Kategorie: / Odzież i Obuwie / Sport / Pozostałe

Adrenaline.pl Opinie Klientów

4.51/5.00 - ilość ocen: 160
opinie o Adrenaline.pl
1 / 5 2021-11-15

Nieuznane reklamacje Adrenaline.pl, warto poczytać przed zakupem czegokolwiek w tym sklepie. https://czyuzna.pl/reklamacje-adrenaline?f=nieuznane&id=197

1 / 5 2021-11-13

Omijać z daleka!! W lutym tego roku kupiłem buty Jordan Max Aura 2 do gry w koszykówkę. Po ok. 6 miesiącach uzytkowania butów zgodnie z przeznaczeniem czyli do grania w koszykówkę w lewym bucie pękła poduszka z tyłu. Zgłosiłem się do sklepu aby reklamować buty. Reklamacja została odrzucona z powodu (cytuje, dosłownie): początek cytatu Uszkodzenie mechanicze po kontakcie z zewnątrz, podeszwa i powłoka poduszki przetarta w reklamowanym miejscu, za co nie może ponosić odpowiedzialności producent lub sprzedawca. koniec cytatu Sklep odrzucił reklamacje stosując idiotyczne uzasadnienie. Buty generalnie służą do chodzenia (a więc będą miały [cytuje->] kontakt z zewnątrz) a sportowe buty tym bardziej.

5 / 5 2021-06-11

Wszystkie negatywne opinie kasują!!! Nie przyjmują uzasadnionej reklamacji!!! Przestrzegam przed kupnem obuwia w tych sklepach! Buty Airmax-y kupione za 700zł w miesiącu lutym a zareklamowane w maju. Mało używane, bo zdalne nauczanie i dziecko prawie w ogóle nie wychodziło z domu. Podeszwa popękała, a reklamacja nie została uwzględniona . Dla mnie jako stałego klienta to żenada! Wszędzie i wszystkich będę przestrzegała przed tymi sklepami! Bardzo żałuję, że nie mogę dać żadnej gwiazdki! Co do odpowiedzi szanownego pracownika adrenaline: Zawsze tak odpisujecie, bo tak Wam wygodnie!!!! Dokładnie wiecie, że Airmax-y maja taką wadę, bo rozmawiałam z osobą, która pracuje w konkurencyjnej firmie i u nich zawsze taka reklamacja jest honorowana!! Wasze działanie to zwykłe dziadostwo!!! I przestrzegam wszystkich przed kupnem u nich czegokolwiek! Lepiej zapłacić nawet więcej za dany produkt i wiedzieć,że funkcja reklamacji naprawdę istnieje, a nie tylko na papierze i słownie podczas zakupów jak sprzedawca klepie swoją regułkę!!!!

5 / 5 2021-06-11

Przestrzegam przed kupnem obuwia w tych sklepach! Buty Airmax-y kupione za 700zł w miesiącu lutym a zareklamowane w maju. Mało używane, bo zdalne nauczanie i dziecko prawie w ogóle nie wychodziło z domu. Podeszwa popękała, a reklamacja nie została uwzględniona . Dla mnie jako stałego klienta to żenada! Wszędzie i wszystkich będę przestrzegała przed tymi sklepami! Bardzo żałuję, że nie mogę dać żadnej gwiazdki! Dokładnie wiecie, że Airmax-y maja taką wadę, bo rozmawiałam z osobą, która pracuje w konkurencyjnej firmie i u nich zawsze taka reklamacja jest honorowana!! Wasze działanie to zwykłe dziadostwo!!! I przestrzegam wszystkich przed kupnem u nich czegokolwiek! Lepiej zapłacić nawet więcej za dany produkt i wiedzieć,że funkcja reklamacji naprawdę istnieje, a nie tylko na papierze i słownie podczas zakupów jak sprzedawca klepie swoją regułkę!!!!

1 / 5 2021-06-07

Przestrzegam przed kupnem obuwia w tych sklepach! Buty Airmax-y kupione za 700zł w miesiącu lutym a zareklamowane w maju. Mało używane, bo zdalne nauczanie i dziecko prawie w ogóle nie wychodziło z domu. Podeszwa popękała, a reklamacja nie została uwzględniona . Dla mnie jako stałego klienta to żenada! Wszędzie i wszystkich będę przestrzegała przed tymi sklepami! Bardzo żałuję, że nie mogę dać żadnej gwiazdki!

5 / 5 2019-03-23

Łatwo i przyjemnie ....przesyłka dotarła w ciągu jednego dnia . Jedynie kurier nie był przyjemny i problemowy .

5 / 5 2019-03-18

db sklep internetowy z butami. Kupisz tanio.ok

5 / 5 2019-03-17

Bardzo dobra obsługa. Polecam.

4 / 5 2019-03-17

Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2019-03-16

Wszystko ok.

2019-03-13

Masno

4 / 5 2019-03-11

Polecam

5 / 5 2019-03-11

Ekspresowa wysyłka. Wszystko ok

5 / 5 2019-03-10

Szybko i sprawnie Towar ok.

5 / 5 2019-03-06

Produkt zgodny z opisem,dobrze zapakowany,przesyłka na czas. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2019-03-05

Towar zgodny z opisem. Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2019-02-19

Profesjonalna obsługa,polecam zakupy w tym sklepie.Transakcja przebiegła szybko i przyjemnie.

5 / 5 2019-02-16

Polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2019-01-31

sprawnie polecam wszystkim

5 / 5 2019-01-25

Z czystym sercem polecam.

5 / 5 2019-01-24

Zdecydowanie polecam . Szybko sprawnie . Towar pierwsza klasa !

5 / 5 2019-01-23

Super

1 / 5 2019-01-21

jestem bardzo rozczarowana procesem reklamacji i z tego względu nie polecę tego sprzedawcy nikomu. Na stronie jest informacja "bezproblemowe reklamacje" niestety ikonka do złożenia reklamacji jest nieaktywna. po wysłaniu maila do sklepu - brak odpowiedzi. W końcu znalazłam maila do złożenia reklamacji (bo telefon oczywiście nieaktywny!) i poinstruowano mnie, że mam przesłać reklamowany towar z dokumentami. Po tym zero kontaktu. nie otrzymałam wiadomości, że towar dotarł, na jakim etapie jest reklamacja i w końcu, że odsyłają towar, oczywiście nie uwzględniając reklamacji. napisałam maila i otrzymałam odpowiedź, że muszę być cierpliwa. w tym samym dniu otrzymałam informację, że mam do odebrania przesyłkę. Przesłałam do reklamacji buty, które zakupiłam zaledwie 4 m-ce wcześniej. w butach, na wysokości palca pękła niteczka/materiał i powstała dziura. Buty były zwyczajnie użytkowane, zgodnie z ich przeznaczeniem. oczywiście, zdaniem sprzedawcy, po sprawdzeniu metodą organoleptyczną, nie uznano reklamacji twierdząc, że wina leży po mojej stronie. chciałabym nadmienić, że buty służą do CHODZENIA i w tym celu były wykorzystywane, skoro po zaledwie 4 m-cach od zakupu zrobiła się dziura, to znaczy, że materiał, z którego są wykonane kompletnie się do tego nie nadaje i ewidentnie jest to wina producenta, nie dam sobie wmówić, że jest to uszkodzenie mechaniczne po kontakcie z zewnątrz, bo to nie prawda. "Materiał pozaciągany i rozpruty" - przecież to śmieszne. materiał pękł/pękły niteczki z którego jest zrobiony i stąd dziura. "okres, w jakim produkt spełnia swoje wymogi jest zależny od sposobu i intensywności użytkowania oraz od sposobu konserwacji" - buty kupiłam 4 m-ce temu, czyli w jakim okresie, państwa zdaniem produkt spełnia swoje wymogi? przecież to są nowe buty! użytkowane zgodnie z przeznaczeniem, ZADBANE. to uzasadnienie w ogóle nie odnosi się do reklamowanego przeze mnie towaru. Chyba wszystkim szablonowo to samo odpisujecie. szkoda, że sprzedawca nie poinformował mnie nawet o rozstrzygnięciu reklamacji. Po cichu odesłał towar i już. za buty zapłaciłam 400 zł i cieszyłam się nimi zaledwie 4 m-ce. szkoda, że sprzedawca nie potrafi stanąć na wysokości zadania i wziąć odpowiedzialności za towar, który sprzedaje. NIE POLECAM.

5 / 5 2019-01-19

Profesjonalna obsługa, polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-01-11

WSZYSTKO OK POLECAM

5 / 5 2019-01-10

Super polecam

4 / 5 2019-01-02

produkt zgodny z opisem , dobra cena , jedynie czas doręczenia z opóźnieniem niewielkim

5 / 5 2019-01-01

Polecany, szybka wysyłka i produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2018-12-17

To mój drugi zakup z tego sklepu, ceny bardzo atrakcyjne i szybka realizacja zamówienia. Polecam :)

5 / 5 2018-12-13

Towar doszedł szybko , zgodny z opisem, wszystko w jak najlepszym porządku

3 / 5 2018-12-02

Polecam ,transakcja przebiegła szybko i sprawnie .

4 / 5 2018-11-14

Polecam

4 / 5 2018-11-13

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2018-11-08

Polecany, szybka wysyłka i produkt zgodny z opisem.

4 / 5 2018-11-08

Szybka dostawa rozmiary prawidłowe do opisu.

5 / 5 2018-11-07

bardzo sprawnie

5 / 5 2018-10-18

Bardzo profesjonalna obsługa

4 / 5 2018-10-14

Wszystko ok

5 / 5 2018-10-10

Wszystko ok

5 / 5 2018-10-08

Wszystko ok

5 / 5 2018-10-07

Wszystko było Ok.

5 / 5 2018-10-06

Dobrze

5 / 5 2018-09-19

Jestem zadowolona. Polecam

5 / 5 2018-09-16

Bardzo przystępna cena, szybka realizacja.Polecam .

4 / 5 2018-09-05

Polecam zakupy w tym sklepie, transakcja przebiegla szybko i pomyslnie. Dostawa rowniez z mozliwoscia sprawdzenia zawartosci. Jestem bardzo zadowolona i z pewnoscia czesciej bede robic zakupy na tej stronie

4 / 5 2018-08-29

zamówione buty dotarły, no co tu dodac ze sa fajne a cena przystepna. szkoda ze kod rabatowy nie jest uwzgledniany na promocyjne wyprzedaże butów, bo przecież to są moje pierwsze zakupy, niezły trick na sciagniecie klienta, do tej ze strony, adrenalina.pl

5 / 5 2018-08-28

Paczka w błyskawicznym czasie do mnie dotarła, oraz kurier poczekał chwilę na moją nieobecność. Polecam!

5 / 5 2018-08-21

polecam jak najbardziej

5 / 5 2018-08-14

Wszystko ok

5 / 5 2018-08-11

Polecam

4 / 5 2018-07-29

Jednodniowe opóźnienie w realizacji zamówienia i bluza dużo ciemniejsza niż na zdjęciach.

1 / 5 2018-07-27

sprawnie polecam wszystkim

5 / 5 2018-07-26

Bardzo profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-07-15

Polecam zakupy w tym sklepie. Szybka realizacja.

5 / 5 2018-07-14

Polecam

5 / 5 2018-07-11

Wszystko w jak najlepszym porządku

4 / 5 2018-07-07

Powiedzmy, że ok

4 / 5 2018-07-07

Masno

5 / 5 2018-06-28

polecam

5 / 5 2018-06-16

Szybka wysyłka zawsze na plus.

5 / 5 2018-06-09

Polecam zakupy.

5 / 5 2018-06-02

Wszystko ok.

5 / 5 2018-06-01

Wszystko ok

4 / 5 2018-05-29

Polecam

5 / 5 2018-05-27

Wszystkim polecam sklep ADRENALINE. NIE ZAWIEDZIECIE SIĘ!!!! GORĄCO POLECAM

5 / 5 2018-05-26

zamówienie zrealizowane bardzo szybko, produkty starannie zapakowane, jakościowo również bardzo dobre. Polecam

5 / 5 2018-05-17

polecam

5 / 5 2018-05-15

Profesjonalna obsługa, poważne potraktowanie klienta. Polecam

5 / 5 2018-05-09

Polecam

2018-05-09

Polecam każdemu.

5 / 5 2018-05-08

Transakcja i towar zgodne z opisem

4 / 5 2018-05-07

Super produkt, dobra cena!

5 / 5 2018-04-25

Buty spełniły moje oczekiwania kolor taki sam jak na zdjęciu.

1 / 5 2018-04-21

Profesjonalne.

5 / 5 2018-04-16

Udało mi się upolować Sukieneczkę w super cenie

5 / 5 2018-04-15

jestem zadowolony

1 / 5 2018-04-11

super

2018-04-11

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-04-09

REWELACJA, SUPER SKLEP!!!

4 / 5 2018-04-07

Jestem zadowolona. Polecam

5 / 5 2018-03-30

Wszystko ok

5 / 5 2018-03-27

Profesjonalne podejście do klienta

5 / 5 2018-03-19

Polecam

5 / 5 2018-03-16

Szybka dostawa, towar dobrej jakości

5 / 5 2018-03-13

Super

4 / 5 2018-03-11

Towar otrzymany przeze mnie nie był zgodny z opisem na stronie sklepu

2018-03-10

Masno

4 / 5 2018-02-23

Wszystko ok

5 / 5 2018-02-22

Profesjonalna obsługa, polecam

5 / 5 2018-02-20

Wszystko przebiegło w sposób perfekcyjny

5 / 5 2018-02-19

super

4 / 5 2018-02-12

Polecam, wszystko cacy

5 / 5 2018-02-02

Polecam

5 / 5 2018-02-01

petarda

5 / 5 2018-01-28

Paczka w błyskawicznym czasie do mnie dotarła, oraz kurier poczekał chwilę na moją nieobecność. Polecam!

4 / 5 2018-01-21

Polecam ,transakcja przebiegła szybko i sprawnie .

4 / 5 2018-01-20

Masno

5 / 5 2018-01-13

Rewelacja

5 / 5 2018-01-09

Wszystko ok polecM

5 / 5 2018-01-05

Szybko sprawnie i bez problemów. Polecam ten sklep

5 / 5 2017-12-31

Super

5 / 5 2017-12-30

Wszystko przebiegło szybko, zamówienie zgodnie w 100% z opisem i zdjęciami.

5 / 5 2017-12-27

Wszystko ok. Polecam

2 / 5 2017-12-21

jestem bardzo rozczarowana procesem reklamacji i z tego względu nie polecę tego sprzedawcy nikomu. Na stronie jest informacja "bezproblemowe reklamacje" niestety ikonka do złożenia reklamacji jest nieaktywna. po wysłaniu maila do sklepu - brak odpowiedzi. W końcu znalazłam maila do złożenia reklamacji (bo telefon oczywiście nieaktywny!) i poinstruowano mnie, że mam przesłać reklamowany towar z dokumentami. Po tym zero kontaktu. nie otrzymałam wiadomości, że towar dotarł, na jakim etapie jest reklamacja i w końcu, że odsyłają towar, oczywiście nie uwzględniając reklamacji. napisałam maila i otrzymałam odpowiedź, że muszę być cierpliwa. w tym samym dniu otrzymałam informację, że mam do odebrania przesyłkę. Przesłałam do reklamacji buty, które zakupiłam zaledwie 4 m-ce wcześniej. w butach, na wysokości palca pękła niteczka/materiał i powstała dziura. Buty były zwyczajnie użytkowane, zgodnie z ich przeznaczeniem. oczywiście, zdaniem sprzedawcy, po sprawdzeniu metodą organoleptyczną, nie uznano reklamacji twierdząc, że wina leży po mojej stronie. chciałabym nadmienić, że buty służą do CHODZENIA i w tym celu były wykorzystywane, skoro po zaledwie 4 m-cach od zakupu zrobiła się dziura, to znaczy, że materiał, z którego są wykonane kompletnie się do tego nie nadaje i ewidentnie jest to wina producenta, nie dam sobie wmówić, że jest to uszkodzenie mechaniczne po kontakcie z zewnątrz, bo to nie prawda. "Materiał pozaciągany i rozpruty" - przecież to śmieszne. materiał pękł/pękły niteczki z którego jest zrobiony i stąd dziura. "okres, w jakim produkt spełnia swoje wymogi jest zależny od sposobu i intensywności użytkowania oraz od sposobu konserwacji" - buty kupiłam 4 m-ce temu, czyli w jakim okresie, państwa zdaniem produkt spełnia swoje wymogi? przecież to są nowe buty! użytkowane zgodnie z przeznaczeniem, ZADBANE. to uzasadnienie w ogóle nie odnosi się do reklamowanego przeze mnie towaru. Chyba wszystkim szablonowo to samo odpisujecie. szkoda, że sprzedawca nie poinformował mnie nawet o rozstrzygnięciu reklamacji. Po cichu odesłał towar i już. za buty zapłaciłam 400 zł i cieszyłam się nimi zaledwie 4 m-ce. szkoda, że sprzedawca nie potrafi stanąć na wysokości zadania i wziąć odpowiedzialności za towar, który sprzedaje. NIE POLECAM.

4 / 5 2017-12-18

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2017-12-14

Wszystko fajnie :)

5 / 5 2017-12-02

Szybka wysyłka, dobra cena, produkt w idealnym stanie

4 / 5 2017-11-28

Szybko i profesjonalnie bez zbędnej zwłoki. Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-11-22

polecam

5 / 5 2017-11-21

Polecam każdemu.

4 / 5 2017-11-19

Towar zgodny z opisem, szybko otrzymalam przesylke :)

5 / 5 2017-11-12

Git Majonez Kuwa

5 / 5 2017-11-11

Polecam

4 / 5 2017-11-09

Profesjonalna obsługa i polecił bym innym

4 / 5 2017-10-30

Zdecydowanie zbyt dlugi czas realizacji zamowienia. Towar został wysłany dopiero po 3 dniach roboczych od momentu zakupu.

5 / 5 2017-10-26

Polecam.

5 / 5 2017-10-19

Szybka i profesjonalna obsługa

4 / 5 2017-10-17

Wszystko ok, trochę długi czas oczekiwania na przesyłkę, poza tym towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-10-13

Jestem pod wrażeniem

5 / 5 2017-10-11

Super

4 / 5 2017-10-08

Korzystne oferty ,szkoda tylko że okazało się że nie ma produktu który zamawialam i zaproponowano mi wybranie innego .

4 / 5 2017-10-06

Buty otrzymałem szybko i bardzo dobrym stanie. Niestety pudełko nie było dobrze zabezpieczone i uszkodziło się w transporcie

5 / 5 2017-09-30

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-09-24

polecam

4 / 5 2017-09-20

Git było

5 / 5 2017-09-19

Polecam

2017-09-19

polecam jak najbardziej

5 / 5 2017-09-11

wszystko ok polecam ;)

5 / 5 2017-09-10

Zadowolony

5 / 5 2017-09-04

bardzo dobrze

4 / 5 2017-09-03

Pełny profesjonalizm. Polecam

5 / 5 2017-08-28

Towar zgodny z opisem.Polecam

5 / 5 2017-08-28

Polecam

4 / 5 2017-08-27

Znaczek czarny wyblakniety

5 / 5 2017-08-17

Wszystko dobrze

5 / 5 2017-08-13

Jestem zadowolona. Polecam

5 / 5 2017-08-10

Polecam

5 / 5 2017-07-26

Polecam

4 / 5 2017-07-21

zamówione buty dotarły, no co tu dodac ze sa fajne a cena przystepna. szkoda ze kod rabatowy nie jest uwzgledniany na promocyjne wyprzedaże butów, bo przecież to są moje pierwsze zakupy, niezły trick na sciagniecie klienta, do tej ze strony, adrenalina.pl

5 / 5 2017-07-21

Polecam

4 / 5 2017-07-20

Wszystko ok.

5 / 5 2017-07-07

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-07-06

Polecam

4 / 5 2017-06-30

Wszystko ok

5 / 5 2017-06-26

Profesjonalna obsługa!

4 / 5 2017-06-25

Bluza z fajnej promocji , dobra jakościowo , wygodna i git ogólnie .

5 / 5 2017-06-24

SUPER!

1 / 5 2017-06-14

Profesjonalna obsługa, polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2017-06-07

Transakcja szybka,towar zgodny z opisem.Polecam

5 / 5 2017-06-01

Blyskawiczna wysylka

5 / 5 2017-05-30

Wszystko ok. Obuwie pierwsza klasa.

5 / 5 2017-05-20

Profesjonalne.

4 / 5 2017-05-19

Wszystko w porządku, chociaż warto trochę więcej zdjęć produktów wstawiać na stronie z różnych ujęć, bo odrobine się wydają produkty inne odcieniami

4 / 5 2017-05-15

Gites

5 / 5 2017-05-10

Profesjonalna obsługa. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-05-09

Wszystko w najlepszym porządku, polecam zakupy.

5 / 5 2017-04-23

Polecam zakupy w tym sklepie, bardzo profesjonalne podejście do klienta.

5 / 5 2017-04-17

Super

5 / 5 2017-04-17

Jestem zadowolona pod każdym wzgledem z zakupu. Na pewno zamówię kolejne buty u Was. Dziękuję!

5 / 5 2017-04-12

Wszystko ok, butki adidasa eleganckie, rozmiar bdb teraz tylko żeby były chęci do biegani :) No ale w takich butach sama przyjemność:)

4 / 5 2017-04-12

Jestem zadowolona. Polecam

5 / 5 2017-04-08

Leginsy świetne....porządnie odszyte..Realizacja zamówienia bezproblemowa , a dostarczenie jeszcze szybsze.Polecam sklep z czystym sumieniem:)

5 / 5 2017-04-07

Polecam

5 / 5 2017-04-01

Udane zakupy

5 / 5 2017-03-26

Polecam wszystkim

Rzetelne opinie o Adrenaline.pl

Adrenaline.pl

Siedziba
Olsztyn

WWW
http://adrenaline.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
+48 59 300 33 33

Logowanie