Kategorie: / Komputery / RTV / AGD / Telefony / Zdrowie I Uroda / Ogród / Biuro / Dom / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne / Żywność / Film i Muzyka

Agdbest.pl Opinie Klientów

4.96/5.00 - ilość ocen: 67
opinie o Agdbest.pl
5 / 5 2019-03-15

Transakcja zakupu przebiegla bardzo szybko, sprawnie, rzetelnie. Produkt bezwzględnie nowy. Polecam ten sklep i na pewno sam będę korzystać.

2019-02-26

bardzo pozytywne odczucia

5 / 5 2019-02-26

Wszystko ok. Polecam!

5 / 5 2019-02-17

Jestem zadowolona z zakupu

5 / 5 2019-02-02

Szybkość realizacji zamówienia-bardzo satysfakcjonująca. Produkt-całkowicie spełnia oczekiwania :).

2019-01-30

Towar zgodny z opisem, dostawa terminowa.

5 / 5 2019-01-24

OK

5 / 5 2019-01-10

Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam!

5 / 5 2018-12-30

Polecam.

5 / 5 2018-12-29

Szybko, sprawnie, solidnie, bez żadnych zacieć, jak najbardziej polecam, 5-a z plusem.

2018-12-25

Pierwsze zamówienie... Otrzymałem to co chciałem. Jest dobrze.

5 / 5 2018-12-22

polecam wszystkim ten sklep

5 / 5 2018-12-20

polecam wszystkim ten sklep

5 / 5 2018-12-12

polecam

5 / 5 2018-12-03

Polecam sklep

5 / 5 2018-11-29

Sprawnie, szybko, bez zastrzeżeń. Polecam

2018-11-12

Spoko sklep jak na razie 2 razy kupowałem

5 / 5 2018-11-04

Bardzo dobra komunikacja ze sklepem. Super Sprzedawca! Dziękuję!!

2018-10-27

Ok.

5 / 5 2018-10-22

Polecam

5 / 5 2018-10-20

Polecam ten sklep

5 / 5 2018-10-13

Polecam!

2018-10-11

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-10-05

Szybka wysyłka, towar ok.

5 / 5 2018-09-29

Jestem zadowolona z przebiegu i realizacji zamówienia.

5 / 5 2018-09-20

Towar zamówiony wczoraj dotarł dzisiaj, szybko i według zamówienia. Polecam

2018-09-14

Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-09-09

Świetny kontakt, szybki czas realizacji nawet po godzinach pracy. POLECAM!

2018-09-07

Bez problemów.Miło zaskoczył krótki czas od złożenia zamówienia do rzeczywistego wysłania przesyłki.

5 / 5 2018-09-05

szybka realizacja zamówienia, produkt zgodny z ofertą. polecam

2018-08-22

wszystko jak w zamówieniu, towar na czas

5 / 5 2018-08-06

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Dziękuję.

2018-07-28

Wprawdzie nie dokonałem zakupu, ale jeżeli chodzi o transakcję i propozycje zastępcze to jest to wysoki poziom.

5 / 5 2018-07-07

Super obsługa.Polecam.

5 / 5 2018-06-26

Polecam.

2 / 5 2018-06-26

PRZESTRZEGAM PRZED ZAKUPAMI W TYM SKLEPIE. To, że robią problemy przy zwrocie to mało powiedziane.. Po zwrocie towaru próbują WMÓWIĆ Klientowi, że towar (w moim przypadku zlewozmywak) ma ślady montażu w związku czym nie mogą przyjąć zwrotu! Dla wyjaśnienia podam, że zamówiony prze ze mnie towar był rozpakowany na 30 sekund celem sprawdzenia koloru, następnie spakowany oraz odesłany w związku czym o jakimkolwiek montażu nie mogło być mowy! Ponadto zaznaczam, że zlew miał być przeznaczony do inwestycji, która jest w trakcie budowy w związku czym mógłbym go zamontować co najwyżej w.. powietrzu.. Nie profesjonalne podejście do Klienta. Zakupy w tym sklepie oznaczają ogromne kłopoty dla wszystkich, którzy rozważają ewentualny zwrot. NIE POLECAM I JESZCZE RAZ PRZESTRZEGAM! Warto zastanowić się conajmniej kilkukrotnie przed dokonaniem zakupu w tym sklepie. Regularnie od kilkunastu lat dokonuje zakupów internetowych i pierwszy raz spotkałem się z taką sytuacją.. Przykre ale prawdziwe.

5 / 5 2018-06-22

Zamówiony produkt odpowiada oczekiwaniom. Szybka obsługa. Jestem zadowolona.

5 / 5 2018-06-21

Obsługa, realizacja, wysyłka bez zarzutu. Towary zapakowane fabrycznie. Polecam.

2018-06-04

sztuczny kruk zupełnie nie spełnia oczekiwań

2018-05-29

OKAY

5 / 5 2018-05-29

Robiłam zakupy w tym sklepie po raz pierwszy i jestem bardzo mile zaskoczona szybkością realizacji zamówienia. Polecam!

5 / 5 2018-05-10

bez zastrzeżeń! Super

5 / 5 2018-05-03

Szybka transakcja.

5 / 5 2018-04-29

bardo szybka wysyłka i przede wszystkim tanio

5 / 5 2018-03-29

Bardzo szybka wysylka

5 / 5 2018-03-20

Bardzo dobry SKLEP polecam !

5 / 5 2018-03-16

Sprawnie i profesjonalnie

5 / 5 2018-03-15

ok

5 / 5 2018-03-14

Szybka i sprawna obsługa.Dwa dni od chwili zamówienia,szlifierkę miałem w domu.

5 / 5 2018-03-13

Szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-03-10

Polecam sklep. Zakupy szybkie, łatwe i przyjemne.

5 / 5 2018-02-21

Bardzo szybka realizacja, dobry kontakt, polecam.

5 / 5 2018-02-19

Super sklep . Dwa dni przesyłka w Hanowerze. Polecam.

5 / 5 2018-02-17

Bardzo szybka realizacja zlecenia. bez uwag.

2018-02-09

Wszystko dobrze

5 / 5 2018-01-25

Dobry, solidny sklep, bardzo szybka dostawa, towar - bez zastrzeżeń. Polecam.

5 / 5 2018-01-14

Wszystko w najlepszym porządku. Jakośc szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-01-05

Profesjonalizm w każdym calu. Polecam.

2017-12-26

Bardzo dobra, godna polecenia

2017-12-22

Bardzo pozytywnia

5 / 5 2017-12-18

Towar zgodny z opisem szybka dostawa szczerze mogę polecić

2017-12-09

Sklep bardzo o.k.

5 / 5 2017-12-07

Transakcji szybko sprawnie i zgodnie z zamówieniem. Towar zgodnie z opisem. Polecam

5 / 5 2017-11-28

Bardzo sprawna obsługa, dobry kontakt, pełna informacja o przebiegu realizacji zamówienia, szybka dostawa, sprzedawca godny polecenia!

5 / 5 2017-11-19

TRansakcja przebiegła fajnie, tzn, szybko konkretnie i bez żadnych niedomówień. POlecam.

2017-11-09

Bardzo sprawna obsługa.

5 / 5 2017-10-31

Sklep znalazłam przypadkiem w internecie bo miał produkt który szukałam 10l garnek firmy ssw w dobrej cenie okazało się ze sklep rzeczywiście pracuje tak jak powinien dostaje pieniądze za towar i sprawnie wszystko realizuje całą sprzedaż z wysyłką tak jak to powinno być prawidłowo w każdym sklepie zamawiam płacę i dostaję a całość trwa 2-3 dni. Wybrałam pocztę i też się sprawdziła.Polecam.

5 / 5 2017-10-31

Ogólnie ok. polecam.

5 / 5 2017-10-29

Szynkowar opisany dokładnie tak jak wygląda. Dobra jakość produktu, bardzo szybka i sprana realizacja zamówienia. Sklep agdbest.pl godny polecenia

5 / 5 2017-10-18

Bardzo dobrze sie kupuje, Polecam.

5 / 5 2017-09-19

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Wszystko zgodne z opisem. Prawidłowo zabezpieczony towar do wysyłki. POLECAM!!!

5 / 5 2017-09-14

Bardzo profesjonalne podejście do Klienta.

2017-09-12

można polecić znajomym

5 / 5 2017-09-08

Polecam

2017-09-07

Sklep godny polecenia

5 / 5 2017-09-04

Bardzo miła obsługa i szybka realizacja

5 / 5 2017-08-14

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2017-08-06

bardzo pozytywna

5 / 5 2017-07-25

Szybko i to co trzeba.

5 / 5 2017-07-03

Super! Pełen profesjonalizm. Bardzo szybka dostawa.

2017-06-30

Blyskawiczna wysylka i stan magazynowy podany na stronie odpowiada stanowi faktycznemu, a nie jak w przypadku wiekszosci jest stanem hurtowni.

5 / 5 2017-06-10

Polecam .... szybka dostawa bardzo dobra jakość produktu....dziekuję

5 / 5 2017-06-04

Najtańszy szynkowar. Szybka obsługa (po 2-ch godzinach po złożeniu zamówienia dostałam maila z informacją, że paczka jest wysłana).

2017-05-31

Dobry dostawca, tani i solidny

5 / 5 2017-05-24

Szybka realizacja zamówienia, produkt w dobrej cenie zgodny z ofertą. Jestem bardzo zadowolona, polecam!

2017-05-21

Sklep bardzo rzetelny i godny polecenia

5 / 5 2017-05-17

Bez zarzutów, polecam :)

5 / 5 2017-04-24

Polecam sklep. Zakupy szybkie, łatwe i przyjemne.

5 / 5 2017-04-19

Polecam wszystkim !!!

2017-04-09

To pierwszy zakup w tym sklepie, który przebiegł bez najmniejszego problemu.

Rzetelne opinie o Agdbest.pl

Agdbest.pl

Siedziba
Poznań

WWW
https://www.agdbest.pl

Email
[email protected]

Telefon
504309292

Komórka
504309292

Infolinia
-

Logowanie