Kategorie: / Pozostałe

Agafirany.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Agafirany.pl
5 / 5 2019-03-03

Towar zgodny z opisem i zamówieniem. Dobry kontakt z klientem. Miła obsługa. Polecam ten sklep.

5 / 5 2019-02-19

Polecam,polecam i jeszcze raz polecam. Realizacja zamówienia ekspresowa i oczywiście zgodna z życzeniem klienta, wysyłka również ekspresowa. Kontakt bez problemu. To nie moje pierwsze zakupy tutaj i na pewno nie ostatnie.

5 / 5 2019-02-16

bardzo dobry kontakt, szybkie, rzetelne wykonanie zlecenia, szybka dostawa. Bardzo polecam.

5 / 5 2019-02-07

Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar dobrze zapakowany i jak najbardziej zgodny z opisem. Super szybka wysyłka. Dobry kontakt ze sprzedającym. Mega pozytyw. Z całą pewnością będę tu wracał i polecał znajomym. Pozdrawiam ;-)

5 / 5 2019-02-01

Mila i profesjonalna obsluga,rzetelna informacja,szybka wysylka zgodna z zamowieniem,dobrze zapakowane.Jestem bardzo zadowolona,planuje juz ponowne zakupy,polecam niezdecydowanym.Grazyna ze Srebrnej Gory

5 / 5 2019-01-10

bardzo fajny sklep,towar zgodny z opisem,szybka wysyłka i dostawa,ceny konkurencyjne POLECAM!

5 / 5 2018-12-28

Bardzo miła i fachowa obsługa. Szybka realizacja zamówienia. Sklep zdecydowanie polecam :-)

5 / 5 2018-12-27

Szybko, estetycznie, wedle kaprysów klientki, polecam Agafirany.pl wśród koleżanek i dalej. Zapewne to nie ostatni mój zakup u P. Agi :)

5 / 5 2018-12-24

Bardzo ładnie uszyte zasłonki, realizacja zamówienia przebiegła sprawnie. Jestem bardzo zadowolona. Polecam.

5 / 5 2018-12-20

polecam profesjonalność firanki zgodne z zamówieniem bardzo szybka dostawa

5 / 5 2018-11-30

Bardzo dobry kontakt, otwartość na życzenia klienta, błyskawiczna realizacja zamówienia, przystępne ceny i koszty wysyłki. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-11-18

100% satysfakcji szybka wysyłka,towar zgodny z zamówieniem,polecam.

5 / 5 2018-11-17

jestem bardzo zadowolona z zakupu jak zarówno z kontaktu ze sklepem przesyłka w trybie expresowym właśnie szukam nowej firany do pokoju dziennego ,mam zamiar skorzystać z zakupu w tym sklepie, pozdrawiam cały personel

5 / 5 2018-11-17

Po raz pierwszy kupiłam firanki w sklepie internetowym, nie ukrywam,że z lekkim niepokojem,jednak zarówno jakość wykonania,szybkość realizacji zamówienia,a także obsługa są znakomite.Jestem bardzo zadowolona.Polecam sklep i firmę.

5 / 5 2018-11-14

tylko w tym sklepie od dłuższego czasu robię zakupy ,najlepszy sklep solidny profesjonalny godny polecenia.Obsluga super miła.

5 / 5 2018-10-28

Super sklep!!! Jestem niezwykle usatysfakcjonowana! Polecam każdemu - tak wzorową obsługę! Ja kontaktowałam się też telefonicznie z Panią Kasią - rzeczowa profesjonalistka, uważna, kompetentna i ten poziom kultury osobistej! - czysta przyjemność. Premia super dla Pani Kasi co miesiąc adekwatna do Jej wkładu pracy dla tej firmy! Fantastyczna wizytówka tej firmy. Dzięki niej przekonałam się do sklepów i usług internetowych. Świetny asortyment, wykonanie firanek perfekt, paczka błyskawicznie Pocztą Polską po 24 godzinach! - czegóż chcieć więcej. Solidna firma, POLECAM!!! z czystym sumieniem każdemu. NAPRAWDĘ WARTO!!!

5 / 5 2018-10-10

Szybko i sprawnie, miła obsługa-polecam

5 / 5 2018-08-10

Szybka dostawa towar zgodny z zamówieniem. Polecam

2018-08-01

wysoki poziom usług

5 / 5 2018-07-29

Bardzo miła i profesjonalna obsługa, szybka dostawa towaru wg złożonego zamówienia, polecam robienie zakupów w tym sklepie.... super....- pozdrawiam.

5 / 5 2018-07-22

Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko.Przemiła obsługa.Polecam ten sklep.

2018-07-16

Sklep godny polecenia. Realizacja w terminie i zgodna z zamowieniem.

5 / 5 2018-07-10

Szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem . polecam.

5 / 5 2018-07-06

bardzo szybka wysyłka i znakomity kontakt ze sprzedającym. Polecam

2018-06-19

Przejrzysta prezentacja towarów.Dogodne formy płatności.Konkurencyjne ceny. Szeroki wybór artykułów.Perfekcyjne zapakowanie przesyłki.

5 / 5 2018-06-11

POLECAM;Bardzo duży wybór asortymentu, szybka obsługa, bardzo dobry kontakt. Naprawdę Polecam !!!

5 / 5 2018-05-29

W sklepie Aga kupiłam 2 komplety firan Zasłony tkanine metrazowa na obrusy oraz karnisze Z zakupionych towarów jestem bardzo zadowolona Korzystałam tez z usług krawieckich Sklep godny polecenia napewno jeszcze skorzystam z zakupów. Wszystkim serdecznie polecam robienie zakupów w /w sklepie

5 / 5 2018-05-23

towar wysłano szybko jak napisałem że nie odbiorę bo nie mogę danego dnia, ale co z tego jak sprzedają wadliwe produkty,panele są krzywo uszyte,nie kupować tego produktu,NIE POLECAM!!!

5 / 5 2018-05-21

Firany śliczne,pięknie uszyte.Cerata przedniej jakości.Obsługa na najwyższym poziomie,dostawa ekspresowa.Mam wspaniały towar za przystępną cenę.To jest już mój sklep.Z czystym sumieniem wszystkim polecam ten sklep.

5 / 5 2018-05-14

Doskonały towar, niezwykła dbałość o klienta. Polecam gorąco. takie zakupy to sama przyjemność.

5 / 5 2018-04-22

Bardzo wysoki profesionalizm,sklep godny polecenia. Towar w bardzo dobrym gatunku a wykonanie zamowionych firanek doskonale.Calosc zamowienia w przystepnej cenie,wysylka bardzo szybka.Naprawde polecam:)

5 / 5 2018-04-20

Wysyłka ekspresowa .Jakość firanki naprawdę dobra i wykonanie bardzo staranne.Zakupiona firanka prezentuje się slicznie.Juz w tym sklepie robiłam zakupy i naprawdę polecam

5 / 5 2018-03-28

Towar w dobrym gatunku, zgodny z zamówieniem. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-03-08

Witam towar otrzymałam szybko . starannie zapakowany- serdecznie polecam ten sklep wszystkim !!!!

5 / 5 2018-02-22

Profesjonalnie i rzetelnie, bardzo dobry dobry kontakt z klientem. To moje drugie zakupy w tym sklepie i na pewno nie ostatnie. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-02-21

Kupilam w sklepie intrnetowym zaslony jestem zadowolona Wszystko zgodne z opisem takie jakie chcialam i szybka przesylka i dobry kontakt Polecam

5 / 5 2018-01-29

Kontakt telefoniczny rzeczowy i fachowa pomoc w doradztwie przy wyborze towaru. Szybka realizacja zamówienia, towar zapakowany właściwie, przesyłka dostarczona kurierem następnego dnia czyli w niecałe 24 godziny od zamówienia. Brawo dla osoby prowadzącej realizację zamówień, polecam wszystkim przyszłym klientom. Profesjonalizm i rzetelność w każdym calu.

5 / 5 2018-01-27

Polecam zakupy w tym sklepie.Miła obsługa,szybka realizacja zamówienia.Pozdrawiam

2018-01-11

mogę polecić w 100%

2018-01-07

Zamówienie zrealizowane bez żadnych problemów. Towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2017-12-19

Polecam, szybka dostawa wysyłki, zgodność towaru z opisem i zdjęciami na stronie sklepu, miła obsługa.

5 / 5 2017-12-10

Profesjonalizm i miła, fachowa obsługa. Błyskawiczna realizacja zamówienia.Sklep godny polecenia. SUPER POZYTYW! Dziękuję:)

2017-12-01

Bardzo dobry kontakt. Duży asortyment.

5 / 5 2017-11-24

Kolejny raz zamówiłam 2 komplety lambrekinów,wykonanie doskonałe zgodne z zamówieniem(jeden z lambrekinów uszyty na podstawie wysłanego zdjęcia,a szczegóły wykonania omówione telefonicznie). Pełen profesjonalizm ,bardzo miła, fachowa obsługa.Naprawdę polecam:)

5 / 5 2017-11-20

Jestem bardzo zadowolona z usług firmy. Szybka, dobrze zabezpieczona przesyłka, towar zgodny z zamówieniem, w przystępnej cenie. Dobry kontakt. POLECAM

5 / 5 2017-11-05

Wszystkim polecam , bardzo fachowa obsługa i ogromny wybór towarów.

5 / 5 2017-11-04

Profesjonalne doradztwo, szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2017-10-13

Jestem zadowolona z zakupów, zamówilam kilka firanek. Wszystko bardzo starannie obszyte.Bardzo miły kontakt telefoniczny. A już nie wspomnę o wysyłce, wręcz ekspres- w poniedziałek zamówiłam, a w srode firanki były już u mnie. POlecam i jeszcze raz polecam :)

5 / 5 2017-10-04

Szybka dostawa towar zgodny z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2017-09-21

Szybka dostawa towar zgodny z zamówieniem.Udany zakup .Polecam

2017-09-08

Swietny sklep.Duży wybór

5 / 5 2017-09-01

Bardzo miła obsługa, szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem. Nic tylko polecać :D

5 / 5 2017-09-01

Super szybka wysyłka, bardzo dobrze zabezpieczony towar. Zazdrostka już zamontowana na moim oknie.

5 / 5 2017-08-22

Mieszkam w Warszawie a firmę znalazłem w internecie. W sklepie zakupiłem wraz z uszyciem 3 duże zasłony oraz obszycie materaca łóżka. Od początku wszyscy pracownicy wykazali sie niezwykłą profesjonalnością i pomocą. życzliwość i kultura osobista na najwyższym poziomie. Bardzo szybko wykonana usługa i dostawa. Zlecenie wykonane bardzo profesjopnalnie. Napewno następne uszycie zlecę tylko tej firmie.

5 / 5 2017-08-20

Polecam. Szybciuka dostawa. Materiały wysokiej jakości, wykonanie dokładne. A zadowolenie z zakupów 200%.

5 / 5 2017-08-20

Polecam sklep. Bardzo udane zakupy i bardzo miła obsługa fachowa obsługa.

5 / 5 2017-08-13

Super sklep i super obsługa - bardzo dobra oferta towarów w niskich cenach, a przy tym bardzo dobra jakość - usługi krawieckie też na najwyższym poziomie - ja miałam wszystko uszyte idealnie równiutko i ładnie opakowane - jestem mega zadowolona

5 / 5 2017-08-09

szybka realizacja zamówienia, towar godny z zamówieniem. Polecam.

5 / 5 2017-08-09

Bardzo dobrej jakości karnisz w przystępnej cenie. Przesyłka była u mnie następnego dnia. Polecam

5 / 5 2017-08-07

Polecam sklep za szybka paczkę , towar zgodny z opisem i przedewszyskim cenę

5 / 5 2017-07-31

Bardzo mila fachowa obsluga.Towar zgodny z opisem ekspresowa wysylka.Towar pięknie zapakowany oraz czytelnie opisany.Polecam zakupy .Viki z Gorzowa Wlkp

5 / 5 2017-07-10

Szybko i sprawnie,miła obsługa.Firanki wg zamówienia ładnie zapakowane.POLECAM

5 / 5 2017-07-01

Bardzo miła obsługa.Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-06-26

Szybciutko i sprawnie. dostawa już na następny dzień, przycięte firanki wg zamówienia, naprawdę polecam.

5 / 5 2017-06-07

Bardzo fachowo i sprawnie. Zamówiłam firaneczkę o nietypowych wymiarach. Nie było żadnego problemu. Rzetelna i przemiła obsługa. Już wybieram kolejne produkty :) Szczerze polecam zakupy na agafirany.pl

5 / 5 2017-06-05

BARDZO SZYBKA PRZESYŁKA!!! TOWAR ZGODNY Z OPISEM!!! DOBRZE ZAPAKOWANY!!! PEŁEN PROFESJONALIZM!!! POLECAM!!!

2017-05-31

Zakupy jak i realizacja przebiegły błyskawicznie, kurier na drugi dzień był w domu :) z przyjemnością mogę polecić ten sklep.

5 / 5 2017-05-22

Szybko.Towar zgodnie z zamówieniem. Polecam.

5 / 5 2017-05-13

Wszystkie moje firanki w całym domu, w sumie 9 pochodzą z Aga firany co chyba mówi samo za siebie. Wszystkie są prześliczne, ładnie uszyte, staranne zadbane o szczegóły. Mimo ze od zakupu pierwszych minęło trochę czasu,nadal prezentują się świetnie. Obsługa, wysyłka, spełnianie życzeń klienta bez zastrzeżeń. Bardzo polecamy Aga Firany!!!

5 / 5 2017-05-01

Profesjonalna obsługa, wysoka jakość towarów, szybki termin dostawy. Wyjątkowa uczciwość.Dziękuję bardzo.Szczerze polecam

5 / 5 2017-04-30

Pełny profesjonalizm. Polecam

5 / 5 2017-04-14

Profesjonalna obsługa ,zamówienie dostarczone błyskawicznie.Wykonanie lambrekinu doskonałe zgodne z zamówieniem.Z wielką przyjemnością polecę wszystkim znajomym,a ja już myślę o nowym zamówieniu.Super:)

5 / 5 2017-04-13

Kupiłam zasłony w agafirany.pl Rewelacyja obsługa. Szybka i profesjonalna informacja. Były to pierwsze moje zakupy ale już myślę o następnych

Rzetelne opinie o Agafirany.pl

Agafirany.pl

Siedziba
-

WWW
-

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie