Kategorie: / Komputery / Gry

Agard.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.58
opinie o Agard.pl
5 / 5 2019-03-23

Polecam w 100%. Zamówiłam gre jednego dnia a na drugi miałam ją w domu przed południem. Kontakt dobry, gra działa bez zarzutu.

5 / 5 2019-03-14

bardzo dobry sprzedający polecam wszystkim

2019-03-14

Bardzo sprawna i miła obsługa. Na 6!

2 / 5 2019-03-10

Jestem rozczarowany. Ignorancja wobec klienta to dla pracowników tego sklepu chleb powszedni. W marcu tego roku zamówiłem grę PS3 - Buzz Świat Quizów (dostępność 24h), oczekiwanie na wysyłkę przedłużała się w nieskończoność. Po jakimś czasie gra dotarła, rodzice odebrali przesyłkę od kuriera. Gdy rozpakowałem grę ujrzałem Buzz Quiz TV (zupełnie inna gra niż zamawiałem), przebolałem temat i gre zostawiłem (przyszłościowo chciałem tylko dokupić samą płytę Świata Quizów). Napisałem meila, w którym zwróciłem pracownikom sklepu uwagę na pomyłkę - pozostał on bez odpowiedzi. Niestety tydzień temu zestaw buzzerów do gry zaczął szwankować, zgubiłem gdzieś dowód zakupu, który jest wymagany przy reklamacji o producenta). Bardzo grzecznie poprosiłem sklep o wydanie duplikatu dowodu zakupu (dla producenta to wystarczy), niestety moje wiadomości są ingorowane i pozostaje mi naprawić buzzery poprzez płatną reklamację. Rozumiem, że wydanie duplikatu leży w geście dobrej woli sklepu, ale przecież to niewiele wysiłku kosztuja, a może znacznie klientowi życie ułatwić. Nie polecam i ostrzegam, sklep nastawiony na zarobek....

2019-03-09

brdzo dobry szusteczka

2019-03-05

Czekałem na produkt kilka dnie ale to ze względu na brak na magazynie. W dniu wysłania towaru dostałem maila a na drugi dzień już był. Poloecam:)

5 / 5 2019-03-01

Drugi raz korzystam z usług tej firmy, drugi raz dobrze na tym wyszedłem, drugi raz polecam.

5 / 5 2019-02-26

Szybka wysyłka towar w 100% zgodny z opisem. Polecam wszystkim !!

5 / 5 2019-02-14

Szybki kontakt, mili ludzie, wszystko w porządku, do tego dobre ceny. Polecam.

5 / 5 2019-02-13

Bardzo tanio, szybko i profesjonalnie. Gorąco polecam!!!

5 / 5 2019-01-29

sklep godny polecenia,szybka realizacja, bardzo dobra obsługa.

5 / 5 2019-01-27

Bardzo sprawna transakcja. Polecam!

5 / 5 2019-01-18

Szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt, polecam!!!

5 / 5 2018-12-31

Szybka realizacja odebrany cały komplet wszystko w porzątku

5 / 5 2018-12-28

Zamówiłem gra, a na drugi dzień już u mnie była. Polecam ten sklep!

1 / 5 2018-12-17

Brak kontaktu ze sprzedającym brak odpowiedzi na maile i gg, telefon wyłączony, czekam 2 tydzien na towar. Pieniadze przelane nie wiadomo co będzie dalej..

5 / 5 2018-12-14

Bardzo polecam! Dobry kontakt ze sprzedającym i szybka wysyłka. Jeśli będę miała okazję na pewno skorzystam z innej oferty.

5 / 5 2018-12-07

Bardzo dobry.Polecam

5 / 5 2018-11-29

WSZYSTKO W JAK NAJLEPSZYM PORZĄDKU! SUPER POZYTYW DLA TEGO SPRZEDAWCY OBY TAKICH JAK NAJWIĘCEJ!

5 / 5 2018-11-17

super szybko i bezpiecznie 100% pozytyw

5 / 5 2018-11-10

Bardzo szybko i sprawnie zrealizowana transakcja, Sklep godny polecenia!!!

5 / 5 2018-10-30

wszystko w jak najlepszym porządku!! polecam serdecznie

5 / 5 2018-10-27

Szybka realizacja i dostawa zamówionego towaru dobry kontakt z sprzedającym i dobra cena ! Polecam wszystkim!

5 / 5 2018-10-13

Szybka przesylka, dobry kontakt ze sprzedawca. Goraco polecam!

5 / 5 2018-10-12

Super sprzedawca.

5 / 5 2018-09-18

Szybko i sprawnie. B.dobry kontakt.

5 / 5 2018-09-17

Super sprzedawca polecam ten sklep super obsługa i szybka wysyłka towar całkowicie zgodny z opisem oby więcej takich sprzedawców polecam.

5 / 5 2018-09-08

Wszystko ok.Polecam ;D

5 / 5 2018-09-03

Bardzo Duży POZYTYW. Szybka i Profesjonalna Obsłóga , miły kontakt ze sprzedającym ,szybko dostarczona przesyłka.Polecam wszystkim z ogromną przyjemnością. Pozdrawiam.

5 / 5 2018-08-19

Jestem bardzo zadowolony z oferty sklepu. Wiele ciekawych tytułów, miła obsługa wszystko na 6.

3 / 5 2018-08-13

Odradzam zdecydowanie kupowanie w tym sklepie!!! Przed Świętami 13.12 zrobiłem przelew, zlecenie odrzucono - towaru brak - i przez miesiąc cisza. Nikt nie odpisywał, nikt nie odbierał telefonów, dzis dopiero poinformowałem mailem że zgłaszam sprawę na policję i nagle... cud... Odpisał mi ktoś jednym zdaniem: "Proszę podac nr konta do zwrotu pieniędzy." Ani przepraszam ani nic... Żenujący brak wychowania i taktu. ODRADZAM

5 / 5 2018-08-01

szybka wysyłka, towar ok, dobry kontakt ze sprzedawcą

5 / 5 2018-07-23

Jestem bardzo ale to bardzo zadowolony: zamówiony produkt był u mnie na drugi dzień, bardzo dobrze zapakowany. Obsługa miła, informacje wyczerpujące a cena bardzo konkurencyjna.

3 / 5 2018-07-18

Zdecydowanie odradzam!To nie jest żaden sklep,zero komunikacji,siedzi w swojej norze i jak dzwoni telefon,to zwyczajnie wyłącza go.Niczego nie ma zamiaru wysłać, a tym bardziej oddać pieniądze.

5 / 5 2018-07-14

Bardzo sprawna i szybka obsługa, sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-07-12

bardzo polecam!

5 / 5 2018-07-12

Bardzo szybko i sprawnie przeprowadzona aukcja, polecam !!!

5 / 5 2018-06-23

Szybko i bezpiecznie.Towar zgodny z opisem.Polecam.....

5 / 5 2018-06-14

Polecam:)

5 / 5 2018-06-02

Polecam sprzedawce, przesyłkę dostałem w 2 dni w bardzo dobrej cenie. Przedmiot był zgodny z opisem i dostawałem szybkie odpowiedzi w razie pytań. Przesyłka była zapakowana w kopertę oraz folię bombelkową, a więc prawidłowo.

5 / 5 2018-06-02

szybko,fachowo,polecam :)

2 / 5 2018-04-20

Firma nie wysyła zamówionego towaru. Nie ma z nią możliwości kontaktu, czat jak i mail pozostają bez odpowiedzi, telefony nikt nie odbiera. Nie polecam.

5 / 5 2018-04-20

Bardzo porządny sklep, szybko dostałem zamówiony towar w bardzo dobrej cenie

5 / 5 2018-04-12

Polecam !!!

5 / 5 2018-04-04

Szybko i sprawnie. Polecam każdemu :)

5 / 5 2018-04-02

wszystko super polecam!!!

2 / 5 2018-03-16

nie polecam, dane na stronie nieaktualne, brak jakiegokolwiek kontaktu, jeden telefon wyłączony, innego nikt nie odbiera. na e-maile nie odpowiadają, na gadu-gadu też nie odpowiadają. po 3 dnaich napisali, że produktu nie ma chociaż na stronie pisało że jest dostępny w 24 godziny. ODRADZAM

5 / 5 2018-03-03

Wszystko szybko i ok

2018-02-17

Porażka !! zakupiłem pad do playstation 3 w sklepie należącym do hurtownia ... nie dość że pad okazał się hongkońską podróbką która zepsuła się po 2 tygodniach użytkowania to jeszcze brak jakiegokolwiek kontaktu zarówno z hurtownią jak i z samym sklepem. Nie można się dodzwonić, nie odpowiadają na maila ani wiadomości na gg. Mam tylko jedną radę dla osób zastanawiających się nad skorzystaniem z usług Netfox i sklepu Agard.pl; OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM

2018-01-29

W moim przypadku było wszystko tak jak powinno byc, bez zastrzeżeń

2018-01-28

OK Bardzo fajnie

2018-01-24

Bardzo dobry sklep

2018-01-19

Poprostu wielki szacunek zamówiłem i na drugi dzień pod drzwiami. + Pozdrawiam

5 / 5 2018-01-14

Duży pozytyw. Przedmiot zgodny z opisem, chodzi bez zarzutu. Dobry kontakt mailowy, bez niedomówień, szybka wysyłka. Solidna firma, pełen profesjonalizm. Polecam w 100% !

5 / 5 2018-01-09

Naprawde sprawna bez problemowa wysyłka. Polecam gorąco.

5 / 5 2018-01-04

Wszystko ładnie, sprawnie i elegancko :) Nic dodać, nic ująć, mistrzowski kontrakt, profesjonalne podejście do transakcji.

5 / 5 2017-12-21

Szybka i fachowa obsługa. Wszystko zgodne z zapewnieniami sprzedającego. Polecam

2017-12-15

Trzymajcie się od tego sklepu z daleka. Mimo dostępności produktów na stronie internetowej i przyjęcia zamówienia do realizacji - po zapłacie przelewem za produkty, zamówienie zostało odrzucone. Od trzech tygodni czekam na zwrot wpłaconej kwoty. Nikt nie odbiera telefonów, nikt nie odpowiada na e-maile. A produkty ... nadal są dostępne 24h

2017-12-04

po kilku dniach bezskutecznej próby kontaktu w sprawie potwierdzenia zamówienia (tel,GSM,GG) anulowałem zamówienie. po co nr kontaktowe skoro nikt nie odpowiada...

5 / 5 2017-11-21

szybka realizacja zamówienia,szybka dostawa,polecam.

2 / 5 2017-11-20

Nie polecam. Zamówiłem towar, który w/g informacji w witrynie miał być dostępny w ciągu 4-7 dni. Na drugi dzień odrzucono moje zmówienie podając, że nie ma towaru w sklepie. Skoro decydowałem się na dostępność od 4-7 dni to czemu zamówienie odrzuca się na drugi dzień zamiast uzgodnić z klientem, że dostawa będzie później? Po za tym należy przy produkcie podać informację, że towar jest niedostępny. Uważam to za wprowadzanie w błąd i czuję niesmak.

2017-11-17

bardzo miła obsługa, świetny kontakt, sklep godny polecenia nawet najwybredniejszym klientom

5 / 5 2017-11-07

Szybka przesyłka, sprzedawca bardzo miły. Dobry kontakt. Polecam.

5 / 5 2017-10-29

Dobry kontakt i szybka wysyłka polecam sklep na miarę zlota

5 / 5 2017-10-15

SUPER SPRZEDAWCA, SUPER SZYBKA PRZESYŁKA:)

5 / 5 2017-09-18

Mega szybka transakcja, polecam!

5 / 5 2017-09-12

Świetny kontakt. Produkt zgodny z opisem. Polecam wszystkim!!!

5 / 5 2017-09-11

wszystko ok zalatwione profesionalnie wielkie dzieki

2 / 5 2017-09-11

NIE POLECAM, NIE POLECAM Nie odpowiadają na maile Nie odbierają telefonów Nie odzywają się na gg Brak regonu Brak nipu Po dokonaniu zakupu, wpłaty i jego potwierdzeniu ze strony sklepu potem nie działo się nic. Zakupione płyty miały być dostępne po 24h. Przesyłka kurierska a ja na nie musiałam czekać aż 30 dni!!! i to tylko dlatego, że napisałam do nich maila, że sprawę oddam w ręce policji. Działalność jest niezarejestrowana więc się wystraszyli.

2017-09-05

Wszystko pięknie i zgodnie z opisem. Bardzo atrakcyjna cena, jedyna wada to wolna odpowiedź na mail poza tym wszystko ok. Serdecznie polecam sprzedawcę.

1 / 5 2017-09-04

Informacje dotyczące dostępności gier nie zawsze są zgodne z prawdą, kompletny brak kontaktu mailowego. Odwołanie zamówionej paczki informując jedynie o tym że produktu nie ma na stanie, jednak nie informując którego abym mógł zamówić pozostałe jeszcze raz bez zabawy w "zgaduj-zgadula". Wysyłanie paczki innym kurierem niż podany na stronie, do tego takim o wyraźnie negatywnej opinii społecznej. W skrócie mówiąc radzę omijać szerokim łukiem.

2017-08-29

Wszystko jest tak jak powinno być w sklepie gdzie klient jest najważniejszy.

5 / 5 2017-08-29

Szybka wysyłka, przystępna cena, dobry kontakt ze sprzedającym. Polecam

2017-08-13

wszystko na 102

5 / 5 2017-08-01

Bardzo gorąco polecam,wszystko ok!!!!

5 / 5 2017-06-29

Wszystko w jak najlepszym porządku: bardzo dobry kontakt, towar zgodny z opisem, ekspresowa transakcja - szybko i rzeczowo - całkowity profesjonalizm = SERDECZNIE WSZYSTKIM POLECAM TEGO KONTRAHENTA !!!

5 / 5 2017-06-19

szybka dostawa, produkt zgodny z opisem -gorąco polecam

2017-06-19

Czysty profesionalizm!!!

5 / 5 2017-06-10

super sklep polecam każdemu szybko i bezproblemowo sklep oceniam na 6

2017-06-04

Bardzo fajny sklep. Można się dogadać.

5 / 5 2017-05-31

Pełen profesjonalizm :)

1 / 5 2017-05-25

Brak kontaktu ze sprzedającym brak odpowiedzi na maile ,

2017-05-11

Brak informacji o tym, że gra jest z serii EA CLASSICS

5 / 5 2017-05-04

Duży pozytyw. Przedmiot zgodny z opisem, chodzi bez zarzutu. Dobry kontakt mailowy,bez niedomówień,szybka wysyłka. Solidna firma,wszystko ok załatwione profesionalnie, wielkie dzieki-fachowiec. Polecam w 100% !

5 / 5 2017-04-20

super sprzedawca polecam ten sklep super obsługa i szybka wysyłka towar całkowicie zgodny z opisem oby więcej takich sprzedawców polecam.

5 / 5 2017-04-17

SUPER SPRAWNIE I BARDZO SZYBKO PRZEPROWADZONA TRANSAKCJA!!! POLECAM!!!

5 / 5 2017-04-11

Wszystko OK. Polecam!!!

5 / 5 2017-04-07

bardzo tani szybki i wspaniały

5 / 5 2017-03-29

szybka przesyłka ,wszystko wporządku, polecam

5 / 5 2017-03-27

Wszystko o.k. Dostawa ekspresowa.Polecam.

Rzetelne opinie o Agard.pl

Agard.pl

Siedziba
Dobczyce

WWW
http://www.agard.pl

Email
[email protected]

Telefon
(012) 271-12-34

Komórka
696-717-456

Infolinia
-

Logowanie