Kategorie: / Ogród / Biuro / Dom / Pozostałe

Agamartin.com Opinie Klientów

3.34/5.00 - ilość ocen: 47
opinie o Agamartin.com
1 / 5 2019-11-14

Ten sklep to oszustwo! Obiecują dostawę, po kilku miesiącach okazuje się, że firma nie ma towaru, bo został wycofany, a następnie nie chcą zwrócić pieniędzy! Wygląda to na duży scam i wyłudzanie pieniędzy! Sprawa trafi do sądu i na policję...

1 / 5 2019-03-21

2 sierpnia złożyłam zamówienie na kwotę ponad 3600 zł. Po 3 miesiącach oczekiwania na towar anulowałam zamówienie. 2 tygodnie później zadzwoniłam z pytaniem, kiedy mogę liczyć na zwrot pieniędzy. Pan powiedział, że przelew właśnie został zlecony i jeszcze dzisiaj pojawi się na moim koncie. Ten sam dialog przećwiczyliśmy jeszcze przez kolejny tydzień (na maile firma nie odpisuje). Szkoda mi nerwów na dalszy kontakt z agamartin, zgłaszam sprawę na policję.

2019-03-03

Z czystym sumieniem wystawiam POZYTYWNĄ opinię o sklepie agamartin.com. Zamówiłam lampę firmy Bloomingville w piątek (po godzinie 15:00) z przesyłką kurierską za pobraniem, lampę otryzmałam już we wtorek. Nieodpłatnie, na moją prośbę, wraz z lampą przesłano białą plastikową maskownicę, której Producent nie dołączył do lampy. Co prawda nie mogłam się dodzwonić na podany na stronie nr tel. kom., ale na wszystkie moje mail'e otrzymywałam natychmiastowe wręcz odpowiedzi, w tym informację o nr listu przewozowego. Serdecznie POLECAM ten sklep!

3 / 5 2019-03-03

Odradzam zdecydowanie. Strona super, piękne przedmioty, ale sklep jest nierzetelny i wygląda to na oszustwo. Zamówiłam lampę, po wielu zapytaniach o termin dostawy okazało się, że będzie opóźniony o 2 tygodnie. Zrezygnowałam z zamówienia i poprosiłam o zwrot. Po tygodniu informacja, że zwrot zostanie dokonany, od tamtego czasu ponad 2 tygodnie i nic. na maile zero odpowiedzi, telefony czasem odbierane, ale skuteczność rozmów zerowa. na szczęście odzyskam pieniądze poprzez bank, ale sklep zdecydowanie nierzetelny.

5 / 5 2019-02-24

Katastrofa!!! Zero profesjonalizmu, a do tego jak się okazało nieuczciwi. Wierzyć się nie chce, że ten sklep jeszcze funkcje. Na realizację zamówienia czekałam dwa miesiące, aż w końcu odstąpiłam od umowy. W między czasie żadnego powiadomienia ze strony sklepu o powodach opóźnienia. Po wysłaniu maila z rezygnacją również nie otrzymałam żadnej wiadomości zwrotnej. Minął już miesiąc od rezygnacji z zamówienia, a pieniędzy wciąż nie oddali. Pan, który do tej pory odbierał przynajmniej telefon, już go nie odbiera. Pozostaje mi tylko złożyć zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa.

2019-02-23

Opinia jak najbardziej pozytywna pomimo, że zamówienie ostatecznie zwróciłam. Pracownicy sklepu na każdym etapie byli jednak pomocni i kompetentni.

3 / 5 2019-02-04

Stanowczo odradzam zakupy w tym sklepie !! Złożyłem zamówienie na stolik z potwierdzonym terminem dostawy do 4 tygodni (towar miał być na magazynie u producenta). Termin był przesuwany 4 razy z powodu niewysłania go przez producenta. Bardzo utrudniony kontakt (sklep nie odpisuje na e-maile i nie odbiera telefonu). Udziela niezgodnych z prawdą informacji. Po 4 miesiącach napisali, że producent wycofał ten produkt z produkcji i proponują mi inny. Po takiej zabawie anulowałem zamówienie i zażądałem zwrotu pieniędzy strasząc sadem i policją. To poskutkowało pieniądze zwrócili szybko.

3 / 5 2019-01-28

Zamówiłem w sklepie dywan, który był oznaczony jako "wysyłka w 24h". Oczywiście była to nieprawda. W ciągu ponad miesiąca czasu sklep nie odpowiedział na żadne z moich zapytań co z zamówieniem. Gdy w końcu poprosiłem o zwrot pieniędzy, sklep odpowiedział, że dywan jest gotowy do wysyłki. Odradzam.

2019-01-25

Muszę potwierdzić wszystkie zastrzeżenia - czas realizacji zamówienia skandaliczny, wysyłają po kilka sztuk z zamówienia. Zero możliwości skontaktowania się przez telefon, odpowiadają na mejle, kiedy chcą. Regularnie robię zakupy w sieci, czegoś takiego jeszcze nie widziałam. Cytat z mejla: Miło nam poinformować Panią że miseczka z zamówienia #3913 będzie wysłana na wskazany adres pod koniec kwietnia". zamówienie złożone 3 lutego. Tylko dla osób o stalowych nerwach.

1 / 5 2019-01-07

Zakupy w sklepie Aga Martin.com były moim najgorszym doświadczeniem w kupowaniu online. Nikt, żaden sprzedawca w Chinach, USA, Czechach nie potraktował mnie jak właścicielka Agamartin.com. Zostałam oszukana i przez miesiąc próbowałam telefonicznie, mailowo, osobiście odebrać środki wydane u nich na zakup towarów, które były wadliwe. Szczęscie, że mieszkam w Krakowie i mogłam osobiście je odebrać narażając się na oszustwo niedostarczenia. Środki zostały mi zwrócone po mojej wizycie na komisariacie. Przykre, że salon ten zmarnował tak swój dobrze zapowiadający się potencjał. I zniszczył moją wiarę w uczciwość ludzi...

5 / 5 2019-01-01

Piękne produkty i szybka, profesjonalna obsługa - polecam ten sklep.

2 / 5 2018-11-20

zamówienie złożone 28.11.2014 do dzisiaj nie otrzymałam kompletnego zamówienia. Towary przychodziły po kolei, półki do tej pory nie otrzymałam, natomiast produkt, który otrzymałam ostatnio przyszedł uszkodzony. Do tej pory nie doczekałam się kuriera, który miał zabrać paczkę, nie mówiąc o zwróconych pieniądzach. Sklep ma piękne rzeczy, ale nie polecam robienia tam zakupów, brak kompetentnej obsługi.

1 / 5 2018-11-10

Piękne produkty i profesjonalna obsługa. Wysyłka produktu na zamówienie w 6 dni. Aż ciężko uwierzyć w te wszystkie negatywne komentarze poniżej.

5 / 5 2018-10-30

Wszystko OK. Polecam!

5 / 5 2018-10-20

Transakcja przebiegła wzorowo. polecam zakupy w sklepie.

5 / 5 2018-10-01

To już trzecie moje zamówienie w agamartin i jak do tej pory wszystko godne polecenia. Piękne produkty i szybka wysyłka. Polecam więc 3 razy :)

2018-09-12

Fantastyczne produkty. Duży wybór. Wysyłka na czas.

5 / 5 2018-09-07

Polecam!

1 / 5 2018-09-02

Takie sklepy omijać z daleka!! Brak kontaktu telefonicznego. Po wielu tygodniach oczekiwania na produkt poprosiłam o zwrot pieniędzy. Odpisali, że zwrot został wykonany. Od kilku dni pieniędzy jak nie było tak nie ma. Pozostaje tylko rzecznik praw konsumenta.

2018-08-31

Oceniamy sklep po raz kolejny pozytywnie pomimo 2 dniowego oczekiwania na odpowiedź mailową. Kontakt telefoniczny świetny (choć mogłyby być dłuższe godziny), a transport błyskawiczny - zamiast zapowiadanych 4 tygodni tym razem czekaliśmy tylko 13 dni. PIĄTKA Z PLUSEM!

2018-08-23

Wspaniałe przedmioty .. i wszystkie w stylistyce, którą uwielbiam! Pan, który doradzał mi w wyborze bardzo pomocny. Całe zamówienie przyszło do mnie następnego dnia.

5 / 5 2018-08-17

Perfekcyjni w każdym tego słowa znaczeniu, a w przedmiotach idzie się zakochać.Polecam!

5 / 5 2018-06-23

Super sklep z moimi ulubionymi markami! Błyskawiczna dostawa ( 18 godzin od złożenia zamówienia! )

2018-06-08

Sklep oferuje mnóstwo ładnych rzeczy i na tym należałoby zakończyć jego plusy. Obsługa klienta czy informowanie o statusie zamówień, dostaw, zwrotów po prostu nie istnieje. Trzeba ciągle dzwonić i dopytywać. Termin realizacji zamówienia oczywiście standardowo przekroczony.

2018-06-07

Ludzie nie zamawiajcie nic w tym sklepie !! To banda oszołomów i kłamców. Na lampę czekam właśnie 4 miesiące i przekładają termin z tygodnia na tydzień. Pewnie jej nigdy nie zobaczę i pieniędzy także już nie. Jak tacy amatorzy utrzymują się na runku ?:)

1 / 5 2018-06-01

Robię zakupy w internecie od wielu lat, nigdy wcześniej nie spotkałam się z tak nieprofesjonalnym sklepem. Sposób w jaki traktują Klienta to kpina. Takie sklepy powinny być zamykane z miejsca. Mam wrażenie, że pracujący tam ludzie to banda nieudaczników, czekam na swoje zamówienie już 2 miesiąc TAK 2 MIESIĄC ! Co tydzień kiedy piszę do nich z zapytaniem kiedy będzie moja przesyłka dostaję informacje, że czekają na dostawę z Danii i przesyłka dotrze do mnie w następnym tygodniu i tak już od 4 tygodni. JEŚLI TYLKO MOŻESZ OMIJAJ TEN SKLEP SZEROKIM ŁUKIEM !!!

3 / 5 2018-05-14

Odradzam jakiekolwiek zakupy w tym sklepie. Czekajac 4 miesiace na zamowienie wielokrotnie przesuwano termin dostawy oczywisce zrzucajac wine na producenta. W koncu zdecydowalam sie anulowac zamowienie i zarzadalam zwrotu naleznosci. Na pieniadze czekam juz ponad 14 dni a dopytujac codziennie o status platnosci dostaje stek bzdur w stylu ze przelew powinnien jutro byc na moim koncie. Banda oszustow ktorym brakuje plynnosci finansowej. ODRADZAM!!!!!!

3 / 5 2018-04-30

Sklep Aga Martin ma w ofercie przepiękne rzeczy dla każdego wielbiciela designu. Ceny są zawsze zauważalnie zawyżone (można znaleźć u konkurencji w dużo atrakcyjniejszych), ale nadrabiają bogatą ofertą. Kilka razy skusiłam się u nich na zakupy i zawsze żałowałam, że kolejny raz muszę przechodzić te same męki. W Aga Martin obsługa klienta, kontakt i przesyłka, to jakaś totalna porażka... O niczym nie informują mailowo, zawsze przekraczają maksymalny deklarowany czas oczekiwania na dostawę (hitem było przedłużenie go 1,5 mc!), nie odpowiadają na maile, nie czują się zobowiązani, by o fakcie niedopełnienia umowy ze swojej strony poinformować telefonicznie klienta, podają nieprawdziwe dane dotyczące przesyłki.. Trzeba samemu wisieć na telefonie i codziennie siedzieć w domu czekając kuriera, który nie wiadomo kiedy się pojawi. Koszmar. Czysty PRL. Szczerze odradzam ludziom zapracowanym lub o słabych nerwach. Jeśli tylko się da, radzę kupować gdzie indziej - jest w czym wybierać.

2 / 5 2018-04-29

Zastanawiałem się nad wystawieniem opinii, ponieważ w momencie kiedy ja robiłem zakupy w tym sklepie to na Opineo miało tylko jedną opinie, i do tego pozytywną. Pomyślałem że tylko mi się taki pech przytrafił. Jak znowu sprawdziłem dzisiaj i zobaczyłem te negatywne opinie, to postanowiłem dodać moje doświadczenie z tym sklepem żeby inni tez się nie nacięli. Po pierwsze, proszę się nie kierować wpisami pod produktami Wysyłka 24 Godziny. Ja czekałem miesiąc na produkty które miały wpisane 24H. Przez ten czas kontakt ze sklepem był bardzo ograniczony. Po miesiącu okazało się że dostałem nie te co trzeba, więc zwróciłem. Przyjęli zwrot i wysłali właściwe, niestety okazały się wadliwe. To wszystko trwało 2 miesiące, w końcu postanowiłem zrezygnować i poprosić o zwrot pieniędzy. Pieniądze zostały zwrócone, ale suma się nie zgadzała. Po upomnieniu się, prawidłowa kwota została zwrócona. Nie jestem osobą zrzędliwą, rozumiem że zdarzają się pomyłki, że są komplikacje itd. Ale po moich doświadczeniach, i czytając inne negatywne komentarze tego sklepu, to dochodzę do wniosku że tym sklepem kierują osoby niekompetentne. Zdecydowanie nie polecam zakupów w tym sklepie, nawet jeżeli kusi bardzo fajnymi produktami.

5 / 5 2018-04-25

To moje kolejne zakupy i jak zwykle polecam Towar pierwsza klasa, dostawa ekspres :)

2018-04-05

Od 3 tygodni czekam na przelew za zwrócony towar (wg regulaminu mają na to dwa tygodnie). Moje kolejne maile pozostają bez odpowiedzi, natomiast telefonicznie jestem zbywany kolejnymi obietnicami. Trzymać się z daleka!

2018-03-16

Fatalny przez wielkie "f". Nigdy jeszcze nie miałam do czynienia z czymś podobnym. Nie odpowiadają na maile, przez telefon mamią kolejnymi obietnicami i terminami, których nie dotrzymują. Zamowienie z początku lipca miało przyjść po 2 tygodniach, jest październik i ni widu ni słychu. Oczywiście w tym czasie nikt nie raczył zadzwonić czy wysłać maila, trzeba ich samemu nękać telefonami.

3 / 5 2018-03-11

Stanowczo odradzam. Czekałam 3 miesiące i zrezygnowałam z zakupu. Produkty, które kupiłam na stronie miały (i nadal mają) dostępność określoną na 2-4 tygodnie. Bardzo kiepski kontakt ze sklepem. Szkoda, że sama przed zakupem nie przeczytałam opinii, bo sklep ma prawie same negatywy.

5 / 5 2018-03-09

Z zakupów w agamartin jestem bardzo zadowolona. Zamówiłam oświetlenie oraz krzesła do naszego bistro. Produkty są piękne, a obsług sklepu bardzo pomocna. Pomimo, że zmieniałam swoje zamówienie trzykrotnie dostawa do mnie dotarła na 2 tygodnie przed deklarowanym czasem. Dobrze, że nie czytałam tych opinii przed zakupem, bo pewnie bym się nie zdecydowała ... Dziękuję za transakcję i do następnego razu!

5 / 5 2018-03-04

Świetne produkty. Zwłaszcza lampy nas urzekły. Zamówienie zrealizowane szybko i bezproblemowo. Polecam.

3 / 5 2018-02-12

ODRADZAM! Zamówienie złożyłam w styczniu. czekałam i czekałam. po wielokrotnych telefonach kiedy otrzymam towar zrezygnowałam z zamówionego towaru. Był to maj. Dziś mamy lipiec i nie otrzymałam zwrotu pieniążków. sądząc po zachowaniu sklepu chyba już nie dostanę. nikt nie odbiera telefonów i nikt nie odpisuje na maile. UWAGA!!!

5 / 5 2018-01-17

Szybko i profesjonalnie - polecam.

5 / 5 2018-01-15

Jestem ogromnie zadowolona. Miła obsługa. Odpowiedź na każde pytanie. Zarówno mailowe, jak i telefoniczne. Przesyłka wysłana błyskawicznie. Naprawdę!!! Tego samego dnia!!! (produkty z wysyłką w 24h). Nie mogę się doczekać kolejnych zakupów w tym sklepie.

1 / 5 2018-01-13

Niesłychane. Wszystkie negatywne opinie, które można przeczytać poniżej, są prawdziwe. Całkowite oszustwo i brak kontaktu. Będę się starał ten sklep zgłosić do odpowiednich instytucji. Tymczasem zgłosiłem już do banku dyspozycję zwrócenia mi kwoty transakcji (dokonanej w MAJU), więc ja swój pieniądz otrzymam z powrotem, ale stanowczo przestrzegam wszystkich przed zakupami w tym sklepie.

2 / 5 2018-01-11

Dołączam się do negatywnych opinii o sklepie. Już klika lat temu miałam kłopoty z zakupami - zakupiłam kilka rzeczy z wysyłką 2tyg. Przesyłki doczekałam się po ponad 4 miesiącach. Przez ten czas sama musiałam się upominać o informacje a emaile zwrotne były nieuprzejme. Fakturę dostałam emailem lecz był błąd w kwocie... Za całe opóźnienie nie przeproszono mnie choć przyznam, iż po kilku miesiącach zaoferowano symboliczną obniżkę kwoty zamówienia. Postanowiłam sobie jednak, że więcej nie zrobię w tym sklepie zakupów. Zaglądałam jedynie na ich stronę - trzeba im przyznać, że jest bardzo przyjazna dla użytkownika - ale zakupy robiłam u konkurencji. Niestety kilka miesięcy temu skusiłam się na zakup czegoś co miało być wysłane w 24godz (a w innych sklepach oczekiwanie było 3-4tyg). Oczywiście po kilku dniach paczki nie dostałam, gdy zadzwoniłam okazało się, iż zamówienie przeoczono i będzie u mnie za 2-3 dni (konieczność ściągnięcia z "drugiego magazynu"). Niestety, kiedy otrzymałam paczkę - nie było w niej jakiegokolwiek dowodu zakupu. I tak jak pisali poprzednicy - sklep nie informuje o nadaniu paczki, nie wiadomo więc czy spodziewać się kuriera czy nie. Ostatnio byłam w posiadaniu kuponu rabatowego na 50zl i znów "o mały włos" nie zrobiłam zakupów ale w końcu doszłam do wniosku, że szkoda nerwów dla tych 50zl i zrobiłam zakupy w innym sklepie z podobnym asortymentem. Nie wiem na jakiej zasadzie AgaMartin działa, stronę mają świetną (wygląda jakby zależało im na kliencie), pani z którą rozmawia się przez telefon jest całkiem uprzejma ale kontakt mailowy jest tragiczny, do tego dochodzą częste problemy z zamówieniami. Nie polecam.

3 / 5 2018-01-10

Odradzam zakupy w agamartin. Zamówienie złożone i opłacone prawie 5 miesięcy temu nie zostało do tej pory zrealizowane. Kontakt fatalny. Musiałam się sama upomnieć o zwrot moich pieniędzy i nie usłyszałam nawet "przepraszam".

5 / 5 2017-12-20

Polecam. Zamówienie zrealizowane szybko i profesjonalnie.

3 / 5 2017-12-18

Ludzie trzymajcie sie od tego sklepu jak najdalej!!! Naciągacze i tyle. Kupilrm na ich stronie stolik kawowy, po 8 tyg okazało sie ze go nie bedzie choć wczesniej, po moich interwencjach mówili ze juz bedzie wychodził od producenta z Danii, stolika nie ma kasy zwróconej na konto rownież nie, walczę juz 4 tydzien, jak dzwonię na infolinie koles mnie zbywa ze przekazał do księgowej dyspozycje i tyle moze zrobic! Oczywiście nie odpuszczę !!! STANOWCZO ODRADZAM Zakupy u nich!!!!

3 / 5 2017-12-05

Mimo dużego wyboru odradzam kupowanie w tym sklepie. Opis nie zawsze jest rzetelny, często zdjęcia są przekolorowane a w opisie brakuje istotnych informacji dotyczących sprzedawanych towarów. Ponadto podane terminy realizacji to czysta fikcja. Sklep przekłada z tygodnia na tydzień deklarowaną datę wysyłki i u nas skończyło się to 3 miesięcznym okresem oczekiwania przy deklarowanych 2-4 tygodniach. Komunikacja ze sklepem niemożliwa, brak odpowiedzi na emaile lub odpowiedzi zdawkowe.

2017-11-14

Meble nietanie i długo zastanawialiśmy się nad zakupem. Zdecydoawliśmy się i absolutnie nie żałujemy. Samo zamówienie przebiegło poprawnie. Kurier dostarczył wszystko w ciągu 2 dni.

5 / 5 2017-11-11

Wszystko w porządku. Szybka wysyłka i piękne przedmioty.

2017-11-03

Firma nie informuje o statusie zamówienia, o opóźnieniach, zbywa klienta przeprosinami, ale bez rzetelnych informacji. Po moim mailu informującym, że jednak raczej zrezygnuję z zakupu lamp, okazało się, że lampy się znalazły z dnia na dzień, a miały ponoć przyjechać w kolejnym miesiącu. Lampy były bardzo ładne, ale okazało się, że nie do końca pasują (tu bład architekta). Procedura zwrotu to gehenna, która możliwe, że zakończy się sporem sądowym.

5 / 5 2017-10-31

Niestety, nie jestem zadowolona. zakupiłam w agamartin dwie lampy. Poinformowano mnie, że powinny być w przeciągu tygodnia. Termin był przesuwany o kolejne tygodnie, aż po 20 dniach oczekiwania, dzień po moim telefonie, gdzie zarzuciłam im, że są niepoważni i obiecano mi, że jutro lampa ma do nich dotrzeć z dostawa, otrzymałam maila. że lampy nie ma, nie bedzie i mogę sobie wybrać coś innego :/

3 / 5 2017-10-14

Zdecydowanie odradzam zakupy. Moje zamówienie z dnia 1 czerwca do dzisiaj nie zostało zrealizowane. Sprzedający nie odpowiada na listy, podczas wielokrotnych rozmów telefonicznych każe czekać do kolejnej dostawy. Brak pieniędzy i brak towaru. Szkoda zdrowia.

2017-09-14

FATALNY - unikajcie. kontakt mailowy ipo dwoch dniach, telefoniczny - zero . na produkty czekam od 2 miesiecy, zero informacji kiedy dotra, zamowilem wiele produktow a otrzymuje do jakis czas po jednej przesylce. byl to moj ostatni zakup w tym sklepie

2 / 5 2017-09-02

Towar zamówiłem 14. października 2015 roku, towar nie dojechał w żadnym z wyznaczonych terminach przez sklep. Brak kontaktu, na maile nie odpowiadają, telefonu nie odbierają. Terminy dostaw co dwa tygodnie przesuwane. W połowie grudnia zrezygnowałem z zamówienia. Z każdym nowym terminem otrzymywałem informację, że towar już wyjechał z Danii i jedzie. NIE POLECAM SKLEPU - dziwne że jeszcze istnieją!!!!

2017-08-23

Przestrzegam przed zakupami w tym sklepie. Czekam już miesiąc na zwrot pieniędzy za reklamację. Nie dostaję odpowiedzi na maile, a pan który odbiera telefon wciąż mnie zbywa. Opisałam sytuację na Facebooku to zlikwidowali mój komentarz i zablokowali mi konto. Ale będę do nich nadal dzwonić, choć nie zawsze odbierają telefon, żeby chociaż trochę popsuć im nerwów, tylko pewnie będą mieć to głęboko w poważaniu.. -:(

2 / 5 2017-08-19

NIE POLECAM! Towar zamowiony na poczatku marca. Do konca kwietnia nie dostarczony. Zwrotu gotowki brak. Rzekomo dokonali przelewu, w zeszlym tygodniu. W rzeczywistosci dzisiaj, po kolejnym przypomnieniu telefoniczym.

5 / 5 2017-08-02

Wszystko OK. Polecam wszystkim miłośnikom dobrego designu

5 / 5 2017-08-01

bardzo szybka dostawa, bezpieczna płatność.

2017-07-27

Wszystko w jak najlepszym porządku. Jak zwykle pracownicy bardzo pomocni, a produkty piękne!

2 / 5 2017-07-16

Najgorszy sklep w którym kupowałem. Lampa zamówiona 16.01.15 przyszła 19.02.15 bez abażuru, na który musiałem czekać do 27.03.15. Oczywiście nie zostałem poinformowany, że abażuru nie będzie, dodatkowo przez te półtora miesiąca nie dostałem od sklepu żadnego maila z wyjaśnieniami. Dodatkowo abażur, który został dostarczony wymagał kompletnego przerobienia stelażu i skrócenia materiału. Nie polecam sklepu, kompletne olewanie klienta.

1 / 5 2017-07-16

Złodzieje! Napierw oszukują, że dostawa się ciągle przesuwa (oczywiście gdy się uda z nimi skontaktować) a potem gdy się rezygnuje z zamówienia po wielu miesiącach nie chcą wypłacić pieniędzy. Codziennie obiecują, że za chwilę robią przelew. Oszuści. STTRZEŻCIE SIĘ! Szkoda nerwów, pieniędzy, no i czasu. Ten sam towar zamówiony w innych sklepie otrzymałam po 2 dniach, więc nie był to jakiś przedmiot deficytowy.

1 / 5 2017-07-07

Tragedia !!! Nie sądziłem, że takie sklepy jeszcze istnieją. Towar zamówiony na początku września, a mamy teraz płowe listopada. Nerwy, stracony czas i szkoda słów. Teraz pozostaje walczyć o zwrot $, bo na realizację zamówienia już raczej nie liczę. W moim przypadku również wykorzystywana jest historia jak w innych opiniach na tej stronie, czyli już za tydzień towar wyjedzie z Danii i tak w kółko ... Podsumowując - trzymajcie się od sklep agamartin,com z daleka !!!

2017-06-18

Termin dostawy półek przekładany był już kilka razy. Jestem zbywana, a ostatnio nawet już nie zbywana, tylko ignorowana. Sklep czeka na dostawę z Danii. Tak jakby to były czasy średniowiecza, albo jakby Dania była w innej galaktyce. Domagam się zwrotu pieniędzy.

5 / 5 2017-05-31

Szybka wysyłka i cudowne produkty. Polecam wszystkim zakochanym w pięknych przedmiotach!

3 / 5 2017-05-22

Stanowczo odradzam.Zamówiłam dwie grafiki,które sporo kosztowały.Wysyłka miała być w 24h.Po 2 tygodniach zapytałam o swoje zamówienie,do tego czasu nie było informacji o opóźnieniu.Dowiedziałam się,że jeszcze mam czekać 2 tygodnie.Po tym czasie i jeszcze jednej interwencji dostałam jedną grafikę,która okazała się kiepskiej jakości i w dodatku zniszczona.Napisałam,że mają nie wysyłać drugiej i ,że chce oddać grafikę którą otrzymałam.Dosłali drugą kurierem w jeszcze gorszym stanie.Odesłałam obie i miesiąc czekałam na zwrot pieniędzy.Jak można sprzedawać tak kiepskiej jakości produkty za taką kwotę.

2017-04-26

Kupiłam przez sklep wiele produktów. Większość z nich już na szczęście otrzymałam, ale o każdy z musiałam się upominać. Kiedy po ponad miesiącu nie przychodził kolejny zamówiony przeze mnie produkt wysłałam do agamartin zapytanie, dlaczego do tej pory zamówienie nie jest zrealizowane, w odpowiedzi otrzymałam informację, że produkt jest wycofany ze sprzedaży. Wciąż czekam jeszcze na 3 zamówione przeze mnie produkty... obawiam się już czy je w ogóle dostanę. Kontakt ze sklepem jest beznadziejny. Na maile odpowiadają z opóźnieniem, albo w ogóle nie odpowiadają. Nie można niczego się dowiedzieć.

5 / 5 2017-04-21

Ponownie 5 gwiazdek! Oby więcej sklepów z taką ofertą i tak profesjonalną obsługą. Zdecydowanie polecam.

2017-04-04

Realizacja zamówień w tym sklepie to katastrofa. Na realizację zmówionego przedmiotu czekam (uwaga, to niestety nie jest żart) 5 miesięcy. Natomiast na stronie internetowym przy zamówionym przeze mnie produkcie widnieje optymistyczny zapis "wysyłka: 2-4 tygodnie". Na moje wielokrotne telefony z prośbą o informacje, podawane były mi kolejne terminu dostawy, z których żaden nie został dotrzymany

2017-04-01

OSTRZEGAM. Obawiam się, że to sklep-widmo. W momencie składania zamówienia, na stronie umieszczono informację, że towar jest dostępny w 24 h. Mimo przedpłaty, towar nie dotarł. Brak informacji ze sklepu. Po moich interwencjach, wyznaczano kilka kolejnych terminów. Po 2 mies oczekiwania zrezygnowałam. Na szczęście, pieniądze zwrócili.

Rzetelne opinie o Agamartin.com

Agamartin.com

Siedziba
Kraków

WWW
https://www.agamartin.com/

Email
[email protected]

Telefon
533 011 400

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie