Kategorie: / Motoryzacja

Aerosus.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.17
opinie o Aerosus.pl
5 / 5 2020-09-10

Jeśli nie chcesz mieć problemów z częściami do zawieszenia pneumatycznego, zamawiaj je w firmie Aerosus

5 / 5 2020-09-10

Dzięki Aerosus wreszcie udało się mi znaleźć odpowiednie części do mojego samochodu.

5 / 5 2020-07-20

To moje drugie zakupy w tej firmie. Towar zgodny z opisem, cena przystępna i bardzo szybko. Jestem zadowolony, pełen profesjonalizm. Polecam kontrahenta.

5 / 5 2020-07-20

Gorąco polecam tą firmę. Fachowa obsługa szybka dostawa.jestem bardzo zadowolony :)

5 / 5 2020-07-20

Doskonała i bardzo szybka obsługa, szybko odpowiadają na wszystkie pytania, znaleźli odpowiednią część dla mojego samochodu i dostarczyli na czas. Zamówione w piątek i już w poniedziałek zainstalowane! Gorąco polecam ten sklep każdemu, kto potrzebuje części, bardzo dziękuję za wszystko!

1 / 5 2020-04-29

NIE POLECAM MIECHÒW FIRMY AEROSUS !!!!!!!! Witam nie polecam firmy Aerosus ponieważ jest cały czas problem z reklamacja sprawa cię ciągnie od stycznia a mamy maj za parę dni. Pierwsze miechy działały 14 miesięcy więc można się domyśleć co to za jakość i kraj pochodzenia... Jak uwzględnili gwarancję to przyslali jedna ktora nie wytrzymała tygodnia druga zaś miała wystrzał więc NIE POLECAM takie firmy powinny być likwidowane za takie podejście do sprawy i do jakości sprzedawanego BUBLA. Osoby które to czytają niech udostępnia dalej żeby nikt już więcej nie padł ofiarą takiego produktu i nie był klientem firmy AEROSUS!!!!!!!!!

4 / 5 2019-03-22

Bardzo się cieszę, że trafiłem na stronę tego sklepu internetowego. Nie znalazłem w innym miejscu jakościowo dobre części do zawieszenia pneumatycznego w tak dobrje cenie. Gorąco polecam!

4 / 5 2019-02-19

Jeżeli chozi o jakość produkty są super. Jeśli chodzi o ceny na to co oferują to też są dobre. Dostawa jest ok, ale nie jest za darmo - należy dopłacić 42 PLN, co należy mieć na uwadze robiąc zamówenie.

5 / 5 2019-02-15

Nie mam żadnych zastrzeżeń - zamówienie dokonuje się super łatwo, dostawa - na czas, nawet szybciej o jeden dzień, produkty (zamówiłem lewą i prawą poduszkę powietrzną) wyglądają nawet lepiej niż części oyginalne, wszystko 6+

5 / 5 2019-01-28

Zamówiona część nie pasowała. Okazało się, że kupiliśmy nie tę, co trzeba. Została ona wymieniona. Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi klienta.

5 / 5 2018-12-09

Zastanawiałem się czy nie zamówić część z drugiej ręki, ale w końcu postanowiłem zamówić z aerosus i nie załuję swojego wyboru. Większość pieniędzy na pewno się opłacają i w perspektywie czasu nowa część wychodzi bardziej oszczędnie. Wszystko w związku z moim zamówieniem było ok, a jak na nowe części uważam, że ceny są dosyć rozsądne.

5 / 5 2018-10-04

Posiadam serwis samochodowy i stosunkowo często muszę zamawiać części do zawieszenia powietrznego. Niedawno kolega polecił mi Aerosus i mogę powiedzieć, że są nieporównanie lepszą firmą niż ta, od której zamawiałem przedtem. Ceny są takie same, na niektóre produkty nawet niższe, ale jakość samych części i warunki dostawy są kilkakrotnie lepsze. Polecam gorąco!

5 / 5 2018-09-21

Pękła mi poduszka powietrzna i się okazało, że muszę wymienić obydwie. Na stronie jest promocja na parę, co jest bardzo wygodne w takich wypadkach, jak mój. Poduszki powietrzne dostałem z dostawą ekspresową i odrazu mi je zamontowali. Na razie wszystko chyba ok, nie miałem problemów z zawieszeniem po wymianie.

1 / 5 2018-07-26

Aerosus to oszusci. Kupiłem u nich miechy do A6 allroada na przód po miesiącu oba wystrzeliły. Pisze do nich w sprawie reklamacji to kaza wysłać do Niemiec. Kolejne wydane ponad 100zł. Po 3 tygodniach i moich ponagleniach odpisują mi, że REKLAMACJA NIE UZNANA BO TO NIE ICH MIECHY!!!. ZWYKLI OSZUSCI!!!

4 / 5 2018-06-26

Otrzymałem swoją paczkę i wszystko jest ok. Jedyne co chciałbym polecić, to aby firma zabezpieczyła obsługę przez telefon dla swoich Klientów po 17h. (wszak nie dla każdego jest wygodnie dzwonić w godzinach pracy). Wszystko inne - gratuluję, dobra robota!

1 / 5 2018-06-14

Po ilości negatywnych komentarzy widze, że nie tylko ja dałem się naciac na tych zlodzieji. Do rzeczy: kupiłem u nich kompresor do A6 allroada - towar najgorszej jakości chinszczyzna. Po montażu nawet się nie uruchomił. Oczywiście reklamacja odrzucona z przyczyn mechanicznych. Ogromny negatyw

4 / 5 2018-06-10

Sprężarka jest super - lepsza niż oryginalna! Wielkie dzięki!

5 / 5 2018-06-01

Otrzymałem swoją paczkę i wszystko jest ok. Jedyne co chciałbym polecić, to aby firma zabezpieczyła obsługę przez telefon dla swoich Klientów po 17h. (wszak nie dla każdego jest wygodnie dzwonić w godzinach pracy). Wszystko inne - gratuluję, dobra robota!

1 / 5 2018-04-23

Nigdy nie kupujcie w tym sklepie. Sprzedają najniższej jakości zamienniki z Chin. Banda oszustów. Kupiłem amortyzatory do S klasy i od razu pukały i to dużo głośnej niż stare zużyte które miały 30% sprawności. Wysłałem na gwarancję i przysłali to samo dalej puka... Nie chcę już tego Chińskiego badziewia, a oni nie chcą oddać kasy. Idę z nimi do sądu bo inaczej się nie da. Jakość produktów zerowa . ODRADZAM ZAKUP PRODUKTÓW FIRMY AEROSUS.

5 / 5 2018-04-16

Polecam Aerosus, ponieważ to najbardziej wiarygodna strona, gdy chodzi o zawieszenia pneumatyczne.

5 / 5 2018-04-12

Profesjonalna obsługa klienta i szybka realizacja. Produkt dobrej jakości, dobrze dopasowany do mojego auta. Dostawa OK.

1 / 5 2018-03-30

Zamowilem komplet amortyzatorow na przod do A8 D3.. Prawy OK natomiast lewy tlucze sie niemilosiernie .. Pani w biurze obslugi rozbrajajaco stwierdzila ze mam im go odeslac i czekac 2-3 tygodnie... A samochod ma wisiec bez amortyzatora? Do tego musialem dwukrotnie zaplacic za montaz.. To jest po prostu chinski badziew bez jakichkolwiek oznaczen/numerow..... Chcialem kupic nowe zeby nie miec problemow..

5 / 5 2018-01-31

Ceny oferowane na tej stronie są bardzo dobre jak na części tak wysokiej jakości.

5 / 5 2018-01-16

Otrzymałem swoją paczkę i wszystko jest ok. Jedyne co chciałbym polecić, to aby firma zabezpieczyła obsługę przez telefon dla swoich Klientów po 17h. (wszak nie dla każdego jest wygodnie dzwonić w godzinach pracy). Wszystko inne - gratuluję, dobra robota!

5 / 5 2018-01-15

Bardzo spodobała mi się sama strona, zrobiona barzo przejrzyście, tak, aby jednocześnie łatwo można było znaleźć część, jaka jest potrzebna i łatwo dokonać zamówienie. Jestem zadowolony i z samego zamówienia, wszystko jest zgodnie z tym, co przedstawione na stronie.

5 / 5 2017-12-16

Wspaniała obsługa. Dziękuję!

5 / 5 2017-09-23

Chcę specjalnie podziękować ekipie Aerosus za wyrozumiałość, lojalność i szybką reakcję. Zamówiłem błędną część i dowieziałem się o tym dopiero jak ją zaniosłem do montażu. Z Aerosus odrazu zareagowali i zamienili ją bez żadnych problemów. Polecam gorąco nie tylko ze względu na dobre części, ale i ze względu na wspaniałą obługę i troskę o Klienta!

4 / 5 2017-08-29

sprawdzona, zaufana strona, możecie spokojnie zamawiać, nie popełnicie błędu

5 / 5 2017-06-29

Jeśli nie chcesz mieć problemów z częściami do zawieszenia pneumatycznego, zamawiaj je w firmie Aerosus.

5 / 5 2017-05-10

Dzięki Aerosus wreszcie udało się mi znaleźć odpowiednie części do mojego samochodu.

Rzetelne opinie o Aerosus.pl

Aerosus.pl

Siedziba
Leverkusen

WWW
http://aerosus.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 22 307 71 46

Komórka
-

Infolinia
+48 22 307 71 46

Logowanie