Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Sport

Actimed.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 70
opinie o Actimed.pl
5 / 5 2019-03-09

Kontakt stały. Obsługa rzetelna i profesjonalna. Wysyłka szybka, właściwie zabezpieczona. Polecam Sprzedawcę.

2019-02-11

Wszystko w porządku, towar zgodny z opisem, niestety nie było wszystkiego co chcieliśmy kupić, jednak zostaliśmy poinformowani o tym i wszystko przebiegło sprawnie i pomyślnie.

5 / 5 2019-02-10

Wzorowo przeprowadzona transakcja. Ekspresowa przesyłka. Dziękuję serdecznie i z czystym sumieniem polecam innym kupującym.

5 / 5 2019-02-09

Szybko, sprawnie... ogólnie - bez zastrzeżeń.

5 / 5 2019-02-09

solidny towar oraz szybka przesyłka W 100% polecam!!!

5 / 5 2019-02-07

polecam

5 / 5 2019-01-30

Zamówienie zrealizowane w sposób profesjonalny, kontakt ze strony sklepu na każdym etapie jego realizacji, fachowa obsługa i doradztwo

5 / 5 2019-01-28

Wszystko sprawnie, miła obsługa, szybka realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2019-01-16

Z zakupu jestem bardzo zadowolona. Sprawna i szybka obsługa, duży plus!

2018-12-31

Zdecydowanie polecam ten sklep. Towar zgodny z opisem ,przesyłka błyskawiczna.

5 / 5 2018-12-20

Sklep, w którym zakupy to sama przyjemność. Wszystko odbywa się bardzo sprawnie i w miłej atmosferze. Polecam

5 / 5 2018-12-17

Błyskawiczna odpowiedź na wątpliwości, szybka przesyłka. Polecam.

5 / 5 2018-12-09

wszystko ok

5 / 5 2018-11-23

Profesjonalne podejście do klienta. Bardzo dobry kontakt. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-11-21

Super szybka wysyłka, porządnie zapakowany towar i dobra cena. Polecam.

5 / 5 2018-11-17

dobra witryna, szybka reakcja na reklamację, dobry opis produku

5 / 5 2018-10-19

same pozytywy, polecam!

5 / 5 2018-10-15

Szybka realizacja zamówienia, kompetentna obsługa telefoniczna i elektroniczna. Bez żadnego problemu poszerzono mi zamówienie o jeszcze jeden produkt bez zbędnych formalności. Polecam.

2018-10-10

Sklep jest bardzo dobrze zaopatrzony. Ceny są bardzo przystępne.

5 / 5 2018-09-22

Szybko obsługa, rewelacyjny kontakt, polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2018-09-06

ok

2018-09-04

drogi towar

5 / 5 2018-08-18

szybka reakacja na zamówienie, błyskawiczna obsługa.

5 / 5 2018-07-31

Wszystko w jak najlepszym pożadku. Jestem bardzo zadowolona.!

5 / 5 2018-07-10

miła profesjonalna obsługa, skuteczna realizacja uszkodzenia podczas transportu

5 / 5 2018-06-23

Szybka obsługa.Towar zgodny z opisem. Polecam

2018-06-17

trafiony kontrahent

5 / 5 2018-06-10

Przesyłka przyszła na czas, wszystko ok.

5 / 5 2018-06-08

Szybko i profesjonalnie. Polecam tego sprzedawcę wszystkim chętnym.

5 / 5 2018-05-23

Witam Jednocześnie dziekuję za bardzo dobrą miła zarazem profesjonalną obsługę Pozdrawiam Ryszard

5 / 5 2018-04-27

pozytywna

5 / 5 2018-04-27

Bardzo profesjonalny sprzedawca, błyskawiczna dostawa. Polecam!

2018-04-17

Sklep działa sprawnie. Poinformowano mnie od razu telefonicznie, że nie ma czegoś w obecnej chwili na stanie. W innych sklepach zdarzało mi się czekać na przesyłkę, która nawet nie została do mnie nadana.

5 / 5 2018-04-02

Pozytywna

5 / 5 2018-04-02

Wszystko ok, towar solidny.

5 / 5 2018-03-31

Szybka i profesjonalna obsługa.Bardzo serdecznie polecam.

5 / 5 2018-03-21

Zostałam klientką sklepu równo rok temu i jestem bardzo zadowolona ze współpracy.

5 / 5 2018-03-18

Bardzo miła obsługa i szybki kontakt. Wszystko dopracowane. Polecam zakupy w tym sklepie!!!

5 / 5 2018-03-09

profesjonalna sprzedaż, szybka wysyłka, polecam:)

2018-03-06

Zamówienie złożone zostało 7 grudnia rano. Na towar czekałem do 15 grudnia. Oczekiwanie na towar dłuższe niż 3 dni nie nie jest akceptowalne.

5 / 5 2018-02-24

miła, szybka i profesjonalna obsługa

2018-02-17

Świetny kontakt, wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2018-02-13

10/10. Szybko, sprawnie, dobry kontakt! Przy następnych zakupach napewno skorzystam z ich oferty! Dawno nie byłem tak zadowolony z zakupu :)

5 / 5 2018-02-09

Bardzo dobry kontakt,szybka przesyłka.Gorąco polecam.

5 / 5 2018-02-08

Towar zgodny z opisem, szybka i sprawna przesyłka.

5 / 5 2018-02-06

wszystko ok

5 / 5 2018-01-01

Wrzystko mi się podoba ,profesjonalnie :)

5 / 5 2017-12-20

Jestem bardzo zadowolony ze sklepu ACTIMED !! Juz dwa razy robilem zakupy i za kazdym razem nie bylo zadnych problemow. Towar dostalem bardzo szybko. Chce jednoczesnie pogratulowac za trafnie zbudowany system informowania klijeta co w danej chwili dzieje sie z jego zakupami - cos takiego powinno byc w kazdym sklepie interetowym.BRAWO

5 / 5 2017-12-14

Super wysyłka produkty tez w jak najlepszym porządku

2017-12-08

kompetentna, miła i fachowa obsługa

5 / 5 2017-12-06

Kompetentna, pomocna i błyskawicznie działająca obsługa sklepu. Do jakości towaru również nie mam żadnych zastrzeżeń. Z przyjemnością polecam innym klientom.

5 / 5 2017-11-22

Bardzo pozytywna relacja ze sprzedajacym. Mily kontakt i szybka realizacja.

2017-11-16

Godny polecenia

2017-11-13

Bardzo szeroka oferta produktów, może zadowolić najbardziej wymagających.

5 / 5 2017-11-11

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2017-11-04

Szybka dostawa. Bardzo dobry kontakt. Produkty zakupione w sklepie zgodne z opisem i bardzo przydatne:)

5 / 5 2017-10-28

Jastem zadowolona z zakupu i szybkości jego realizacji.

2017-10-12

bardzo sybka obsługa

5 / 5 2017-10-06

szybka obsługa towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2017-10-03

Jestem bardzo zadowolona z zakupu w sklepie actimed. Przesyłka dostarczona bardzo szybko, produkt najwyższej jakości. Chętnie ponownie dokonam zakupu u Państwa.

5 / 5 2017-09-29

Bardzo dobry kontakt, rewelacyjna obsługa i ekspresowa dostawa !!!!! Jestem bardzo zadowolona :) i dzieci również :)

5 / 5 2017-09-18

Transakcja przebiegła szybko sprawnie i bezproblemowo zgodnie z pozytywnym standardami sprzedaży wysyłkowej.

5 / 5 2017-09-12

Profesjonalnie i sprawnie, obsługa rzetelna, dostawa bardzo szybka. Polecam :)

2017-09-07

opinia pozytywna

5 / 5 2017-09-06

Kupiłem w firmie Actimed sprzęt o łącznej wartości blisko 21000 zł.Świetna obłsuga, szybki transport.Jak najbardziej polecam ten sklep!!!

5 / 5 2017-08-31

Profesjonalnie obsługa i bogaty asortyment.

2017-08-21

Pod kazdym wzgledem rewelacyjnie!

2017-08-13

Bardzo dobry kontakt, fachowa obsługa serdecznie polecam !!

2017-08-05

Kompetentna obsługa.Zdecydowanie dobra opinia.

5 / 5 2017-08-03

miła i szybka obsługa, doskonały kontakt ze sprzedającym,towar zgodny z ofertą

5 / 5 2017-07-25

Mój drugi już zakup. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2017-07-20

Wiedzą kto to Klient. Kupowałem już kilka razy do firmy i prywatnie. Profesjonalistów poznaje się po tym jak podchodzą do reklamiacji/uwag Klientów - i tu widać, że Actimed ma klasę. Miałem 2 przypadki gdzie musiałem zwrócić się o pomoc - raz nie podpasował mi produkt i wymienili bez problemu. Innym razem piłki które kupiłem były niezgodne ze specyfikacją (mniejsza średnica od deklarowanej) zadzwoniłem, przedstawiłem problem i powiedziano mi, że trzeba je wymienić bym był zadowolony. Firma zamówiła na swój koszt kuriera i oczywiście powiedziała, że kolejne piłki sprawdzi przed wysłaniem. Wielkie dzięki i ukłony dla całego zespołu bo przyjemnie się z nimi rozmawia

5 / 5 2017-07-15

fachowa informacja mailowa o postępie realizacji zamówienia. szybka dostawa.

5 / 5 2017-07-06

Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam.

2017-07-03

dobrze zorganizowana strona internetowa, czytelna i nie męczy korzystanie z niej

5 / 5 2017-07-03

Moje zlecenie przyjęto bardzo szybko do realizacji i równie szybko je otrzymałam. Co do produktów przeze mnie zamówionych nie mam żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2017-06-25

Sklep odkryty przez mojego brata. Zadowolony z obsługi, szybkości wysyłki i jakości towaru polecił mi zakup piłki gimnastycznej właśnie w Actimedzie. Przelew został zrealizowany w poniedziałek, we wtorek koło południa piłka była już u mnie. Wysyłka błyskawiczna! Rewelacyjny kontakt z klientem. Czy chodzi o pytanie z rodzaju "technicznych", czy o doradztwo, czy o zwykłe poinformowanie o zleceniu przelewu - na wszystkie maile otrzymałam odpowiedź. To miłe, i daje komfort psychiczny. Sklep jest prowadzony na najwyższym poziomie. Mam już w planie kolejne zakupy :) Polecam!

2017-06-09

Sklep bardzo dobrze zaopatrzony, towar najwyższej jakosci, a do tego bardzo miła i kompetentna obsługa.

5 / 5 2017-05-26

Szybka dostawa, bez szadnych problemów, kontakt z dostawcą bez zarzutu. Godny polecenia :))

5 / 5 2017-05-18

bardzo pozytywnai szybka transakcja

2017-05-17

bardzo dobra

5 / 5 2017-05-14

Bardzo pozytywnie, szybka realizacja, nie było rozmiaru który chciałem ale zaraz zadzwonili i zaproponowali inny

2017-05-08

Świetny kontakt. Błyskawiczna realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-05-07

Wszystko ok

5 / 5 2017-05-02

Świetny kontakt, miła obsługa i szybka przesyłka. Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-05-02

Bardzo dobra szybka obsługa, duży wybór asortymentu.

5 / 5 2017-04-12

OK

5 / 5 2017-04-11

Bardzo profesjonalna obsługa, miły kontakt a przede wszystkim szybka realizacja zamówienia. POLECAM!!!

5 / 5 2017-04-08

Wszystko OK. Dziękuję i pozdrawiam

2017-03-31

Bardzo dobra i fachowa obsługa.

5 / 5 2017-03-29

Produkty wysokiej jakości, miła obsługa .. Polecam!!

Rzetelne opinie o Actimed.pl

Actimed.pl

Siedziba
Lubczyna

WWW
http://www.actimed.pl

Email
[email protected]

Telefon
091 882 89 01

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie