Kategorie: / Dom

Adacor.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Adacor.pl
2019-03-20

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Towar został dostarczony w terminie i jest zgodny z opisem na stronie.

5 / 5 2019-03-16

Bardzo dobry sklep. Błyskawiczna wysyłka. Serwis bardzo starannie opakowany i zabezpieczony przed uszkowdzeniem. Otrzymany produkt w 100% spełnia oczekiwania. POLECAM!

2019-03-14

Bardzo dobry sklep

5 / 5 2019-03-08

super sklep polecam

5 / 5 2019-03-06

OK

5 / 5 2019-03-04

Profesjonalnie, uczciwie, błyskawicznie

5 / 5 2019-03-04

Bardzo jestem zadowolona z przebiegu transakcji.

5 / 5 2019-03-02

Polecam sklep .Towar zgodny z opisem , kupiłem serwisy obiadowe szkło bardzo dobrze zabezpieczone w transporcie .Bardzo dobry kontakt , towar szybko dostarczony.

5 / 5 2019-02-21

Szybka realizacja.

5 / 5 2019-02-18

Polecam zakupy w tym sklepie, dobry kontakt, szybka wysyłka.

5 / 5 2019-02-15

Super obsługa, kontakt, zero problemów ze zwrotem towaru. Błyskawiczna przesyłka. Polecam zakupy w tym sklepie !!!

5 / 5 2019-02-15

ok

5 / 5 2019-02-12

zakupy bardzo udane, super cena, super szybka dostawa

5 / 5 2019-02-07

Bardzo rzetelna firma ,super produkty i super obsluga .Polecam . Opinie ktore sa umieszczone w internecie sa prawdziwe ,doswiadczylam na wlasnym przykladzie .Zycze sobie i innym jak najwiecej tak rzetelnych firm w internecie .Pozdrawiam.

5 / 5 2019-01-13

Super szybko i sprawnie

5 / 5 2019-01-10

Zarówno przesyłka dotarła szybko, jak i byla odpowiednio zapakowana- co do tego nie mam zadnych zastrzezen. Natomiast sam zestaw obiadowy luminarc Harena 19. el. nie jest taki fajny jak mi się wydawało. wyglada pieknie ale po 3 tygodniach uzytkowania widac ogromne rysy na talerzach, a ze sa one czarne to efekt jest masakryczny... mimo ze producent pisze ze szkło jest odporne....itd. takze sklep polecam produktu nie :D

5 / 5 2019-01-01

Super obsługa szybką i rzetelna dobry kontakt z klientem polecam.

5 / 5 2018-12-10

Bardzo polecam, szybka realizacja.

5 / 5 2018-11-21

świetny sklep, zamówienie przyszło bardzo szybko i było bardzo solidnie opakowane - bez opcji, że coś mogłoby się uszkodzić, co jest szczególnie ważne, skoro to sklep ze szkłem i porcelaną ;)

5 / 5 2018-11-05

"Bardzo szybka przesyłka,bardzo dobry kontakt ze sprzedającym.Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar jeszcze nierozpakowany.Polecam w 100% :)"

5 / 5 2018-10-18

Szybko i profesjonalnie. Jestem już stałą klientką tego sklepu i zawsze będę go polecać.

5 / 5 2018-09-29

super

2018-09-27

Towar zgodny z opisem. :)

5 / 5 2018-09-18

Polecam.

5 / 5 2018-09-16

Wszystko na +, polecam.

5 / 5 2018-09-15

Bardzo uczciwy i rzetelny sklep. Bez problemu wymienił towar z drobnymi skazami na nowy w idealnym stanie. Miła i sympatyczna obsługa. Oby więcej takich sklepów. Polecam!

5 / 5 2018-09-14

Świetny sklep. Szybka wysyłka. Towar bardzo dobrze zabezpieczony. Zdecydowanie polecam

2018-08-13

Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność.

5 / 5 2018-08-09

Bardzo szybko zrealizowane zamówienie. Bezpiecznie soakowane zakupione produkty. Nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń. Polecam.

2018-07-27

Sklep godny polecenia! Towar zgodny z zamówieniem. Obsługa klienta na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-07-24

Polecam !

5 / 5 2018-07-24

Produkt zgodny z opisem. Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona dotarła bez szwanku.Ceny atrakcyjne, niższe w stosunku do konkurencji.

2018-07-22

Dobry kontakt ze sklepem, transakcja przebiegła pomyślnie.

2018-07-20

Wysyłka bez zwłoki.

2018-07-16

Bardzo dobra

5 / 5 2018-07-04

Polecam znajomym

5 / 5 2018-06-28

Bez zarzutu pod każdym względem :) Gorąco polecam

5 / 5 2018-06-08

Zrobiłam 2 raz zakupy w tym sklepie. Polecam z całą odpowiedzialnością.

5 / 5 2018-05-28

Szybko a nawet ekspresowo, super zapakowany towar. Profesjonalizm i zadowolenie. POLECAM!!!

5 / 5 2018-05-21

zamówiałam po kilkanaście talerzy i dostalam od firmy jeszcze po jednym z każdego rodzaju w prezencie. a przesyłka dotarła do mnie po 24 godzinach od złożenia zamówienia. Kupuje dużo za pośrednictwem internetu, ale jeszcze nigdy nie byłam az tak zadowolona

2018-05-17

Bardzo dobry

5 / 5 2018-05-09

Super dostawca dobry towar

5 / 5 2018-05-09

zakupy bardzo udane, super cena, super szybka dostawa

2018-04-13

OK!

5 / 5 2018-04-11

Błyskawiczna realizacja zamówienia, żadnych zastrzeżeń, doskonały i szybki kontakt ze sprzedającym. Strona sprzedawcy czytelna, z szeroką informacją o produktach. Polecam.

2018-04-03

Towar zgodny z opisem , ekspresowa wysyłka

5 / 5 2018-03-25

Baaardzo duży wybór, bieżące wiadomości na temat zamówienia, ekspresowa realizacja i wszystko świetnie zabezpieczone. Polecam serdecznie :)

5 / 5 2018-03-21

polecam

5 / 5 2018-03-02

OK

2018-02-18

Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność.

5 / 5 2018-02-13

Dzięki sklepowi udało mi się dokupić brakujące talerze, wysyłka bardzo szybka, towar opakowany solidnie, ceny konkurencyjne. Kontakt z obsługą super. Z pewnością jeszcze skorzystam ze sklepu. Polecam też innym.

2018-02-02

sklep godny polecenia,niskie ceny ,dobra jakosc produktow

5 / 5 2018-01-28

Polecam

5 / 5 2018-01-27

Gorąco polecam

5 / 5 2018-01-16

Pozytywnie zaskoczyła mnie jakość i szybkość obsługi klienta. Na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-01-11

Bardzo szybka i prawna przesyłka, towar dobrze zabezpieczony i zgodny z opisem.

2018-01-08

duży wybór, fachowa obsługa

2018-01-02

Bardzo dobrze

5 / 5 2018-01-01

szybka i profesjonalna obłluga, w razie wątpliwości służą pomocą

2017-12-31

Polecę znoiomym

5 / 5 2017-12-23

Polecam

5 / 5 2017-12-13

Kupiłam komplet noży Fiskars. Bardzo miła obsługa Pani Agnieszki. Towar w niskiej cenie. Polecam

5 / 5 2017-12-07

Jestem bardzo zadowolona .Szybko i sprawnie.Polecam

5 / 5 2017-11-12

Małe perturbacje , ale wszytko ok .

5 / 5 2017-11-12

Firma na najwyższym poziomie. Wszystko sprawnie i rzetelnie. Naprawdę polecam.

5 / 5 2017-10-26

Miła obsługa, sprawnie i szybko Polecam!

5 / 5 2017-10-23

Transakcja przebiegła bardzo szybko i sprawnie. Towary zgodne z opisem. Przesyłka mogłaby być tańsza.

5 / 5 2017-10-01

Sprawna, szybka i kompetentna obsługa. Polecam

2017-09-24

Wszystko na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecam

5 / 5 2017-09-22

Rewelacja, gorąco polecam!

5 / 5 2017-09-21

Zamawiałam w Adacor zestaw obiadowy firmy Luminarc. Nieszczęśliwy traf chciał, że uszkodzeniu w transporcie uległ duży talerz obiadowy, pod nim zaś kolejny został zarysowany. Oczywiście Kurier sporządził stosowny protokół, zaraz skontaktowałam się telefonicznie ze sklepem gdzie otrzymałam instrukcje (wysłałam foto) i po dwu dniach(!) owe nieszczęsne dwa talerze zostały do mnie dosłane. Problemów ZERO. Jestem pod wrażeniem - dużo kupuję w sklepach internetowych ale ten muszę szczególnie pochwalić. :-) Polecam gorąco zakupy w Adacor!

5 / 5 2017-09-14

Miła obsługa, sprawnie i szybko Polecam!

2017-09-06

Bardzo udane zakupy. Zastawa stołowa dojechała cała i zdrowa pomimo moich małych obaw. :)

5 / 5 2017-08-28

Gorąco polecam

5 / 5 2017-08-18

Bardzo dobre ceny, miła obsługa, szybki czas realizacji zamówienie. Szczerze polecam!

5 / 5 2017-08-18

super sklep polecam

5 / 5 2017-07-27

Bardzo rzetelnie i profesjonalnie

5 / 5 2017-07-24

Świetny sklep, bardzo dobry kontakt i doradztwo. gorąco polecam...

5 / 5 2017-07-15

Bardzo profesjonalni

5 / 5 2017-06-26

Szybko i profesjonalnie !Polecam!!!!!

2017-06-25

Błyskawiczna przesyłka.Bardzo dobry Towar.

5 / 5 2017-06-18

Wszystko szybko się odbyło :)

2017-06-13

bardzo dobry

5 / 5 2017-06-08

Polecam. Szybka kompleksowa obsługa. Towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-05-28

łatwy sposób zamawiania, szybka dostawa, duży wybór

5 / 5 2017-05-27

polecam w 100% !! szybka dostawa, super zapakowane ,zabezpieczone. Napewno jeszcze kiedyś skorzystam z tego sklepu. Cena również atrakcyjna.

5 / 5 2017-05-19

Pełen profesjonalizm polecam!!!

2017-05-15

Z czystym sumieniem mogę polecić sklep. Zamówienie zrealizowane expresowo i do tego ceny są mega niskie :)

5 / 5 2017-05-15

super polecam

5 / 5 2017-05-09

Polecam

5 / 5 2017-05-03

Produkt zgodny z opisem. Przesyłkę otrzymałam po niecałych 24 godzinach od zamówienia. Polecam

2017-04-18

Bardzo solidna, ekspresowa realizacja zamówienia, towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2017-04-11

Sklep godny polecenia , kontakt ze sklepem bez zarzutów. Naczynia dobre jakościowo. Polecam na 100% .

2017-04-05

Bardzo dobry sklep i obsługa.

5 / 5 2017-04-04

Sklep godny polecenia, bardzo szybka dostawa

5 / 5 2017-04-03

Sklep super...

5 / 5 2017-03-29

Wszystko super. Wysoka jakoś, szybka przesyłka. Miła obsługa

Rzetelne opinie o Adacor.pl

Adacor.pl

Siedziba
Kołobrzeg

WWW
http://adacor.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 94 352 19 91

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie