Kategorie: / Pozostałe

Adiva.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.22
opinie o Adiva.pl
5 / 5 2018-12-08

W miarę szybka dostawa, kontakt ze sklepem przyzwoity, dostałem to co zamówiłem, ogólnie bardzo dobrze i bez problemów. Można śmiało polecać sklep jako dobry.

5 / 5 2018-12-04

Wystawiam opinie na podstawie 3 zamówień sprzętu komputerowego. + bardzo dobre ceny + niezły kontakt mailowy + niskie koszty przesyłki - bardzo długi czas realizacji zamówienia (przeważnie ponad tydzień) - brak towaru który jest sprzedawany (dzwonią i proponują inny zazwyczaj trochę droższy) - brak jakiegokolwiek towaru do sprzedaży od zaraz, zawsze jest oczekiwanie na dostawę od producenta. Podsumowując jeśli komuś się nie spieszy a zależy na oszczędzeniu kilku złotych to polecam. w przeciwnym razie lepiej wybrać inny sklep.

2018-10-28

Zły kontakt, wolna realizacja, bezczelne odpowiedzi na moje pytania. Jakoś to wszystko wyglądało znajomo. I w końcu dostrzegłem to - dostałem maila z ich ...domeny i już wszystko wiadomo. Mam nadzieje tylko, że sprzęt się nie popsuje bo już raz przechodziłem z nimi gehenne.

5 / 5 2018-08-27

Towar wysłano w tempie ekspresowym. Zamówiłem o 22 a towar na drugi dzień wysłany i na kolejny już jest u mnie. Wszystko pięknie zapakowane naprawdę POLECAM

5 / 5 2018-08-23

Mimo małej ilości opinii w internecie postanowiłem zrobić w sklepie duże zakupy sprzętu komputerowego, ok. 1200 zł i nie zawiodłem się. Stały kontakt z obsługą, obsługa miła, dobrze zapakowany sprzęt i ceny bardzo przystępne i przy tym wszystkim szybka wysyłka. Bardzo polecam !

2018-07-13

Godny polecenia

5 / 5 2018-05-25

Sklep bardzo dobry wysłka ok, kontakt ok, w miarę dobre ceny, troszke długi czas realizacji ale może być ;p dobra strona interentowa sklepu. No to by było na tyle :P

2 / 5 2018-04-08

Totalna klapa, kupuje przedmiot w sobotę, gdzie na stronie sklepu widnieje dostępność 9 sztuk, w poniedziałek dostaje e-maila że towar nie jest dostepny, bez żadnego wytłumaczenia, po moim telefonie Pan stwiedził jedynie na odczepnego ze wszystko zostało sprzedane. Mało profesjonalnie, niemiło , nie polecam!!!! Dno !!!!!!!

5 / 5 2018-02-20

Sklep ma mieszane opinie. Mimo to odważyłem się na zakup ze względu na atrakcyjną cenę i zostałem bardzo pozytywnie zaskoczony - proces zamówienia w automatycznym systemie przeszedł sprawnie (na plus: możliwość wpisania innego adresu do wysłania a innego do faktury), faktura pro forma została wysłana na maila już przez żywego człowieka, towar wysłano kurierem natychmiast po zaksięgowaniu przelewu. Absolutne zero zastrzeżeń, polecam gorąco bo ceny są w niektórych kategoriach produktów bezkonkurencyjne.

1 / 5 2017-10-08

Na stronie sklepu był oferowany papier do drukarek KP108IP i taki zamówiłem a otrzymałem KP108IN. W korespondencji e-mail do przedstawicieli sklepu zwracałem uwagę jak ważny jest dla mnie ten symbol (ostatnia litera N). Informowałem też o tym poprzez komunikator GG. Pytałem czy na pewno sklep dysponuje takim papierem. Poprzez ignorancję pracowników sklepu zostałem narażony na duże nieprzyjemności. Działalność sklepu jest całkowicie nieprofesjonalna. Przysłanie mi pomimo tak szczegółowych informacji niewłaściwego towaru jest poniżej krytyki.

2017-09-13

Wielki pozytyw. Bardzo atrakcyjne ceny i kontakt z pracownikami sklepu. W międzyczasie domawiałem jeszcze jedną część i nie było problemu z powiększeniem zamówienia. Na stronie był też błąd, bo oferowana był procesor, którego już nie było w ofercie - w rezultacie dostałem lepszy w cenie tamtego. Na towar czekałem tydzień od zamówienia, ale wg mnie to normalne gdybym miał kupić to w zwykłym komputerowym to też bym tyle czekał a koszt byłby 30% wyższy.

2017-08-16

Czytając przed zakupem opinie o sklepie nie byłem do niego przekonany ale skusiła mnie atrakcyjna cena. W moim przypadku nie mam na co narzekać i z całą pewnością mogę polecić ten sklep.

2017-07-24

Serdecznie polecam ten sklep. Pomimo długiego czasu realizacji zamówienia (4 dni od momentu zamówienia do wysyłki) i pomyłki w wysłanym towarze (dostałem nie te pamięci RAM, które zamawiałem - trudno, każdy się czasem myli) było bez problemów. Kontakt wspaniały, zadzwoniłem powiadomić o pomyłce, tego samego dnia kurier był odebrać kość, a następnego dnia dostałem już tą właściwą. Plus rewelacyjne ceny.

2017-07-07

moja opinia jest pozytywna z sklepu ADIVA

5 / 5 2017-05-11

Jestem bardzo zadowolony z szybkości realizacji zamówienia

Rzetelne opinie o Adiva.pl

Adiva.pl

Siedziba
Rzeszów

WWW
http://www.adiva.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 17 85 20 900

Komórka
+48 515 200 062

Infolinia
-

Logowanie