Kategorie: / AGD

Agdbox.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Agdbox.pl
5 / 5 2019-03-15

szybko ,sprawnie polecam

5 / 5 2019-01-07

Zakup dotyczył małego Agd - odbiór zrealizowałam w punkcie odbioru w Warszawie Pasaż Ursynowski - wrażenia bardzo dobre - polecam

5 / 5 2019-01-03

jestem bardzo zadowolony z obsługi sklepu, polecam go innym osobom

5 / 5 2018-12-05

Polecam tak jak trzeba wszystko na czas

5 / 5 2018-11-05

Obsługa w tym sklepie jest wysokiej jakości, przesyłka została dostarczona szybko i znajduje się w doskonałym stanie. Ostrza, które otrzymałem, są zgodne z oczekiwaniami i są oryginalne, bez jakichkolwiek podróbek. Gorąco polecam ten sklep wszystkim, którzy są zainteresowani.

5 / 5 2018-11-05

Usługa w sklepie była fantastyczna, paczka została dostarczona szybko i była w doskonałym stanie. Ostrza, które otrzymałem, są autentyczne, bez żadnych podróbek. Gorąco polecam ten sklep wszystkim, którzy są zainteresowani.

5 / 5 2018-09-25

bardzo pozytywna

5 / 5 2018-06-02

Goraco polecam :)

5 / 5 2018-04-05

Zamówienie zrealizowane super, b. zastrzeżeń.dziękuję i pozdrawiam.

5 / 5 2018-04-02

polecam sklep!

5 / 5 2018-02-09

OK

0 / 5 2018-01-21

Przesyłka dotarła punktualnie, zgodnie z informacjami. W moim przypadku było to możliwe, ponieważ ktoś był w domu, ale na przyszłość zalecam, aby informować kurierów, aby zadzwonili do klientów przed przyjazdem. Obecnie rozmowy telefoniczne są niedrogie.

0 / 5 2018-01-21

Paczka dotarła w terminie, o którym było mówione. U mnie wszystko się udało, ponieważ ktoś był w domu, ale na przyszłość sugeruję kurierom uprzedzać klientów i dzwonić przed przyjazdem. W dzisiejszych czasach rozmowy telefoniczne są niedrogie.

5 / 5 2017-11-11

OK

5 / 5 2017-09-22

To naprawdę doświadczenie zawodowe. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. Produkt jest autentyczny i został doskonale zabezpieczony podczas transportu. Polecam niezdecydowanym skorzystanie z tego sklepu.

2017-06-20

ok godny polecenia

2017-04-23

Wszystko jak powinno być

Rzetelne opinie o Agdbox.pl

Agdbox.pl

Siedziba
Otwock

WWW
http://www.agdbox.pl

Email
[email protected]

Telefon
(22)2010730

Komórka
506559311

Infolinia
-

Logowanie