Kategorie: / Motoryzacja

Adamot.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.96
opinie o Adamot.pl
5 / 5 2019-03-25

Solidna i bardzo pomocna obsługa. Sklep oceniam na 5.

5 / 5 2019-03-23

Sklep godny polecenia, miła i fachowa obsługa, produkty zgodne z opisem.

5 / 5 2019-03-21

bez problemu. polecam

5 / 5 2019-03-14

Szybko i fachowo . Towar zgodny z zamówieniem ,dobrze zapakowany . Polecam

5 / 5 2019-03-13

Bardzo sprawnie.

5 / 5 2019-03-09

Profesjonalna obsługa, super kontakt, przesyłka na czas.

5 / 5 2019-03-07

Towar dobrej jakości i zgodny z opisem, dobrze zapakowany. Szybka dostawa wszystko jak należy

5 / 5 2019-03-01

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2019-02-20

wszystko dobrze

5 / 5 2019-02-19

Zamówienie zostało szybko i bezbłędnie zrealizowane. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2019-02-09

Polecam.

5 / 5 2019-02-01

wszystko ok polecam

5 / 5 2019-01-30

reklamacja przebiegła bez problemów, więcej takich sklepów, które dbają o klienta nawet jak pojawiają się kłopoty. super

5 / 5 2019-01-27

Super sklep, obsługa i szybka wysyłka.

5 / 5 2019-01-24

szybko i sprawnie, polecam.

5 / 5 2019-01-14

Wszystko jak należy. Belki i box dachowy spełniły oczekiwania, łańcuchy śniegowe pasują. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-01-14

Polecam. Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2019-01-09

Szybko, staranna przesyłka, towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2019-01-06

wszystko jak należy, fajny sklep i miła obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-12-31

bez uwag, szybko i solidnie

5 / 5 2018-12-26

dostawa terminowo, towar w porządku

5 / 5 2018-12-25

Transakcja bez problemu, szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2018-12-15

ok bez problemu polecam

5 / 5 2018-12-06

Przesyłka dotarła na czas, hak holowniczy był profesjonalnie zabezpieczony, cała transakcja bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-11-21

Profesjonalne podejście do klienta, ekspresowa dostawa i towar dobrej jakości. Polecam

5 / 5 2018-11-15

pełen profesjonalizm i szybka wysyłka. polecam

5 / 5 2018-11-14

Fachowe doradztwo i bardzo szybka realizacja zamówienia. Hak i wiązka zgodne z opisem, zapakowane jak należy

5 / 5 2018-11-11

Szeroka gama produktów, miła obsługa.

5 / 5 2018-10-20

szybko sprawnie i bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-10-19

bardzo udany zakup. Wszystko szybko i profesjonalnie. Polecam!

5 / 5 2018-10-12

Wszystko super! Szybka dostawa! Polecam!

5 / 5 2018-10-06

Cała transakcja bezproblemowa polecam

4 / 5 2018-10-05

Jeśli zwrot części zakupu będzie zrealizowany, będę zadowolony ze współpracy

5 / 5 2018-10-05

Polecam, wszystko bez problemów

5 / 5 2018-10-03

Wszystko ok.

5 / 5 2018-09-13

Bardzo profesjonalne podejście do klienta, produkt spełnił moje oczekiwania.

5 / 5 2018-09-12

Wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2018-09-09

Wszystko w porządku, dobrze dobrana wiązka i dopasowany hak, polecam!

5 / 5 2018-09-07

Super, polecam, szczególnie belki dachowe i uchwyty na narty. Duży plus za terminową wysyłkę !

5 / 5 2018-09-06

Krótki czas oczekiwania oraz dobry kontakt ze sklepem. Profesjonalne podejście to zadowoleni klienci. Na pewno jeszcze skorzystam.

5 / 5 2018-09-01

polecam

5 / 5 2018-08-16

poleca

5 / 5 2018-08-11

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie. Na pewno wrócę po więcej. Polecam.

5 / 5 2018-08-09

Bardzo dobrze.

5 / 5 2018-08-09

polecam, wszystko ok i na czas

5 / 5 2018-08-07

Bardzo dobra komunikacja na każdym etapie zamówienia. Uchwyty na narty i belki dachowe już przetestowane i wszystko super! Polecam.

5 / 5 2018-08-05

bardzo miła obsługa, realizacja zamówienia na czas, polecam

5 / 5 2018-08-03

super polecam

5 / 5 2018-07-31

fachowo i konkretnie doradzono mi wiązkę do haka oraz belki dachowe, wszystko doszło na czas, polecam

5 / 5 2018-07-20

nie mam zastrzeżeń, wszystko ok, polecam

5 / 5 2018-07-16

Produkt jest wysokiej jakości i najważniejsze, spełnia oczekiwania zgodnie z opisem i zdjęciami. Personel jest kompetentny, udziela porad, nie naciska na zakup, tak jak to czasem się zdarza. Wysyłka odbywa się zgodnie z deklaracją, w ciągu 24 godzin. Moje zamówienie dotarło na drugi dzień. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-07-16

Produkt jest wysokiej jakości i przede wszystkim zgodny z opisem i zdjęciami. Obsługa jest profesjonalna, udziela porad bez nacisku na zakup, co nie zawsze jest przypadkiem. Wysyłka odbyła się zgodnie z informacją, w ciągu 24 godzin. Zamówienie dotarło na drugi dzień. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-07-08

Sklep warty polecenia, szybko tanio i solidnie

5 / 5 2018-07-04

Profesjonalizm w tym co robią

5 / 5 2018-07-01

bardzo dobry sprzedawca, polecam

5 / 5 2018-06-16

Bardzo dobra obsługa i szybka wysyłka. Hak i wiązka zabezpieczone profesjonalnie. Wszystko ok.

5 / 5 2018-06-15

wszystko ok, dobry produkt w dobrej cenie

5 / 5 2018-05-31

Bez kłopotów i bardzo profesjonalnie.plus za ekspresową wysyłkę!

5 / 5 2018-05-20

Produkty w atrakcyjnych cenach, cała transakcja szybka i przyjemna. Dostawa terminowa. Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2018-05-17

Bagażnik na narty jest, teraz tylko śnieg. Super sklep, polecam.

5 / 5 2018-05-13

Dobre ceny, produkty zgodne z opisem. Jestem zadowolony z obsługi.

5 / 5 2018-05-08

Przemiła Pani pomogła mi w doborze haka, przesyłka doszła ekspresowo. Dziękuję i polecam każdemu!

5 / 5 2018-04-22

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-04-13

Wszystko w porządku polecam

5 / 5 2018-04-06

Zakupiłem Hak do samochodu wraz z wiązką elektryczną. Kiedy złożyłem zamówienie, okazało się, że sklep nie posiada pełnego zestawu. Jednakże, uprzejme Panie z Adamot bardzo się postarały, aby dopasować wszystko i wysłać paczkę jak najszybciej. Dodatkowo otrzymałem zniżkę i darmową przesyłkę. Gorąco polecam wszystkim, pełen profesjonalizm. :)

5 / 5 2018-04-01

Zamówienie zrealizowane w terminie, reszta też w porządku

5 / 5 2018-03-21

Polecam wszystkim sprzedawce wszystko ok

5 / 5 2018-03-18

Obsługa infolinii na piątkę, ekspresowa wysyłka. Polecam gorąco!

5 / 5 2018-03-09

Wszystko bardzo szybko i sprawnie. Swietny kontakt i obsłiuga

5 / 5 2018-03-09

Pełne zadowolenie.

5 / 5 2018-03-04

wszystko super. polecam

5 / 5 2018-03-03

Bardzo sympatyczna i fachowa obsługa. Belki dachowe i boks przyszły w terminie. Wszystko pasuje idealnie. Zdecydowanie polecam każdemu.

5 / 5 2018-02-24

jestem zadowolony z obsługi na pewno jeszcze kiedyś skorzystam

5 / 5 2018-02-07

Pełen Profesjonalizm począwszy od kontaktu po przez wysyłkę skończywszy na najważniejszym czyli JAKOŚĆ. POLECAM w 100% i Pozdrawiam

5 / 5 2018-02-04

wysyłka i obsługa ok wszystko super

5 / 5 2018-01-14

Super. Szybko, sprawnie, profesjonalnie. 100% satysfakcji.

5 / 5 2018-01-05

Jak dla mnie wszystko ok, ceny dobre, zamówienie zrealizowane szybciutko

5 / 5 2018-01-05

Bardzo szybka transakcja i terminowa wysyłka

5 / 5 2018-01-04

Całkowicie uczciwie i szczerze polecam wszystkim ten sklep. Tu panuje pełen profesjonalizm, a kontakt ze Sprzedającym jest rewelacyjny. Produkt, który zamówiłem, jest oryginalny. Jeśli w przyszłości będę potrzebować czegoś z tego asortymentu, na pewno zdecyduję się na zakupy w sklepie ADAMOT.pl.

5 / 5 2018-01-04

Z całego serca polecam ten sklep. Jest on naprawdę godny zaufania i warto w nim robić zakupy. Obsługa jest profesjonalna, a kontakt ze sprzedającym bardzo dobry. Kupiłam tu oryginalny produkt i jeśli będę potrzebować czegoś z ich asortymentu, na pewno zdecyduję się na ponowne zakupy w ADAMOT.pl.

5 / 5 2018-01-04

transakcja przebiegła pomyślnie przesyłka dotarła błyskawicznie, towar zgodny z ofertą polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2018-01-03

szeroki asortyment, przystepne ceny, fachowe doradzstwo

5 / 5 2017-12-31

Przesyłka terminowo, reszta również ok

5 / 5 2017-12-27

jak najbardziej w porządku. na pewno wrócę

5 / 5 2017-12-24

W porządku

5 / 5 2017-12-23

sklep ok, bardzo dobra obsługa i szeroki wybór, cała transakcja to przyjemne doświadczenie

5 / 5 2017-12-13

wszystko jak trzeba, sprawnie bez problemu

5 / 5 2017-12-08

Hak holowniczy i wiązka dedykowana okazały się być strzałem w dziesiątkę. Montaż haka sprawny tak jak cała transakcja. polecam każdemu

5 / 5 2017-12-07

Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-12-05

Łatwo, szybko i przyjemnie. Bez problemu.

5 / 5 2017-12-02

wszystko jak należy polecam

5 / 5 2017-12-01

Łatwy kontakt, przystępne ceny i szybka realizacja.

5 / 5 2017-11-29

Chciałbym wyrazić moją szczególną wdzięczność dla Pani Ewy R. za pomoc, jaką mi udzieliła przy wyborze belki do relingów mojego samochodu. Podczas mojego wyjaśnienia problemu, Pani Ewa wskazała mi odpowiedni produkt. Niestety, ostatecznie nie było możliwe złożenie zamówienia w ADAMOT, ponieważ belki, które zamówiłem, miały za długi czas oczekiwania na dostawę. Jednakże, dzięki szybkiej informacji, którą otrzymałem, mam teraz szansę na zamówienie w innym miejscu i nie muszę zmieniać moich planów wyjazdowych na weekend. Serdecznie pozdrawiam miłe Panie Doradców Klienta.

5 / 5 2017-11-28

Transakcja przebiegła bezproblemowo. Szybka wysyłka.

5 / 5 2017-11-23

ok, polecam

5 / 5 2017-11-20

Zrobiłem sobie prezent na gwiazdkę. Polecam każdemu łańcuchy śniegowe Pewag. Co do sklepu, wysyłka szybka i dobry towar.

5 / 5 2017-11-14

Szeroki wybór, ogólnie fajny sklep. Polecam

5 / 5 2017-11-10

Korzystam po raz kolejny. Zawsze jestem zadowolony z obsługi. Zdecydowanie polecam.

4 / 5 2017-10-31

Ok. Ok. Ok

5 / 5 2017-10-26

Sklep jest w porządku, zakupiłem haczyk i pas dedykowany i wszystko pasuje tak, jak się spodziewałem. Produkty spełniły moje oczekiwania, duży plus za dostawę w ciągu 24 godzin, ponieważ towar, który zamówiłem we wtorek rano, dotarł do mnie już w środę rano.

5 / 5 2017-10-26

Sklep jest w porządku, kupiłem hak i dedykowaną wiązkę i wszystko idealnie pasuje, tak jak się spodziewałem. Produkty spełniły moje oczekiwania, a dużym plusem jest szybka wysyłka w ciągu 24 godzin. Zamówiony towar we wtorek rano był już u mnie w środę rano.

5 / 5 2017-10-11

Bardzo profesjonalna i miła obsługa w ciągu całej realizacji mojego zamówienia. Serdecznie można polecić firmę wszystkim.

5 / 5 2017-10-06

Dział obsługi klienta zasługuje na pochwałę, odbiór osobisty bez problemu, wszystko jak należy

5 / 5 2017-10-02

Adamot to profesja zero problemów Polecam

5 / 5 2017-09-23

wszystko w jak najlepszym porządku, na pewno jeszcze skorzystam

5 / 5 2017-09-19

Profesionalna obsługa ,Natychmiastowa realizacja zamówienia wraz z wysyłką .

5 / 5 2017-09-04

Świetny kontakt, jedyny problem z firmą kurierską DPD ale dzięki Sprzedającemu wszystko wyjaśnione.

5 / 5 2017-08-22

Sklep polecił mi znajomy i nie zawiodłem się. Wszystko jak należy.

5 / 5 2017-08-12

Transakcja przebiegła prawidłowo. Polecam.

5 / 5 2017-08-09

Szybka wysyłka i miła obsługa. produkty zgodne z tym co na zdjęciach. Polecam

5 / 5 2017-07-30

Polecam

4 / 5 2017-07-20

Profesjonalna obsługa ,polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2017-07-17

Obsługa jest na bardzo wysokim poziomie i informacje są przekazywane sprawnie. Zamówienie zostało zrealizowane zgodnie z deklaracją. Jednak najważniejsze jest to, że hak i osprzęt są wykonane profesjonalnie. Produkt ten jest skierowany do wymagających klientów, a jego parametry techniczne są wyższe niż konkurencji, zarówno krajowej jak i zagranicznej. Polska firma Steinhof oferuje produkt o jakości porównywalnej z Westfalią, ale w dużo bardziej korzystnej cenie. Pozdrawiam użytkowników i polecam ten produkt jako bardzo dobry wybór.

5 / 5 2017-07-16

Moje zamówienie, które złożyłem w poniedziałek, dotarło już we wtorek, co oznacza, że wysyłka była bardzo szybka. Jestem bardzo zadowolony z mojego zakupu - łańcuchy śniegowe dla mojego męża okazały się trafionym prezentem. Jestem pełen zachwytu i gorąco polecam wszystkim.

5 / 5 2017-07-13

Wszystko dobrze, bezpiecznie zapakowane, jestem zadowolony z zakupu

5 / 5 2017-07-09

Jak najbardziej polecam. Transakcja przebiegła pomyslnie

5 / 5 2017-06-26

Było ok

5 / 5 2017-06-25

Polecam sklep, szybko, tanio i przyjemnie

5 / 5 2017-06-24

Profesjonalna pomoc techniczna podczas składania zamówienia. Towar zgodny z oczekiwaniami.

5 / 5 2017-06-22

Nie mam żadnych zastrzeżeń. Wszystko zgodnie z umową, bez niespodzianek i rozczarowań.

5 / 5 2017-06-09

Bardzo miła obsługa, cierpliwa i fachowa. Platforma rowerowa dotarła na miejsce i czeka na pierwszą wyprawę. Polecam sklep Adamot.pl!

5 / 5 2017-06-09

Polecam Pełen profesjonalizm

5 / 5 2017-06-08

Polecam

5 / 5 2017-05-29

Podczas telefonu, spotkałem się z niezwykle uprzejmą kobietą, która udzieliła mi wszystkich istotnych informacji. Belki dachowe i uchwyty narciarskie okazały się idealnym wyborem. Szczerze polecam to każdemu!

5 / 5 2017-05-29

W trakcie telefonu byłem obsługiwany przez niezwykle przyjemną kobietę, która udzieliła mi wszystkich ważnych informacji. Okazało się, że belki dachowe i uchwyty na narty były idealnym wyborem. Zdecydowanie polecam je każdemu!

5 / 5 2017-05-29

sprawnie, towar ok

5 / 5 2017-05-27

cały proces jak i towar bez zastrzeżeń. polecam.

5 / 5 2017-05-24

Super, zostałem o całości transakcji poinformowany co do terminu, czasu trwania usługi oraz ceny i sposobu zapłaty, polecam wszystkim, pozdrawiam, Janek S

5 / 5 2017-05-24

Ekspresowa wysyłka i świetny serwis. Nic dodać nic ująć. Polecam

5 / 5 2017-05-23

miło, szybko, tanio - super, polecam

5 / 5 2017-05-17

Belki i boks dachowy pasują idealnie! Zakupy u Was to czysta przyjemność. Polecam gorąco!

5 / 5 2017-05-16

Sklep z taką obsługą i asortymentem jest godny polecenia.

5 / 5 2017-05-01

Ciekawa oferta i atrakcyjne ceny. Ogromny plus za bezproblemowa wymianę towaru. Szybka realizacja transakcji. Sklep godny polecenia

5 / 5 2017-04-28

wszystko ok.polecam

5 / 5 2017-04-13

Szeroka gama produktów, towar dobrej jakości. To juz moje kolejne zakupy i jestem zadowolony.

5 / 5 2017-04-07

Dobre ceny i szybko zrealizowane zamówienie. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-04-03

Dobry kontakt z obsługą sklepu i dobre ceny.

5 / 5 2017-04-03

towar zgodny z opisem przesyłka na czas wszystko ok

Rzetelne opinie o Adamot.pl

Adamot.pl

Siedziba
Tarnów

WWW
https://adamot.pl/

Email
[email protected]

Telefon
14-696 02 06

Komórka
-

Infolinia
14-696 02 06

Logowanie