Kategorie: / AGD

Agd-market.pl Opinie Klientów

4.82/5.00 - ilość ocen: 65
opinie o Agd-market.pl
5 / 5 2019-03-24

Bardzo dobra, szybka obsługa i wysyłka.

5 / 5 2019-03-22

Dobry kontakt z klientem, zgodność towaru z zamówieniem, szybkość (3 dni robocze na przełomie roku) i absolutnie profesjonalna dostawa. Szczerze polecam.

2019-03-10

Wszystko zgodnie z ustaleniami: przesyłka na czas, dobra jakość obsługi.

2019-02-09

Lubię robić tu zakupy. Jak dotąd nie było żadnych problemów, więc jest przyjemnie.

5 / 5 2019-02-07

Rzetelna firma. Polecam wszystkim!!

5 / 5 2019-02-05

W 100% udana transakcja. Gorąco polecam

2019-02-02

Najlepszy sklep internetowy.

2019-01-26

Witam, sklep zdecydowanie godny polecenia!! Świetna obsługa, przejrzystość zakupów, terminowość i dokładność.

2019-01-17

Zobaczymy po realizacji zamówienia

5 / 5 2019-01-12

Wszystko w jak najlepszym porządku. Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2018-12-30

Jak zwykle profesjonalizm na najwyższym poziomie, świetny kontakt i wielka dbałość o klienta. POLECAM !!

5 / 5 2018-12-21

Gorąco polecam. Transakcja sprawna i łatwa.

5 / 5 2018-12-18

Wszystko ok.

5 / 5 2018-12-10

Polecam sklep za szybką realizację zamówienia, dobry kontakt mailowy. Wszystko sprawnie i profesjonalnie.

5 / 5 2018-12-09

Godny polecenia za szybkość realizacji zamówienia oraz terminowość. Pozdrawiam

2018-12-05

Wszystko w porządku. Transakcja przebiegła prawidłowo.

2018-12-04

Korzystam od dłuższego czasu i zawsze wszystko jest tak jak trzeba.

2018-12-01

Transakcja przebiegła pomyślnie. Sklep wart polecenia.

5 / 5 2018-11-18

Bardzo szybko zrealizowane zamówienie. Polecam.

2018-11-13

Nieskazitelnie wykonane zlecenie. Brak potrzeby kontaktu w jakimkolwiek celu, bo każda informacja została wysłana w odpowiednim czasie. Znakomita obsługa klienta.

5 / 5 2018-11-09

Szybko i tanio. Polecam.

5 / 5 2018-11-04

Polecam, bardzo udane zakupy. Przejrzysta strona, duży wybór, bezproblemowy kontakt. Paczka starannie przygotowana i szybko dostarczona.

5 / 5 2018-11-01

SZYBKO SPRAWNIE I NA TEMAT!!! SUPER KONTAKT POLECAM!!!!

5 / 5 2018-10-30

Wszystko super, polecam.

5 / 5 2018-10-09

Jak zwykle, czyli profesjonalnie, tanio, szybko.

5 / 5 2018-09-19

Super obsługa szybka wysyłka dobry kontakt miła Pani polecam.Pozdrawiam obsługe.

2018-09-18

Transakcja została odwołana.

2018-09-10

Sklep jak najbardziej wiarygodny, błyskawicznie realizuje zamówienia (wręcz wzorcowo).

2018-09-09

BARDZO DOBRA

5 / 5 2018-08-23

Dzisiaj dostałam paczkę, a wczoraj zamówiłam. Wszystko super.

5 / 5 2018-08-09

Wszystko OK udane zakupy korzystne ceny miła i fachowa obsługa

5 / 5 2018-08-04

Transakcja przebiegła wzorowo Polecam

2018-07-23

Bardzo kompetentna obsługa, ale trudno się dodzwonić

5 / 5 2018-07-22

Bardzo dobry sklep, pracownicy zorientowani i pomocni. Duży wybór asortymentu, korzystne ceny,Polecam!

5 / 5 2018-07-11

Rewelacyjny sklep! Błyskawiczna obsługa oraz wyśmienite produkty! Polecam!

5 / 5 2018-06-29

100% satysfakcji :-) bezbłędna transakcja. Polecam wszystkim bardzo gorąco.

2018-05-19

sklep bardzo dobry. Godny polecenia. Błyskawiczna dostawa

5 / 5 2018-05-13

Szybko sprawnie rzetelnie polecam !!! 100 % zadowolenia z mojej strony.

5 / 5 2018-05-05

Bardzo szybka przesyłka i bezproblemowa transakcja

5 / 5 2018-04-24

Jesteśmy mile zaskoczeni. Pełen profesjonalizm. Szybka realizacja zamówienia i dostawa. Znakomity kontakt mailowy i telefoniczny. Profesjonalnie zapakowany towar. Produkt zgodny z oczekiwaniami.

2018-04-23

Za każdym razem jak dokonuje wpłaty, na następny dzień towar jest u mnie. Zero problemów.

5 / 5 2018-04-11

Szybko, sprawnie i bez problemów

2018-04-07

Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-02-28

Szybka transakcja,kompetentna obsluga .

5 / 5 2018-02-24

Bardzo polecam :)

5 / 5 2018-01-31

Wszystko w porządku. Szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2018-01-05

ok

5 / 5 2017-12-30

Super atmosfera, miła obsługa. Polecam.

2017-12-26

OK !

2017-12-25

Zdecydowanie pozytywne wrażenia z przeprowadzonej transakcji.

5 / 5 2017-12-22

Wszystko sprawnie. polecam.

2017-12-19

dobra

2017-12-14

wszystko sprawnie.

2017-12-08

Nie mam żadnych zastrzeżeń, bardzo miła obsługa

5 / 5 2017-11-25

Bardzo sprawna transakcja. Szybka wysyłka i klient bardzo dobrze poinformowany o statusie zamówienia. Towar tez bez żadnego "ale". Polecam.

5 / 5 2017-11-23

Towar zgodny z zamówieniem, szybka wysyłka. Jest ok. Polecam.

5 / 5 2017-11-14

Zamówienie zostało zrealizowane przez sklep szybko i bez problemów. Polecam wszystkim ten sklep.

5 / 5 2017-11-11

Bardzo dobry sklep. Polecam.

3 / 5 2017-11-11

Bardzo duże opóźnienia. Bardzo nieuprzejma obsługa. Pani Dyrektor Handlowa krzyczy na klientów - nie spotkałam się z takim traktowaniem klienta od bardzo dawna. Nie odpowiadają na maile, trzeba się przypominać, w przypadku opóźnień nie dzwonią, trzeba wydzwaniać, ciężko się dodzwonić. Inny pracownik firmy (sklep nieinternetowy, we Wrocławiu) również nieuprzejmy, zblazowany. Klient to zło konieczne w tej firmie. Szczerze odradzam - działają pod nazwami Profi kuchnie, Italgroup, AGD Market.

5 / 5 2017-11-03

Dobry sklep. Transakcja przebiega szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2017-11-02

Jest ok.

5 / 5 2017-10-24

Rzetelny, zawsze można liczyć na szybkie dostarczenie towaru.

2017-10-21

Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2017-10-21

polecam w 100%

5 / 5 2017-10-09

Polecam

5 / 5 2017-09-20

Polecam! Tanio i szybko!

5 / 5 2017-09-20

Profesjonalna obsługa klienta; indywidualne podejście poprzez błyskawiczny kontakt, dbałość w spełnianiu oczekiwań. Polecam !

2017-09-14

Rzetelna i bardzo miła obsługa. Kontakt rewelacyjny. Jakość zapakowanych produktów doskonała i co najważniejsze niskie ceny. Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-09-09

Polecam bardzo zakupy w tym sklepie, świetna komunikacja z sprzedawcą i bardzo szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2017-09-05

Błyskawiczna realizacja zamówienia czyli sklep super. Towar również.

5 / 5 2017-09-03

Rewelacyjna , kompetentna oraz miła i szybka obsługa

5 / 5 2017-08-27

Szybko i sprawnie, polecam

5 / 5 2017-08-20

wszystko super i szybko

5 / 5 2017-08-15

Wszystko poszło jak z płatka - jak zwykle :) zamawiam przez stronkę, towar na drugi dzien. rewelacja, polecam! :) Pozdro

2017-08-14

Brak czytelnej informacji na stronie int.sklepu, o tym, że darmowa przesyłka przysługuje przy płaceniu przelewem. W związku z tym nastąpiło opóżnienie w realizacji zamówienia, co skomplikowało pracę.

2017-08-09

Ekspresowa realizacja zamówienia i znakomity kontakt- Sklep naprawdę godny polecenia!

5 / 5 2017-07-23

OK

2017-07-12

Całkiem sprawnie lecz kontakt ze sklepem utrudniony.

5 / 5 2017-07-11

Fachowi i rzeczowi doradcy. Dostawa urządzenia na drugi dzień kurierem! Wszystko sprawnie. Gorąco polecam AGD-Market.

1 / 5 2017-07-07

zamówienie zostało złożone 20 października, do chwili obecnej brak odpowiedzi z działu handlowego w sprawie tego zamówienia, brak dokumentu zamówienia, brak kontaktu z klientem, brak potwierdzenia realizacji zamówienia, brak możliwości połączenia telefonicznego mimo prób w różnych godzinach, nie profesjonalna obsługa klienta, a w zasadzie jej brak nie polecam

5 / 5 2017-06-21

Rzetelny kontrahent, uczciwy, obsługa klienta na najwyższym poziomie, z czystym sumieniem polecam!!!

2017-06-21

atrakcyjna oferta dla naszych potrzeb, łatwy i sprawny proces zakupu z dostawa na miejsce.

2017-06-14

Błyskawiczna transakcja (płatność za pobraniem), wg systemu śledzenia paczek, zamówiony on-line towar był na stanie magazynowym firmy kurierskiej już po niespełna godzinie. Solidnie zapakowany i zabezpieczony. Kontakt telefoniczny ze sklepem nienaganny.

5 / 5 2017-06-13

Bardzo sprawna transakcja, szybka przesyłka. Polecam.

5 / 5 2017-06-10

Bardzo dobry sklep, niskie ceny, szybka realizacja.

5 / 5 2017-06-02

Fachowe porady, szybka wysyłka

5 / 5 2017-05-27

jak zwykle wszystko ok

5 / 5 2017-05-12

Transakcja przebiegła pomyślnie. Przesyłka dobrze zapakowana. Kurier dojechał na czas. Pralka nowa, nieuszkodzona, sprawna - śmiga jak złoto :) Polecam.

5 / 5 2017-04-29

Sprawna realizacja transakcji. Polecam!

5 / 5 2017-04-28

Szybka przesyłka, miła obsługa, towar zgodny z zamówieniem dobrze zabezpieczony w transporcie szczerze polecam sklep

2017-04-24

Jeden z lepszych internetowych sklepów jakie odwiedziłem.

2 / 5 2017-04-13

Zamówiłem płytę gazową w poniedziałek z odbiorem osobistym we Wrocławiu. W sobotę byłem po płytę i jej nie było. Zrezygnowałem z zamówienia. Nie polecam.

5 / 5 2017-04-09

Bardzo miła obsługa . towqar zgodny z opisem. Krótki termin realizacji. Polecam

2017-04-05

Zamówiony towar dostarczono na następny dzień.

2 / 5 2017-04-01

opinia negatywna. zlozylam zamowienie 29.07.2014 Realizacja zamowienia miała potrwac 2 dni po czym obiecano mi ze otzrymam fakture proforma ale do dnia 4.04.2014 nie otrzymalam informacji zwrotnejna temat zamowienia. na maile nikt nie reaguje. 30.07.2014 otzrymalam maila o tzresci ''wysyłka zostanie zrealizowana w ciągu dwóch dni. Jak towar będzie przyszykowany do wysyłki prześlę dokument do realizacji przelewu''. Taknjak pisalam wczesniej do nikt nie odpisuje ani nie informuje. Dobrze ze nie zaplacilam pzrelewem. Nie polecam i odradzam

Rzetelne opinie o Agd-market.pl

Agd-market.pl

Siedziba
Wrocław

WWW
http://www.agd-market.pl

Email
[email protected]

Telefon
530 555 111

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie