Kategorie: / Sport / Żywność

activehero.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o activehero.pl
2019-03-23

10/10

5 / 5 2019-03-17

Swetne produkty, super obsługa i szybka dostawa. Zdecydowanie polecam!!!

2019-03-08

git

2019-02-09

Przesyłka ekspres i dobry kontakt z obsługą.

5 / 5 2019-02-09

Super

5 / 5 2019-02-03

polecam

5 / 5 2019-02-02

Polecam

5 / 5 2019-01-25

Sprawnie ! Wszystko super

5 / 5 2019-01-22

Polecam.

5 / 5 2019-01-09

super

5 / 5 2019-01-09

Polecam

2018-12-31

Good

5 / 5 2018-12-30

Profesjonalnie i szybko szczerze polecam :)

2018-12-25

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Ekspresowa realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-12-15

Polecam

5 / 5 2018-12-05

Zero problemów, szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2018-11-23

Super szybko.

5 / 5 2018-11-19

Zawsze szybka i sprawna realizacja zamówień. Polecam w 100%

5 / 5 2018-10-06

Bardzo dobry sklep super sprawna obsługa .

2018-10-05

bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-09-16

Jak najbardziej polecam!!

5 / 5 2018-08-16

Pełen profesjonalizm

2018-08-04

Błyskawiczna wysyłka za co ogromny plus

5 / 5 2018-07-20

Szybka realizacja :) polecam

5 / 5 2018-07-20

Profesjonalna obsługa i szybka realizacja zamówienia.

2018-07-11

Wspaniały kontakt, wspaniały sklep!

5 / 5 2018-07-09

ciekawa oferta, dobry kontakt, szybka przesyłka. Lubię tu kupować :)

5 / 5 2018-07-03

Duży plus. Za szybkość obsługi oraz za to, że można liczyć na podpowiedź ze strony obsługi sklepu.

5 / 5 2018-06-23

Szybka realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2018-06-16

Przesyłka ekspresowa, super obsługa sklepu, towar zawsze jest, nigdy nie ma problemu.Jak tu zamawiam jestem zawsze pewna, że towar będę miała na drugi dzień. Polecam

5 / 5 2018-06-15

Jestem bardzo zadowolona! Szybka dostawa, produkt zgodny z zamówieniem.

2018-05-30

Wszystko w porządku.

2018-05-27

wszystko spoko

2018-05-14

wszystko w jak najlepszym porządku towar zgodny z opisem błyskawiczna przesyłka

5 / 5 2018-05-13

Bezproblemowa transakcja, szybka realizacja, dobrze zapakowana przesyłka. Polecam.

5 / 5 2018-05-08

Jak najbardziej polecam.

2018-04-30

Dobre produkty dla ćwiczących a także dbających o białko wegan.

5 / 5 2018-04-24

Bardzo szybka transakcja. Zgodność produktu z opisem. Zdecydowanie polecam!!!

5 / 5 2018-04-13

super sklep

5 / 5 2018-04-09

Przejrzysta strona internetowa i prosta procedura zakupów, bardzo szybka realizacja zamówienia i komunikacja dotycząca statusu. Sklep absolutnie godny polecenia.

2018-04-02

Ekspresowo

5 / 5 2018-03-18

Bardzo szybka wysyłka bez problemów! Jestem Bardzo zadowolona, paczka dobrze zapakowana. Białko również dobrze się sprawdza :D

5 / 5 2018-03-17

Szybka przesyłka, sprawna i miła obsługa. Polecam

5 / 5 2018-03-15

Szeroki wachlarz produktów dla wegan, zawsze szybka i profesjonalna obsługa.

2018-03-09

Tak jak ma być!

5 / 5 2018-02-21

Szybka dostawa, dobrze zapakowane, na drugi dzień produkt był już u mnie.

5 / 5 2018-02-08

Szybko i bezproblemowo. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-02-02

Szybko sprawnie i jakość 1 klasa !!!

5 / 5 2018-01-21

OK

5 / 5 2018-01-15

mega szybka wysyłak, polecam !!!

5 / 5 2018-01-08

Jak dla mnie rewelacja sklep tego typu w Internecie, bardzo miła obsługa i szybka, a nawet bym powiedział ekspresowa przesylka. Miła niespodzianka w postaci gratisów. Naprawdę strona godna polecenia, wiem że na pewno nie raz skorzystam z oferty sklepu. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-01-07

Polecam!

5 / 5 2017-12-26

Zamawiam już kolejny raz i do tej żadnych problemów, czy z zamówieniem czy realizacją. Dobry wybór i dobre ceny, więc pewnie powrócę znów. Polecam

5 / 5 2017-12-24

Polecam

5 / 5 2017-12-14

szybka dostawa, dobre produkty

5 / 5 2017-12-14

Polecam. Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-12-06

Wysyłka szybka, zamówienie zgodne, dobrze opakowane i smaczne ! :) Dodatkowo dostałam próbkę.

5 / 5 2017-11-27

Jestem zadowolona ze zakupów w tym sklepie

2017-11-22

Błyskawiczna wysyłka, wszystko przebiegało bardzo sprawnie

5 / 5 2017-11-13

Mega szybka wysylka, wszystko sie zgadza, gratisy w opakowaniu, pelen profesjonalizm :))

2017-11-12

Wszystko idealnie, wszystko pięknie

2017-10-30

Przesyłka dotarła na miejsce w niecałe dwa dni od zamówienia w niedzielę wieczorem :-) na każdym etapie realizacji otrzymywałam informację, co dzieje się z paczką i kiedy została wysłana.

5 / 5 2017-10-18

Białko bardzo dobre chociaż nie mam porównania bo to moje pierwsze. Ma delikatny smak. Jedyne czego mogłabym się uczepić to mączny posmak ale tego chyba nie da się uniknąć w tego typu produktach. Jestem bardzo zadowolona z tego białka tym bardziej, że ma bardzo dobry skład i mam pewność że nie faszeruje się jakimś świństwem. Polecam. Wysyłka również bardzo czubki ;)

5 / 5 2017-10-12

Produkt super, błyskawiczna przesyłka, polecam !

5 / 5 2017-10-02

Wszystko zgodne z zamówieniem. Szybko i rzetelnie. Jak zawsze.

2017-09-28

Pierwszy raz robiłam zakupy w tym sklepie i na pewno nie ostatni.

5 / 5 2017-09-27

Jestem zadowolony w 100%

5 / 5 2017-09-16

Super polecam!

5 / 5 2017-09-15

Szybka i profesjonalna obsługa. Jeszcze na pewno nie raz zrobię zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-09-13

Szybka i bezproblemowa operacja

2017-08-26

vegan4life

5 / 5 2017-08-19

za kadzym razem jestem bardzo zadowolony i z produktow i jakosci obslugi klienta.

2017-08-14

Towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2017-08-11

Błyskawiczna przesyłka, niska cena, polecam

5 / 5 2017-08-09

Błyskawiczna przesyłka, towar zgodny z zamówieniem. Bardzo polecam.

5 / 5 2017-08-04

Polecam

5 / 5 2017-07-23

Wszystko szybko, super!

5 / 5 2017-07-21

polecam, szybko tanio solidnie!

2017-07-15

Wszystko pięknie ale minusem jest brak odbioru na miejscu .

2017-07-04

Jak zawsze ekspresowa wysyłka, jeden z najlepiej działających sklepów, jeśli chodzi o realizację zamówienia.

2017-07-02

informacje o statusie zamówienia na bieżąco, błyskawiczna wysyłka, towar bezpiecznie zapakowany, nic dodać nic ująć

5 / 5 2017-07-01

Szybka realizacja, produkty zgodne z opisami. Polecam

5 / 5 2017-06-22

Wszystko zgodne z opisem, dobry kontakt, szybka wysylka, jak najbardziej serdecznie polecam.

5 / 5 2017-06-09

Szybko, sprawnie, towar najwyższej jakości

5 / 5 2017-05-31

Bardzo szybka przesyłka. Stały kontakt mailowy z przedstawicielem firmy. Już kilka razy korzystałam z usług Activehero i zamierzam kontynuować naszą współpracę. Polecam.

5 / 5 2017-05-22

sklep super, wysyłka ekspresem, jak zamawiam mam pewność, że już na następny dzień będzie

2017-05-12

Zakupy tylko w Active Hero!!!

5 / 5 2017-04-23

Szybko, przyjemnie, skutecznie i łatwo. Polecam zakupy!

5 / 5 2017-04-15

Bardzo dobra współpraca,bardzo szybki termin realizacji,polecam.

2017-04-13

Najlepsze białka roślinne na rynku...

5 / 5 2017-03-29

Szybka i profesjonalna obsluga

Rzetelne opinie o activehero.pl

activehero.pl

Siedziba
Skórzewo

WWW
http://activehero.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
517 831 440

Infolinia
-

Logowanie