Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / Biuro / Dom

Agawa.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 75
opinie o Agawa.pl
5 / 5 2019-03-24

Profesjonalna obsługa, bardzo szybka i sprawna wysyłka. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2019-03-19

Jak zawsze wszystko OK

5 / 5 2019-03-15

Bardzo profesjonalna obsluga. Polecam!

5 / 5 2019-03-05

polecam

5 / 5 2019-02-21

Wszystko bez zarzutów, polecam.

5 / 5 2019-02-21

To już drugi zakup w tym sklepie. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2019-02-10

Bardzo profesjonalna obsługa i życzliwość konsultantów na każdym etapie realizacji transakcji. Uczciwie serdecznie polecam.

5 / 5 2019-01-29

Solidny sklep, wysyłka porządnie zapakowana, w razie problemu szybki kontakt z klientem w celu jego rozwiązania.

5 / 5 2019-01-20

Polecam

5 / 5 2019-01-17

Super obsługa.

5 / 5 2019-01-15

Pełen profesjonalizm , szybka obsługa. POLECAM 100 %

5 / 5 2019-01-14

Polecam. Sprawna, kompetentna i miła obsługa.

5 / 5 2019-01-13

Polecam zakupy w sklepie!

5 / 5 2018-12-25

Bardzo dobry kontakt z biurem obsługi. Szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2018-12-14

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa, gorąco polecam zakupy :)

5 / 5 2018-11-23

Wszystko ok.

5 / 5 2018-11-15

Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Profesjonalne doradztwo. Sprzedający godny polecenia.

5 / 5 2018-10-26

Super kontakt z działem obsługi. Przesyłka ekspresowa. Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-10-17

Super obsługa, nie byłem pewny czy zamówione tusze będą pasowały do mojej drukarki. Potwierdzili ze tak, super obsługa klienta i bardzo szybka wysyłka

5 / 5 2018-10-15

Szczerzę poleciłbym ten sklep . Fachowe doradztwo profesjonalna obsługa Polecam

5 / 5 2018-09-30

jest ok

2018-09-11

Wydanie na miejscu jednego produktu jest trochę kłopotliwe, tzn. w jednym miejscu dokonuje się zamówienia, w innym dokonuje się płatności, jeszcze w innym odbiera się fakturę i dokument upoważniający odbiór a w innym odbiera się produkt.

5 / 5 2018-09-06

szybko i sprawnie

5 / 5 2018-08-31

Profesjonalna obsługa, jestem zadowolony z zakupów. Pozdrawiam

5 / 5 2018-08-30

Polecam za profesjonalizm

5 / 5 2018-08-19

Bardzo szybko i sprawnie!

5 / 5 2018-08-04

Polecam.Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-07-19

Kompetentna, miła, profesjonalna i pomocna obsługa. Pani Agnieszka dbająca o nasz rejon pomogła w zwrocie nie pasujących tonerów, po zwrocie od razu skompletowała nowe zamówienie. Polecamy wszystkim z czystym sumieniem, jakość tonerów również wysoka - wszystko na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-07-17

Współpraca BARDZO DOBRA , handlowiec zawsze pomocny , reaguje błyskawicznie . Nigdy nie było zastrzeżeń , bardzo polecam !!!

2018-07-12

Bdb

5 / 5 2018-07-12

Super szybka obsługa, polecam :)

5 / 5 2018-07-10

szeroka oferta, szybka dostawa, polecam bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-06-30

Polecam

5 / 5 2018-06-20

Profesjonalna obsługa, szeroki asortyment, fachowe doradztwo. Polecam.

2018-06-11

Wszystko bez problemów, nawet mimo tego, że kwota mojego zamówienia była nieco niższa niż wymagana.

5 / 5 2018-06-11

Szybka i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-06-03

Super sklep POLECAM

5 / 5 2018-05-26

Wszystko jak najbardziej w porządku. Ekspresowa wysyłka,wszystko ok :-)

5 / 5 2018-05-24

Miła fachowa obsługa. Polecam.

2018-04-27

Sklep działa błyskawicznie - natychmiastowa wysyłka. Towar bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-04-26

Super obsługa wszystko zgodne z opisem.

5 / 5 2018-04-22

Polecam zakupy w tym sklepie!

2018-04-15

Bardzo pozytywna ocena. Tak trzymać.

2018-04-11

Ekspresowa przesyłka. Chip działa bez zarzutu

5 / 5 2018-04-09

Zawsze wszystko co zamówiłem dostawałem szybko i kompletnie. Sklep jest OK. A i interface sklepu też jest przyjazny.

5 / 5 2018-04-07

Jestem szczęśliwa, że na swojej drodze napotkałam ten sklep. Fajne produkty, nie do znalezienia nigdzie indziej, w przystępnych cenach, profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-03-29

Profesjonalna obsługa, zdecydowanie polecam ten sklep

5 / 5 2018-03-24

Szybkie zamówienie przez telefon, jeszcze szybsza wysyłka. Z czystym sumieniem polecam ten sklep.

5 / 5 2018-03-17

Wszystko OK

5 / 5 2018-03-14

Zamówienie szybko realizowane, bardzo dobry kontakt z konsultantami, polecam wszystkim zainteresowanym.

2018-02-27

Sklep z ciekawym asortymentem, warto zaglądać, gdy się szuka czegoś z tej branży. Dbają o komfort klienta- powiadomili mnie telefonicznie o pewnym opóźnieniu w dostawie. Ogólnie polecam.

5 / 5 2018-02-22

Towar i obsługa klienta na najwyższym poziomie. Szczerze polecam!!!!!

5 / 5 2018-02-15

wszystko ok

5 / 5 2018-02-12

ok, polecam

5 / 5 2018-02-08

mój sklep marzeń! polecam!

5 / 5 2018-02-01

Polecam

2018-01-25

Sklep godny polecenia. Ciekawy asortyment i sprawna realizacja zamowien.

5 / 5 2018-01-25

Wszystko ok

5 / 5 2018-01-25

Szybko, profesjonalnie i tanio.

5 / 5 2017-12-26

Szybko zrealizowane zamówienie, dobry kontakt z obsługą klienta.

5 / 5 2017-12-19

Szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie

5 / 5 2017-12-01

polecam :)

2017-11-24

WYSOKI STANDARD PRODUKTÓW

5 / 5 2017-11-22

Bardzo szybko i sprawnie!

5 / 5 2017-11-22

Szybka dostawa, produkty dobrze zapakowane i zgodne z opisem. Polecam

2017-11-17

Natychmiastowa realizacja zamówienia. Informaje o statusie zamówienia na bieżąco. Wysyłka tego samego dnia. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-11-10

Bardzo dobry poziom obsługi klienta, świetny kontakt telefoniczny, bardzo szybka realizacja zamówienia. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Napewno polecę ten sklep znajomym.

2017-10-30

Dobry sklep z ciekawym asortymentem. Warto zaglądać. Ogólnie polecam!

5 / 5 2017-10-27

Mimo wszystko tonery do drukarki laserowej powinny być tańsze , ponieważ nie wystarczają na wydrukowanie takiej ilości stron jaka jest podawana. Poza tym wszystko ok. Korzystam i polecam.

5 / 5 2017-10-10

profesjonalna, inteligentna i expresowa obsługa

5 / 5 2017-10-09

polecam tego sprzedawce

5 / 5 2017-09-30

Solidny sprzedawca sklep Polecam

5 / 5 2017-09-14

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Zakupiona mata podłogowa jest zgodna z opisem, bdb jakości. Błyskawiczna przesyłka. Wszystkim polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-09-10

Pozytywna

2017-09-09

Wszystko OK!!!!

2017-08-26

Rewelacja. Dostawa w 24h.

5 / 5 2017-08-23

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja okazała się szybka i przyjemna.

5 / 5 2017-08-16

Szybko i sprawnie dokonane zakupy :)

5 / 5 2017-08-15

JAKOŚĆ PRODUKTU B. DOBRA. SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA.

5 / 5 2017-07-14

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-07-07

Super, wszystko na czas, bez problemowo. Polecam każdemu.

5 / 5 2017-06-14

Profesjonalna obsługa !

5 / 5 2017-06-10

Profesionalna obsługa jak najbardziej polecam zakup w tym sklepie

2017-06-05

Nie mam żadnych uwag...

5 / 5 2017-06-02

Profesjonalna i fachowa obsługa klienta. Tanio, szybko i bezstresowo. POLECAM!

5 / 5 2017-05-16

Bardzo dobry kontakt z biurem obslugi. Szybka dostawa.

2017-05-04

...........................

5 / 5 2017-04-22

Super!

5 / 5 2017-04-17

Polecam zakupy w sklepie. Miła i kompetentna obsługa.

5 / 5 2017-03-29

Jestem bardzo zadowolona. Wszystko sprawnie i nie czas.

Rzetelne opinie o Agawa.pl

Agawa.pl

Siedziba
Tomaszów Mazowiecki

WWW
http://www.agawa.pl

Email
[email protected]

Telefon
44 725 17 61

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie