Kategorie: / Odzież i Obuwie / Sport

Addnature.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.20
opinie o Addnature.pl
1 / 5 2022-11-11

Nie polecam, pomoc klienta na 0 poziomie. Podczas zakupu nie ma informacji gdzie wpisać nip, od razu po zakupie poprosiłem o fakturę mailowo, dostałem informację, że mogę to zrobić podając gdzieś w dodatkowych informacjach zamówienia podczas zakupu (nie wiem skąd jako nowy klient mam się o tym dowiedzieć, w faq żadnych na ten temat informacji :) ). Więc poprosiłem od razu o wystawienie faktury podając dane firmy, niestety nie dostałem faktury z informacją, że po wysłaniu zamówienia nie mogą takich danych zmienić ani wystawić faktury. Nie rozumiem takiego podejścia z zablokowaniem wystawienia faktury po wysłaniu ALE pisałem do pomocy przed wysłaniem zamówienia (mogłem je jeszcze nawet anulować, ale miałem nadzieję, że uda mi się to załatwić bez takich problemów.) Według kodeksu karnego firma ma obowiązek wystawić fakturę, lecz najwidoczniej nie robi sobie z tego nic. Niestety nie mam czasu na dalsze maile do pomocy technicznej i wymuszenie faktury innymi ścieżkami (zakup był za 700 brutto), dlatego ostrzegam przed zakupem.

1 / 5 2022-07-25

Nie polecam - Addnature.pl

Nie polecam zakupów w firmie Addnature. Fatalna obsługa klienta. Po prawie 3 tygodniach nie ma dostawy zamówionych i opłaconych butów wspinaczkowych i żadnej informacji co się dzieje, Dopiero po mojej interwencji e-mailowej otrzymałem wiadomość, że firma nie wie co się stało z przesyłką i proponuje zwrot gotówki :( Co mi po zwrocie gotówki, skoro buty były zamawiane w promocji, a teraz kosztują 220 zł więcej. Firma powinna klientom wypłacać równie odszkodowanie za straty moralne, stracony czas i nerwy oraz zepsucie wyjazdu w góry. Ostrzegam potencjalnych klientów przed zakupami w tej firmie.

1 / 5 2022-06-20

addnature - nie polecam

Nie polecam. Zamówiona i opłacona paczka nie dotarła. Historia przesyłki pokazuje, że kurier podjął próbę doręczenia dwukrotnie, niestety nie dostałam żadnego powiadomienia wcześniej. Dział obsługi klienta addnature twierdzi, że podali wszystkie dane kontatkowe, DHL natomiast, że ich nie ma.. a ja z moją paczką utknęłam gdzieś pośrodku tych wszystkich procesów. Bardzo nie polecam.

5 / 5 2021-05-20

Kupiłem kask rowerowy miesiąc temu i niedostałem ani kasku ani żadnej wiadomości. Brak jakiegokolwiek kontaktu z ich strony. Uważajcie!

5 / 5 2019-02-09

Wszystko ok, niestety zawiódł jak zwykle DHL

5 / 5 2018-05-22

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka - jednym słowem pełny profesjonalizm. Z przyjemnością jeszcze zrobię kiedyś tutaj zakupy.

5 / 5 2018-03-02

Wszystko ok, niestety zawiódł jak zwykle DHL

5 / 5 2018-01-29

Duży wybór, niskie ceny, darmowy zwrrof. Polecam!

5 / 5 2018-01-19

Jestem absolutnie z przebiegu całego procesu. Przyjemnie zaskoczyła mnie nie tylko szybkość dostawy, ale tez cena. Zdecydowanie polecam Addnature!

2018-01-02

Po 10 dniach od platności zamowiony towar nadal nie dosedl. W zamian otrzymuje prosby o ocenę jakosci uslugi...

5 / 5 2017-10-28

Super.Polecam

2017-10-21

Świetne buty w dobrej cenie

5 / 5 2017-10-19

Pełen profesjonalizm, polecam wszystkim, żadnych problemów i zbędnych pytań. Super!!!

5 / 5 2017-09-29

Zdecydowanie polecam, sprawnie szybko, zgodnie z zamówieniem Andrzej

5 / 5 2017-09-29

Polecam.

2017-05-26

Uszkodzona tuba z tabletkach High5, gdyż 2 przedmioty były luźno włożone do pudełka. Zawartość wystartowała lekkim proszkiem że skruszonych tabletek. Kurier DHL zadzwonił tylko raz z pytaniem o obecność odbiorcy i nie poinformował o możliwości odbioru w innych terminach i porach.

2017-04-21

All good.

5 / 5 2017-04-02

pełen profesjonalizm, dobre ceny, bardzo szeroki asortyment w dobrych cenach.

5 / 5 2017-03-29

bylo OK :)

Rzetelne opinie o Addnature.pl

Addnature.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.addnature.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie