Kategorie: / Motoryzacja

Adamot.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.96
opinie o Adamot.pl
5 / 5 2019-03-25

Solidna i bardzo pomocna obsługa. Sklep oceniam na 5.

5 / 5 2019-03-23

Sklep godny polecenia, miła i fachowa obsługa, produkty zgodne z opisem.

5 / 5 2019-03-21

bez problemu. polecam

5 / 5 2019-03-14

Szybko i fachowo . Towar zgodny z zamówieniem ,dobrze zapakowany . Polecam

5 / 5 2019-03-13

Bardzo sprawnie.

5 / 5 2019-03-09

Profesjonalna obsługa, super kontakt, przesyłka na czas.

5 / 5 2019-03-07

Towar dobrej jakości i zgodny z opisem, dobrze zapakowany. Szybka dostawa wszystko jak należy

5 / 5 2019-03-01

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2019-02-20

wszystko dobrze

5 / 5 2019-02-19

Zamówienie zostało szybko i bezbłędnie zrealizowane. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2019-02-09

Polecam.

5 / 5 2019-02-01

wszystko ok polecam

5 / 5 2019-01-30

reklamacja przebiegła bez problemów, więcej takich sklepów, które dbają o klienta nawet jak pojawiają się kłopoty. super

5 / 5 2019-01-27

Super sklep, obsługa i szybka wysyłka.

5 / 5 2019-01-24

szybko i sprawnie, polecam.

5 / 5 2019-01-14

Wszystko jak należy. Belki i box dachowy spełniły oczekiwania, łańcuchy śniegowe pasują. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-01-14

Polecam. Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2019-01-09

Szybko, staranna przesyłka, towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2019-01-06

wszystko jak należy, fajny sklep i miła obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-12-31

bez uwag, szybko i solidnie

5 / 5 2018-12-26

dostawa terminowo, towar w porządku

5 / 5 2018-12-25

Transakcja bez problemu, szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2018-12-15

ok bez problemu polecam

5 / 5 2018-12-06

Przesyłka dotarła na czas, hak holowniczy był profesjonalnie zabezpieczony, cała transakcja bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-11-21

Profesjonalne podejście do klienta, ekspresowa dostawa i towar dobrej jakości. Polecam

5 / 5 2018-11-15

pełen profesjonalizm i szybka wysyłka. polecam

5 / 5 2018-11-14

Fachowe doradztwo i bardzo szybka realizacja zamówienia. Hak i wiązka zgodne z opisem, zapakowane jak należy

5 / 5 2018-11-11

Szeroka gama produktów, miła obsługa.

5 / 5 2018-10-20

szybko sprawnie i bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-10-19

bardzo udany zakup. Wszystko szybko i profesjonalnie. Polecam!

5 / 5 2018-10-12

Wszystko super! Szybka dostawa! Polecam!

5 / 5 2018-10-06

Cała transakcja bezproblemowa polecam

4 / 5 2018-10-05

Jeśli zwrot części zakupu będzie zrealizowany, będę zadowolony ze współpracy

5 / 5 2018-10-05

Polecam, wszystko bez problemów

5 / 5 2018-10-03

Wszystko ok.

5 / 5 2018-09-13

Bardzo profesjonalne podejście do klienta, produkt spełnił moje oczekiwania.

5 / 5 2018-09-12

Wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2018-09-09

Wszystko w porządku, dobrze dobrana wiązka i dopasowany hak, polecam!

5 / 5 2018-09-07

Super, polecam, szczególnie belki dachowe i uchwyty na narty. Duży plus za terminową wysyłkę !

5 / 5 2018-09-06

Krótki czas oczekiwania oraz dobry kontakt ze sklepem. Profesjonalne podejście to zadowoleni klienci. Na pewno jeszcze skorzystam.

5 / 5 2018-09-01

polecam

5 / 5 2018-08-16

poleca

5 / 5 2018-08-11

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie. Na pewno wrócę po więcej. Polecam.

5 / 5 2018-08-09

Bardzo dobrze.

5 / 5 2018-08-09

polecam, wszystko ok i na czas

5 / 5 2018-08-07

Bardzo dobra komunikacja na każdym etapie zamówienia. Uchwyty na narty i belki dachowe już przetestowane i wszystko super! Polecam.

5 / 5 2018-08-05

bardzo miła obsługa, realizacja zamówienia na czas, polecam

5 / 5 2018-08-03

super polecam

5 / 5 2018-07-31

fachowo i konkretnie doradzono mi wiązkę do haka oraz belki dachowe, wszystko doszło na czas, polecam

5 / 5 2018-07-20

nie mam zastrzeżeń, wszystko ok, polecam

5 / 5 2018-07-16

Towar dobrej jakości i co najważniejsze zgodny z opisem i zdjęciami. Obsługa fachowa, doradza, nie wymusza zakupu, tak jak to czasem bywa. Wysyłka tak jak podano, w 24 godziny. Zamówienie dotarło na drugi dzień. Polecam.

5 / 5 2018-07-08

Sklep warty polecenia, szybko tanio i solidnie

5 / 5 2018-07-04

Profesjonalizm w tym co robią

5 / 5 2018-07-01

bardzo dobry sprzedawca, polecam

5 / 5 2018-06-16

Bardzo dobra obsługa i szybka wysyłka. Hak i wiązka zabezpieczone profesjonalnie. Wszystko ok.

5 / 5 2018-06-15

wszystko ok, dobry produkt w dobrej cenie

5 / 5 2018-05-31

Bez kłopotów i bardzo profesjonalnie.plus za ekspresową wysyłkę!

5 / 5 2018-05-20

Produkty w atrakcyjnych cenach, cała transakcja szybka i przyjemna. Dostawa terminowa. Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2018-05-17

Bagażnik na narty jest, teraz tylko śnieg. Super sklep, polecam.

5 / 5 2018-05-13

Dobre ceny, produkty zgodne z opisem. Jestem zadowolony z obsługi.

5 / 5 2018-05-08

Przemiła Pani pomogła mi w doborze haka, przesyłka doszła ekspresowo. Dziękuję i polecam każdemu!

5 / 5 2018-04-22

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-04-13

Wszystko w porządku polecam

5 / 5 2018-04-06

Kupowałem Hak do auta wraz z wiązką elektryczną. Po złożeniu zamówienia okazało się że sklep nie ma kompletu, jednak miłe Panie z Adamot stanęły na głowie, żeby wszystko dograć i wysłać jak najszybciej paczkę. Do tego dostałem rabacik i przesyłkę gratis. Polecam wszystkim, pełen profesjonalizm. :)

5 / 5 2018-04-01

Zamówienie zrealizowane w terminie, reszta też w porządku

5 / 5 2018-03-21

Polecam wszystkim sprzedawce wszystko ok

5 / 5 2018-03-18

Obsługa infolinii na piątkę, ekspresowa wysyłka. Polecam gorąco!

5 / 5 2018-03-09

Wszystko bardzo szybko i sprawnie. Swietny kontakt i obsłiuga

5 / 5 2018-03-09

Pełne zadowolenie.

5 / 5 2018-03-04

wszystko super. polecam

5 / 5 2018-03-03

Bardzo sympatyczna i fachowa obsługa. Belki dachowe i boks przyszły w terminie. Wszystko pasuje idealnie. Zdecydowanie polecam każdemu.

5 / 5 2018-02-24

jestem zadowolony z obsługi na pewno jeszcze kiedyś skorzystam

5 / 5 2018-02-07

Pełen Profesjonalizm począwszy od kontaktu po przez wysyłkę skończywszy na najważniejszym czyli JAKOŚĆ. POLECAM w 100% i Pozdrawiam

5 / 5 2018-02-04

wysyłka i obsługa ok wszystko super

5 / 5 2018-01-14

Super. Szybko, sprawnie, profesjonalnie. 100% satysfakcji.

5 / 5 2018-01-05

Jak dla mnie wszystko ok, ceny dobre, zamówienie zrealizowane szybciutko

5 / 5 2018-01-05

Bardzo szybka transakcja i terminowa wysyłka

5 / 5 2018-01-04

transakcja przebiegła pomyślnie przesyłka dotarła błyskawicznie, towar zgodny z ofertą polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-01-04

Uczciwie i szczerze wszystkim polecam ten sklep. Pełen profesjonalizm, bardzo dobry kontakt ze Sprzedającym. Produkt oryginalny. Jeżeli będę czegoś potrzebował z tego asortymentu z pewnością zdecyduję się na zakupy w ADAMOT.pl

4 / 5 2018-01-03

szeroki asortyment, przystepne ceny, fachowe doradzstwo

5 / 5 2017-12-31

Przesyłka terminowo, reszta również ok

5 / 5 2017-12-27

jak najbardziej w porządku. na pewno wrócę

5 / 5 2017-12-24

W porządku

5 / 5 2017-12-23

sklep ok, bardzo dobra obsługa i szeroki wybór, cała transakcja to przyjemne doświadczenie

5 / 5 2017-12-13

wszystko jak trzeba, sprawnie bez problemu

5 / 5 2017-12-08

Hak holowniczy i wiązka dedykowana okazały się być strzałem w dziesiątkę. Montaż haka sprawny tak jak cała transakcja. polecam każdemu

5 / 5 2017-12-07

Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-12-05

Łatwo, szybko i przyjemnie. Bez problemu.

5 / 5 2017-12-02

wszystko jak należy polecam

5 / 5 2017-12-01

Łatwy kontakt, przystępne ceny i szybka realizacja.

5 / 5 2017-11-29

Chciałbym bardzo podziękować Pani Ewie R. która bardzo pomogła mi przy doborze belek do relingów mojego samochodu. Po wyjaśnieniach wskazała właściwy produkt. Pomimo tego, że ostatecznie nie doszło do realizacji zamówienia ze względu na zbyt długi okres oczekiwania na zamówione belki i jak mnie zapewniono nie ma możliwości zakupu przez ADAMOT u innego dostawcy, to szybka informacja o tym, daje mi szansę na zamówienie w innym miejscu. Dzięki temu nie muszę zmieniać moich planów wyjazdowych na weekend. Pozdrawiam Miłe Panie Doradców Klienta.

5 / 5 2017-11-28

Transakcja przebiegła bezproblemowo. Szybka wysyłka.

5 / 5 2017-11-23

ok, polecam

5 / 5 2017-11-20

Zrobiłem sobie prezent na gwiazdkę. Polecam każdemu łańcuchy śniegowe Pewag. Co do sklepu, wysyłka szybka i dobry towar.

5 / 5 2017-11-14

Szeroki wybór, ogólnie fajny sklep. Polecam

5 / 5 2017-11-10

Korzystam po raz kolejny. Zawsze jestem zadowolony z obsługi. Zdecydowanie polecam.

4 / 5 2017-10-31

Ok. Ok. Ok

5 / 5 2017-10-26

Sklep ok, kupiłem hak i wiazke dedykowana, wszystko pasuje tak jak sie spodziewalem. Produkty spełniły moje oczekiwania, duzy plus za wysyłkę w 24 h, bo towar zamówiony rano we wtorek był u mnie już w środę rano.

5 / 5 2017-10-11

Bardzo profesjonalna i miła obsługa w ciągu całej realizacji mojego zamówienia. Serdecznie można polecić firmę wszystkim.

5 / 5 2017-10-06

Dział obsługi klienta zasługuje na pochwałę, odbiór osobisty bez problemu, wszystko jak należy

5 / 5 2017-10-02

Adamot to profesja zero problemów Polecam

5 / 5 2017-09-23

wszystko w jak najlepszym porządku, na pewno jeszcze skorzystam

5 / 5 2017-09-19

Profesionalna obsługa ,Natychmiastowa realizacja zamówienia wraz z wysyłką .

5 / 5 2017-09-04

Świetny kontakt, jedyny problem z firmą kurierską DPD ale dzięki Sprzedającemu wszystko wyjaśnione.

5 / 5 2017-08-22

Sklep polecił mi znajomy i nie zawiodłem się. Wszystko jak należy.

5 / 5 2017-08-12

Transakcja przebiegła prawidłowo. Polecam.

5 / 5 2017-08-09

Szybka wysyłka i miła obsługa. produkty zgodne z tym co na zdjęciach. Polecam

5 / 5 2017-07-30

Polecam

4 / 5 2017-07-20

Profesjonalna obsługa ,polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2017-07-17

Obsługa i przekaz informacji na bardzo wysokim poziomie. Zamówienie zrealizowane zgodnie z deklaracją. Ale najważniejsze - Hak i osprzęt profesjonalnie wykonane. Produkt naprawdę dla wymagających klientów. Parametry techniczne wyższe od konkurencji krajowej i zagranicznej. Firma polska Steinhof, jakosć produktu na równi z produktami westfalia, ale ceny bez porównania korzystniejsze. Pozdrawiam użytkowników, bardzo dobry wybór.

5 / 5 2017-07-16

Zamówienie złożone w poniedziałek, dotarło we wtorek, szybka wysyłka. Wszystko super. Mąż zadowolony z łańcuchów śniegowych, prezent trafiony. Polecam.

5 / 5 2017-07-13

Wszystko dobrze, bezpiecznie zapakowane, jestem zadowolony z zakupu

5 / 5 2017-07-09

Jak najbardziej polecam. Transakcja przebiegła pomyslnie

5 / 5 2017-06-26

Było ok

5 / 5 2017-06-25

Polecam sklep, szybko, tanio i przyjemnie

5 / 5 2017-06-24

Profesjonalna pomoc techniczna podczas składania zamówienia. Towar zgodny z oczekiwaniami.

5 / 5 2017-06-22

Nie mam żadnych zastrzeżeń. Wszystko zgodnie z umową, bez niespodzianek i rozczarowań.

5 / 5 2017-06-09

Bardzo miła obsługa, cierpliwa i fachowa. Platforma rowerowa dotarła na miejsce i czeka na pierwszą wyprawę. Polecam sklep Adamot.pl!

5 / 5 2017-06-09

Polecam Pełen profesjonalizm

5 / 5 2017-06-08

Polecam

5 / 5 2017-05-29

sprawnie, towar ok

5 / 5 2017-05-29

Podczas rozmowy telefonicznej bardzo miła pani udzieliła mi wszystkich niezbędnych informacji. Belki dachowe i uchwyty na narty okazały się strzałem w dziesiątkę. Polecam gorąco każdemu!

5 / 5 2017-05-27

cały proces jak i towar bez zastrzeżeń. polecam.

5 / 5 2017-05-24

Super, zostałem o całości transakcji poinformowany co do terminu, czasu trwania usługi oraz ceny i sposobu zapłaty, polecam wszystkim, pozdrawiam, Janek S

5 / 5 2017-05-24

Ekspresowa wysyłka i świetny serwis. Nic dodać nic ująć. Polecam

5 / 5 2017-05-23

miło, szybko, tanio - super, polecam

5 / 5 2017-05-17

Belki i boks dachowy pasują idealnie! Zakupy u Was to czysta przyjemność. Polecam gorąco!

5 / 5 2017-05-16

Sklep z taką obsługą i asortymentem jest godny polecenia.

5 / 5 2017-05-01

Ciekawa oferta i atrakcyjne ceny. Ogromny plus za bezproblemowa wymianę towaru. Szybka realizacja transakcji. Sklep godny polecenia

5 / 5 2017-04-28

wszystko ok.polecam

5 / 5 2017-04-13

Szeroka gama produktów, towar dobrej jakości. To juz moje kolejne zakupy i jestem zadowolony.

5 / 5 2017-04-07

Dobre ceny i szybko zrealizowane zamówienie. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-04-03

Dobry kontakt z obsługą sklepu i dobre ceny.

5 / 5 2017-04-03

towar zgodny z opisem przesyłka na czas wszystko ok

Rzetelne opinie o Adamot.pl

Adamot.pl

Siedziba
Tarnów

WWW
https://adamot.pl/

Email
[email protected]

Telefon
14-696 02 06

Komórka
-

Infolinia
14-696 02 06

Logowanie