Kategorie: / AGD / Dom

agdalbertus.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 49
opinie o agdalbertus.pl
2019-03-03

Natychmiastowa realizacja zamówienia, perfekcyjne zabezpieczenie towaru, bezproblemowa transakcja, ogromny wybór produktów, ceny niewygórowane w porównaniu do jakości produktów. Godny polecenia.

2019-03-02

Zakup i dostawa odbyly sie bez problemu.

5 / 5 2019-01-29

ok

2018-12-28

Zamówienie wysłałam w niedzielę, a we wtorek miałam już przesyłkę. Dziękuję.

5 / 5 2018-12-21

szybka wysylka, towar zgodny z opisem. Jestem zadowolona.

5 / 5 2018-12-19

Szybka obsługa, atrakcyjna cena

5 / 5 2018-12-17

Bardzo fajny sklep. Polecam

2018-12-11

bardzo dobra

5 / 5 2018-12-06

Świetnie wyposażony, szybki kontakt w przypadku wątpliwości

5 / 5 2018-12-03

Dostawa zamówionego towaru już po dwóch dniach, opakowanie bardzo solidne i dobrze zabezpieczone. Z przyjemnością polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-12-02

Szybko i sprawnie. Towar dobrej jakości. polecam

5 / 5 2018-12-01

Jestem bardzo mile zaskoczony szybkością realizacji zamówienia.

5 / 5 2018-08-30

Polecam.

5 / 5 2018-08-28

Polecam super zapakowana przesyłka. Polecam gorąco agdalbertus.pl

5 / 5 2018-08-27

Transakcja przebiegła ekspresowo. Towar zgodny z opisem. .Polecam

2018-08-25

transakcja i dostawa towaru błyskawiczna

5 / 5 2018-08-18

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcami, towar zgodny z opisem i wysłany szybko, do tego ceny atrakcyjne :) Polecam

5 / 5 2018-08-02

Bardzo szybka dostawa jestem zadowolona z produktów.

5 / 5 2018-07-24

POLECAM!

5 / 5 2018-07-13

Polecam

5 / 5 2018-07-10

Sklep bardzo rzetelny :-) szybka przesyłka towar zgodny z Z opisem serdecznie polecam w 100%

2018-07-02

Sklep godny polecenia. Błyskawiczna realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-06-28

Bardzo miły kontakt, polecam ten sklep :-)

5 / 5 2018-06-16

Bardzo miła obsługa, szybka i sprawna transakcja

2018-06-16

Bardzo dobry

5 / 5 2018-06-13

bardzo polecam.

5 / 5 2018-05-25

Super!

2018-05-17

Bardzo miła obsługa.

2018-05-16

Bardzo Sprawna Transakcja

5 / 5 2018-05-11

Super sklep. Profesjonalnie zapakowana przesyłka. Gorąco polecam agdalbertus.pl

5 / 5 2018-04-28

Polecam, szybko, sprawnie, bez problemów

5 / 5 2018-03-21

SUPER

2018-03-11

Wszystko sprawnie i bez problemów, dobry kontakt ze sprzedającym.

5 / 5 2018-02-25

Wszysto OK, niska cena, szybka wysyłka. Polecam sklep

5 / 5 2018-02-25

Super, szybko,Polecam.

5 / 5 2018-02-13

Bardzo dobra i szybka obsługa. Jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji. Polecam:)

5 / 5 2018-01-29

ok

5 / 5 2018-01-29

Super!

2018-01-14

Profrsjonalny

5 / 5 2018-01-11

Super

5 / 5 2018-01-10

Szybko sprawnie i solidnie

5 / 5 2017-12-12

Bardzo dobry sklep. Co prawda to moje pierwsze zamówienie ale wszystko przebiegło w sposób szybki i profesjonalny. jest ok polecam

5 / 5 2017-11-26

Szybka realizacja zamówienia, produkt zgodny z opisem, opakowany bezpiecznie.

5 / 5 2017-11-15

polecam

5 / 5 2017-11-06

Wszystko ok

2017-10-17

Sklep ALBERTUS jest godny polecenia i zrobienia w nim potrzebnych jak i niezbędnych zakupów. Znalazłam tam to czego szukałam a nawet więcej i spełniło to moje marzenie o eksluzywnej zastawie i nie tylko a ceny....jak najbardziej dostępne dla każdego. Marki produktów znane, lubiane i bardzo dobrze wykonane.

2017-10-13

Błyskawiczna realizacja . Wspaniała obsługa.

5 / 5 2017-10-05

SZYBKA DOSTAWA I DOBRZE ZAPAKOWANE

5 / 5 2017-10-04

Szybki kontakt, wysyłka dobrze zapakowana

2017-09-27

Bardzo rzetelny s dobrze zorganizowany sprzedawca. Towar śiwetnej jakości dostarczony ekspresowo. Brawo!

5 / 5 2017-09-26

Bardzo dobry I profesjonalna service. Tracking zamowienie bardzo dobry I rzetelny

5 / 5 2017-09-12

Bardzo szybka wysyłka. Towar spakowany rewelacyjnie. Wszystko zgodne z opisem. Gorąco polecam

5 / 5 2017-09-06

Szybka dostawa tylko ze czajnik za taką cenę nie spełnia w pełni moich oczekiwań. Cały się nagrzewa i nie gwizdze.

2017-08-19

Idealny sprzedawca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2017-08-14

Polecam sklep, atrakcyjne ceny i produkty do domu

5 / 5 2017-08-08

Szybka wysyłka, towar zamówiony zgodny z opisem. Polecam

2017-08-02

Wszystkiego w jak najlepszym porządku

5 / 5 2017-08-02

sklep jest ok, obsługa klienta również, ale długo czekałam na potwierdzenie wpłynięcia środków i przesłanie towaru.

5 / 5 2017-07-16

Ok

5 / 5 2017-06-28

POLECAM!!! Towar zgodny z opisem , expresowa wysyłka i bardzo miły kontakt . Polecam serdecznie !!!!

5 / 5 2017-06-04

Zakupy w sklepie super, POLECAM

2017-05-22

ok.

5 / 5 2017-04-30

Polecam

5 / 5 2017-04-21

super sklep.wszystko zgodnie z opisem.polecam

5 / 5 2017-04-06

Wszystko ok

5 / 5 2017-04-03

Towar zgodny z opisem. Obsługa miła z profesjonalnym podejściem do klienta i transakcji. Szczerze polecam!

Rzetelne opinie o agdalbertus.pl

agdalbertus.pl

Siedziba
Białystok

WWW
http://agdalbertus.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie