Kategorie: / Pozostałe

Afgmarket.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.33
opinie o Afgmarket.pl
2019-02-11

Beznadziejny sklep. Może i ceny mają konkurencję w porównaniu z innymi, ale to, co robi obsługa jest po prostu skandaliczne... Chcąc dowiedzieć się, jakie słuchawki mogę kupić do 250zł, które będą się nadawać do muzyki oraz gier, przemiły Pan polecił mi AKG Tiestko K67. Zaciekawiony postanowiłem pociągnąć temat i dopytać się o ich brzmienie. niestety, Pan udzielający mi porad, nie był w stanie napisać nic od siebie. Podał mi jedynie link do jakiegoś testu, twierdząc, że skoro poleca je "fachowiec", to muszą być dobre. Z tym, że fachowiec fachowcowi nie równy, jak pewnie każdy dobrze wie. Ponadto przemiły Pan napisał mi "dlaczego chce pan, by doradzał skoro mi pan nie ufa". Proszę Pana! Czy robi Pan sobie z ludzi żarty? Przecież nikt o zdrowych zmysłach nie kupi czegoś za tyle kasy, bo Pan mu tak powie. Liczą się argumenty, których niestety Panu zabrakło. Dodam iż na moją reakcję o więcej własnych doświadczeń ze słuchawkami, Pan stwierdził iż jestem agresywny! Idąc jednak dalej - Pan sam, nie przymuszając, po krótkiej chwili stwierdził, ze nie zna się na słuchawkach. No zaraz! To dlaczego doradza Pan innym w tym temacie? Zero kompetencji! Śmiech na sali! Nie polecam kupowania czegokolwiek w tym sklepie. Prawdopodobnie zostaniecie wrobieni na grubą kasę, przy czym za mniej dałoby radę dostać sprzęt kilkukrotnie wyższej jakości. Najgorszy sklep z jakim miałem do czynienia! Odradzam!

5 / 5 2018-11-29

Towar odebrany pełne zadowolenie ze sklepu,POLECAM w 100%

2018-11-16

Sprawna komunikacja i transakcja.

5 / 5 2018-09-10

Załatwienie zakupu błyskawiczne,towar elegancko zapakowany,super.

5 / 5 2018-07-12

Bezsprzecznie najlepszy sklep internetowy z jakim miałem do czynienia. Uzyskałem odpowiedź na zadawane pytania, posiadali w magazynie produkt, którego na portalach aukcyjnych brakowało. No i przede wszystkim wzorowy kontakt z klientem! Polecam!

5 / 5 2018-03-15

Profesjonalna obsługa. Szybka wysyłka. POLECAM w 100%

1 / 5 2018-01-30

Zamówiłem kalkulator, po otrzymaniu maila że jest dostępny, wpłaciłem pieniądze i dostałem info, że pieniądze zaksięgowane. Od tego czasu zero kontaktu, brak odpowiedzi na mojego maila z pytaniem o co chodzi. Jak zadzwoniłem z pytaniem o co chodzi, powiedziano mi, że jednak nie jest dostępny i mi zwrócą pieniądze. Mam nadzieję, że je dostanę.

3 / 5 2017-12-13

W obliczu silnej konkurencji i rosnacych wymagan klientow, az dziwie sie ze ten "sklep" jeszcze ma jakakolwiek racje bytu. Zamowiony przedmiot, pomimo zapewnien droga mailowa nie dotarl do sklepu na czas. Wyprawa do sklepu, ktora kosztowala mnie i czas i pieniadze okazala sie bezcelowa. Zero informacji, zero kontaktu z klientem w sprawie opoznionej dostawy. Zdecydowanie odradzam.

2017-09-11

ogólnie pozytywna

5 / 5 2017-08-02

sklep w pełni godny polecenia. towar oryginalny i zgodny z opisem. pełna informacja o postępach w dostawie zgodna ze stanem faktycznym. polecam.

2017-08-02

Sklep godny polecenia, świetne ceny, zero ukrytych kosztów, bardzo pomocna obsługa.

2017-07-03

Zamówiłem czytnik 15 grudnia. W mailu napisano mi, że będzie dostarczony za 4 dni (myślałem,że to żart) ale natomiast nie dotarł do mnie nawet 19.

2017-06-07

Poleca. Wszystko sprawnie

5 / 5 2017-05-10

Wszystko przeprowadzone profesjonalnie. Dziękuję.

5 / 5 2017-04-10

Bardzo szybko, zgrabnie, profesjonalnie. Zero problemów. Zgodnie z zamówieniem. Przykład bardzo dobrej pracy sklepu internetowego! 100% Polecam!

Rzetelne opinie o Afgmarket.pl

Afgmarket.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://www.afgmarket.pl

Email
[email protected]

Telefon
618289736

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie