Kategorie: / Komputery

Activesklep.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 82
opinie o Activesklep.pl
5 / 5 2019-03-25

polecam

5 / 5 2019-02-27

Polecam ten sklep dla wszystkich potencjalnych klientów i osób zastanawiających się. Ja korzystam z oferty tego sklepu (przy zakupie tuszu do drukarki) po raz drugi. Jestem zadowolony z obsługi (nie korzystałem z obsługi telefonicznej, cały kontakt przebiegał drogą mejlową). Jedyne co bym zmienił to stronę wizualną i czytelność mejli (kwestia gustu). Jeszcze raz polecam ten sklep

5 / 5 2019-02-16

Super

5 / 5 2019-02-12

super profesjonalne zakupy polecam

2019-01-18

dobra

2019-01-05

Korespondencja z firmą PHU "Tami" Wojciech Sterna była bardzo miła i konkretna. Od razu reagują na maile czy telefon. Dzięki kurierowi GLS i stronie internetowej wiedziałam, gdzie jest moja przesyłka. Mój koszyk był klarowny i czytelny, wiedziałam co,z jakimi numerami i za jaką cenę kupuję. Towar dostałam po 3 dniach z racji weekendu i dużej odległości od Poznania (440 km). Faktura również bez zarzutu. Znowu zrobię u nich zakupy:-)

2018-12-14

wszystko w jak najlepszym porządku !!!!

5 / 5 2018-12-12

Wszystko OK. Dziewczyny bardzo fajne i miłe :)

5 / 5 2018-11-25

Szybka obsługa polecam

2018-11-18

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-11-18

profesjonalnie, wszystko ok

2018-11-08

Zakupy bez problemowe

5 / 5 2018-10-31

wszystko OK

5 / 5 2018-10-29

Sklep godny polecenia .Wszystko super . To z pewnością nie pierwszy mój zakup w tym sklepie . Szczerze polecam wszystkim niezdecydowanym .

5 / 5 2018-10-21

Bardzo szybka realizacja zamówienia, dobrze zabezpieczona paczka, a towar zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2018-10-14

Polecam, jestem zadowolony z obsługi.

5 / 5 2018-10-09

Super sklep - BARDZO POLECAM

5 / 5 2018-10-02

Bardzo dobra obsługa, szybko i bez zakłóceń realizacja. Polecam

5 / 5 2018-09-28

Polecam

2018-09-14

dobry sklep, trochę trzeba było czekać ale zdecydowanie polecam

2018-08-27

Trochę mnie zaskoczył termin wysyłki gdyż zamawiałem w niedzielę a dopiero w środę otrzymałem informację o przekazaniu towaru kurierowi i wysyłce. Poza tym dostałem co chciałem, więc jest OK!

5 / 5 2018-08-25

Wszystko OK.

5 / 5 2018-08-22

polecam

2018-08-19

Oczywiście pozytywnie

5 / 5 2018-08-17

polecam innym

5 / 5 2018-08-11

Bardzo profesjonalnie

5 / 5 2018-08-02

Super sklep z tuszami do drukarek

5 / 5 2018-07-29

generalnie ok, ale bez możliwości przesyłki tanią pocztą polską

5 / 5 2018-07-28

Wszystko OK

5 / 5 2018-07-16

Polecam, szybko i tanio!!!

5 / 5 2018-07-15

Wszystko bardzo szybko i sprawnie. Rano wpłata, następnego dnia towar w domu. Polecam!

2018-07-05

Bezproblemowa obsługa i łatwość dokonywania zakupów.

5 / 5 2018-07-03

Komunikacja ze sklepem zwięzłą i rzeczowa. Potwierdzenie przyjęcia i realizacji na maila, śledzenie przesyłki. Dostawa firmą kurierską w ciągu 1 dnia Jakość zapakowania bez zastrzeżeń. Polecam.

2018-06-29

Sklep godny polecenia - zamówienie zrealizowane błyskawicznie i bezproblemowo. Strona przejrzysta, ceny niskie. Warto!

5 / 5 2018-06-28

Rewelacyjny sklep,błyskawiczna wysyłka,ceny bardzo dostępne.100% profesjonalizm,polecam sklep.

5 / 5 2018-06-27

Sklep godny polecenia. Miła obsługa, szybka przesyłka.

5 / 5 2018-05-22

Jestem przekonany, że w tym sklepie będę z przyjemnością robił zakupy. Wygodnie, szybko, tanio i dobrze. Wyrazy uznania. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-05-20

Konkurencyjne ceny, błyskawiczna realizacja zamówienia, bardzo dobra informacja o stanie realizacji zamówienia. Polecam.

5 / 5 2018-05-06

w miare szybko, dobrze zapakowane, bardzo dobre ceny. Dobra informacja o przebiegu transakcji.

5 / 5 2018-04-24

Polecam.

5 / 5 2018-04-21

Błyskawiczna realizacja zamówienia,świetny kontakt e-mail.POLECAM!!!

2018-04-18

Bardzo dobry sklep internetowe z bardzo szeroką ofertą tuszy do drukarek.

5 / 5 2018-04-18

Polecam

2018-04-13

Transakcja przebiegła pomyślnie.

5 / 5 2018-04-09

Towar zgodny z zamówieniem ,dostawa szybka i za przystępną cenę.

5 / 5 2018-03-25

towar w dobrej cenie i ok,

5 / 5 2018-03-20

Dobre ceny, duży wybór i szybka realizacja.

2018-03-16

Towar zgodny z opisem. Dostawa błyskawiczna

5 / 5 2018-03-13

Super! Błyskawiczna realizacja zamówienia!

5 / 5 2018-03-07

Polecam sklep. Tusze zgodne z zamówieniem. Szybka przesyłka.

5 / 5 2018-03-05

Pełny asortyment, sprawna przesyłka. Polecam

5 / 5 2018-02-28

jestem zadowolony

5 / 5 2018-02-18

witam sklep godny polecenia,szybkie i fachowe załatwienie sprawy.

5 / 5 2018-02-05

Szybko i sprawnie.

2018-01-29

Obsługa na dobrym poziomie

2018-01-27

chłopaki znają się na sprawie

5 / 5 2018-01-22

To jest mój kolejny zakup. Tak jak w poprzednich przypadkach jestem zadowolony z obsługi i towaru.

2018-01-13

pierwszy mój zakup tutaj ale nie ostatni - tania i dobra alternatywa dla oryginałów

2018-01-02

Duży wybór produktów, niska cena.

5 / 5 2017-12-23

Wszystko przebiegło sprawnie i szybko.Towar zgodny z zamówieniem. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-12-21

Sklep super. Dostarczono błyskawicznie. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Gorąco polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-12-19

Jestem bardzo zadowolona. Towar taki jak na zdjęciu, dostawa bardzo szybka. Polecam

5 / 5 2017-11-26

ok

5 / 5 2017-11-24

Wszystko ok

5 / 5 2017-11-17

Szybka realizacja zamówienie, bez żadnych problemów.

5 / 5 2017-11-10

Polecam.

5 / 5 2017-11-03

po szybkiej dostawie - wsztsko zadziałało właściwie - jest to mój pierwszy kontakt z zamiennikami, ale nie ostatni

5 / 5 2017-10-23

Na stanie mieli napisane, że do tygodnia, a na następny dzień wysłali - wielki plus, trochę gorzej z pakowaniem: mogliby zabezpieczać przed wgniataniem rogów; ciężko ocenić kontakt przy tym zamówieniu - e-maile przychodziły szybko, ale z pracownikami nie rozmawiałem

5 / 5 2017-10-21

jestem zadowolona z usługi.polecam

5 / 5 2017-10-19

Polecam !!

5 / 5 2017-10-17

ok

5 / 5 2017-10-14

Gorąco polecam!

5 / 5 2017-10-11

po raz kolejny zrobiłem zakupy transakcja przebiegła błyskawicznie, jestem bardzo zadowolony z obługi

2017-10-06

fachowo i konkrtenie

2017-10-04

fachowcy dobrali mi toner - pasuje jak ulał :) wysyłka też jak należy

5 / 5 2017-10-04

bardzo szybka obsługa

5 / 5 2017-09-23

Polecam! Dostawa szybka, towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2017-09-21

Wszystko super. Towar zgodny i sprawny, dostawa przez paczkomat ok.

2017-09-21

Duży wybór towaru, przesyłka dotarła nienaruszona, w czasie określonym przez sklep, komunikacja ze sklepem sprawna

5 / 5 2017-09-11

super sklep bardzo duży wybór towaru super kontakt i doradztwo

5 / 5 2017-09-09

Zamówienie zrealizowane bez zastrzeżeń. Kontakt ze sprzedającym rewelacyjny. Polecam

5 / 5 2017-09-05

Polecam

2017-09-04

warto w nim kupować, dobre ceny, dobrze opisane zamienniki, dokładność w realizacji zamówienia, przejrzysta nawigacja po stronie,

5 / 5 2017-09-02

Sprawnie, fachowo i profesjonalnie. Jednym słowem rzetelnie. OK! Polecam.

5 / 5 2017-08-22

Witam, zamówiłem akumulatory do ups'ów, nie minęło 48 godz. a kurier zameldował się z przesyłką ... rewelacja! Na bieżąco wiadomo co się dzieje z przesyłką. Dobra cena towaru + niski koszt wysyłki za pobraniem = zadowolenie klienta. Co również godne uwagi ... nie trzeba się rejestrować w sklepie aby zrobić w nim zakupy ... choć dzisiaj już wiem, że warto się zarejestrować, bo sklep godny polecenia. Na pewno w przyszłości wrócę do ActiveSklep'u. Dziękuję i *POLECAM*

5 / 5 2017-08-16

Jestem bardzo zadowolony z produktu. Szybko , tanio i oryginalnie :)

5 / 5 2017-08-12

Super obsługa i towar.Jestem zadowolona.

5 / 5 2017-08-05

Super sklep. Z pewnością polecam. Choc przesyłka mogłaby by nieco tańsza. Ale ceny i jakośc produktu świetna.

5 / 5 2017-08-03

Jestem zadowolony z obsługi. W trakcie realizacji zakupu, wszystkie informacje były jasne i czytelne. Co do produktu, to przyszedł w bardzo dobrym stanie. Niemniej jednak tusze, które zakupiłem jeszcze nie używałem, więc nie mogę się wypowiedzieć co do ich jakości. Czas realizacji zamówienia to 3 dni robocze.

5 / 5 2017-07-28

Każda transakcja przebiega wzorcowo. Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-07-22

Polecam.

5 / 5 2017-07-21

Bardzo polecam,świetne ceny i szybka obsługa.

5 / 5 2017-07-20

Bardzo dobrze i szybko załatwiona transakcja.

5 / 5 2017-07-19

Transakcja przebiegła wzorowo. Polecam.

5 / 5 2017-07-11

Wszystko ok, aczkolwiek szybkość realizacji zamówienia- wysyłki była troszkę za długa. Polecam :)

5 / 5 2017-07-06

Polecam! Sprawnie, towar w porządku, szybko dostarczony, OK

2017-06-13

Oceniam pozytywnie

5 / 5 2017-06-05

Szybko, sprawnie i.... niedrogo. Polecam innym kupującym. Drobna uwaga to ograniczenie ilościowe jeżeli chodzi o wysyłkę do Paczkomatu - sklep mógłby zwiększyć ten limit (szczególnie, kiedy komplet tuszy to 5 zbiorników). Niemniej jestem bardzo zadowolony z zakupów.

5 / 5 2017-05-28

Zaskakująco szybko, duże zadowolenie z tej firmy.

5 / 5 2017-05-27

wszystko jest super. OK!!! sklep godny polecenia

5 / 5 2017-05-26

Sama przyjemność robienie zakupów w tym sklepie. Informacja na bieżąco, dostawa w ciągu 2 dni. POLECAM

5 / 5 2017-04-16

W miarę szybko, dobrze zapakowane, dobra cena. Polecam

5 / 5 2017-04-03

Wszystko super

5 / 5 2017-04-03

Wszystko OK. Szybka wysyłka, towar dobrze zabezpieczony na czas transportu. Polecam:)

2017-03-27

Sklep oferujący doskonałej jakości zamienniki tuszy do drukarek atramentowych. W moim przypadku do Cannona.

Rzetelne opinie o Activesklep.pl

Activesklep.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://activesklep.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48616514499

Komórka
600216416

Infolinia
-

Logowanie