Kategorie: / Pozostałe

Agafirany.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Agafirany.pl
5 / 5 2019-03-03

Towar zgodny z opisem i zamówieniem. Dobry kontakt z klientem. Miła obsługa. Polecam ten sklep.

5 / 5 2019-02-19

Bardzo gorąco polecam! Zamówienie zostało szybko i dokładnie zrealizowane, zgodnie z życzeniem klienta. Wysyłka również odbyła się ekspresowo. Kontakt z obsługą był bez problemu. To nie jest pierwszy raz, kiedy kupuję tutaj i na pewno nie będzie ostatni!

5 / 5 2019-02-19

Bardzo gorąco polecam. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko i dokładnie zgodnie z życzeniem klienta. Wysyłka również była przeprowadzona ekspresowo. Kontakt z obsługą był bezproblemowy. To już nie pierwszy raz, kiedy robię zakupy tutaj i bez wątpienia nie będzie to ostatni.

5 / 5 2019-02-16

bardzo dobry kontakt, szybkie, rzetelne wykonanie zlecenia, szybka dostawa. Bardzo polecam.

5 / 5 2019-02-07

Wszystko jest w doskonałym stanie. Produkt został starannie zapakowany i jest zgodny z opisem. Przesyłka dotarła bardzo szybko. Komunikacja z sprzedającym była dobra. Jestem bardzo zadowolony. Z pewnością będę tu wracał i będę polecał znajomym. Wszystkiego najlepszego ;-)

5 / 5 2019-02-07

Wszystko jest w doskonałym stanie. Produkt został starannie zapakowany i idealnie pasuje do opisu. Przesyłka była bardzo szybka. Komunikacja z sprzedającym była świetna. Jestem bardzo zadowolony. Bez wątpienia będę tu wracał i polecał to znajomym. Miłego dnia! ;-)

5 / 5 2019-02-01

Bardzo przyjemna i fachowa obsługa, dostarczono mi dokładne informacje, przesyłka była szybka i zgodna z zamówieniem, wszystko było odpowiednio zapakowane. Jestem bardzo zadowolona i już planuję kolejne zakupy, polecam to wszystkim, którzy są niezdecydowani. Pozdrowienia od Grażyny z Srebrnej Góry.

5 / 5 2019-02-01

Bardzo mnie zadowala miła i profesjonalna obsługa, rzetelne informacje, szybka wysyłka, zgodna z zamówieniem oraz dobrze zapakowane przesyłki. Jestem bardzo zadowolona z tych zakupów i już planuję kolejne. Polecam zwłaszcza tym, którzy są niezdecydowani. Pozdrawiam, Grażyna z Srebrnej Góry.

5 / 5 2019-01-10

bardzo fajny sklep,towar zgodny z opisem,szybka wysyłka i dostawa,ceny konkurencyjne POLECAM!

5 / 5 2018-12-28

Bardzo miła i fachowa obsługa. Szybka realizacja zamówienia. Sklep zdecydowanie polecam :-)

5 / 5 2018-12-27

Szybko, estetycznie, wedle kaprysów klientki, polecam Agafirany.pl wśród koleżanek i dalej. Zapewne to nie ostatni mój zakup u P. Agi :)

5 / 5 2018-12-24

Bardzo ładnie uszyte zasłonki, realizacja zamówienia przebiegła sprawnie. Jestem bardzo zadowolona. Polecam.

5 / 5 2018-12-20

polecam profesjonalność firanki zgodne z zamówieniem bardzo szybka dostawa

5 / 5 2018-11-30

Bardzo dobry kontakt, otwartość na życzenia klienta, błyskawiczna realizacja zamówienia, przystępne ceny i koszty wysyłki. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-11-18

100% satysfakcji szybka wysyłka,towar zgodny z zamówieniem,polecam.

5 / 5 2018-11-17

Jestem bardzo zadowolona z mojego zakupu oraz z kontaktu, jaki miałam ze sklepem. Przesyłka została dostarczona w trybie ekspresowym. Obecnie poszukuję nowej firany do mojego pokoju dziennego i zamierzam skorzystać z zakupu w tym sklepie. Pozdrawiam cały personel.

5 / 5 2018-11-17

Jestem bardzo zadowolona z mojego zakupu oraz z kontaktu ze sklepem. Przesyłka została dostarczona w trybie ekspresowym. Obecnie poszukuję nowej firany do mojego pokoju dziennego i zamierzam skorzystać z zakupu w tym konkretnym sklepie. Chciałabym również przekazać pozdrowienia dla całego personelu.

5 / 5 2018-11-17

Za pierwszym razem nabyłam zasłony w internetowym sklepie i muszę przyznać, że było to dla mnie dość stresujące. Jednak zarówno jakość wykonania, szybkość realizacji zamówienia, jak i obsługa okazały się doskonałe. Jestem niezwykle zadowolona. Gorąco polecam ten sklep i tę firmę.

5 / 5 2018-11-17

Po raz pierwszy zdecydowałam się na zakup firanek przez sklep internetowy. Muszę przyznać, że nieco obawiałam się o jakość wykonania oraz czas oczekiwania na zamówienie. Jednakże, okazało się, że zarówno jakość wykonania, szybkość realizacji zamówienia, jak i obsługa były doskonałe. Jestem bardzo zadowolona z mojego zakupu i gorąco polecam ten sklep oraz firmę.

5 / 5 2018-11-14

tylko w tym sklepie od dłuższego czasu robię zakupy ,najlepszy sklep solidny profesjonalny godny polecenia.Obsluga super miła.

5 / 5 2018-10-28

Ten sklep jest wyjątkowy! Jestem bardzo zadowolona z zakupów i polecam go każdemu ze względu na doskonałą obsługę. Miałam okazję rozmawiać z Panią Kasią przez telefon i muszę przyznać, że jest ona profesjonalistką, która słucha uważnie i jest bardzo kompetentna. Dodatkowo, jest przyjemnością rozmawiać z nią ze względu na jej wysoki poziom kultury osobistej. Pani Kasię należy nagrodzić za jej ciężką pracę dla firmy, którą wykonuje na najwyższym poziomie. Dzięki temu sklepowi przekonałam się do sklepów internetowych. Asortyment jest świetny, a wykonanie firanek perfekcyjne. Paczka dotarła bardzo szybko dzięki poczcie polskiej. To solidna firma, więc polecam ją każdemu bez wahania. Naprawdę warto!

5 / 5 2018-10-10

Szybko i sprawnie, miła obsługa-polecam

5 / 5 2018-08-10

Szybka dostawa towar zgodny z zamówieniem. Polecam

2018-08-01

wysoki poziom usług

5 / 5 2018-07-29

Bardzo miła i profesjonalna obsługa, szybka dostawa towaru wg złożonego zamówienia, polecam robienie zakupów w tym sklepie.... super....- pozdrawiam.

5 / 5 2018-07-22

Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko.Przemiła obsługa.Polecam ten sklep.

2018-07-16

Sklep godny polecenia. Realizacja w terminie i zgodna z zamowieniem.

5 / 5 2018-07-10

Szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem . polecam.

5 / 5 2018-07-06

bardzo szybka wysyłka i znakomity kontakt ze sprzedającym. Polecam

2018-06-19

Przejrzysta prezentacja towarów.Dogodne formy płatności.Konkurencyjne ceny. Szeroki wybór artykułów.Perfekcyjne zapakowanie przesyłki.

5 / 5 2018-06-11

POLECAM;Bardzo duży wybór asortymentu, szybka obsługa, bardzo dobry kontakt. Naprawdę Polecam !!!

5 / 5 2018-05-29

W sklepie Aga nabyłam dwa zestawy firan, tkaninę na obrusy oraz karnisze. Jestem bardzo zadowolona z zakupionych rzeczy. Skorzystałam także z usług krawieckich. Ten sklep zdecydowanie zasługuje na polecenie, na pewno jeszcze tam wrócę do zakupów. Serdecznie polecam wszystkim robienie zakupów w tym sklepie.

5 / 5 2018-05-23

Towar został dostarczony szybko, mimo że zgłosiłem, że nie będę w stanie go odebrać w konkretny dzień. Niestety, jestem rozczarowany, ponieważ sprzedawane są wadliwe produkty - panele są krzywo uszyte. Odradzam zakup tego produktu. Absolutnie nie polecam!

5 / 5 2018-05-23

Produkt został wysłany szybko, pomimo mojej informacji, że nie będę go odbierać tego dnia z powodu innych zobowiązań. Jednakże, jestem bardzo rozczarowany jakością podanych towarów. Panele są krzywo uszyte, co czyni je wadliwymi. Zdecydowanie odradzam zakup tego produktu. NIE POLECAM!!!

5 / 5 2018-05-21

Sklep ten oferuje piękne i starannie wykonane firany oraz wysokiej jakości ceratę na przedniej linii. Obsługa jest wyjątkowo profesjonalna, a dostawa odbywa się błyskawicznie. Cieszę się, że mogę z nimi robić zakupy, ponieważ mają wspaniałe produkty w przystępnej cenie. Z całego serca polecam ten sklep wszystkim.

5 / 5 2018-05-21

Firanki są piękne i doskonale wykonane. Cerata na przedniej stronie jest wysokiej jakości. Obsługa klienta jest doskonała, a dostawa odbywa się ekspresowo. Mam w swoim sklepie wspaniały produkt i to wszystko po przystępnej cenie. Z czystym sumieniem polecam ten sklep wszystkim.

5 / 5 2018-05-14

Doskonały towar, niezwykła dbałość o klienta. Polecam gorąco. takie zakupy to sama przyjemność.

5 / 5 2018-04-22

Bardzo wysoki poziom profesjonalizmu, ten sklep zasługuje na polecenie. Produkt jest wysokiej jakości, a zamówione firanki wykonane są doskonale. Cała transakcja odbyła się w przystępnej cenie, a wysyłka była bardzo szybka. Naprawdę polecam ten sklep.

5 / 5 2018-04-22

Ten sklep charakteryzuje się bardzo wysokim poziomem profesjonalizmu i zasługuje na polecenie. Towary są wyprodukowane z wysokiej jakości materiałów, a wykonanie zamówionych firanek jest doskonałe. Całe zamówienie można nabyć w przystępnej cenie, a wysyłka jest bardzo szybka. Naprawdę polecam ten sklep.

5 / 5 2018-04-20

Super szybka dostawa. Firanka jest naprawdę wysokiej jakości i wykonana bardzo starannie. Wygląda niesamowicie dobrze. Już wcześniej robiłam zakupy w tym sklepie i szczerze polecam go innym.

5 / 5 2018-04-20

Szybka dostawa. Firanka jest bardzo dobrej jakości i wykonana bardzo starannie. Kupiona firanka wygląda naprawdę pięknie. Już wcześniej robiłam tu zakupy i szczerze polecam ten sklep.

5 / 5 2018-03-28

Towar w dobrym gatunku, zgodny z zamówieniem. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-03-08

Witam towar otrzymałam szybko . starannie zapakowany- serdecznie polecam ten sklep wszystkim !!!!

5 / 5 2018-02-22

Profesjonalnie i rzetelnie, bardzo dobry dobry kontakt z klientem. To moje drugie zakupy w tym sklepie i na pewno nie ostatnie. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-02-21

Kupilam w sklepie intrnetowym zaslony jestem zadowolona Wszystko zgodne z opisem takie jakie chcialam i szybka przesylka i dobry kontakt Polecam

5 / 5 2018-01-29

Dostęp do rzeczowej i fachowej pomocy telefonicznej w kwestii doradztwa przy wyborze towaru. Gwarancja szybkiej realizacji zamówienia, przy właściwym zapakowaniu towaru i dostarczeniu go kurierem w ciągu niecałych 24 godzin od złożenia zamówienia. Chciałbym pogratulować osoby odpowiedzialnej za realizację zamówień i polecić ją wszystkim przyszłym klientom. Ich profesjonalizm i sumienność są niezaprzeczalne.

5 / 5 2018-01-27

Polecam zakupy w tym sklepie.Miła obsługa,szybka realizacja zamówienia.Pozdrawiam

2018-01-11

mogę polecić w 100%

2018-01-07

Zamówienie zrealizowane bez żadnych problemów. Towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2017-12-19

Polecam, szybka dostawa wysyłki, zgodność towaru z opisem i zdjęciami na stronie sklepu, miła obsługa.

5 / 5 2017-12-10

Profesjonalizm i miła, fachowa obsługa. Błyskawiczna realizacja zamówienia.Sklep godny polecenia. SUPER POZYTYW! Dziękuję:)

2017-12-01

Bardzo dobry kontakt. Duży asortyment.

5 / 5 2017-11-24

Znowu złożyłam zamówienie na 2 komplety lambrekinów i wykonanie było doskonałe, dokładnie zgodne z moimi życzeniami (jeden z lambrekinów został uszyty na podstawie przesłanego zdjęcia, a szczegóły wykonania omówiliśmy telefonicznie). Cały proces przebiegał bardzo profesjonalnie, obsługa była niezwykle miła i fachowa. Naprawdę polecam :)

5 / 5 2017-11-20

Jestem bardzo zadowolona z usług firmy. Szybka, dobrze zabezpieczona przesyłka, towar zgodny z zamówieniem, w przystępnej cenie. Dobry kontakt. POLECAM

5 / 5 2017-11-05

Wszystkim polecam , bardzo fachowa obsługa i ogromny wybór towarów.

5 / 5 2017-11-04

Profesjonalne doradztwo, szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2017-10-13

Jestem bardzo zadowolona z moich ostatnich zakupów, które obejmowały kilka firanek. Wszystkie z nich zostały starannie obszyte, co bardzo mnie ucieszyło. Dodatkowo, miałam bardzo przyjemny kontakt telefoniczny z obsługującymi sklep. Jednak najbardziej imponujące było tempo wysyłki - zamówiłam firanki w poniedziałek, a już w środę były one dostarczone do mojego domu. W pełni polecam ten sklep i z pewnością zrobię tam jeszcze zakupy w przyszłości.

5 / 5 2017-10-04

Szybka dostawa towar zgodny z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2017-09-21

Szybka dostawa towar zgodny z zamówieniem.Udany zakup .Polecam

2017-09-08

Swietny sklep.Duży wybór

5 / 5 2017-09-01

Bardzo miła obsługa, szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem. Nic tylko polecać :D

5 / 5 2017-09-01

Super szybka wysyłka, bardzo dobrze zabezpieczony towar. Zazdrostka już zamontowana na moim oknie.

5 / 5 2017-08-22

Mieszkam w Warszawie i znalazłem firmę przez internet. W sklepie kupiłem trzy duże zasłony i obszycie materaca łóżka. Od samego początku pracownicy byli profesjonalni i pomocni, zachowując się życzliwie i z kulturą osobistą na bardzo wysokim poziomie. Usługa została wykonana bardzo szybko i zgodnie z oczekiwaniami, a dostawa dotarła bez problemów. Zlecenie było wykonane bardzo fachowo, dlatego na pewno skorzystam z usług tej firmy przy kolejnych projektach.

5 / 5 2017-08-20

Polecam. Szybciuka dostawa. Materiały wysokiej jakości, wykonanie dokładne. A zadowolenie z zakupów 200%.

5 / 5 2017-08-20

Polecam sklep. Bardzo udane zakupy i bardzo miła obsługa fachowa obsługa.

5 / 5 2017-08-13

Ten sklep jest naprawdę fantastyczny, obsługa jest świetna. Mają szeroki wybór towarów w niskich cenach, ale jednocześnie utrzymują wysoką jakość. Usługi krawieckie są również na najwyższym poziomie. Miałam wszystko uszyte perfekcyjnie i pięknie zapakowane. Jestem bardzo zadowolona, naprawdę mega!

5 / 5 2017-08-13

Ten sklep jest niesamowity, a obsługa jest doskonała. Oferta towarów jest bardzo dobra i są one w przystępnych cenach, przy czym jakość jest również świetna. Świadczone usługi krawieckie są na najwyższym poziomie. Moje wszystkie rzeczy zostały doskonale uszyte i pięknie zapakowane. Jestem niezwykle zadowolona.

5 / 5 2017-08-09

szybka realizacja zamówienia, towar godny z zamówieniem. Polecam.

5 / 5 2017-08-09

Bardzo dobrej jakości karnisz w przystępnej cenie. Przesyłka była u mnie następnego dnia. Polecam

5 / 5 2017-08-07

Polecam sklep za szybka paczkę , towar zgodny z opisem i przedewszyskim cenę

5 / 5 2017-07-31

Bardzo mila fachowa obsluga.Towar zgodny z opisem ekspresowa wysylka.Towar pięknie zapakowany oraz czytelnie opisany.Polecam zakupy .Viki z Gorzowa Wlkp

5 / 5 2017-07-10

Szybko i sprawnie,miła obsługa.Firanki wg zamówienia ładnie zapakowane.POLECAM

5 / 5 2017-07-01

Bardzo miła obsługa.Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-06-26

Szybciutko i sprawnie. dostawa już na następny dzień, przycięte firanki wg zamówienia, naprawdę polecam.

5 / 5 2017-06-07

Obsługa na agafirany.pl jest bardzo profesjonalna i szybka. Zdecydowałam się zamówić firankę o nietypowych rozmiarach i nie napotkałam żadnych trudności. Obsługa była rzetelna i bardzo miła. Jestem tak zadowolona z zakupów, że już planuję kolejne zamówienia. Szczerze polecam korzystanie z agafirany.pl.

5 / 5 2017-06-07

Bardzo profesjonalne i skuteczne działanie. Złożyłam zamówienie na firankę o nietypowych rozmiarach i nie było żadnych trudności. Obsługa była rzetelna i bardzo miła. Planuję już wybór kolejnych produktów :) Zdecydowanie polecam zakupy na agafirany.pl.

5 / 5 2017-06-05

BARDZO SZYBKA PRZESYŁKA!!! TOWAR ZGODNY Z OPISEM!!! DOBRZE ZAPAKOWANY!!! PEŁEN PROFESJONALIZM!!! POLECAM!!!

2017-05-31

Zakupy jak i realizacja przebiegły błyskawicznie, kurier na drugi dzień był w domu :) z przyjemnością mogę polecić ten sklep.

5 / 5 2017-05-22

Szybko.Towar zgodnie z zamówieniem. Polecam.

5 / 5 2017-05-13

Firanki w moim domu pochodzą wszystkie z Aga Firany, co już samo w sobie jest mówiące. Są one bardzo piękne, starannie wykonane i dbają o detale. Mimo upływu pewnego czasu od zakupu, nadal prezentują się doskonale. Obsługa, wysyłka i spełnianie życzeń klienta są bez zarzutu. Gorąco polecamy Aga Firany!

5 / 5 2017-05-01

Profesjonalna obsługa, wysoka jakość towarów, szybki termin dostawy. Wyjątkowa uczciwość.Dziękuję bardzo.Szczerze polecam

5 / 5 2017-04-30

Pełny profesjonalizm. Polecam

5 / 5 2017-04-14

Obsługa była profesjonalna, a moje zamówienie zostało dostarczone bardzo szybko. Lambrekin został wykonany doskonale i zgodnie z moimi życzeniami. Z dużą radością polecam to wszystkim moim znajomym, a ja już zastanawiam się nad kolejnym zamówieniem. Jestem bardzo zadowolony/a!

5 / 5 2017-04-14

Bardzo fachowa obsługa, zamówienie zostało dostarczone niezwykle szybko. Lambrekin został wykonany w sposób doskonały i w pełni zgodny z zamówieniem. Z radością polecam tę firmę wszystkim znajomym, a ja już planuję kolejne zamówienie. To super!

5 / 5 2017-04-13

Kupiłam zasłony w agafirany.pl Rewelacyja obsługa. Szybka i profesjonalna informacja. Były to pierwsze moje zakupy ale już myślę o następnych

Rzetelne opinie o Agafirany.pl

Agafirany.pl

Siedziba
-

WWW
-

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie