Kategorie: / Komputery / Pozostałe

Adekpol.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.66
opinie o Adekpol.pl
5 / 5 2019-03-24

Spawa zakupu została przeprowadzona bez opużnienia

5 / 5 2019-03-15

Bardzo sympatyczna i konkretna obsługa. Firma super.

4 / 5 2019-02-27

wszystko ok. sprawnie i szybko

5 / 5 2019-02-22

Wszystko ok. Polecam

4 / 5 2019-02-16

Dobry kontakt ze sprzedającym. Szybka i bardzo dobrze opakowana paczka. Pióro rewelacyjne polecam. Produkt sprzedającego

5 / 5 2019-02-16

Profesjonalna obsługa. Bez problemowa i elastyczna co do życzeń klienta.

4 / 5 2019-02-12

Polecam ;-))

5 / 5 2019-02-06

Polecam

3 / 5 2019-02-06

Bardzo dobra i szybka obsługa. Dziękuję

5 / 5 2019-02-02

Paczka przyszła szybko, bez opóźnień, kontakt ze sklepem bezproblemowy. Polecam!

5 / 5 2019-01-27

polecam

5 / 5 2019-01-27

Bardzo dobry

5 / 5 2019-01-24

szybka i solidna obsługa; zakupiłem toner do drukarki HP Laser Jet Pro 400 M401dne

4 / 5 2019-01-23

Zakup błyskawiczny

5 / 5 2019-01-12

ok

4 / 5 2019-01-11

szybko, sprawnie . tanio

5 / 5 2019-01-02

Ok, to nie był pierwszy zakup w tym sklepie

5 / 5 2018-12-30

Szybko, sprawnie. Polecam!

4 / 5 2018-12-30

Wszystko przebiegło super szybko. Polecam

5 / 5 2018-12-30

Starają się to widać.

5 / 5 2018-12-26

Polecam w 100%.

5 / 5 2018-12-25

Szybko, sprawnie bardzo polecam

5 / 5 2018-12-23

Polecam

5 / 5 2018-12-21

Jak zwykle fachowa i szybka obsługa. Dlatego kupuj u nich często...

5 / 5 2018-12-19

szybka i bardzo sprawna realizacja zamówienia zakupu tonera do drukarki HP LJ PRO 400M401 dne

5 / 5 2018-12-17

Jak najbardziej polecam. Szybka realizacja zamowienia.

4 / 5 2018-12-15

Sklep rzetelny, godny polecenia

4 / 5 2018-12-05

Pierwszy raz skorzystałem. Polecam. Czekałem 2 dni. Dobrze zabezpieczone.

5 / 5 2018-11-29

WSZYSTKO OK KŁOPOTY PO STRONIE FIRMY KURIERSKIEJ

5 / 5 2018-11-28

Szybko i profesjonalnie. POLECAM.

4 / 5 2018-11-25

Łatwy i szybki kontakt ze sprzedawcą. Szybka wysyłka, oryginalne tonery. Polecam sprzedawcę.

5 / 5 2018-11-14

Wysyłka szybka, towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-11-14

W sklepie AdekPol kupuję od lat tusze do drukarki. Zawsze mają wszystkie jakie potrzebuję i w konkurencyjnych cenach. Dostawa jest błyskawiczna a personel sklepu otwarty na uwagi klientów. Z największą przyjemnością polecam wszystkim sklep AdekPol.

4 / 5 2018-11-03

Przesyłka przyszła bardzo szybko.

4 / 5 2018-10-31

super

5 / 5 2018-10-30

Tanio, szybko, profesjonalna obsługa, polecam

4 / 5 2018-10-29

Pozytywna

5 / 5 2018-10-28

Profesjonalna i sprawna obsługa. Bardzo polecam.

2018-10-27

Brak komunikacji, opóźnienia w realizacji

5 / 5 2018-10-26

REALIZACJA ZAMÓWIENIA BŁYSKAWICZNA! JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z OBSŁUGI I OTRZYMANEGO PRODUKTU.

3 / 5 2018-10-25

Przesyłka dotarła w opłakanym stanie (5 ryz papieru) zalecam zakup stretch'a i przynajmniej ofoliowanie przesyłki.

5 / 5 2018-10-19

Super szybka wysyłka i chociaż zamówienie nie zostało zrealizowane w pełni, to na drugi dzień rano miałam już komplet i dwa telefony z przeprosinami. Błąd może zdażyć się każdemu, a reakcja sklepu świadczy o profesjonalizmie i dużym poszanowaniu klienta. Dziękuję!

4 / 5 2018-10-11

Wszystko przebiegło sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-10-02

Jest OK

5 / 5 2018-10-01

polecam

5 / 5 2018-10-01

Szybko, sprawnie i tak jak ma być!

4 / 5 2018-09-27

Polecam wszystkim zainteresowanym

4 / 5 2018-09-25

Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-09-19

Super

5 / 5 2018-09-19

szybka, sprawna obsługa internetowego zamówienia na toner do drukarki laserowej HP w sklepie internetowym Adekpol.pl - polecam

4 / 5 2018-09-09

super

5 / 5 2018-09-03

Pozytywna

5 / 5 2018-09-03

profesjonalnie w 100 %

5 / 5 2018-09-01

Wszystko super

5 / 5 2018-08-29

Szybko, sprawnie, tanio, pozdrawiam.

4 / 5 2018-08-28

Polecam

5 / 5 2018-08-21

szczerze polecam

4 / 5 2018-08-16

OK

5 / 5 2018-08-15

polecam, dobry kontakt, sprawne działanie,

5 / 5 2018-08-12

Towar zamówiony . Towar dostarczony.

4 / 5 2018-08-08

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

5 / 5 2018-08-08

Polecam

5 / 5 2018-08-06

szybko bez problemu

5 / 5 2018-08-01

polecam

5 / 5 2018-07-31

ok

4 / 5 2018-07-22

Polecam

4 / 5 2018-07-22

OK.

5 / 5 2018-07-19

super obsługa bardzo szybka dostawa polecam

5 / 5 2018-07-11

Z wielką przyjemnością polecam ten Sklep.

4 / 5 2018-07-01

Transakcja przebiegła zgodnie z oczekiwaniami. Polecam wszystkim ten sklep.

4 / 5 2018-06-28

szybka realizacja, bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-06-22

Polecam

5 / 5 2018-06-19

Pierwszy zakup. Transakcja bez problemów, wszystko poszło zgodnie z oczekiwaniami - sklep opóźnił wysyłkę tak, jak prosiłem. Polecam. Sam wrócę do sklepu.

4 / 5 2018-06-14

Dobry kontakt, szybka realizacja. Polecam sprzedawcę.

5 / 5 2018-06-14

Szybka reakcja i miła obsługa.

5 / 5 2018-06-12

krótki czas realizacji od zamówienia do dostarczenia tonera do drukarki HP LJ

4 / 5 2018-06-12

Wszystko OK

5 / 5 2018-06-11

polecam

5 / 5 2018-06-10

Wszystko świetne (no, może cena mogłaby być niższa!)

5 / 5 2018-06-06

Zamawiałam towar, którego w danej chwili nie było na składzie. Został dla mnie specjalnie zamówiony. Prosiłam o późniejszą wysyłkę, nie było żadnego problemu. Kontakt z pracownikami rewelacyjny. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-06-03

Współpraca z firmą Adekpol jest przyjemnością.

5 / 5 2018-05-25

Szybkość działania, jak i profesjonalizm zaskoczył mnie pozytywnie. Mam nadzieję na długą współpracę. Pozdrawiam i życzę sukcesów Jerzy Granowski

4 / 5 2018-05-23

Wysoki poziom usług

5 / 5 2018-05-23

Sprawnie, szybko, profesjonalnie. Polecam wszystkim tego kontrahenta.

5 / 5 2018-05-20

pozytywna

5 / 5 2018-05-20

Szybka dostawa

4 / 5 2018-05-16

rzetelny sprzedawca, wszystko sprawnie

5 / 5 2018-05-09

Przystępne ceny, towary zgodne z opisem i wydajne. bardzo szyki czas realizacji zamówienia.

4 / 5 2018-05-07

pomocni

5 / 5 2018-05-01

Super. Sprawnie i szybko.

5 / 5 2018-05-01

Sprawnie, szybko i bezproblemowo

4 / 5 2018-04-25

szybka realizacja, polecam

5 / 5 2018-04-13

Bardzo dobry sklep, polecam.

5 / 5 2018-04-08

Szybka realizacja usługi, dobra komunikacja, polecam

5 / 5 2018-03-26

super osługa

5 / 5 2018-03-26

Świetna obsługa klienta, bardzo dobrze zapakowany towar. Przesyłka dotarła w ekspresowym tempie następnego dnia.

5 / 5 2018-03-22

Paczkę zamówiłem w sobotę, a w poniedziałek już była do odbioru. Transakcja przebiegła bardzo szybko i pomyślnie. Zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-03-21

Polecam:)

3 / 5 2018-02-22

SKLEP W PORZĄDKU

4 / 5 2018-02-20

W porządku

4 / 5 2018-02-09

Pozytywna

5 / 5 2018-01-31

Bardzo dobry sklep. Mają wszystko czego potrzebuję. Szybka dostawa.

5 / 5 2018-01-29

Super. polecam

4 / 5 2018-01-25

Zamówiony towar spełnia moje oczekiwania, szybka realizacja zamówienia. Polecam ten sklep

4 / 5 2018-01-23

szybka i zgodna z oczekiwaniami dostawa

5 / 5 2018-01-22

Wszystko szybko i sprawnie zostało załatwione, oferta bardzo korzystna cenowo!

5 / 5 2018-01-22

Super.

5 / 5 2018-01-21

BArdzo miła obsługa, szybka dostawa, polecam!!

4 / 5 2018-01-18

Realizacja zamówienia ok. Polecam.

4 / 5 2018-01-15

Profesjonalna i rzetelna obsługa. Otrzymany towar zgodny z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2018-01-07

OK

5 / 5 2018-01-07

Polecam wszystko ok

5 / 5 2017-12-30

Polecam, szybko i sprawnie

4 / 5 2017-12-16

100% profeski, polecam !!!

5 / 5 2017-12-14

Zgodnie z zamówieniem i w terminie.

5 / 5 2017-12-10

Szybko i bez problemów

4 / 5 2017-12-06

Szybko i bez komplikacji. Polecam.

5 / 5 2017-12-03

Szybko i sprawnie polecam

5 / 5 2017-11-24

Dobre ceny, szybka dostawa.

5 / 5 2017-11-22

Korzystałem kilkukrotnie. Wzorowo.

3 / 5 2017-11-17

Dobra cena za kupowane produkty, sprawne działanie

5 / 5 2017-11-14

Mega, szybko, doskonały wybór , duży asortyment

5 / 5 2017-11-12

Zamówione, zapłacone, dostarczone - wszystko bez zbędnych ustaleń, uzgodnień. Bezproblemowo. Polecam ten e-sklep.

5 / 5 2017-11-02

Bardzo dobra i perfekcyjna realizacja zamówieia. Polecam.

5 / 5 2017-10-26

Bardzo dobra

5 / 5 2017-10-21

super szybka dostawa dobry kontakt ze sprzedawca

5 / 5 2017-10-19

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa.

5 / 5 2017-10-17

Gorąco polecam!

4 / 5 2017-10-05

Wszystko w porządku.

5 / 5 2017-10-05

Polecam

5 / 5 2017-10-03

BARDZO ZADOWOLONA

5 / 5 2017-09-15

wszystko ok

5 / 5 2017-09-10

Sprawna i szybka obsługa. Elastyczność w stosunku do wymagań klienta.

5 / 5 2017-09-06

bardzo dobry serwis

5 / 5 2017-09-05

ok!

5 / 5 2017-09-04

Polecam z czystym sumieniem

5 / 5 2017-08-31

Wszystko super

5 / 5 2017-08-28

wszystko ok. szczerze polecam

4 / 5 2017-08-24

Niskie ceny.

5 / 5 2017-08-18

Szybka i sprawna dostawa. Nie sprawdzałem jeszcze działania tonera, ale doręczono bez uszkodzeń.

5 / 5 2017-08-11

Polecam

5 / 5 2017-08-09

Polecam, wszystko sprawnie i bezproblemowo.

5 / 5 2017-08-08

OK

5 / 5 2017-08-08

Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem Polecam ten serwis

4 / 5 2017-08-02

Towar zgodny z opisem. Sprawna wysyłka. Polecam!

5 / 5 2017-07-25

Polecam !!!

5 / 5 2017-07-18

Dobre ceny, świetna obsługa u kontakt. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-07-13

Polecam!

4 / 5 2017-06-26

ok

4 / 5 2017-06-23

Polecam

4 / 5 2017-06-21

wszystko ok

4 / 5 2017-06-19

Nie mam żadnych zastrzeżeń. Zlecenie zostało zrealizowane zgodnie z umową.

5 / 5 2017-06-16

Super.

5 / 5 2017-06-08

Polecam sklep w 100%. Szybka, solidnie i profesjonalnie. strona sklepu przejrzysta , zakupy w nim to prawdziwa przyjemność !!!

5 / 5 2017-06-07

Polecam wszystkim! Wszystko jak powinno być!

5 / 5 2017-06-05

Profesjonalna obsługa.

4 / 5 2017-05-18

Dostawa zgodna z zamówieniem. Realizacja nie była błyskawiczna, ale jej szybkość pozostawała w granicach rozsądku

5 / 5 2017-05-12

Bardzo dobra obsługa

5 / 5 2017-05-11

Wszystko na czas i bez problemow

5 / 5 2017-05-09

Profesjonalna, szybka obsługa.

5 / 5 2017-05-04

wszystko ok.

5 / 5 2017-04-26

dobry kontakt, same plusy, polecam

4 / 5 2017-04-23

Wszystko ok.

4 / 5 2017-04-15

Ok , jednak należy zwrócić większą uwagę na pakowanie delikatnych elementów .

5 / 5 2017-04-07

Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem. Polecam.

Rzetelne opinie o Adekpol.pl

Adekpol.pl

Siedziba
Swarzędz

WWW
http://www.adekpol.pl

Email
[email protected]

Telefon
697-340-988

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie