Kategorie: / Komputery

Acom.pl Opinie Klientów

4.76/5.00 - ilość ocen: 156
opinie o Acom.pl
5 / 5 2019-03-16

Profesjonalna obsługa, towar zgodny z opisem i szybka wysyłka - POLECAM!!

2019-03-15

Może być

4 / 5 2019-03-15

Wszystko OK. Sprawna wysyłka, towar dobrze zapakowany.

4 / 5 2019-03-11

Dobry cena i dobry serwice

5 / 5 2019-03-11

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2019-03-08

Szybko i sprawnie

5 / 5 2019-03-07

Bez uwag szybko i profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2019-03-05

Pełen profesjonalizm, realizacja ekspresowa, polecam każdemu.

5 / 5 2019-03-02

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-02-25

Bardzo zadowolony z obsługi tego sklepu

5 / 5 2019-02-22

Sklep godny polecenia!

5 / 5 2019-02-22

Wszystko perfekcyjnie,polecam

5 / 5 2019-02-21

Wszystko na najwyższym poziomie

5 / 5 2019-02-15

Dobry kontakt przed sprzedażą. Szybka realizacja zamówienia. Polecam.

4 / 5 2019-02-14

Wszystko sprawnie bez zakłóceń.

5 / 5 2019-02-02

Szybko i sprawnie. Polecam ten sklep.

5 / 5 2019-01-24

wszystko super, polecam

5 / 5 2019-01-24

szybko sprawnie i na temat

5 / 5 2019-01-22

wszystko ok

4 / 5 2019-01-13

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i bez żadnych zastrzeżeń. Polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2019-01-11

Miła szybka obsługa produkt zgodny z opisem szybka wysyłka - polecam !!!!

5 / 5 2019-01-07

Wszystko ok

5 / 5 2019-01-05

Szybko i sprawnie

5 / 5 2019-01-05

Sprawnie, bezpiecznie, bez pestek.

5 / 5 2018-12-27

super

5 / 5 2018-12-22

Profesjonalne zakupy. Szybko, solidnie, super kontakt z klientem. Polecam

5 / 5 2018-12-18

Gitez.

3 / 5 2018-12-13

Sklep sprytnie w opisie towaru umieszcza, że towar jest nowy ale "podemonstracyjny". Trzeba dokładnie czytać co się kupuje. Towar był używany i go zwróciłem. Pieniądze za zakupiony telefon zostały mi zwrócone ale straciłem sporo nerwów i pieniądze na kuriera w obie strony. Uważam, że to nie jest do końca w porządku, a argument, że trzeba dokładnie czytać co się kupuje nietrafiony. Jeżeli jestem przekierowywany z Ceneo to porównywane są tam produkty nowe, a nie nowe z używanymi. Powinno to być bardzo wyraźnie zaznaczone na stronie sklepu. A nie sprytnie wplecione w tekst, którego nikt nie czyta z kupujących.

5 / 5 2018-12-12

Usługa szybka i profesjonalna, produkt zgodny z opisem, bardzo dobra cena

5 / 5 2018-12-09

Zakup w dobrej cenie i szybko dostarczony.

5 / 5 2018-12-08

Szybka i bezproblemowa realizacja zamowienia. Polecam.

4 / 5 2018-12-07

Możecie u nich kupować

5 / 5 2018-12-04

Wszystko ok

5 / 5 2018-12-02

bylo bardzo szybko, naprawde nie ma do czego sie przyczepic

5 / 5 2018-12-01

super

5 / 5 2018-11-25

Profesjonalnie.

5 / 5 2018-11-21

wszystko szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem - polecam

4 / 5 2018-11-17

pozytywne !

5 / 5 2018-11-15

Byłem mile zaskoczony szybkością wysyłki. Dosłownie na drugi dzień po zakupie otrzymałem paczkę. Dobra informacja mailowa.

5 / 5 2018-11-07

Super

5 / 5 2018-11-06

Bardzo miła obsługa i expresowa wysyłka.

5 / 5 2018-10-29

Polecam gorąco, przyjemnie jest robić zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-10-21

Wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2018-10-17

Towar zgodny szybko dostarczony.

4 / 5 2018-10-12

Polecam

4 / 5 2018-10-11

Trochę za długi termin realizacji przez InPost, a sam sklep i obsługę bardzo polecam!

5 / 5 2018-09-29

Wszystko w najlepszym porządku.

4 / 5 2018-09-11

Bardzo dobry i solidny sklep. Polecam

5 / 5 2018-09-02

Szybka realizacja. Bezproblemowo. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-08-30

polecam

5 / 5 2018-08-29

Wszystko świetnie i bardzo sprawnie, polecam!

5 / 5 2018-08-26

Szybko i sprawnie. Polecam każdemu.

4 / 5 2018-08-20

Wszystko w porządku

5 / 5 2018-08-17

WSZYSTKO OK

5 / 5 2018-08-12

Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2018-08-09

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-07-27

Bardzo polecam, bez problemów.

5 / 5 2018-07-24

Super.

5 / 5 2018-07-15

Bardzo szybko zrealizowane zamówienie.Polecam.

5 / 5 2018-07-10

Wszystko ok

5 / 5 2018-07-09

SUPER

4 / 5 2018-06-30

Wszystko OK.

5 / 5 2018-06-30

Super

5 / 5 2018-06-28

ok polecam

5 / 5 2018-06-20

Wszystko przebiegło szybko i profesjonalnie! Gorąco polecam.

5 / 5 2018-06-18

Szybka wysyłka, sprawny kontakt. Wszystko w jak najlepszym porządku, serdecznie wszystkim polecam zakupy u tego sprzedawcy!

5 / 5 2018-06-16

Transakcja przebiegła szybko i bez najmniejszych zastrzeżeń

4 / 5 2018-06-16

Wszystko ok, jedynie przed świętami przesyłka szła trochę długo chyba z winy Inpostu.

5 / 5 2018-06-05

Wszytsko ok

5 / 5 2018-06-01

Super! Polecam!

5 / 5 2018-05-24

wszystko ok

4 / 5 2018-05-23

Wszystko OK :)

5 / 5 2018-05-10

Profesjonalna obsluga. Przyjemna transakcja. Starają się o klienta.

5 / 5 2018-05-01

Dobry towar w super cenie świetny kontakt

5 / 5 2018-04-24

Szybko i zgodnie z umową, niczego więcej nie trzeba, polecam!

4 / 5 2018-04-24

Transakcja szybka towar zgodny z opisem.Polecam

5 / 5 2018-04-19

polecam

5 / 5 2018-04-10

ZDECYDOWANIE POLECAM !!!

5 / 5 2018-04-09

Polecam.

5 / 5 2018-04-09

Transakcja odbyło się szybko i bezproblemowo.

1 / 5 2018-03-29

Zakupiłem telewizor który nie miał prawa trafić na rynek Polski. Firma przyjęła reklamacje niestety nie ma zamiaru zwrócić mi należnych pieniędzy. Zostałem oszukany i sprawa trafi do sądu. Po oczekiwaniu 1,5 miesiąca firma nie ma zamiaru zwrócić pieniędzy. Obsługa skrajnie nie miła i arogancka. Przestrzegam przed zakupem czegokolwiek !

5 / 5 2018-03-25

Polecam :)))

5 / 5 2018-03-24

Panie z obsługi w punkcie w Warszawie są znakomitymi babkami :) Jestem zadowolona z zakupu, polecam :)

5 / 5 2018-03-10

Super profesjonalna obsługa, szybko, sprawnie i bez problemów, polecam.

5 / 5 2018-03-08

Bardzo dobrze

5 / 5 2018-02-21

POLECAM

5 / 5 2018-02-20

Same gwiazdki, polecam. Profesjonalnie, szybko, a także najtaniej.

5 / 5 2018-02-19

Szybko bez problemów.

5 / 5 2018-02-17

wszystko super, polecam

5 / 5 2018-02-15

wszystko ok. tzn. laptop, dostawa , kontakt tel. kurier,f-ra ok.

5 / 5 2018-02-08

Bardzo szybka dostawa, iPhone poza oryginalnym pudełkiem i dołączona przejściówka z angielskiej wtyczki na europejska był owinięty w folie bąbelkową także zabezpieczony poprawnie. Nie mam żadnych zastrzeżeń

5 / 5 2018-02-05

Wszystko szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-01-11

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-01-05

Bardzo szyko i sprawnie. Propdukt ok.

5 / 5 2018-01-02

Polecam !!!

5 / 5 2018-01-02

Zamówienie zrealizowano zgodnie z moim oczekiwaniem

5 / 5 2017-12-20

Transakcja przebiegła pomyślnie.

5 / 5 2017-12-19

Bardzo szybka realizacja zamówienia, przemiła obsługa telefoniczna. Zamówiłam głośnik JBL Pulse 2. Sprzęt super! Praca sklepu na najwyższym poziomie.

4 / 5 2017-12-10

Profesjonalna obsługa, zamówienie zrealizowane zgodnie z preferencjami. Sklep warty polecenia.

5 / 5 2017-12-05

Profesjonalna obsługa polecam

5 / 5 2017-12-01

Super

5 / 5 2017-11-23

Naprawdę polecam !!!

5 / 5 2017-11-22

Pelen profesjonalizm

5 / 5 2017-11-18

Polecam. Wszystko zgodne z opisem. Bardzo szybka wysyłka.

5 / 5 2017-11-15

POLECAM SUPER OBSŁUGA

5 / 5 2017-11-07

Wszystko ok , polecam

5 / 5 2017-11-07

wszystko ok

5 / 5 2017-10-22

Polecam super

5 / 5 2017-10-22

Wszytsko odbyło się zgodnie zoczekiwaniem. Polecam

4 / 5 2017-10-15

Wszystko ok

5 / 5 2017-10-12

.....

5 / 5 2017-10-10

Kozacko

3 / 5 2017-10-09

Sklep spełnił w pełni moje oczekiwania - lekkie zawirowania u dostawcy, ale w okresie przedświątecznym można to zrozumieć

5 / 5 2017-09-23

Polecam

1 / 5 2017-09-22

Przyjęto zamówienie bez możliwości jego realizacji Dobrze, że chociaż powiadomili o tym, ale dość późno

5 / 5 2017-09-07

Sprzęt w 100% sprawny. Póki co sprawuje się świetnie i spełnia moje oczekiwania.

5 / 5 2017-09-05

5 znakow

5 / 5 2017-08-27

Wszystko na najwyższy poziomie. Polecam

5 / 5 2017-08-24

Bożena

5 / 5 2017-08-16

Profesjonalizm.

4 / 5 2017-08-14

Brak towaru. Kontakt ze strony sklepu nastepnego dnia, wyjasnienie sytuacji z dystrybutorem kolejnego, zrezygnowalem jednak z realizacji zamowienia ze wzgledu na zbyt dlugi czas oczekiwania, otrzymalem propozycje ze sklepu realizacji zamowienia z uzyciem drozszego zamiennika, jako jednak ze zalezalo mi na konkretnym modelu odmowilem. Po wyslaniu maila z rezygnacja i nr konta pieniadze szybko wrocily na konto.

5 / 5 2017-08-12

Rewelacyjna i b. szybka wysylka. Mocno polecam.

5 / 5 2017-08-10

Bardzo szybka realizacja zamówienia, mimo sezonu przedświątecznego szybka wysyłka i zamówienie do odbioru na drugi dzień. Towar dobrze zapakowany. Polecam

4 / 5 2017-08-04

godny polecenia sklep

4 / 5 2017-08-02

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-08-01

Polecam

3 / 5 2017-07-31

W tytule aukcji było napisane "Monitor + Słuchawki" niestety otrzymałem w zamówieniu tylko monitor więc czuję się oszukany gdyż towar był niezgodny z opisem

5 / 5 2017-07-27

Szybko w doberj cenie i jakości

5 / 5 2017-07-25

Szybko i sprawnie dostarczono iphone zgodnie ze specyfikacją

5 / 5 2017-07-16

Szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-07-05

Wszystko ok

5 / 5 2017-07-04

Problemy, niezależne od sprzedawcy, zostały rozwiązane wzorowo. To trudniejsze, niż kiedy wszystko gra tak, jak tego się oczekuje. Polecam.

2017-06-28

Pojawily sie problemy z dostawa. Po interwencji przesylka zostala dostarczona, natomiast brakuje pewnych czesci. Nadal czekam na odpowiedz ze sklepu w tej sprawie. Podsumowujac w razie problemow kontakt ze sklepem jest niezadowalajacy.

5 / 5 2017-06-28

Wszystko super bardzo polecam telefon był na drugi dzień.

4 / 5 2017-06-27

Szybka dostawa, towar b. dobrze zapakowany.

4 / 5 2017-06-26

Wszystko ok, polecam,

5 / 5 2017-06-25

Wybrałem ten sklep bo mieli towar dostępny w magazynie. Pozytywnie zaskoczony byłem bonusem dodanym do zamawianego towaru. Polecam sklep.

5 / 5 2017-06-23

Polecam sklep. Szybka i bezproblemowa dostawa.

5 / 5 2017-06-15

Super sklep. Polecam. Szybka realizacja zamówienia. Powiadomienia mailem o etapie zamowienia.

5 / 5 2017-06-11

Jestem bardzo zadowolony i polecam !

5 / 5 2017-06-06

szybko, profesjonalnie i laptop w znakomitej cenie!!

5 / 5 2017-06-01

super

5 / 5 2017-05-27

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-05-20

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2017-05-18

Polecam.

5 / 5 2017-05-17

Wszystko spoko. Laptop w atrakcyjnej cenie, chodzi sprawnie, bez żadnych wad.

5 / 5 2017-05-17

Wzorowo

5 / 5 2017-05-14

Transakcja wzorowa. Polecam sprzedawcę.

5 / 5 2017-05-13

Profesjonalna obsługa, polecam wszystkim.

5 / 5 2017-05-12

super

5 / 5 2017-04-27

Szybka wysyłka i bardzo dobre ceny.

5 / 5 2017-04-20

polecam serdecznie!

5 / 5 2017-04-15

Polecam w 100%

4 / 5 2017-04-11

Wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2017-04-07

Przebieg realizacji zamówienia prawidłowy.

5 / 5 2017-03-31

Firma godna polecenia. Ekspresowa dostawa do punktu odbioru. Mam nadzieję, korzystać z Państwa sklepu. Pozdrawiam

5 / 5 2017-03-29

Profesjonalna obsługa . Towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-03-28

Transakcja szybka i sprawna polecam, produkty dobre w konkurencyjnych cenach

Rzetelne opinie o Acom.pl

Acom.pl

Siedziba
Częstochowa

WWW
http://www.acom.pl

Email
[email protected]

Telefon
343680525

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie