03

Profesjonalna obsługa, świetny kontakt. Towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2017-11-26

Polecam !

4 / 5 2017-11-25

ok

5 / 5 2017-11-17

Szybko profesjonalnie a jak były niejasności szybki kontakt telefoniczny. Polecam

5 / 5 2017-11-06

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam.

5 / 5 2017-10-27

Wszystko profesjonalnie

4 / 5 2017-10-25

SOlidna obsługa. Towar zgodny z zamówieniem. Bardzo dobrze zabezpieczony filtr - dotarł bez przeszkód w całości.

5 / 5 2017-10-20

Wszystko w najlepszym wydaniu, moge tylko polecać, jestem maxymalnie zadowolony z obsługi i cen, dziekuje napewno wrócę do tego sklepu

5 / 5 2017-10-09

Wszystko OK

5 / 5 2017-10-05

Polecam

5 / 5 2017-10-04

Perfekcyjnie

4 / 5 2017-10-02

Obsluga oraz czas realizacji zamowienia zadowalajacy

5 / 5 2017-10-01

Bardzo dobre ceny i błyskawiczna realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-09-26

Super sklep

5 / 5 2017-09-09

Profesjonalne podejście do klienta, jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2017-09-06

pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-09-02

swietna obsluga

5 / 5 2017-08-26

Bardzo miły Pan a zarazem fachowiec ,może mikrofon był gdzieś nieco taniej ale za BARDZO fachowe doradztwo zakup zrobiłem u Tego Pana. Polecam w 100%

5 / 5 2017-08-06

Jestem bardzo zadowolona, polecam zakupy!

5 / 5 2017-07-23

Bardzo miło

5 / 5 2017-07-17

Polecam zakupy w tym sklepie, szybka realizacja, towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2017-07-05

Transakcja przebiegła bardzo szybko, sprawnie, bezproblemowo. Polecam każdemu. Dziękuję

5 / 5 2017-07-02

Wzorowa obsługa i szybka wysyłka.

5 / 5 2017-07-02

Miły kontakt telefoniczny, błyskawiczna wysyłka. Sprzęt bezpiecznie zapakowany. Polecam

5 / 5 2017-06-28

Bardzo profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-06-26

Podoba mi się podejście firmy do klienta. Otrzymałem zamówiony towar. Wszystko się zgadza ze specyfikacją

5 / 5 2017-06-23

Miła obsługa i szybka realizacja transakcji. Towar zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2017-06-05

Szybko, fachowo i rzetelnie. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-05-28

Profesjoalna obsługa,. Transakcja bardzo szybko zrealizowana

5 / 5 2017-05-26

Wszystko w porządku. Polecam.

5 / 5 2017-05-26

Wszystko Ok

4 / 5 2017-05-19

Jeśli chodzi o sklep, obsługa szybka i profesjonalna. Realizacja zamówienia błyskawiczna do momentu kiedy przesyłkę przejęła firma DHL. Tragedia. Dlatego szybkość realizacji zamówienia oceniam na 1/5.

5 / 5 2017-05-18

Profesjonalizm w każdym calu. Polecam.

4 / 5 2017-05-15

Wszystko w klasie. Bez zastrzeżeń.O:-) ;-) :-) :-) :-)

5 / 5 2017-05-13

Profesjonalnie i szybko. Polecam!

5 / 5 2017-05-07

ok

4 / 5 2017-05-05

polecam

5 / 5 2017-05-05

Profesjonalna obsługa, towar super zabezpieczony,szybka dostawa.

5 / 5 2017-04-29

Zgodność towaru z opisem, paczka zapakowana aż za dobrze :) polecam

5 / 5 2017-04-27

Super

5 / 5 2017-04-26

Ok polecam

5 / 5 2017-04-18

Kapitalna obsługa! W innych sklepach mówili, że niemożliwe, w Accord załatwili od ręki!

5 / 5 2017-04-12

Pierwszy raz zamawiałem i jak to zawsze za pierwszym razem mała obawa, ale wszystko w najlepszym porządku. Szybko zgodnie z opisem i bez spamu. Polecam.

5 / 5 2017-04-09

Transakcja przebiegła pomyślnie.

5 / 5 2017-04-09

Profesjonalna obsługa ze strony sklepu.

5 / 5 2017-04-03

Mam nadzieję skorzystać w przyszłości z usług sklepu. Wszystko w najlepszym porządku.

Rzetelne opinie o Accord-foto.pl

Accord-foto.pl

Siedziba
Rzeszów

WWW
http://www.accord-foto.pl

Email
[email protected]

Telefon
(0-17) 779 87 68

Komórka
0-790 526 352

Infolinia
-

Logowanie