Kategorie: / Motoryzacja

Aerosus.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.18
opinie o Aerosus.pl
5 / 5 2020-09-10

Jeśli nie chcesz mieć problemów z częściami do zawieszenia pneumatycznego, zamawiaj je w firmie Aerosus

5 / 5 2020-09-10

Dzięki Aerosus wreszcie udało się mi znaleźć odpowiednie części do mojego samochodu.

5 / 5 2020-07-20

Obsługa w tym sklepie jest doskonała i bardzo szybka. Zespół pracowników błyskawicznie odpowiada na wszystkie pytania. Znaleźli właściwą część, która pasowała do mojego samochodu i dostarczyli ją na czas. Zamówiłem w piątek, a już w poniedziałek zostało zainstalowane! Całkowicie polecam ten sklep każdemu, kto potrzebuje części. Chciałbym serdecznie podziękować za wszystko!

5 / 5 2020-07-20

To moje drugie zakupy w tej firmie. Towar zgodny z opisem, cena przystępna i bardzo szybko. Jestem zadowolony, pełen profesjonalizm. Polecam kontrahenta.

5 / 5 2020-07-20

Gorąco polecam tą firmę. Fachowa obsługa szybka dostawa.jestem bardzo zadowolony :)

1 / 5 2020-04-29

Nie polecam firmy Aerosus ze względu na ciągłe problemy z reklamacjami. Sprawa, która trwa od stycznia, nadal nie została rozwiązana pomimo tego, że mamy już maj za kilka dni. Pierwsze produkty wytrzymały tylko 14 miesięcy, co sugeruje niską jakość i niewiadomy kraj pochodzenia. Gdy skorzystałem z gwarancji, otrzymałem jedną część, która nie wytrzymała tygodnia, a druga była uszkodzona. Zdecydowanie odradzam takie firmy, które powinny być zlikwidowane ze względu na ich podejście do jakości produktów. Zachęcam wszystkich, którzy to czytają, aby udostępniali swoim znajomym, aby nikt nie stał się ofiarą takiego przedsiębiorstwa i nie był klientem firmy Aerosus.

4 / 5 2019-03-22

Jestem bardzo zadowolony, że natrafiłem na stronę tej witryny sklepu internetowego. Nie mogłem znaleźć w żadnym innym miejscu tak wysokiej jakości części do zawieszenia pneumatycznego w tak atrakcyjnej cenie. Zdecydowanie polecam!

4 / 5 2019-03-22

Jestem niezwykle zadowolony, że natrafiłem na tę stronę internetowego sklepu. Nie znalazłem nigdzie indziej tak dobrze wykonanych części do zawieszenia pneumatycznego w tak atrakcyjnej cenie. Szczególnie polecam!

4 / 5 2019-02-19

Jeśli mówimy o jakości, produkty są doskonałe. Jeśli chodzi o ich oferowane ceny, są również atrakcyjne. Jeśli chodzi o dostawę, jest zadowalająca, jednak nie jest bezpłatna - trzeba doliczyć 42 PLN, co jest ważne przy składaniu zamówienia.

4 / 5 2019-02-19

Produkty są doskonałej jakości, jeśli chodzi o ich jakość nie ma zastrzeżeń. Jeżeli natomiast chodzi o cenę, to również są one na odpowiednim poziomie. Dostawa jest zadowalająca, jednakże warto pamiętać, że nie jest bezpłatna - trzeba doliczyć 42 PLN do zamówienia.

5 / 5 2019-02-15

Nie mam żadnych uwag - proces składania zamówienia jest bardzo łatwy, dostawa odbywa się punktualnie, nawet wcześniej o jeden dzień, zamówione produkty (lewą i prawą poduszkę powietrzną) prezentują się nawet lepiej niż oryginalne części, wszystko na poziomie 6+.

5 / 5 2019-02-15

Nie mam żadnych negatywnych uwag. Zamówienie przebiega bardzo łatwo i sprawnie, dostawa jest punktualna, a nawet wcześniejsza o jeden dzień. Produkty, jakimi są lewa i prawa poduszka powietrzna, prezentują się nawet lepiej niż oryginalne części. Wszystko zasługuje na ocenę 6+.

5 / 5 2019-01-28

Zamówiona część nie pasowała. Okazało się, że kupiliśmy nie tę, co trzeba. Została ona wymieniona. Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi klienta.

5 / 5 2018-12-09

Myślałem o możliwości zamówienia używanej części, ale ostatecznie zdecydowałem się na zamówienie z aerosus i nie żałuję swojego wyboru. Wiem, że większość moich pieniędzy na pewno się opłaci, a w przyszłości ta nowa część okaże się bardziej ekonomiczna. Wszystko związane z moim zamówieniem przebiegło bez problemów, a jeśli chodzi o nowe części, uważam, że ceny są dość rozsądne.

5 / 5 2018-10-04

Jako właściciel serwisu samochodowego często muszę zamawiać części do zawieszenia powietrznego. Ostatnio, mój kolega polecił mi firmę Aerosus. Muszę przyznać, że jest to znacznie lepsza firma, w porównaniu do tej, z którą wcześniej współpracowałem. Ceny są porównywalne lub niższe w niektórych przypadkach, ale jakość oferowanych części oraz warunki dostawy są znacznie lepsze. Zdecydowanie polecam Aerosus!

5 / 5 2018-09-21

Poduszka powietrzna w moim samochodzie uległa awarii i konieczne było zastąpienie obu. Na stronie internetowej zauważyłem promocję na parę, co jest szczególnie wygodne w tego typu sytuacjach, jak moja. Zamówiłem poduszki powietrzne, które zostały dostarczone ekspresowo i natychmiast zamontowane. Na razie wszystko wydaje się być w porządku, nie napotkałem żadnych problemów z zawieszeniem po ich wymianie.

1 / 5 2018-07-26

Firma Aerosus jest nieuczciwa. Zakupiłem u nich amortyzatory pneumatyczne do Audi A6 allroad na przód, jednak po jednym miesiącu oba elementy się zepsuły. Skontaktowałem się z nimi w celu złożenia reklamacji, jednak zostalem poproszony o odesłanie części do Niemiec. Dodatkowo musiałem wydać ponad 100 złotych. Po upływie trzech tygodni i moich wielokrotnych napomnieniach otrzymałem odpowiedź, że reklamacja nie zostanie uznana, ponieważ zamontowane amortyzatory nie pochodziły od nich. To zwykła oszustwa!

4 / 5 2018-06-26

Dostałem moją przesyłkę i wszystko jest w porządku. Jedyna sugestia, jaką miałbym do przedstawienia, to żeby firma zapewniła obsługę telefoniczną dla swoich klientów po godzinie 17.00. (w końcu nie jest wygodne dla wszystkich dzwonić w godzinach pracy). Wszystko inne - gratulacje, świetnie wykonana praca!

1 / 5 2018-06-14

Po zobaczeniu wielu negatywnych komentarzy, wnioskuję, że nie tylko ja zostałem oszukany przez tych oszustów. Przechodząc do sedna sprawy, zakupiłem u nich kiepskiej jakości kompresor do A6 allroada, który okazał się być chińską tandetą. Po zamontowaniu, urządzenie nawet się nie włączyło. Oczywiście moje reklamacje zostały odrzucone z powodów mechanicznych. Jestem zdecydowanie niezadowolony.

4 / 5 2018-06-10

Sprężarka jest super - lepsza niż oryginalna! Wielkie dzięki!

5 / 5 2018-06-01

Dostałem przesyłkę i wszystko jest w porządku. Jedyne, co chciałbym zasugerować, to żeby firma zapewniła obsługę telefoniczną klientom po godzinie 17. Nie dla każdego jest wygodne dzwonić w godzinach pracy. Poza tym wszystko inne - gratulacje, świetnie wykonana robota!

1 / 5 2018-04-23

Nie polecam wybierania tego sklepu do zakupów. Ich towary są zazwyczaj najgorszej jakości i pochodzą z Chin. To oszustwo! Kiedy kupiłem amortyzatory do mojego auta klasy S, od razu okazało się, że są one bardzo hałaśliwe i nie działały tak jak powinny - nawet gorzej niż stare, zużyte amortyzatory z 30% sprawności. Próbowałem reklamować towar, ale to samo zdarzało się z nim powtórnie. Nie chcę już mieć nic do czynienia z tą chińską tandetą, ale oni nie chcą zwrócić mi pieniędzy. Dlatego muszę ich pozwie do sądu. Jakość ich produktów jest na zerowym poziomie. Unikaj firmy Aerosus.

5 / 5 2018-04-16

Polecam Aerosus, ponieważ to najbardziej wiarygodna strona, gdy chodzi o zawieszenia pneumatyczne.

5 / 5 2018-04-12

Profesjonalna obsługa klienta i szybka realizacja. Produkt dobrej jakości, dobrze dopasowany do mojego auta. Dostawa OK.

1 / 5 2018-03-30

Zamówiłem zestaw amortyzatorów z przodu do A8 D3. Prawy jest w porządku, ale lewy wydaje nieprzyjemne dźwięki. Kobieta w biurze obsługi powiedziała mi, abym oddał go z powrotem i czekał 2-3 tygodnie... Czy mam pozostawić samochód bez amortyzatora? Dodatkowo, musiałem zapłacić dwukrotnie za instalację. To po prostu chiński złom bez żadnych oznaczeń lub numerów... Chciałem kupić nowe, aby uniknąć problemów.

5 / 5 2018-01-31

Ceny oferowane na tej stronie są bardzo dobre jak na części tak wysokiej jakości.

5 / 5 2018-01-16

Dostałem moją przesyłkę i wszystko jest w porządku. Jedyna sugestia, jaką chciałbym podać, to że firma powinna zapewnić obsługę telefoniczną dla swoich klientów po godzinie 17. (Przecież nie dla każdego jest wygodne dzwonienie w godzinach pracy). Jeśli chodzi o wszystko inne - gratuluję, świetnie wykonana praca!

5 / 5 2018-01-15

Bardzo mi się spodobała cała strona internetowa - jest bardzo czytelna i przejrzysta, dzięki czemu łatwo znaleźć potrzebną część i dokonać zamówienia. Jestem również zadowolony z samego procesu zamawiania, ponieważ wszystko odzwierciedla to, co zostało przedstawione na stronie.

5 / 5 2017-12-16

Wspaniała obsługa. Dziękuję!

5 / 5 2017-09-23

Chciałbym specjalnie podziękować ekipie Aerosus za wysoką kulturę osobistą, lojalność oraz szybką reakcję. Niestety, popełniłem błąd zamawiając niewłaściwą część do mojego pojazdu, co uświadomiłem sobie dopiero podczas montażu. Jednak, dzięki zjednoczonej reakcji ze strony Aerosus, problem został szybko rozwiązany i bezproblemowo zamieniono nieprawidłową część. Gorąco polecam ten zespół nie tylko ze względu na ich rzetelne produkty, ale również ze względu na wspaniały kontakt z klientami oraz mocno wyczutą opiekę, jaką okazują wobec swoich odbiorców.

4 / 5 2017-08-29

sprawdzona, zaufana strona, możecie spokojnie zamawiać, nie popełnicie błędu

5 / 5 2017-06-29

Jeśli nie chcesz mieć problemów z częściami do zawieszenia pneumatycznego, zamawiaj je w firmie Aerosus.

5 / 5 2017-05-10

Dzięki Aerosus wreszcie udało się mi znaleźć odpowiednie części do mojego samochodu.

Rzetelne opinie o Aerosus.pl

Aerosus.pl

Siedziba
Leverkusen

WWW
http://aerosus.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 22 307 71 46

Komórka
-

Infolinia
+48 22 307 71 46

Logowanie