Kategorie: / Pozostałe

Activsport.eu Opinie Klientów

średnia ocen: 4.35
opinie o Activsport.eu
5 / 5 2018-11-30

POLECAM TEN SKLEP. Kupiłam dla siebie rower damkę. Przed zakupem dzwoniłam i dopytałam o kilka szczegółów tj. m.in.: gwarancja, dobór roweru na wzrost. Po otrzymaniu rzetelnych odpowiedzi zamówiony rower przyjechał w ciągu 48H. Jestem z niego Bardzo Zadowolona. Staram się codziennie na nim jeździć. PEŁEN PROFESIONALIZM. POLECAM.

5 / 5 2018-11-18

Obsługa kompetentna, potrafiąca świetnie dopasować rower do oczekiwań klienta.Dobry kontakt w sprawie wysyłki, która z resztą była bardzo sprawna, szybka. Rower dotrał do mnie w stanie nienagannym, dokładnie taki, jaki sobie wybrałam.Gorąco polecam, jeżeli będę chciała jeszcze zakupić jakiś rower, lub akcesoria sportowe, to na pewno skorzystam z usług tego sklepu :)

5 / 5 2018-10-16

Zamówiony rower przyszedł bardzo szybko. Starannie zapakowany i zabezpieczony. Polecam zakupy w tym sklepie. PS. Dostałem nawet gratis po rozmowie tel. ze sprzedawcą.

5 / 5 2018-10-16

Bardzo dobry kontakt telefoniczny, miła obsługa, rower wyregulowany za niewielką dopłatą, szybkie zorganizowanie wysyłki ! Polecam

5 / 5 2018-10-02

Obsługa klienta na dość dobrym poziomie, automatyczne częste powiadomienia o realizacji zamówienia, jego wysyłce itp. W tym sklepie znalazłam najatrakcyjniejszą cenę roweru, który mnie interesował. Szybka wysyłka. Mała uwaga odnośnie opisu produktu- rower nie jest tak do końca jak opis sugeruje "skręcony na gotowo do jazdy". Oprócz tego drobny problem z niedziałającym oświetleniem, czego powodem było nieprawidłowe podłączenie przewodów.Po ich przełożeniu w odpowiednie miejsca wszystko gra:) Poza tym jestem zadowolona.

5 / 5 2018-09-17

Rewelacyjne podejście do klienta, wszystko szybko sprawnie i rzetelnie. Rower wyregulowany zgodnie z życzeniem klienta.Bezpiecznie dotarła do miejsca przeznaczenia:)

3 / 5 2018-08-19

Witam Zamowilem rower i gadzety do niego 2kosze na ster. Jednego kosza nie dostalem. Zwalaja wine na kuriera. Zero odpowiedzi na maila. Zdecydowanie odradzam

2 / 5 2018-07-10

Ten sklep nie bierze udziału w programie, ponieważ nie interesują go nasze opinie.Pierwszy i mam nadzieję ostatni raz trafiłam na tak beznadziejny sklep.Tylko termin dostawy był zgodny z ustaleniami, choć i tak wynosił aż trzy dni.Towar przed wysyłką nie został sprawdzony i przyszedł z wadami-pęknięcie,dziura.Na maila oczywiście brak odpowiedzi.Korespondencja sprowadza się wyłącznie do automatycznych informacji o stanie zamówienia. Karton,do którego go wrzucono był z trzy razy większy od produktu,towar w środku zupełnie nie zabezpieczony,swobodnie po nim "latał". Taśma pakowa odchodziła od pudełka poza miejscem umieszczenia naklejki przewozowej.Sklep sprzedaje m.in. rowery-mój zakup na szczęście ograniczył się do akcesoriów. Strach pomyśleć w jakim stanie dotarły większy sprzęt! Stanowczo nie polecam!!

5 / 5 2018-06-07

Najpierw plusy: + konkurencyjne ceny rowerów, najtańsza opcja jaką udało mi się znaleźć w Internecie; + dobra obsługa telefoniczna, trafiłam na sympatycznego i pomocnego chłopaka; + duży wybór akcesoriów; + rower dobrze wyregulowany za opłatą 49,99. No i niestety minusy: - duży problem z zakupem ratalnym, obsługa zaniedbała proces przez co moje zamówienie dotarło po ok. tygodniu od złożenia zamówienia; - brak odpowiedzi na zapytania przez Internet; - rower do przesyłki niezabezpieczony (włożony do kartonu i tyle), do tego zakurzony.

5 / 5 2018-02-20

To był mój kolejny zakup w tym sklepie. Jak zwykle odpowiednio doradzili, ustaliliśmy szczegóły i dokonałam odpowiedniego wyboru. Moja córeczka jest zadowolona z jej nowego rowerka, a to jest dla mnie najważniejsze.

5 / 5 2017-12-18

Rower kupiłam przez internet, chociaż miałam pewne obawy, do tej pory najbardziej szalonym zakupem internetowym był zakup butów :p Teraz także przekonałam się, że sklepy internetowe są wygodne i genialne! Bardzo miła obsługa telefoniczna, udzielono mi pomocy w wyborze roweru, nie mogłam się zdecydować pomiędzy paroma modelami. Miło, sympatycznie, konkretnie i szybko. Jak dla mnie super :)

5 / 5 2017-11-21

Super Obsługa miła profesjonalna dobre rzetelne doradztwo szybka wysyłka Polecam !!!!

3 / 5 2017-09-27

Firma wysyla towar po 4 dniach od zlozenia zamowienia, oczywiscie po upomnieniu sie, z czego jeszcze bez potwierdzenia zakupu. Odradzam zakupy na tej stronie

5 / 5 2017-07-13

Przez internet kupuję od bardzo długiego czasu. Muszę przyznać, iż ten sklep szczególnie zapadł mi w pamięci ze względu na niskie ceny i bardzo dobry kontakt z konsultantami. Jestem mega zadowolony z roweru teraz szykuję sie do kolejnego zakupu rowerka dla mojego synka. POLECAM W STU PROCENTACH !!!

1 / 5 2017-06-14

WIELKI NEGATYW i WSTYD, nie znają się na tym co sprzedają, przed zakupem dostałem zapewnienie że, jest to rower z ramą 19'', a to zupełna bzdura, to jest rama 18'', twierdzą że to wina producenta nie sprzedawcy. Dodatkowo zamówiłem błotniki za 21 zł. których nie było na zdjęciu, pomyślałem że będą warte tej ceny, niestety są warte max 11 zł. nawet na tym zarabiają, komplet przód/tył(sprawdzałem) otrzymałem dwa krótkie błotniki przednie, na ich zakup nawet nie dostałem paragonu. Zamówiłem fakturę też nie dostałem odpowiedź; paragon wystawiamy domyślnie, Ale zamówiłem, i co z tego. Teraz każą wysłać mi paragon to łaskawie przyślą mi fakturę. Rower wrzucony do kartonu i nie zabezpieczony. Nikt nie bierze żadnej odpowiedzialności za sprzedaż, nie ma z kim rozmawiać nie przeczytali zamówienia oraz wiadomości których było kilka, na które odpowiadają nie na temat odpisują aby odpisać. Czuję się perfidnie oszukany, WSPÓŁPRACĘ OCENIAM BARDZO NEGATYWNIE.

5 / 5 2017-06-05

Swietny sklep. Nic dodac nic ujac. Bardzo dobry kontakt, przemila obsluga, wszystko wytlumavza, doradza i podpowiedza. Maja najnizsze ceny :) kupilem 2 rowery i przyszly w oka mgnienou. Osobiscie polecam

5 / 5 2017-04-15

Razem z Żoną zakupiliśmy w tym sklepie 2 rowerki dla naszych pociech. Sprzedawcy przez tel. udzielili nam fachowej porady jaki rower będzie odpowiedni na wiek. Rowerki przyszły w ciągu 48H, a dzieciaki są zachwycone. Szczerze razem z Żoną i dzieciakami polecamy robienie tam zakupów. Szczerze polecamy!

Rzetelne opinie o Activsport.eu

Activsport.eu

Siedziba
Tomaszów Maz.

WWW
http://www.activsport.eu

Email
[email protected]

Telefon
(44)7250900

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie